Moj najbolji seks je bio sa Draganom… svaki put

Registrovani korisnici ne vide reklame

Marko, Dejan, Neša i ja upoznali smo se davne 1986, kada smo pošli u srednju školu. Nekako smo se skapirali od prvog dana, združili i zajedno sazrevali. Išli zajedno na more, doživeli prve ljubavi, prvi seks, prva razočaranja. Zajedno…

Septembra 1990, posle upisanih fakulteta, svi u vojsku, i to je zapravo jedini period kada smo bili razdvojeni. Godinu dana. Od jeseni 1991, ponovo na okupu. Sazreli, ili smo bar tako mislili, krenuli na fakultete. Imali smo veze, neko kraće neobavezne, ja dugu, ali se znalo se, tri godine neprestano zezanje, svaki petak lora, vist i riziko, od 20:00 do jutra.

Devojke su nam tada bili slobodne, ili smo mi sebi pravili oduška… Dođe i april, 1995… Tada se u Markov život ušetala ona… Imala je godinu više od nas, završenu školu, čak i stalni posao. Znao ju je iz plesne škole, onako površno… možda kao plesnog partnera, ali ništa više od toga. Nikad je nije spominjao, čak sam siguran da mu se nije ni sviđala. Crna, sa dobrom četvorkom, koju je znala da nosi… I znala je šta želi… mladog pastuva, koji je može ispuniti i zadovoljiti, ali i nešto više… nekoga koga će je učiniti ocem njenog deteta.

dobre sise

Za mesec dana ga je naterala da iznajme stan i počnu zajednički život. Marko, iako sa zavidnom reputacijom Kazanove, našao se po prvi put u problemu. Nije znako kako da reaguje. Poslušao je, i tada je prvi petak preskočio susret sa nama. Pa drugi, pa treći… Ona nije želela da se druži sa nama, bila je povučena. Ili sebična. Želela ga je samo za sebe… A Marko je bio sputan razuzdanog života i konačno privezan za jedno osobu.

Nekako u to vreme ja bivam ostavljen posle duge veze i nedostajao mi je kontakt sa Markom. Bar da se nekome izjadam… Prvi susret sa njima desiće se posle mesec i po. Krajem jula… Sasvim slučajno. Crkla im je rerna, trebalo je neko da je popravi. Moja fah, zato me je pozvao da dođem. Ja sam to jedva dočekao, jer je bila prva Markova riba koju nisam poznavao… Dejana sam ubedio da pođe sa mnom, a Neša, ljut na Marka jer nas je ignorisao toliko dugo, odluči da ne ide sa nama. I nekako se u to vreme odvoji od nas… početak raspada četverca, koji sam godinama unazad idealizovao.

Živeli su na drugom kraju grada i putovanje do njih peglicom bila je večnost. U toploj julskoj noći, negde oko 20:30 stigli smo kod njih… Marko nas je dočekao u boksericama, upravo istuširan, i na brzaka je navukao majcu preko sebe. Ona je bila u šortsu, i atlet majici ispod kojih su se ocrtavale bujne grudi i nabrekle bradavice… Samo se nasmešila, pružila ruku i predstavila se… Dragana.

izbijaju bradavice

Ponudila nas je da sednemo, i krenula ka frižideru da nas posluži hladnim pićem. Izvukla je zaleđenu kajsiju, prinela je stolu i nagla se ka njemu. Iz majice su krenule sise, ali ih je veštim potezom ruke zadržala da ne ispadnu. U Markovim očima prvi put sam video ljubomoru i bes. ‘Ej bre, ortaci da mu gledaju u ribine sise… Godinama kasnije saznao sam da je to bio uzrok da nas i on otkači… Da polugola izađe pred nas, pogotovo mene, koji sam neposredno pre toga ostao bez devojke…

Godinu dana kasnije, Dragana me je pozvala i rekla da se Marko vratio bivšoj, da je sve vreme veze pravio ljubomorne scene, da je bio grub i bahat. Za tih godinu dana videli smo se bukvalno tri puta. Za Novu godinu, Markov rođendan, na koji smo mu se uvalili nepozvani, i krajem maja, kada je Marko diplomirao i nije mogao da nas ne obavesti o tome. Ostalo vreme, i on je drugove zaobilazio u širokom luku.

