I ujko i ujna su željeli moju vlažnu pičkicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je ljeto. U našoj vikendici van grada već je odavno počela turističko-vikendaška sezona. Svakog ljeta ponavljala se ista priča. Moja starci su, iako dugo i sretno u braku, uvijek tražili novi sekusalni izazov, a komšiluk se dugo znao i rado se tu i tamo malo bliže upoznavali. To nikada nije bilo previše javno, ali između sebe već su se svi manje-više testirali. Ovog ljeta bilo je moderno nudističko sunčanje na ravnom krovu vikendice. Još ponečemu tog ljeta su me podučili moj ujko i ujna.

Meni je bilo malo neprijatno, ali stara me uvjerila kako je to savršeno normalno. Meni je bilo 18 i sise su se tek razvile u dvije tvrde kruškice, a pička se vlažila kada sam se pipkala u krevetu, zamišljajući da me jebe naš komšija Vasko, kao što je jedan dan jebao mamu.

Oni ne znaju da su imali pohotljivu publiku, dok sam ih ja gledala u kuhinji. Naime, on je došao da posudi kafu. Stara nije čula njegov dolazak, jer mu je bila okrenuta leđima, pjevala je mjeseći tjesto za kifle. On joj je prišao s leđa, lagano se prislonio uz nju rukama uhvativši njene sise.

predigra u kuhinji

– Uh, Vasko otkud tebe? Pusti me, zar ne vidiš da radim! – mazno je promrmljala ona.
– Pa, da ti malo pomognem? Znaš da dobro mjesim! – odgovorio je i lagano uvukao ruke ispod njene raskopčane crvne bluze. Ona ne nosi grudnjak, jer njene dvije, već pod teretom otežale sise, ne vole se zbiti u uske grudnjake. A ona je i te kako svjesna da muški pogledi lete njenim sisama.

Vasko je svojim velikim muškim šakama obglio njene tamno crvene bradavice, a vrh bradavica je smjestio između kažipsta i srednjeg prsta i počeo ih masirati kružnim pokretima. Ona je pohotno svukla bluzu, okrenula se prema njemu i promrmljala:
– Da vidim kakav si danas. Dugo se nismo jebali dragi komšo.

On joj je u dva poteza svukao suknju i ona je ostala u gaćicama. Popeo ju je na stol i promrljao:
– Ne treba ih skidati. Samo ću ih gurnuti na stranu. Uh, moja slatka pičkica me čeka – njegove rijeci su se izgubile među njenim nogama. Dok je njegov jezik tražio prolaz u njen tunel, pohotljivu pičku, ona je rukama gnjavila sise i mrmljala.
– Uđi, uđiiiiiii u meneeee.

jebanje u kuhinji

– Polako, volim te ovako vlažnu, za moj kurac podmazanu – skinuo je gaće i ukazala se njegova napeta kurčina. U svom životu još nisam vidjela ovakav kraljevski primjerak. Vidjela sam ujku golog kada smo se kupali i kada se napalio na moju pičkicu, što je on naravno nevješto pokušavao sakriti, ali ovakav prmjerak još nisam vidjela.

Kada sam zavela ujku bilo je ljeto, i kao i svake godine, vrijeme suše. Voda je bila dragocjena, pa je nismo tek tako rasipali. Zato smo se kao i uvijek zajedno i kupali, ali kako sam se pretvarala u ženu, znala sam da ga to pali, ali i mene.

Poslije napornog dana doslo je vrijeme tuširanja. Ujko se izgubio kada sam mu okrenuta leđima se sagnula da istrljam noge. Naravno, viđao me je i do tada golu, ali nikada nije vidio moju picu u svoj njenoj ljepoti. Uvijek je bila skrivena među dlačicama, no, tada ju je prvi puta vidio kada je kao cvjet provirila među mojim nogama. Namjestila mu se okrenuta leđima kao pupoljak koji je trebao ubrati.

