Nije moja slatka ženica samo za mene, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Nije moja slatka ženica samo za mene, I deo

Jula meseca prošle godine, trebalo je da idemo na odmor u Tursku: ja, moja slatka ženica i ćerka, ali plan se ispunio samo delimično. Kod mene u firmi pojavio se neodložan posao koji je trebalo da završim i zbog toga nisam mogao da odsustvujem sa posla, a time nisam mogao da koristim ni godišnji odmor u planiranom vremenu. Dogovorili smo se kući da moja žena Jeca i ćerka Nena idu preko agencije, same na odmor. Pošto sam sve regulisao preko agencije, nije bilo nikakvih problema da idu same njih dve.

Momak moje ćerke malo se ljutio, ali Jeca ga je ubedila da ona ide sa njom i biće sve u redu, a i ja sam razmišljao da i žena ne bi mogla da pravi nešto u vezi preljube, jer mora se paziti ćerke. Krenule su 12. jula avionom, a vratilise 15 dana kasnije, 27. jula. isto avionom preko agencije. Kad su se vratile sa odmora, kod ćerke nisam primetio ništa, ali moja slatka ženica nekako nije bila sva svoja, delovala je razočarano i bila je neraspoložena. Pa tako nekako, delovala mi je čudno, jednostavno nije mi bila ona slatka ženica pre polaska na odmor.

Jedne noći, mazeći je po golom dupetu, upitah je zašto je neraspoložena, da nije možda Nena napravila neku glupost, a ona mi je odgovorila da ćerka nije napravila glupost već ona, jer se u Turskoj ponašala nemoralno, da me je izneverila i da je od svega toga razočarana, a taj njen provod nije je ostavljao na miru od trenutka kad je stigla kući.

maženje u krevetu

Ovo njeno priznanje me je pogodilo duboko, povredilo je moje dostojanstvo i mušku sujetu, pa sam počeo razmisljati kako da reagujem, ali rešenja nije bilo, jer i ja sam je nekoliko puta prevario, priznao joj i ona mi je oprostila. Sakupio sam snage i upitao je zašto se muči, sigurno su joj naneli neko zlo i oseća se uvređeno ili možda se stidi ćerke koja je sve ovo znala, a zatim sam joj rekao da treba zaboraviti sve to, pa makar što god da bilo, a ja joj sve praštam, prema tome nema zbog čega da se muči i tuguje, jer svakome to može da se desi.

Moja slatka ženica me je poljubila, zahvalila se na praštanju i rekla da to što su joj radili jebači je nečuveno, a i njih same nikada neće moći da zaboravi. Rekao sam joj da mi nije jasno zašto govori u množini, pa koliko ih je bilo? Onda sam je pomilovao po kosi, poljubio je i uptao: „Jeco moja, molim te, da li hoćeš da mi sve lepo ispričaš, šta je sve bilo i onda da sve zaboravimo?” „Hoću srećo moja, sve ću da ti ispričam.”

I evo kako izgleda priča koju mi je moja slatka ženica ispričala o avanturama na odmoru u Turskoj

„12. jula u 9 časova stigle smo u Turskoj i smestle se u jedan hotel blizu mora. Apartmani su lepo uređeni i bili opremljeni svim što je potrebno gostima. Sam hotel i njegova okolina su bili pravi zemaljski raj. Ispod prozora našeg apartmana bio je smešten hotelski bazen u kome su se gosti osvežavali. Nakon smeštaja, istuširale smo se i legle da odmorimo. Mene je savladao san i odmah sam zaspala. Kad sam se probudila, oko podneva, Nene nije bilo u sobi, ali nisam brinula jer sam znala da je tu negde. Ustala sam sredila malo kosu i izašla na tarasu da bi pogledala šta se dešava kod bazena. U bazenu Nena je plivala i to bez gornjeg dela kostima, a pored bazena jedan naočit momak i dobacivao je mojoj Neni.

klinka na bazenu

Nisam zamerila Neni, pošto je bilo tu i drugih devojaka bez gornjeg dela kostima. Vratila sam se u sobu s namerom da se sredim, jer uskoro idemo na ručak. Samo što sam počela da se sređujem stigla je Nena i šokirala me sa onim što mije saopštila:
– Mama, idem da pojebem jednog Turčina. – Pokušala sam da je odvratim ali ona je zakazala i tu nema kud, samo sam rekla:
– Dobro, ali pazi šta radiš.
– Ne brini mama, sve će biti u redu, ispričaću ti posle ručka kako je bilo – i odjurila napolje.

