Ruska trojka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ljeto je uvijek bilo plodno razdoblje za ispunjavanje mojih seksualnih potreba. Iako ne živim u turističkom mjestu, kroz moj grad prođe dosta turista na putovanjima prema drugim destinacijama na našoj obali. Mnogi su turisti tada spremni baš na ono što meni treba, seksualne avanture bez nekih komplikacija i granica.

Tako sam i tada naleteo na Valerija. Na jednoj od mnogih dateing aplikacija poslao mi je poruku. Kako nije znao engleski, služio se google translateom, ali dosta smo se brzo sporazumjeli. Već nakon nekoliko poruka prešao je na konkretan prijedlog. Došao je u Rijeku sa svojim prijateljem, također Rusom, na proputovanje Hrvatskom i na dva su dana stali u mom gradu. U potrazi su za mladim pasivnim i napaljenim gay lokalcem kako bi se s njime skupa poigrali. Kako nikada nisamprobao trojku, odmah sam se napalio, ali istovremeno osjetio i strah. Gledao sam neko vrijeme u Valerijeve fotke i razmišljao hoću li prihvatiti poziv.

– Ma tko ga jebe, idemo se zabaviti, rekao sam sam sebi naglas i poslao Valeriju poruku da prihvaćam.

Poslao mi je lokaciju njihovog iznajmljenog apartmana i dogovorili smo se oko vremena sastanka, a zatim sam požurio spremiti se. Nakon tuširanja i ostalih priprema, obukao sam najuže bokserice koje sam imao, broj premale kratke hlače, kako bi se moja lijepa i okrugla guza što bolje isticala, te običnu majicu kratkih rukava. Krenuo sam i uskoro sam se nalazio na ulici ispred apartmana, čekajući Valerija i njegovog prijatelja koji su bili na povratku s izleta na susjedni otok. Ruke su mi se znojile a koljena klecala, što zbog uzbuđenja, što zbog laganog straha. Osjetio sam i stezanje u hlačama. Moj kurac narastao je i otvrdnuo od silnih primisli što će se događati večeras.

Zapalio sam cigaretu i trudio se izgledati mirno, isčekujući moje nove prijatelje da se pojave. Kada sam bio negdje na polovici cigarete, na parkirno mjesto točno ispred mene parkirao se bijeli mercedes iz rent-a-car-a.  Iz njega su izašla dva sijeda i izrazito zgodna muškarca. Valerij je bio visok negdje oko 190 cm, mršav ali izrazito muževan, kose počešljane na stranu i uredno obrijanog lica. Na sebi je nosio bijelu košulju raskopčanu do pola te uske lanene hlače na kojima se u području prepona nazirala primjetna grba nemalih gabarita. Alexei, kako se zvao njegov frend, bio je slične visine kao i Valerij, ali mnogo mišićaviji u rukama i prsima i s primjetnim trbuhom. Bio je lagano proćelav, a na licu je imao nekoliko dana neobrijanu bradu.

Nakon što su izašli iz auta, krenuli su prema meni, istovremeno komentirajući nešto na ruskom, što ja nisam razumio, ali su oni nakon komentara prasnuli u smijeh i dali si petice. Kada su mi prišli, ljubazno su se predstavili, da bi me zatim Valerij nasred ulice pljesnuo po guzi i pozvao da pođem za njima.

Pratio sam ih i uskoro smo se našli u malom apartmanu, u sobi koja je sadržavala kuhinjski stol, kauč i bračni krevet. Sjeli smo za stol i uskoro su izvadili vodku te smo uz razgovor ispijali jednu čašicu za drugom. Razgovor je djelovao dosta nespretno jer obojica nisu pričali engleski te smo se sporazumijevali mahanjem, googleom i kombinacijama ruskog, hrvatskog i engleskog jezika.

