Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kako stimulisati erogene zone kod žena?

Erogene zone su najosetljivije tačke na telu čijim se dodirom dodatno stimuliše seksualni nagon. Žene imaju mnogo više erogenih zona od muškaraca a mi ćemo vam sada nabrojati samo one najvažnije i najčešće:

Vrat je kod većina žena jedna od jačih erogenih zona. On je kod žena veoma osetljiv i iz tog razloga one obožavaju muške poljupce na njemu. Možete ga ljubiti nežno ili strastveno ali treba voditi računa da ne budete grubi i da ne ostavljate „šljive” po njemu.

Uši, kao i predeo iza njih sadrže hiljade nervnih završetaka koje pravilnom stimulacijom možete seksualno uzbuditi svoju partnerku. Lagani poljupci, erotska šaputanja na uvo mogu ženu vrlo brzo uzbuditi i dovesti je do „usijanja”, pa čak i do orgazma.

masiranje sisa

Grudi su jedna od najpoznatijih, najznačajnijih i najosetljivijih erogenih zona kod žena. Pošto su ženske grudi veoma ostljive tako treba i postupati sa njima, naročito sa bradavicama. Igrajte se nežno sa njima, dodirujte ih, ljubite i nežno grickajte tako da joj to predstavlja užitak a ne da joj stvara nelagodu ili bol.

Stopala su erogena zona za koju nisu baš svi čuli ali ne treba ih ni zanemariti u predigri ako se ukaže prilika da im se posvetite. Ne treba je golicati već je nežno milovati i masirati joj stopala a zatim polako ljubiti nožne prste.

Usne su opšte poznate kao erogena zona i nikako ih ne treba zanemarivati, naročiti ne za vreme seksa. Ljubite je nežno ili strastveno u zavisnosti od situacije i u svakom slučaju ne možete pogrešiti ako im se posvetite.

foot fetish

Klitoris je deo ženskog tela sa najvećim brojem nervnih zavšetaka i najosetljivija erogena zona o kojoj ne treba posebno pričati. Način na koji ćete stimulisati ovu erogenu zonu zavisi samo od vaše volje i mašte.

Guza, stomak i unutrašnji deo butina su takođe jake erogene zone a vama prepuštamo da dalje istražujete stimulativne zone svoje partnerke.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o