Posle rucka sve mi je ispričala i kazala mi je da je njen jebač potomak doseljenika iz Makedonije i govori makedonski, jer svi kući su govorili jezikom svojih predaka.

Kad smo otišle na večeru, Fadilj, Nenin jebač, je došao da mene upozna i da pita kako smo se smestili i kako se osećamo u njihovom hotelu. Sa njm je išao jedan stariji gospodin, kome godine ne smetaju da bude lepotan, privlačan i jebozovan. Čim sam ga spazila, poželela sam ga. Kad su prišli našem stolu, Fadilj je nas je pozdravio, pitao je Nenu jesam li to ja, njena majka, a onda predstavio starijeg gospodina.
– Ovo je Mustafa, moj otac i gazda ovog hotela – a njemu je rekao da smo mi te dame koje dolaze iz njihovog starog kraja. Posle upoznavanja seli su sa nama za sto. Fadilj je seo do Nene, a Mustafa je seo pored mene i poručio piće. Popili smo po neko piće koje je delovalo na naše opuštanje i raspoloženje. Nena je počela da se ljubi sa svojim novim jebačem, a to je ohrabrilo i Mustafu da spusti ruku ispod stola i da potraži moje butine. Bilo mi je prijatno, ali ipak malo nezgodno radi Nene i nisam mogla da mu dozvolim da ide dalje od butine.

drkanje pod stolom

Uputila sam pogled ka Neni, koja se naveliko zabavljala, ali kao da je osetila moj pogled, dobacila mi je:
– Ajde mama, ne ustručavaj se, to će biti naša tajna. – Ove njene reči su mi dale do znanja da je to Nena primetila, a možda i namerno sa svojim odnosom zagreva situciju. Opustila sam se i raširila sam noge prepuštajući se Mustafinim milovanjima.

Fadilj je uzeo Nenu za ruku i ustali su i pre izlaska ona mi je rekla da je soba slobodna i zatim su nas napustili. Mustafa je to iskoristio da mi predloži da odemo u moj apartman i kao ljudi da se pojebemo, a ja sam odmah taj predlog prihvatila jer sam u sebi želela isto. Bila sam uzbuđena, i željna da se nešto desi između nas dvoje.

Kad smo otišli u sobu, odmah se bacismo jedan drugome u zagrljaj, kao da se znamo odavno, a ne da smo se upoznali pre nešto više od jednog sata. Počeo je da me ljubi po vratu, a rukama me je milovao po dupetu preko tanke haljinice, a postepeno je podizao i haljinicu i okretao ruku prema napred, prema mojoj već mokroj i željnoj mačkici. Na stomaku sam osetila njegov uzdignuti kurac, pa sam pošla rukom da ga opipam, a on mi je pomogao pomerajući se od mene. Kada sam ga opipala odmah se javila želja da ga sisam i klekla sam između njegovih nogu, otkopčala sam mu šlic i oslobodila pantalona.

lizanje glavića

Izvadila sam ga i poljubila. U tom trenutku sam primetila da je njegov kurac bio obrezan, to mi je bilo prvi put da se upoznam sa obrezanim, to me je još više uzbudilo. Kurac, inače, mu je bio obične veličine, ali veoma tvrd i uzdignut, po čemu se videlo da voli pičku. Počela sam da ga ližem, a zatim da ga sisam. Progutala sam ga celog, a njegov i moj gazda, od uzbuđenja, počeo je da me jebe u usta.

Nabijao ga je polako i vadio, sve dok nije hteo da ga izvadi jer je hteo da svrši. Ja mu nisam dozvolila da ga vadi i on je počeo da mi puni usta, špricajući slankastom i vrućom spermom, a ja sam gutala i sisala kako da je to zadnji put u životu. Nisam dozvolila ni kap da procuri, a posle sam ga dobro olizala i isisala.