Gušili su me ogromnim kurčevima naizmenično

Trajalo je to neko vrijeme, a ja sam počeo osjećati kako vodka počinje djelovati kada se Alexei ustao i naredio mi da ustanem i ja. Poslušao sam ga, gledajući ga u oči s dozom straha. Pokazao mi je rukama da se skinem, što sam poslušno i uradio, ostavši pred njim samo u boksericama. Za to vrijeme, Valerij nas je promatrao i smijući se nešto dobacivao na ruskom. Skinuo se i Alexei, uzeo me za ruku i odveo do kreveta te me gurnuo na njega, a ja sam pao na mekani krevet na leđa. Skinuo je svoje gaće i popeo se iznad mene na koljenima na način da mi maksimalno minimizira mogućnost kretanja.

pušenje kurčine

Gledao sam u njega, potpuno izdominiran, s ogromnim glavićem i vrlo debelog tijela za koje vjerujem da bi mi (kada bih ga pokušao obuhvatiti) jedva stao u ruku. Alexei se samo nasmijao i pritisnuo mi tu gromadu na usne, na što sam ja uz uzdah požude, odgovorio otvaranjem usta i primanjem njegovog poklona. Krenuo ga je gurati napred-nazad, plitko i polako, a ja sam ga obujmio usnama i željno primao.

Dok je Alexei pomalo ubrzavao ritam i počeo prodirati sve dublje u moju usnu šupljinu, iznad moje glave pojavio se Valerij i njegov kurac koji me dodirivao po čelu. Tada, uživljen u pušenje Alexeieve gromade, nisam primjećivao, ali Valerijev kurac je bio podjednake veličine kao i Alexeiev, ali je bio prošaran ogromnim venama po cijeloj dužini.

Valerij me je počeo šamarati po čelu i licu sa svojim kurcem, a Alexei je za to vrijeme već cijeloga gurao u mene, prodirući sve do mojeg grla. Iako sam se povremeno gušio u tolikom kurcu, nisam htio da ovo ikada prestane jer bio je to fantastičan komad mesa kakav moja usta još nisu probala.

jebanje u usta

Međutim, Alexei je naglo stao i izvadio ga. Nisam stigao ni udahnuti, a Valerij se probio u moja usta punom veličinom i prodro u moje grlo. Stao je tamo, a ja sam pokušavao izdržati ovaj grubi ulet te nekako doći do zraka. Zvukovi mog gušenja odzvanjali su u prostoriji, a njih su dvojica ponovno djelili petice uz smijeh i komentare na ruskom.

Nakon nekog vremena, Valerij je krenuo žestoko jebati moja usta, a ja sam se trudio što bolje primiti njegove nalete. Usred najžešćih naleta, osjetio sam stezanje bokserica, a zatim čuo i trganje tkanine. Bio je to Alexei koji je jednim potezom skinuo zadnji komadić odjeće s mene te počeo prstima istraživati moju guzu. Osjetio sam kako je podmazuje, a zatim, u istom trenutku kad je Valerij žestoko prodro u moje grlo, snažno zabio dva svoja prsta u moju podmazanu rupicu.

Obe rupe bile su mi ispunjene

Zacvilio sam, osjećajući istovremeno gušenje uzrokovano ogromnom kurčinom njime po licu, dok sam ga ja pohotno pokušavao uhvatiti u usta.

gej trojka

Alexei me tada privukao bliže rubu kreveta, podignuo mi noge na svoja ramena te prislonio glavić na ulaz u moju guzu. Valerij je prislonio svoj glavić na moje usne i ja sam ga pohotno progutao i nezasitno ga sliniti i pušiti. Dok sam bio potpuno predan Valerijevom žilavom čudovištu, osjetio sam pritisak na svojoj guzi. Uslijedilo je veoma sporo i pažljivo prodiranje Alexeievog kurca u moju guzu.

Istegnuo sam leđa i izvrnuo glavu, ispuštajući vrlo glasan uzdah zadovoljstva, a istovremeno uzimajući Valerijev kurac sve do kraja. Kada je konačno došao do kraja, Alexei je krenuo jebati me laganim tempom, a Valerij je isto činio s mojim ustima, trudeći se da usklade tempo. Bilo je to nešto najbolje što sam do sada doživio i prepustio sam im se, uživajući maksimalno u svakom njihovom prodoru.