Šta je ujko radio mojoj mladoj pičkici

Ujko ju je pažljivo, poput dragocjenog ružičastog porculana dotaknuo prstima, pomilovavši je nježno i onda se sramno povukao. Prsti su mu ostali vlažni, a ja sam osjetila da curim. Višnjice od bradavica su se rascvjetale i ja sam poželjala da me i dalje pipka. On je to primjetio i pokušao se povući riječima:
– Još si mlada – na što sam ja rekla:
– Da za pravu jebačinu, ali ne za milovanje – zvučala sam tako umilno i nevino da sam ga oslobila svakog osjećaja krivnje.

Legla sam na crveni vuneni čupavi pokrivač u kupaonici i raširila noge. On je oklijevajući kleknuo. Vidjelo mu se na licu da se bori sa svojom savješću, ali požuda je nekad jača od razuma. Vidjelo se pod plavim boxericama kako mu se kurac ukrućuje. Konačno je kleknuo i pažljivo stavio svoju ogromnu radničku šaku na moju picu koja se rastvorila. Prvo mi je polako uvukao jedan prst, na što sam ja mazno počela presti.

mazi joj pičkicu

– Uh, što si uska – dahćući promrljao je on. Osjetila sam ga u sebi. On je počeo trljati moje stidnice lagano uvalčeći još jedan prst. – Sada ću ti pokazati raj. Samo se opusti, opusti se – stenjao je napaljeni ujko. Njegov palac skliznuo je do mog klitorisa i osjetila sam kako se gubim. Iako sam bila vlažna, a majstor je znao da me treba još malko podmazati i zato je pljuvačkom navlažio palac druge ruke i prinio ga mom klitorisu. – Vlažna si, ali da ipak majstor malo podmaže – promrmljao je on sve više gubeći dah.
– Uh, saamo taako – stenjala sam misleći da ću umrjeti tog trena. Nikada nisam osjetila tako zadovoljstvo. Do tada sam uvijek sama sebe zadovoljavala. Uvijek prije spavanja sam se izvijala ispod deke i znam da me je on potajice pri tome posmatrao, ali to nije ni upola bilo tako dobro kao sada s njim.

On se, i dalje klečeći, nadnjeo nad moje sise

– Znam da ovo nije u redu, ali samo te spremam za život – rekao je i počeo je lizati moje bradavice. – Sada bih te sisao – i bez da sam išta mogla reći, osjetila sam ga kako gricka moje višnjice i polako ih uvlači u usta. Ja sam se sva tresla, pohotno se izvijajući i gurajući mu sise u usta. Jednom rukom sam uhvatila njegovu glavu, a drugom sam uhvatila sisicu nabijajući mu je u usta. Ujko ih je prvo oblizivao jezikom i onda ih sve dublje uvlačio u svoja pohotljiva usta. Ritam je postao neizdrživ. Osjecala sam ga u, i na sebi, i bilo je veličanstveno. Njegovi prsti sve su dublje i brže ulazili u mene, a ja sam se izvijala prema njima i onda sam eksplodirala.

drkanje pičke

– Uhhhhhhhh, saaaaaaamo taaaaako. – Uhvatila sam ga za uspaljeni, tvrdi kurac i počela ga drkati. Zapravo nisam znala što trebam raditi, no, on je svojom šakom obuhvatio moju i pokazao mi kako se drka. Moji prsti su ga izvlačili i u skoro isti momenat smo svršili. Njegov slap sperme završio je na mome stomaku. Nakon toga smo se digli bez riječi, otuširali i nismo to ni spominjali.

Nakon maženja sa ujkom, ipak se nešto promjenilo među nama. Primjećivala sam kako me prati pogledom, a meni je predstavljalo zadovoljstvo ga paliti. Često sam bez grudnjaka hodala kada je bila posjeta ili bi mu se privukla i očešala se grudima od njega i mazno nešto promrmljala, a on nije mogao ništa. Samo je vlažio i njegov se kurac krutio, ali nije smio ili mogao da reagira. Znao je da to nije u redu što me želi, ali znao je isto tako kako nam je bilo dobro.