Postavio me je na krevet, raširio mi noge i počeo prvo da me liže po pici, a zatim mi je ušao jezikom unutra i gurao ga što dublje, praveći mesto za glavnog, a to je njegov kurac. Najzad sam i to dočekala: svom silinom zabio mi ga je, a ja sam vrisnula od zadovoljstva. Zatim, uhvatila sam ga za jaja i time sam ga još više napalila, pa ga je izvadio ga iz pičke i opet mi ga stavio u usta, govoreći mi da bi bilo bolje kad bi ovde bilo dva kurca: jedan bi bio u ustima, a drugi u pički. A ja, klimajući glavom, sam ga podržala u njegovom razmišljanju. Zatim me je naguzio, stavio mi ga u guzu, gde je ušao kao od šale, jer šupak je bio mokar od pičkinih sokova, a i kurac joj je bio po meri.

karanje u guzu

Nije se mnogo zadržao u dupetu, već se vratio opet u picu, udario je nekliko puta i pitao da li sme. Nisam čekala pitanje do kraja, već mu rekla:
– Samo puni.

Kad je počeo da svršava, smirio se, a i meni nije dozvoljavao da se pomeram dok me ne napuni njegovim semenom. Osećajući pulsiranje njegovog obrezanog kurca, osećala sam i kako šprica unutra, i to me je strašno napalilo, pa sam i ja počela da svršavam, tako smirena samo stiskajući ga unutra.

Kad je svršio, spustio se preko mene i počeo je da me ljubi saopštavajući mi još jedno iznenađenje. Legao je pored mene i rekao da želi nešto da me zamoli i počeo je da mi govori kako ima druga sa kim uvek jebu zajedno, pa me pita da li bih htela da probam sa dvojicom, uz napomenu da ne moram odmah da pristanem, da ga on dovede, da ga vidim, pa ako se složim – dobro, a ako ne – nista, na šta sam se ja složila. Bila sam znatiželjna, a posle mog pristanka upozorio me je da taj njegov drug ima veliki kurac, mnogo veći od njegovog, da znam ne vreme, jer ne bi hteo da posle bude nekih nesporazuma.

Posle tog dogovora, Mustafa je otišao a ja legla da spavam, ali misli su mi bile na drugu sa velikim kurcem, pa nisam mogla da zaspim. Oko pola tri ujutro stigla je Nena, i kad je videla da ne spavam, upitala me je je li bilo jebačine i ako je bilo, kako je bilo, da li sam bila na visini, a uzgred je i napomenula da je nju Fadilj rasturio skroz.

jebanje od pozadi

Sledeće veče Nena me je upitala da li planiram opet jebačinu, da dolazi, ili da prespava kod Fadilja. Ja sam joj rekla da imam planirano, a šta će biti, kazaću joj, ali ona bolje da ne dolazi. Oko 10 sati uveče neko je pokucao na moja vrata, nisam htela da odgovaram, već sam prišla i otvorila vrata. Na vratima sam spazila Mustafu i njegovog druga, za koga se ne može reći da je neki frajer, ali ono da ima veliki kurac prevagnulo je, i pustila sam ih u sobu.

Kad su ušli unutra, Mustafa me je upoznao sa Safetom, njegovim prijateljem i poljubio me je, dajući do znanja svom drugu da sam njegova kurva. Seli smo na ležaj, a Mustava je počeo već da me svlači i uz to upitao da li se slažem i prihvatam ono što smo se dogovorili. Ja sam bila prosto opčinjena njime i svime što je tražio od mene, ja sam sve ispunjavala bez pogovora. Kad me svukao, rekao je da pomognem u svlačenju Safetu koji je ustao i čekao da mu priđem i počnem sa svlačenjem. Prišla sam, poljubila sam ga radi opuštanja i iskazivanja neke vrste pažnje.

Svukla sam mu prvo košulju, zatim pantalone, tako da je ostao samo u gaćama, a po obliku ispred se videlo čime raspolaže. Počela sam da ga mazim preko gaća, a on se sve više ukrućivao, i ja sam najzad polako počela da mu svlačim i gaće. Kurac nije čekao da ih skinem već je iskočio svom svojom veličinom i stvarno to je bio najveći kurac koji sam ikada videla, i svojim oblinama, posebno lepom glavom, bio je i najlepši. Uz to da napomenem da je bio isto obrezan.

trojka mmf

Klekla sam, poljubila sam tu lepu kureću glavu, a zatim sam poljubila Safeta zahvaljujući mu što će me poslužiti takvim darom. Mustafa je raširio moju guzu, lizao me po pici i guzi, a ja sam opet ljubila Safetov kurac, posle ga lizala i na kraju ga stavila u usta, isprobavajući koliko može da uđe, a ušao je manje od onog što je ostalo napolju.

