Jedan običan dan domine i robinje

Oto je rob. Nije se javljao skoro godinu dana, već sam digla ruke od njega… Tada se javio. Molio me je da ga kaznim i primim natrag. Odredih da se treba javiti drugi dan i sam predložiti kaznu… Javio se. Rekao je da kazna treba biti i simbolična, da bi trebao pola sata klečati preda mnom s rukama zavezanim na leđima i 10 kvačica na jeziku i usnama, povezom na očima, a ja bih ga trebala povremeno šibati… Rekoh dobro, mislim da je u osnovi kazna primjerena… Dogovorili smo termin.

Čekao je na vrijeme na zakazanom mjestu. Kad smo ušli u sobu, naredih Otu da se skine, klekne pred mene… Pogledala sam da li je donio potrebne rekvizite: tri šibe, kvačice, zavoje… gumice… Sve je bilo tamo, uključujući gumene rukavice i prezervative – koji su u slučaju njega nepotrebni jer nema dovoljnu erekciju.

Zavezah mu ruke na leđa jednim kaliko zavojem, poslije sam shvatila da nije dovoljno čvrst jer se istrgnuo, mozda bi trebalo staviti više slojeva… Oči mu zavezah svojim hulahopkama, nisam imala bolji povez. Tad sam mu rekla da je doista ružno to sto je učinio i da ga trebam kazniti, kako je sam predložio, ali da smatram da bi dodatni dio kazne trebao biti to što će netko gledati kad ga kažnjavam. Da ću pozvati jednog prijatelja da to vidi.

face sitting

On je rekao da učinim tako ako želim. Nazvala sam Gorana i objasnila kamo doći… On je krenuo. Goran je Dom s kojim se povremeno viđam.

Rekoh Otu da trebamo isprobati šibe koje je donio. Naguzio se glave položene na krevet. Isprobala sam prvo najtanju šibu. Ona je pukla pri drugom udarcu, a on je počeo cviliti. Možda je istina da imam tešku ruku… no, promijenila sam šibu za njaveću, i ona je pukla nakon nekoliko zamaha, u stvari je više bila poput šuplje trske…

Volila sam da dominiram…

Tek treća je davala pravi efekat… tad sam mu rekla da ponovno klekne nasred sobe i rekla da je vrijeme za njegovu kaznu… Postavih mu tri kvačice na jezik (mudrac, izabrao je široke, i ne prečvrste…) Upitah kamo ćemo preostale, definitivno na jeziku nije bilo više mjesta, a za usne nisam bila sigurna hoće li ostaviti traga… Onda sam preostale razmjestila po tijelu… ostavila sam ga tako dok Goran nije javio da stiže.

štipaljke na kurcu

Tad sam ga oslobodila kvačica i naredila mu da stane uza zid, oslonjen na ruke iznad glave, te da će mu biti zadatak da meni poliže pičku dok ja popušim svom prijatelju.

Kad je Goran ušao sjeo je s druge strane kreveta. Rekoh mu da imam tu roba koji je zaslužio da ga kaznim, opisah zašto, te koju je kaznu sam izabrao, te da će sad odraditi onaj dio kazne u kojoj ga trebam išibati po guzi…

Naredih mu da zauzme položaj tako da klekne uz krevet i naguzi se. Rekoh mu da će dobiti dvanaest udaraca, da treba brojati i svaki put se zahvaliti… Naravno da sam izabrala jedinu čvrstu šibu… Pokušavala sam odmjeriti udarce da budu različite jačine, da padnu svaki put na drugo mjesto… On se trudio izdržati i brojati… Kad bih uputila žešći udarac, ugurala bih mu ruku u usta da ne bude preglasan… Ipak smo bili u hotelu, a on je prilično cvilio…

šibanje po dupetu

Nakon svih dvanaest udaraca rekoh mu da sad treba pokazati koliko je doista zahvalan i polizati mi pičku. Legla sam na krevet ispred nejga s raširenim nogama, s glavom prema Goranu. Svojski se trudio. Tu se ubacio Goran. Prvo mi je stavio palac pa onda dlan u usta, ne znam zašto me to uvijek jako uzbudi.

Zatim me je uhvatio za bradavice. Znao je da sam u takvoj situaciji da neću ni pisnuti, ma koliko ih žestoko stiskao. Skinuo se i ubacio mi svoj kurac u usta. Nakon nekog vremena Goran mi je rekao da ga se riješim.

Ali, još više sam volila biti robinja

Prekinula sam njegovo lizanje i rekla mu da je gotovo, da treba još dobiti po guzi za rastanak, da zauzme položaj… Dobio je još 6 udaraca… Tad sam mu rekla da se spremi, da ćemo Goran i ja poslije, da ćemo biti u kupaonici, da samo pokuca kad bude odlazio… Tako je i bilo…

Nakon toga smo Goran i ja nastavili sa seansom. Onakvom koja mene uzbudi puno više… Naravno, iskoristio je šibe koje su bile donesene… Dobila sam po guzi, popušila mu, ubrzo je svršio, progutala spermu.

pušenje, bdsm

Nakon nekog vremena uzbudio se ponovno… Ponovno sam dobila po guzi, što šibom, što rukom… Zatim je tražio da se naguzim četvoronoške i žestoko mi zabio kurac u pičku… Nakon nekog vremena sam cvilela i molila za milost.

Tada je tražio da legnem na leđa i dignem i raširim noge. Šibom je udarao po pički i po guzi, ovaj je put poštivao moju molbu da me ne udari po sredini… Zatim me vratio u prijašnji položaj i nastavio me žestoko jebati. Svejedno je boljelo… Mislim da on to namjerno radi, da me jebe na taj način da boli… Kad sam se počela izmicati naredio je da se ne mičem, jer ce me išibati.

Uspjela sam nekako cvileći izdrzati do kraja, no kad je on svršio počela sam cmizdriti… On me je obgrlio i umirivao me kao da tješi dijete…

Eto… tako je bilo…

nabijanje glave u jastuk

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o