Opet sam joj video bradavice, ali i gaćice

Bio sam iznenađen njenim pozivom, jer i nismo nešto posebno komunicirali. Rekla mi je da sam joj ja prirastao za srce od prvog dana, ali je i naglasila da pamti Dejanov ozaren pogled i sjaj u očima kada se trudio da zaviri u njeno bujno poprsje… i tada me je zamolila da se nađemo ona, Dejan i ja na piću.

Našli smo se kroz par dana, vrućina je topila asfalt, a ona je došla u miniću, ispod koga su istrčavale svilenkaste gaćice. Ispod bluze nazirale su se rumene bradavice jer brus nije imala. I dok sam pomislio da li bi bilo korektno krenuti u akciju, Dejan se već upustio u konverzaciju.

ispod suknjice

Igru je prihvatila, i za pola sata pao je dogovor da idu zajedno na bazen. Kako sam trebao ići za tri dana na neki put, njima je baš taj dan pasovao za druženje. Shvativši to, mirno sam se povukao…

Dejanu je trebalo nedelju dana da mi se javi posle bazena. Da, bilo je onako kako sam i pretpostavio, bili su zajedno, a onda ju je kresnuo u garderobi… Nije želeo ništa više od toga, i više joj se nije javio…

Prošle su tri godine. U međuvremenu sam se zaposlio u ozbiljnoj firmi, počeo pristojno da zarađujem, i sa Dejanom održavao povremene kontakte jer se on oženio. Iako sam mu kumovao, nije voleo da se često viđamo. Tada sam shvatio da je i on ljubomoran…

Oktobar 1999. Iz popodnevnog dremeža trgao me je zvuk telefona. Sa druge strane žice, meni nepoznati ženski glas. „Dragana… Dragana?” „Da, Dragana, Markova…” „Ej, otkud tebe, posle toliko vremena?” „Pa znam da se razumeš u tehniku, htela bih da kupim mobilni, ako možeš da mi preporučiš neki…” Osim Nokia 5210, jedino se još neki Alcatel mogao naći… i to isključivo preko oglasa. Tu se dogovorimo da se vidimo i da odemo zajedno da nabavimo telefon.

Prepoznao sam je po sisama koje su visoko odvajale duksericu od njenog tela. I dalje je imala bujnu crnu kosu do pola leđa, i malo jače kukove… „Ćao”, nežno me poljubila u obraz i rekla: „drago mi je da te vidim, iako mogu da primetim, ugojio si se…” Bila je to bolna istina, ali i surova realnost. Telefon smo kupili, a obuku za njegovo korišćenje održao sam joj u lokalnom kafiću. Tada mi se poverila i za Dejana, da joj se sviđao ali da ju je samo iskoristio, kresnuo i ostavio… Reč po reč, pitala me je da li bi mogli da se družimo i češće viđamo, jer nema baš puno prijatelja. Naravno da sam prihvatio.

Sledeće dve godine viđali smo se s vremena na vreme, išli na kafu, a ona je i dalje bila usamljena. Nije imala nikoga da je voli, a da li ju je neko jebavao, nije pričala.

jebanje krišom

Bio je oktobar 2001, pamtim i vreme, 19:50, kada me je pozvala. „Izvini, glupo mi je da te pitam, htela sam da idem do mojih, ali nemam prevoz, da li mogu da prespavam kod tebe?” Odgovor je bio potvrdan, i za nepunih 20 minuta bila je na mojim vratima. Sa koferom u rukama, jer ju je gazda upravo izbacio iz stana.

Onako uplakanu, odveo sam je do sobe: „Izvoli peškir, istuširaj se, i evo ti moja majica, spavaj u njoj. Ti spavaj u mojoj sobi, a ja ću u dnevnom boravku. Sutra ćeš da vidiš šta ćeš i kako dalje.” Posle 15 minuta izašla je iz kupatila, sa mokrom kosom koja se u polumraku sobe blistavo presijavala. Bujne grudi ocrtavale su se, a ona se snebivala da legne.

I onda se konačno to i desilo

„Molim te, izvini… nisam znala šta da radim, a ti si mi uvek bio od pomoći. Lepo te je imati za prijatelja.” Nežno sam je obuhvatio oko struka i poljubio u glavu. Od poljupca se samo stresla, i rekla „hvala”. Pogledala me je pravo u oči, a onda povukla u krevet. Ugurala mi svoj jezik duboko u usta, i strgla donji deo trenerke.

