Beše to nekad: Od njenog oca bežao sam go kroz šljivik

Registrovani korisnici ne vide reklame

Hteo sam u stvari da napišem svoje loše iskustvo u seksu. Ali ja tumaram tamo-ovamo i ne znam gde to treba, pa evo ovde ću, a vi to stavite gde treba.

Tad sam bio vrlo mlad, 23 godine i iz Beograda sam otišao da radim u jedno malo mesto u unutrašnjosti. Nekako, na jedvite jade, upoznam jednu devojku mojih godina koja pristade da se jebe sa mnom. Obično bih je odvodio u okolinu tog mesta „da uživamo u prirodi”, i kad bismo pronašli zgodno mesto, dobro bi se izjebali. Bila je fina devojka, nije bila kurva, ali volela je kurac i kad smo se upoznali bila je već „bušna kao sito”. Samo… lepa, baš lepa.

svršavanje u usta, 69

Za vikend bih obično odlazio kući u Beograd a vraćao se rano ponedeljkom da stignem na posao. Međutim, kako sam bio neki kurčevi šef, ponekad bi me opštinari stavili u neku komisiju za prijem nekog objekta. Tako se i tada desilo da moram da ostanem u subotu da se mlatim po toj komisiji, pa mi se nije isplatilo da idem za Beograd za jedan dan. I tako, osvane nedelja, ja sam, nemam šta da radim, pripeklo sunce, a kurac mi se dig’o, ne može da se izdrži.

Setim se ja da mi je moja devojka pričala kako u subotu radi u noćnu smenu, prema tome, u nedelju ujutro je sigurno kući. A njihova kuća je na kraj sela na jednom brežuljku, tako da kada se ide putem koji prolazi tačno iznad same kuće, odmah do ulice su prozori od sprata kuće, a kad se siđe malo niže u dvorište, onda se nađeš ispred prizemlja, a gornji deo je već sprat.

Malo se razmislim i pođem da izvidim situaciju. Idem ja polako oprezno putem sa gornje strane kuće gde su prozori od sprata, pogledam, prozor širom otvoren. Osvrnem se nenametljivo levo, pa desno, i kad se uverim da nema nikog da me vidi, pomerim zavesu od prozora. A unutra… imam šta da vidim. Moja devojka leži na nekakvom gvozdenom krevetu i spava. Joj, majko moja, kad vidoh da se otkrila, a među butinama joj se ispod roze gaćica nadula pička, momentalno poblesavih.

devojka spava

Više nisam vladao sobom i rekoh – sad ima da je jebem i tačka. Pogledam ponovo levo, pa desno, i kad se uverih da nema nikoga polako uz krajnji oprez prekoračim onaj prozor i uđem kod nje u sobu. Ono neke stare daske po podu… krckaju li krckaju. A odmah nasuprot tom prozoru, sa druge strane se nalazio još jedan prozor koji je bio otvoren zbog vrućine. Sa tog prozora se direktno gledalo na dvorište.

Strašno sam se naložio, morao sam da je jebem

Polako provirim u dvorište i imam šta da vidim. Njen otac sedi tačno ispod tog prozora na nekom tronošcu i čisti tandžaru. Baš je bio pri kraju pa nešto zmirka i gleda kroz cev dok duva unutra ustima, i sve tako. Rekoh sebi – džaraj ti džaraj, sad ću ja da ti prodžaram ćerku. Polako joj priđem i pokrijem joj rukom usta da ne vrisne, a drugom rukom joj pokažem da ćuti da nas niko ne čuje. Ona se trgnu kao da je neko ubo iglom i gleda me zabezeknuto. Ja joj polako šapnem da ćuti da nas ne čuje njen otac što sedi ispod. Poče da se otima i šapuće da sam lud, brat joj spava ispod, a tata će da nas pobije ko vrapce, a ja počnem nežno da je ljubim – to joj je slaba tačka – i počnem da joj šapućem da hoću samo malo da legnem pored nje jer sam strašno zaljubljen u nju. To uvek pali kod tih devojaka iz provincije.

