Ortak, treba mi savet, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav ljudi, ja sam Andrej. Imam 23 godine, bavim se profesionalno sportom jako dugo i nije mi ništa neobično da viđam gole muškarce, nikad nisam osetio neku privlačnost prema njima, ali pre nekih 5-6 dana se desilo nešto što me skroz poremetilo, pa sam se nadao da neko ovde može da mi pomogne.

Ne mogu nikome da kažem za ovo, pa sam kucao sve i svašta po netu da nađem nekoga da mi malo pojasni šta mi se dešava, a da ne mora da bude uživo kontakt, kao što bi bilo da sam otišao kod psihologa, jer nemašanse da bih mogao da pričam o tome. Opisaću detaljno šta se desilo, pa ako može neko da mi napiše šta mi se dešava, jesam li postao peder i šta dalje da radim.

Kao što sam rekao, nikad nisam osetio ni najmanju privlačnost prema muškarcima. Drugar iz kluba me je zvao da idemo na piće, malo da prozujimo. Mrzelo me da izlazim, pa sam mu rekao da dođe kod mene da blejimo. Ubrzo je stigao i sve je bilo normalno, pričali smo o utakmicama, ko kako igra, izlascima itd. Naravno i o sexu. Ja sam rekao da me izludi kad me riba ljubi ili čačka po vratu, nastavili smo još neko vreme da pričamo o tim stvarima, a on je rekao da mora do wc-a. U povratku me je pitao imam li neko pivo. Doneo nam je po jedno iz frižidera, ubrzo smo stigli i do trećeg, a nama je to dovoljno da nas udari jer pijemo samo kad imamo pauzu između sezona.

Ja sam se dopisivao na telefonu, a on je gledao tv, prebacivao i naišao na onih 5-6 kanala sa pornićima. Sprdali smo se kako riba vrišti, ali i to je prošlo, pa je prebacio na neku utakmicu.

tipovi gledaju pornić

Sedeli smo zavaljeni jedan pored drugog na trosedu, sa nogama ispruženim na sto. Zajebavao me je da mu kažem sa kim se dopisujem, a ja sam mu rekao da mi ova šalje gole slike i da ne mogu da mu pokažem. Naravno i ja sam se sprdao, ali onda je on krenuo da mi otme telefon, ja sam izmakao ruku, a on se ispružio preko mene da dohvati, i krenuli smo da se „rvemo”, a ja sam se samo okrenuo na stranu i zagrlio telefon, tako da mi je on bio na boku.

Osetio sam se čudno, ali i jako prijatno

Krenuo je da me golica, ali nisam preterano golicljiv, pa sam izdržao, a onda sam osetio nešto vlažno na vratu i ukapirao da je to njegov jezik. Iste sekunde mi je prošla jeza kroz telo, jako me je stegao i nastavio da mi liže deo ispod uveta na vratu. Rekao sam mu da se iskulira i počeo da se smejem.

Nekako sam se istrgao i namestilo se tako da smo bili okrenuti licem ka licu, dok je on bio na meni. E, tu ne znam šta se tačno desilo, samo sam osetio ono kao struju po celom telu, i u sledećem trenutku smo se ljubili. Neću da lažem pa da kažem da mi nije prijalo. Bilo je drugačije od ljubljenja sa ribom. Ne znam ni koliko je to trajalo, svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali nisam hteo da prekinem. Čak mi je i kita bila kao kamen, a i njegovu sam osetio.

Uhvatio sam ga za dupe i stegao. On je prekinuo poljubac i krenuo da me ljubi po vratu. Sve ovo mi je bilo novo i drugačije, stalno mi je prolazilo kroz glavu da to nije ok i da treba da stanemo, ali nikad se nisam osetio ovako, i kita mi je bila kao kamen. Dok me je ljubio po vratu, zavukao sam mu ruke ispod majice, on se izvukao i svukao majcu. Onda je krenuo da skine i moju. Nismo mogli da se pogledamo u oči, samo sam podigao ruke i dozvolio mu da mi je svuče. Nastavili smo da se ljubimo, bilo je sve žešće, ja sam mu zavukao ruke u gaće i stiskao guzove. Krenuo je da se spušta i sisao mi bradavice, ljubio me po stomaku.

gej vaćarenje

Onda je postalo neprijatno, uspravio se i tu smo se neko vreme gledali, obojica smo se uspravili i seli jedan pored drugog. Samo sam ga pitao šta sad. Ćutali smo neko vreme, u glavi mi je bilo da ovo ne treba da ide ovako, a opet, srce mi je tuklo kao ludo, zanimalo me kako izgleda sve ostalo. Rekao sam mu da je najbolje da ode, nismo mogli da se pogledamo. Ustao je, uzeo majcu i krenuo, tad se nešto prelomilo u meni i povukao sam ga za šorts, tako je pao na mene.

Prebacio sam ga na leđa i legao preko njega. Znao sam da sad nema nazad i krenuo žestoko da ga ljubim, mislim da ovoliku naloženost nikad nisam osetio. Onda je on mene okrenuo na leđa i svukao mi šorts, uhvatio me za kurac i par puta prodrkao.