Zvuci mog zadovoljstva bili su prigušeni kurcem u mojim ustima, no svejedno dovoljno glasni da su ih vjerojatno i susjedi čuli. Njih su dvojica ubrzavala tempo, a neprestano su i dobacivali neke komentare na ruskom, koje ja nisam razumio, no nije me bilo ni briga. Primao sam dva ogromna kurca istovremeno u usta i u guzu i u tome uživao kao najveća drolja ovog svijeta. Trajalo je to jako dugo, a zatim ga je Alexei izvadio te su njih dvoje zamjenili pozicije. Sada je Alexei bio iznad moga lica, a Valerij stajao uz rub kreveta.

svršavanje u usta, gej

Valerij je, uz gestikulacije, objasnio da želim da se naguzim ispred njega i ja sam to odmah učinio, istovremeno oblizujući Alexeiev kurac duž cijele dužine i potom mu ljubeći glavić. Već razrađena guza, lako je primila Valerijev ogromni komad, ali prodor je izazvao do sada najglasniji uzdah zadovoljstva do sad, praćen mojim komentarom:

– Oh god, best dick ever!!!

– Dirty slut – odgovorio mi je Valerij, dok me Alexei grubo primio za kosu i nabio mi usta na svoj kurac, prodirući ponovno sve do grla.

Valerij je do kraja napunio moju guzu svojom kurčinom, a zatim odmah krenuo jebati vlo brzim i žestokim tempom, dok sam ja jednakim tempom pohotno pušio Alexeiev kurac. Trajalo je to više od pola sata, a ja nisam gubio ritam, a i Valerij je jednakom žestinom razvaljivao moju guzu, a onda me Alexei uhvatio za kosu i počeo žestoko jebati u usta uz glasne uzdahe.

Valerij nije posustajao, ali se krenuo smijati i komentirati Alexeievu žestinu. Alexei je nastavio, a osjetio sam i da mu se tijelo lagano trese i znao sam što slijedi. Uskoro ga je zabijao najžešče do sad, a zatim ga zabio duboko u grlo i krenuo se trzati uz neke uzvike na ruskom. Osjetio sam pulsiranje njegovog kurca u svojim ustima i kako mi mlazovi njegove sperme špricaju direkt u grlo. Gušio me je ali nije prestajao, punio je i punio.

gay threesome

Valerij je još žešće navalio na moju guzu, a kada je Alexei konačno završio svoje pražnjenje i izvadio svoj već mlohav kurac iz mojih usta, počeo sam se gušiti u kašlju, ali sam se trudio da ne proljevam njegovu spermu i pokušavao doći do daha.

Kada sam konačno uspio normalno prodisati, Valerij me jednim pokretom okrenuo i opet sam bio na rubu kreveta, raširenih nogu isčekujući nastavak. Brzo je nastavio istom žestinom u novoj pozi. Dok su prostoriju parali moji glasni uzdasi neviđenog zadovoljstva, Valerij je iznad mene, zabijajući se žestoko svojim ogromnim kurcem u moju guzu, izgledao nevjerojatno moćno i neodoljivo.

Dok je on rasturao moju guzu, moj vrlo napeti kurac mlatarao je po zraku u ritmu seksa, čekajući da se i njega olakša. Primjetio je to i Valerij te ga je krenuo milovati rukom. Nije mu dugo trebalo, nakon samo dva prolaza gore-dole, moje se tijelo počelo nekontrolirano tresti i izvijati, guza grčiti, a kurac izbacivati ogromne mlazove sperme koji su letili sve do mog lica u najjačem orgazmu koji sam ikada doživio. Naravno, sve je bilo popraćeno glasnim „oh my god“ uzvicima, a cijela je scena izazvala glasan Alexeiev smijeh sa strane uz mnoštvo komentara na ruskom.

gay spit roast

Je li zbog stezanja guze u orgazmu ili ne, ne znam, ali uskoro je i Valerij stigao blizu kraju, zabivši se žestoko duboko u moju guzu i puneći je svojom vrelom tekućinom.

Kada je sve završilo, izvadio je svoj kurac i otišao na wc, a ja sam ostao ležati na krevetu, i dalje dišući ubrzano i duboko. Osjećao sam se kao drolja i bio sam razvaljen od kurca kao nikad prije, no smiješak nije silazio s moga lica.

Njih su dvojica sjeli za stol i nazdravljali dobrom seksu, a ja sam još dugo dolazio sebi. Ponudili su mi da prespavam kod njih, a zatim sutra krenem s njima na ostatak putovanja. Naravno da sam prihvatio…

Nastavak: Bespomoćan i iskorišten

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Kinky Tom


It only seems kinky the first time.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

da da….

Oo Oo yeaaa, da li bi voleo da dozivis ovo?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x