I tako sam ga palila kada mu je bio u posjeti njegov najbolji prijatelj, čika Bane. Njih dvojica se znaju već 60 godina i naviknuti su da sve djele, i dobro i loše, a i moja ujna je ponekada znala podjeliti krevet sa Banetom. To se znalo i nije bio problem. Zatekla sam njih dvojicu na terasi. Bio je vruć ljetni dan i ja sam se vratila iz grada. Na brzinu sam se istuširala i preko još vlažnog tijela navukla tanku, prozirnu usku bijelu majicu i mini suknju. Napaljene sise su se jasno ocrtavale. Poželjela sam da se opet jebem. Ne pravo, ali onako k’o sa ujkom. Prošao je već cijeli mjesec od kako me je ujko jebao. Dobro, ne baš jebao, nego zadovoljio, a od tada sam to radila sama, i u poređenju s njim bilo je bez veze.

drka pičku

Znala sam tog ljetnjeg dana da moje napaljene sisice neće proći neprimjećeno. Došla sam na terasu i sjela čika Banetu u krilo. Zna me od rođenja i to nije prvi puta da mu sjedim u krilu. Doduše, zadnji puta sam to učinila prije par godina kada sam bila mala djevojčica, ali što da ne i sada.
– A, kako ste vi? Dugo vas nisam vidjela – mazno sam mu rekla.
– Da, bio sam na radu u Austriji. A vidim ti si pravo porasla – osjetila sam kako mu je očvrsnula kita ispod moje guzice. Malo sam provrtila guzom i on je uzdahnuo.
– Ne smetaj čiki – promrmlja ujko.
– Ne ne smeta mi. Ma, kakvi. Vidim ja, čitava je to cura – uzvrati napaljeni čiko i pljusnu me po guzi.
– Uh, čika Bane. Da, baš sam narasla dok vas nije bilo. Vidite moje sisice. Zar nisu slatke? – uzela sam njegovu ruku i prinjela je sisama. On se prvo trznuo, ali ja sam vratila njegove teške šake i onda ih je nježno obgrlio i odvagao. Palac je zadržao na napaljenim bradavicama. Prešao je preko njih i one su se još više ukrutile. Teško dahćući je izmaknuo ruku pa pogleda ujku. Ja sam mazno promrljala: – Samo malo, da me malo mazi. Može li? Onako kako si me ti mazio? – Ujko je sav ustreptao, ali iako se osjetila ljubomora u njegovom glasu, ipak je rekao:
– Dobro, ali samo maženje. Ona je još uvijek nevina. – Čika Bane je prostenjao:
– A, ujko, već si je testirao? Kurvo matora, znaš ti što valja. Srećkoviću jedan. No, dobro, nemoj me sad zajebavat. Daj da se i ja malo osladim. Naravno ne jebanje. Samo maženje.

Nisam čekala na daljnje komentare, baš mi se jebalo, a razgovori u ovakvim trenucima više su nego suvišni. Okrenula sam se prema čika Banetu, opkoračila ga i skinula majicu. On je slinio. Poljubila sam ga uvukavši jezik u njegova usta. Prvo sam se poigravala sa njegovim jezikom i onda ga počela sisati. Poslije prve zbunjenosti, opustio se i počeo sudjelovati. Ruku je zavukao ispod moje suknjice i šakom pritisnuo moju pičkicu. Onda je lagano uvukao jedan prst i ja sam se počela nabijati na njega.

trlja se o kurac

– Uh, što ste dobri – prela sam mu na uho i počela vrtiti guzu i lagano se nabijati na isprvljeni prst. Osjetio je da se širim i vlažim. – Uh, uh stavite ih jošššš – vrhovima prstiju sam dodirivala pod i nabijala se na njegovu šaku. On je stenjao. Gubio je dah.

Hoćete da vidite moju picu? Ona je malo tužna i treba je poljubiti

Znala sam da mi ne treba puno, ali željela sam isprobati nešto novo – oralni seks. Vidjela sam staru kako je zadovoljno stenjala dok je Vaso lizao njenu pičku, i ja sam to poželjela. Odgurnula sam čika Baneta i mazno promrmljala:
– Hoćete da vidite moju picu? Ona je malo tužna i treba je poljubiti. – Ujko preko puta je također slinio.
– Pa, naravno, mala – zastenjao je čika Bane i povalio me na stol ispred njega. Ja sam raširila noge, a on je moju mini suknju samo zadigao i pred očima mu se ukazala moja vlažna roza pica. Narano da sam bila bez gaćica. Pa, kome one trebaju kad ide u zavođenje dva napaljena matora jarca. – Uh, otkad nisam vidio ovako mlado meso – čika Banetove riječi su se izgubile u mojoj pici.