Ispunila mi se želja: jedan u dupe, drugi u pizdu

Počeo je da me jebe, a usta su se sve više širila, pošto je kurac rastao. Na kraju je počeo da šprica spermu direktno na krajnike i teško sam mogla svu da je progutam, ali ipak bila sam zadovoljna sa onim što sam progutala. Na kraju sam ga dobro polizala, ali on se ne spušta! Tražio je da uđe i u picu. Otrgla sam guzu od Mustafe i namestila sam glavu Safetovog kurca na ulaz moje pičke. Počeo je polako da me guzi i kurcem ruši sve prepreke u pički.

Polako ga je vadio i nabijao, dok konačno njegova muda nisu počela da me češu po pici. Tada sam znala da je ušao ceo, i u isto vreme sam čestitala sebi što sam primila u sebe konjski kurac. Dok je ulazio skroz u mene, ja sam se oslobodila i dograbila sam Mustafin kurac i stavila ga u usta i tako se ispunila želja: jedan u usta, a drugi u pizdu.

Kad je primetio Safet da ga celog primam, legao je na leđa, a mene okrenutom glavom prema njemu, nasadio na njegovo koplje, uhvatio me je za vrat i počeo prvi put da me ljubi i u isto vreme jebe. Mustafa ga u tom trenutku nabi u moju guzu i tako bile su pune obe rupe pozadi, a oni kao iskusni dvojac, po nekom njihovom ritmu su me natezali dok nismo svi počeli da svršavamo.

Nije moja slatka ženica samo za mene, II deo

Mustafina sperma je ušla sva u moje dupe, dok od Safeta se cedila iz moje pičke po njegovim jajima. Završili smo za tu noć, seli smo i dogovorili se da ćemo produžiti naredne noći. Oni su otišli, a mene tako golu je savladao prijatan san.

Kad sam se probudila bilo je podne, a Nena se istuširala i sedeći gola čekala da se probudim. Kad su nam se susreli pogledi upitala me je kako sam prošla noćas, jer sam bila cela ulepljena spermom, a cela soba mirisala je na jebačinu. Rekla sam joj da sam dobro, a nikad bolje nisam dozživela to što sam doživela i sve sam joj ispričala, a uz to opet upozorila da ovo bude samo naša slatka tajna. Jebačina u troje se produžila svake noći, a oni, iskusni jebači, potrudili su se da svaka noć bude interesantna. Mustafa i Safet su se potrudili da nama i dani budu uzbudljivi: vodili su nas luksuznim čamcima do obližnjih ostrva na kojima su bile isključivo nudističke plaže. Na tim plažama i Nena nam je pravila društvo jer ona obožava da bude gola.

Gledajući je, jednog dana Mustafa mi reče:
– Ja i Safet bismo pojebali i tvoju ćerku, ali ipak Fadfil je moj sin.

Kad smo se trebali vratiti, ubijala me je želja za mog Dragana, a zaželela sam se i svog doma. Ali nekoliko dana kasnije počela sam da čeznem za mojim jebačima iz Turske. Ta želja se toliko produbljivala, pa je prerasla u tugu, postala mora koja me muči, i danju i noću. Dragane, srećo moja, to je moj doživljaj s odmora. Ja sam se ispovedila i ispričala sve kako je bilo i šta me muči, a dalje je tvoje da odlučiš šta ćeš i kako ćeš sa mnom.”

Nije moja slatka ženica samo za mene, II deo

Nakon ove ispovesti, poljubio sam je i rekao da nema ja šta da odlučujem jer sam rešio sve da joj oprostim i da pokušam da joj pomognem da preživi te more i da se vrati u normalan život. Ja sam joj pomogao, moja slatka ženica je sve to zaboravila, a kako sam to uspeo, možda ćete doznati kasnije.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x