Ona se malo umiri pa mi šapuće: „’Ajde samo minut-dva pa beži dok nas tata nije pobio a predveče ćemo da se vidimo pa mi radi šta hoćeš”. Ja tu kao pristanem, al’ ‘oćeš. Kurac mi se dig’o i boli me, ne mogu da se koncentrišem. Rekoh: „’Ej luče, ‘ajde skini gaćice samo malo da ti ljubim stomačić dole ispod pupka pa ćemo onda večeras da idemo baš ono do kraja”. Vidi ona – ne vredi se sa budalom natezati pa polako poče da ih svlači i sve mi šapuće da sam lud i da tako nešto nije ni sanjala da može da joj se desi. A bila je stvarno najlepša pička koju sam imao. Ja počnem da je ljubim ispod pupka i da joj lickam stomačić i stalno joj šapućem da sam mnogo zaljubljen u nju.

lizanje pičke

Neko vreme je samo ležala i posmatrala me kako joj jezikom sve više prilazim do pičke, a kad joj bez pardona gurnuh jezik unutra, videh da sve curi iz nje. Tada ona poče da mi vuče glavu prema svojim usnama i čujem je da mi šapće: „Joj… šta mi to radiš… tata može da naiđe”. „Ma neće”, rekoh, „niko da dođe, znaju da spavaš, neće da te bude”.

Uvučem joj se među butine i počnemo polako, vrlo oprezno da se jebemo. A taj prozor prema dvorištu, on nije sa duplim krilima nego ima samo krila koje se otvaraju sa spoljne strane kuće. Takvih prozora ima puno tamo po selima. Počesmo mi da se jebemo, a ja joj sve šapućem kako sam zaljubljen i da hoću da je ženim. To je načisto raspametilo pa mi od oprezne vožnje „iz lera” uskoro udarismo u petu brzinu.

Ja se još nešto i kontrolisem, ali ona polude. Vrti dupetom ispod mene, ujeda me i glasno šapuće da hoće da joj napunim stomak. Teramo mi tako nekoliko minuta, kad nju tresnu orgazam. Vrisnu koliko može, pa zavrte dupetom i snažno se prope butinama tako da jednom nogom zakači ono krilo prozora.

grubo karanje

Prozor ispade iz šarke pa pade pravo na njenog oca dole ispod. Ja lud čovek, pomislim da ga je prozor na mestu ubio, pa onako go, istog trenutka provirim kroz prozor prema dvorištu i umalo ne izgubih glavu. Njen otac je već bio sklopio pušku i kad je čuo neko dahtanje stao je da osluškuje šta se događa. Čim je onaj prozor pao pred njega on je smesta poteg’o pušku ka gore i kad me vide, da se munjevito ne sklonih ka unutra, ubio bi me kao vrapca.

Skočismo oboje, presede nam jebanje, ona mi brzo dodade pantalone i gurnu košulju u ruke, pa povuče zavesu prema ulici i viče: „Beži budalo pobiće nas”. A onaj dole njen otac, dao se u dreku i zove sinove i komšiluk da se skupe jer su im lopovi ušli u kuću. Na sreću, odmah do njihove kuće ima neki šljivak, pa ja onako go preskočim neko trnje i opičim među onim stablima oraha, a onaj ludak već zašo okolo kuće i opičio da puca za mnom iz puške.

Trčao sam go po šljiviku!

Trčim ja najbrže što mogu, a orasi samo padaju okolo mene od onih plotuna. Udaljim se tako jedno 200 metra i obučem one pantalone, kad vidim, nešto mi tesne. Pogledam, a ona mi u brzinu dala njegove pantalone koje su se bile tu zadesile sa nekakvim vešom što mu je oprala. Odem kući u svoj stan i legnem da povratim dušu.