Vrhom jezika je pokušao da uđe u mene i sve ga je dublje nabijao. Ujko se lagano digao i prišao mojim sisama. Šlag pjenom, koja je tu stajala za kafu, poprskao je moje ukrućene bradavice i počeo ih lizati. Ja sam se u potpunosti predala. Zabacila sam glavu, izvijala tijelo i samo stenjala. Sa ujkom je u kupaonici bilo fantastično, ali ovo je bilo još bolje. Njih dvojica na meni i svaki spreman da dâ maksimum od sebe da ja uživam. Ludi matori muškarci. Čika Bane je izvukao jezik i počeo me lizati duž pičke. Bila sam maksimalno vlažna – od svojih sokova i njegovih slina. Kada je došao do mog klitorisa, koji je gorio, uvukao ga je u svoja pohotljiva usta i počeo ga sisati. Prvo lagano, onda sve brže. Znao je matori vrag da me izluđuje.

mmf predigra

– Ha, hm, hmmmm – stenjala sam razapeta na stolu između staroga i njega. Sise i pička su gorile, a njih dvojica su se počeli drkati. Ja nisam imala ni snage ni interesovanja da njih još zadovoljim. Neka se pobrinu sami, ali ne treba im puno, pored moga mladog napaljenog mesa. Prvi je svršio ujko, koji je pojeo šlag s mojih sisa, a zatim čika Bane koji se nasisao moje pičke. Ja sam sva drhtala i svršila vrišteći na sav glas.

Nakon kratkog zatišja, u kojem smo svi sabrali naše misli, prvi se oglasio čika Bane:
– Mala, prva si liga. Uh, kakva pica. To nisam imao odavno. Znaš kako je u našim godinama. Sretan si ako bilo šta dobiješ, ali ovakav primjerak je rijedak. Nadam se da si uživala?
– Pa, naravno čika Bane. Bili ste super. Ako budete dobri možda vam ponovo dam – mazno sam mu to promrsila spuštajući džins mini suknjicu i tražeći majicu da se obučem.

Jebacina s matorcima je bila grandiozna. Moja svjeza pica od 16 godina i njihovi veliki mlitavi kurčevi od 65. Uh, kakva eksplozivna kombinacija. Nisu se mogli nasisati mojih tvrdih sisica… Tek što sam ja nestala u kupaonicu da se osvježim nakon jebačine, stigle su ujna i čika Banetova žena, teta Vera. Osvježena i zadovoljena došla sam da ih pozdravim. Teta Vera se prijatno iznenadila kako sam porasla:
– Pa, vidi je cijela cura. Uh, kakvo tijelo. Sigurno momci lude za tobom – procvrkutala je ona, a meni se motalo po glavi – ne samo momci, nego i matori jarci, poput tvoga muža. Uh, samo da znate kako me je maločas povalio.

I ovoga puta mi je ponuđeno „samo maženje”

– Ne mogu se požaliti – rekoh ja. Nakon ručka, mi ženske smo se povukle na gornju tarasu na sunčanje. Naravno, nudističko. Nakon što smo se skinule i legle, teta Vera se obratila ujni:
– Ova tvoja mala, baš se lijepo razvila. Vidi ti samo te sise, pa guzu, uh, uh. – Na što će ujna:
– Pa, imala je i na koga. To je u familiji.
– Naravno, draga, al znaš kako je. Naše vrijeme prolazi, a njeno upravo dolazi. Trebalo bi je malo pripremiti.
– Kako to misliš? – upita ujna.
– Pa, ono, pokazati joj što žene najviše vole. Ma, mi to možemo naravno najbolje.
– Ako hoće, možeš. Znaš, ona je još neiskusna.

slatka guza

Došlo mi je da umrem od smijeha, ali neka ih, nek misle što hoće. Baš me je zanimalo što mi to teta Vera može pokazati. Ona je legla do mene na deku i rekla:
– Mala, hoćeš malo da uživaš? Bit će ti sigurno lijepo. Znam da ti to sebi sama radiš, ali bolje kad ti neko drugi radi, a za početak neko žensko. Znaš, mi ženske najbolje znamo što se ženema sviđa. – Naivno sam procjedila:
– Ne znam na što mislite.
– Pa, znaš, seks, odnosno, za početak, samo maženje.
– Dobro – rekoh.