Gledao sam ga kako spušta glavu, sav sam goreo i tresao se, osetio sam njegov jezik na glaviću, pušio mi je brzo i žestoko. Par puta me je zakačio zubima, ali nije mi smetalo, par sekundi me delilo od svršavanja kad ga je izvadio iz usta. Skinuo je svoj šorts i gaće, i legao. To je značilo da sad ja njemu treba da pušim. Ne mogu baš da kažem da sam se radovao tome, ali nije ni da mi se gadilo.

Imao je lep kurac, malo manji od mog. Spustio sam se i usisao glavić. Bilo je jako čudno, polako sam mu ga pušio, uhvatio sam ga za jaja. Nisam znao kako da dišem i pušim pa sam mu malo pušio, malo mu drkao.

gej pušenje

Legao sam preko njega i počeo opet da ga ljubim. Bio sam između njegovih nogu, trljao sam kitu o njegova jaja i guzu. Glavić mi se namestio na njegov čmar. Tad sam prestao da ga ljubim i gledao u oči. Malo sam povećao pritisak, a on ne nije bunio, krenuo sam polako da ulazim u njega. Ušao mi je glavić, išlo je jako teško, a on je glasno zastenjao i rekao da ga izvadim.

Dopustio sam mu da me jebe jer sam ja njega već jebao

To sam i uradio, i tad me je pitao da li imam neku kremu. Otišao sam do wc-a, tih par sekundi mi je mozak govorio da mi ne treba ovo, ali kurac me je vodio, pa čim sam se vratio, brzo sam mu namazao kremu na čmar i na moj kurac i opet se vratio u isti položaj. Sad je bilo lakše, klizavije. Opet sam ubacio glavić, zastenjao je, ali nije rekao da ga izvadim. Polako sam ulazio, dugo je trajalo dok nisam ušao do kraja. Polako sam izlazio, pa opet ulazio. On je popustio stisak nogama pa sam kapirao da ga ne boli.

Krenuo sam brže da ga jebem. Stenjao je. Uhvatio me za glavu i privukao u poljubac. Uh kako me je palilo sve ovo. Počeo sam žešće da ga jebem. Tad mi je rekao da sad hoće on mene. Iskreno, nisam želeo, ali nisam moga da mu kažem da ne može, kad sam ja njaga već jebao. Legao sam na leđa i raširio noge, on je uzeo kremu i počeo da mi maže čmar. Ulazio je prstom u mene i tad sam se stiskao, bilo mi je baš neprijatno.

gej misionar

Raširio mi je noge i prineo kurac na čmar. Trljao je glavić kad sam osetio pritisak. Toliko je zabolelo da sam mislio da me cepa. Rekao mi je da se opustim. Pokušavao sam, ali kako je ulazio sve više, tako sam se stiskao. U tom trenutku sam se pokajao zbog svega. Gledam ortaka kako mi nabija kurac u bulju, i još boli kao đavo.

Legao je preko mene i počeo da me ljubi. Počeo sam da se opuštam, ali još uvek mi nije prijalo. Polako je ulazio i izlazio. Krenuo je da me ljubi po vratu i sve brže ga nabijao. Posle nekog vremena je stvarno počelo da mi prija, svaki puta kad ga nabije kao da mi neka struja prođe. Krenuo je sve žešće da me kara. Nije dugo trajalo, kad mi ga je nabio jako i do kraja.

Legao je na mene, jako me je stisnuo i bukvalno je režao. Pitao sam ga: „Nije valjda da si me napunio”. Skinuo dam ga sa sebe i kurac mu je ispao iz mog čmara kad je krenula da curi sperma. Bukvalno sam popizdeo, lik mi je ‘ladno svršio u bulju.

Uhvatio sam ga i okrenuo na stomak, nisam se čak ni trudio da polako uđem u njega, samo sam mu nabio kurac do kraja. Rekao mi je nešto, ali nisam obraćao pažnju, samo sam nastavio da ga tucam žestoko. On je izbacivao guzu, tako da mu je prijalo. Svršavao sam, mislim da sam svršio iz malog mozga, nikad jače svršavanje nisam imao, sav sam se tresao.

gay creampie

Kad sam se smirio, samo sam legao preko njega. Neko vreme se nismo pomerali. A onda, kao da mi je mozak opet proradio. Brzo sam ustao sa njega i uzeo gaće. Bilo me je baš sramota. Nismo mogli da se pogledamo. Odmah mi je nešto u stomaku proradilo, da sam hteo da povratim.

Seo sam i uhvatio se za glavu. On se uspravio i sedeo pored mene. Ni on ni ja nismo mogli da progovorimo. Pokupio je stvario i otišao. Od tad se maksimalno izbegavamo. E sad, problem je to što kad razmišljam normalno, kajem se zbog svega, ali čim se malo napalim, razmišljam šta smo radili i čim izdrkam, opet se kajem što sam razmišljao o tome. Za 2 dana opet krećemo sa treninzima i svakako da ćemo se viđati, a ja ne znam kako da se ponašam i šta se sad dešava…

Nastavak: Ortak, treba mi savet, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Pa ako ovo nije neka klasična zajebancija onda bih ti preporučio da nađeš sa njim negde javno i da trezni popričate o događaju. Možda si biseksualac, ali to ipak treba sa sobom da vidiš.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x