Nisam bio svestan šta me je snašlo, a ona je već počela da me obrađuje. Jezikom oblizivala glavić, pa onda jaja. Video sam da to voli, i odmah je okrenuo naopako, razmakao gaćice i liznuo njenu vlažnu i toplu pičku.

uzajamni oralni seks

Samo je prostenjala, i rekla: „Želim ga…” Postavio sam je na leđa, svukao joj gaće i nastavio da je obrađujem. Ispod majice istrčale su bradavice. Kad ju je skinula, imao sam šta da vidim… dve petice, čvrste kao lopta, ponosito je nosila. Ovlaš sam ih liznuo, na šta se stresla i rekla: „Daj mi ga…”

Dobila ga je celog. I spreda, i straga, i s boka, i stojeći… seks najduži u životu, do pola pet ujutro. Jedan jedini put. I kad sam ga izvadio da svršim, samo je rekla: „Zar već…?”

U 06:00 probudio me je zvuk telefona. Buđenje za posao. Nisam spavao ni sat vremena, onako lepljiv otišao sam pod tuš. Ona mi se pridružila. Rekao sam je da ostane da spava, ali nije želela.

karanje straga

Otišla je kod svojih. Zvao sam je danima, nije se javljala. Posle tri nedelje, ona je pozvala mene. „Samo da znaš, ljuta sam. Ja ti dođem kao narodna pesma, sa druga na druga…” Nisam znao šta da odgovorim. Pozvao sam je da posle posla dođe kod mene da se vidimo, ali nije želela.

Bila je privremeno u kuminom stanu, jer je čekada da se isprazni stan koji je iznajmila. Dala mi je adresu i rekla da dođem ja kod nje oko 17:00. Već u pola pet bio sam ispred zgrade. Za par minuta pojavila se i ona. Umorna, što se videlo na njenom licu, vukući kese iz prodavnice. Prišao sam joj, uzeo teret i taman kad sam hteo da je poljubim, okrenula mi je obraz. Bio sam zbunjen, ali sam je poljubio tamo gde je želela. Ušli smo u lift, koji nas je izvukao na peti sprat. Iz torbe je izvukla ključeve, otključala vrata i uvela me pravo u kuhinju. „Stavi ovde kese, a ja idem da se istuširam. I ako ti nije teško, pristavi kafu, baš bi mi prijala.”

Nije ni svukla stvari sa sebe, otišla je pravo u kupatilo i zatvorila vrata za sobom, ali ih nije zaključala. Bio sam na nepoznatom terenu, tuđa gajba, ne znam gde je krevet, a ne smem da se šetam mnogo da ne provali moje namere. Bacio sam pogled letimice i video da je krevet nesređen. Ili je imala akciju tokom noći, ili se uspavala pa ga nije namestilla? Nisam mogao da čekam, skinuo sam se u bokserice i ušao u kupatilo. Stajala je sa tušem u rukama, ispirajući svoju mačkicu.

predigra pod tušem

Niz bujne grudi slivala se voda… i dok je rekla „znala sam”, jezikom sam joj već prelazio preko bradavica. Još je bila znojava, pa sam uzeo kupku u ruke i krenuo da je razmazujem po leđima. Očigledno da joj je prijalo, pa sam prešao na grudi. Nije se bunila… kada sam došao do pičke, razdvojila je noge i pustila da je operem do kraja.

Kurac mi je izleteo iz gaća i začas se našao do nje… Dragana je tiho prozborila: „Nosi me u sobu”. Nije trebalo reći dva puta, već sam je ozeo u naručje i odneo u krevet.

Raširila je noge i primila ga celog. Htela je da jebačina traje, ali nije… zvono mobilnog trglo nas je. Javila se njena sestra i rekla da stiže za 5 minuta… Sa dignutim kurcem otišao sam da skuvam kafu, a Dragana je na brzinu navukla gaće i trenerku na sebe i došla da me odmeni.

sisata prima kurac

Uto se oglasilo zvono na vratima i ona je ušla… Iznenadila se kada me je videla, nije znala da Dragana nije sama. Upoznali smo se i popili kafu, a ja sam vrlo brzo otišao.

Više je nisam video… do pre neki dan. Posle 15 godina. U međuvremenu se udala, rodila dete i došla blizu pedesete. Sise, sada već šestica, zemljina teža vuče nadole. Dupe, butine, podbradak… sve je normalno za njene godine… Udata je za starijeg muškarca, i reče da nije zadovoljna. Pozvao sam je za vikend na piće…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x