Ona je sijela između mojih nogu i lagano ih raširila.
– Mala, širi noge. – Imala je pogled u moju pičku kao ginekolog na stolici. Ružičasta pičkica joj se smješkala. Sva raširena ležala sam pred njom pitajući se šta mi ona može pokazati. Matori jarčevi bili su prva liga, ali ok, i ona mora imati svoje zadovoljstvo. Prišla mi je i pokapala sok po mojoj pici: – Ovo je da te malo navlažim. Znaš, bolje je kad si vlažna, manje boli.
– Uh, stvarno? – upitala sam naivno. Glupača matora, pa to zna svaka budala, ali nek joj bude. Zatim je počela da razmrljava sok po mojoj pici i polako je uvukla jedan prst, pa drugi u moju picu. Ja sam se lagano izvila. Bilo je malo bez veze, ali jedino što mi se svidjelo bile su, u stvari, njene sise. Iako je bila matora, imala je dobre, velike, teske sise s velikim bradavicama. Pružila sam ruke prema njima. Uh, pod rukama sam tek osjetila svu njihovu težinu. Prvo sam ih odvagala i prešla palcem preko mlitavih, iscjeđenih bradavica, koje su odmah ukrutile.
– Uh, vidi ti male – promrmljala je teta Vera.
– Hoćete li da nastavim? – mazno sam upitala.
– A, da ih malo sisaš?

Nije trebala ponoviti pitanje. Nagnula se nad mene i ja sam ih uhvatila ustima. Bilo je čudno. Prvi puta sam imala sisu u ustima. Bile su nekako slankaste, valjda od znoja. Znala sam šta će je napaliti. Pa, ujko me je tako izludio svojim sisanjem da to necu sigurno dugo zaboraviti. Prvo sam jezikom lagano kružila oko bradavica i onda sam vrhom usana uhvatila samo špic bradavica i počela ga sisati. Prvo polako onako ćejfeći, kao da ližem najbolji sladoled, a onda sve brže i brže.

I ujko i ujna su željeli moju vlažnu pičkicu

Ona je vrištala. Naravno, i mene je to popalilo. Matora se izvijala i počela sve jače i brže nabijati prste u moju pičku. Njene sise u mojim ustima i prsti u mojoj pički bili su dovoljni da svršim. Nisam ni znala da me nečije sise mogu tako napaliti. Ujna je svršila malo poslije mene i mrtva umorna se svalila do mene.

– Mala, ubila si me. Uh, tako me dugo niko nije jebao. U stvari sisao, ali bila si prva liga – uzbuđeno je gukala – Nadam se da ovo nije zadnji put?
– Ne znam, razmislit ću – odgovorila sam bršući peškirom vlažnu pičku.

Ko bi reko da će biti toliko uzbuđenja u jednom danu. Dva prvoklasna jebanja. Matorci su stvarno super. Ne treba im puno. Mlado meso – i oni su već napaljeni. Nakon ovog događaja na balkonu bilo je jasno da su me svi jebali, samo oni o tome međusobno, naravno, nisu razgovarali. Svakog je pomalo bilo sramota, ali isto tako im je bilo super, a i meni, moram priznati, tako da o tome nismo govorili.

Ja sam i dalje glumila nevinašce pred svima, no, đavo mi naravno nije dao mira i čekala sam sljedeću povoljnu priliku za jebačinu. I oni. Ujko pogotovo. Pratila sam ga kako bulji u moje sise i ukazala nam se prilika.

I ujko i ujna su željeli moju vlažnu pičkicu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x