Kako stimulisati erogene zone kod žena?

Erogene zone su najosetljivije tačke na telu čijim se dodirom dodatno stimuliše seksualni nagon. Žene imaju mnogo više erogenih zona od muškaraca a mi ćemo vam sada nabrojati samo one najvažnije i najčešće:

Vrat je kod većina žena jedna od jačih erogenih zona. On je kod žena veoma osetljiv i iz tog razloga one obožavaju muške poljupce na njemu. Možete ga ljubiti nežno ili strastveno ali treba voditi računa da ne budete grubi i da ne ostavljate „šljive” po njemu.

Uši, kao i predeo iza njih sadrže hiljade nervnih završetaka koje pravilnom stimulacijom možete seksualno uzbuditi svoju partnerku. Lagani poljupci, erotska šaputanja na uvo mogu ženu vrlo brzo uzbuditi i dovesti je do „usijanja”, pa čak i do orgazma.

masiranje sisa

Grudi su jedna od najpoznatijih, najznačajnijih i najosetljivijih erogenih zona kod žena. Pošto su ženske grudi veoma ostljive tako treba i postupati sa njima, naročito sa bradavicama. Igrajte se nežno sa njima, dodirujte ih, ljubite i nežno grickajte tako da joj to predstavlja užitak a ne da joj stvara nelagodu ili bol.

Stopala su erogena zona za koju nisu baš svi čuli ali ne treba ih ni zanemariti u predigri ako se ukaže prilika da im se posvetite. Ne treba je golicati već je nežno milovati i masirati joj stopala a zatim polako ljubiti nožne prste.

Usne su opšte poznate kao erogena zona i nikako ih ne treba zanemarivati, naročiti ne za vreme seksa. Ljubite je nežno ili strastveno u zavisnosti od situacije i u svakom slučaju ne možete pogrešiti ako im se posvetite.

foot fetish

Klitoris je deo ženskog tela sa najvećim brojem nervnih zavšetaka i najosetljivija erogena zona o kojoj ne treba posebno pričati. Način na koji ćete stimulisati ovu erogenu zonu zavisi samo od vaše volje i mašte.

Guza, stomak i unutrašnji deo butina su takođe jake erogene zone a vama prepuštamo da dalje istražujete stimulativne zone svoje partnerke.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o