Sutradan dođe njen otac u moju kancelariju i dere se na sav glas da mu vratim pantolone što sam mu ukrao. Ja ništa, ćutim, a on viče li viče i naziva me lopovom, pa mi preti da će da me protera „otud Beograd, odakle sam došo”. Išao i u miliciju i priavio me. Odem ja prekosutra u odelenje za privredu da završim nešto službeno, a u prizemlju te zgrade je policijska stanica. Odjednom načelnik policije me iz svoje kancelarije spazi da ulazim pa poče da se dere za mnom: „Dođi, dođi ti ovamo, što kradeš ljudima pantalone”. Priđem mu ja i pokažem rukom da ćuti i kažem da se ne dere, ne moraju svi da čuju da je onaj ludak hteo da me ubije. „Ako ti je”, kaže mi on, „’oćeš da se kurvaš a ne znaš da se kriješ”. Ispalo je da su njegovi tast i tašta radili nešto na placu u blizini i da su me videli kad sam go protrčao, pa se vest proširila. Ovaj zapeo da pravi zapisnik, kaže mora se, a ja mu onda kažem da će onda i njegova žena da sazna koju on pičku jebe, pa… kako hoće.

policajac jebe u kancelariji

Tu se on odmah primiri, eto biće mi oprošteno, ali moraju da prate moje ponašanje, a njenom ocu će da oduzmu pušku. Rekoh: „’Ej, ako to uradiš, ti mi načisto zajeba stvar”. Kaže on, još će da ispita detalje i… ostade na tome. Prođe neko vreme, onaj njen otac, gde me vidi na ulici, dere se da sam lopov i traži da mu vratim pantalone. Svi znaju i smeju se po ulici a on ništa ne kapira.

Jednog dana, kad se dobro izjebasmo na jednoj livadi, moja devojka mi kaze da njena baba hoće da me vidi ko sam, jer, kaže, došlo joj da umire pa da zna za koga će unuka da joj se uda. „Je li bre”, reko’, „ko ti je rekao da ću da te ženim?”. A ona onako… kao pomirljivo…: „Pa… ne… razumem te… ako te je strah od mog tate… onda ništa”. Tu me pogodi u živac. „Koga je bre strah?”, viknem ja, „kad ti je slava?” „Sutra”, kaže, a baba je već gotova… pa ako hoću… bez obzira da li ćemo da se uzmemo”.

Odem ja sutra na posao i raspitam se šta se nosi na slavu. Kupim zejtin i šećer u kocke, tako mi rekli, pa pravo kod nje kući. Tek što sam došao do ulaznih vrata dole u prizemlju, a njen otac bio u podrum da naseče pečenje. Kad me vide, dotrča i pred prepunom prostorijom gostiju poče da me naziva da sam lopov i da mu vratim pantalone. „Evo ti pantalone, jebale te pantalone i da mi ih više nisi pomenuo”, dreknem ja na njega i pružim mu kesu sa pantalonama. Najpre nastade muk, a onda žene iz sobe kao pod komandu nadadoše dreku da ne vređa i ne dira „dečka” kad mu je došao na slavu, a moja devojka mi priđe pred njim, uhvati me pod ruku i kaže: „Dođi mače, ovde čuvamo mesto za tebe”. Ovaj se skamenio od zaprepašćenja. Tek tada je shvatio. Smesta se izgubio i nije ga bilo pola sata. Najposle uđe i poče da viče na žene koje služe da li mi je sve prineseno što treba.

I tako… leže stvar na svoje mesto, a ja, posle nekoliko meseci jebačine po prirodi, zaista oženih moju devojku.

pušenje u čamcu

A kad smo se venčavali, matičar, njen komšija, čita, čita, čita, pa me tek pogleda i pita me: „Je li, ko mi letos pomlati orasi u plac?”. Svi udariše da se smeju, a moja žena do’vati neki pečat sa stola pa mu viknu: „Završavaj bre to da ti Dara noćas ne stavlja obloge na glavu!”

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x