Klasifikacija tipova iz mog života

Registrovani korisnici ne vide reklame

U mom životu bilo je raznih muškaraca. U ovom tekstu videćete kako ja njih klasifikujem.

Ja bih mogla o njima da napišem čak i doktorsku disertaciju. I opet bi uspeli da me prevare, manipulišu, samo zbog jednog cilja.

Oni žele samo jebanje. I prosto su takvi. Neki od njih se preko tog istog jebanja zaljube u nas, nekima to samo postane potreba bez koje ne mogu. Ali najveći broj njih ne oseća ama baš ništa ka ženama, i trpi ih i ugadja im samo zbog pičke.

Što se žena bolje kreše, to je veća šansa da ga zadrži što duže uz sebe.

Muškarci su tako prosta bića, a sa druge strane tako nepredvidljivi i namazani „ološi”, tako da, drage žene, shvatite da sa njima nikad ne zna i pravila ne postoje.

Da bi ste zadržale vašeg frajera, morate da uđete u njegov mozak. Da budete lukave, namazane, a uz sve to prave kuje u krevetu. Dame na ulici, i domaćice u kući. I to samo zbog jednog kurca!

I onda razmislite ovako – a zbog jednog kurca da smrdim na zapršku, a onda da jurim i sređujem se za njega, da bih se lepo izjebali. A oda da odem sa njegovim ortacima u kafić, budem dama, pijem neki sokić samo zato što on ne voli da njegova lepša polovina pije pivo, vino ili neku rakiju ispred njegovih ortaka. To je u mom scenariju nemoguće.

Možda se i zbog toga sa nisam ni udala, a možda nikad ni neću. Banka sperme svakako postoji, a imam vremena do 40. godine. Pa bože moj, 21. je vek. Shvatite da su muški napaljeni penisi svuda oko vas, množina penisa. I da možete da birate i da se igrate sa njima.

Što se više igrate, to ćete više biti sigurnije u sebe. A ako naiđe onaj pravi, on će se boriti za vas. A ne vi za njega.

Za početak, ja sam klasifikovala njihove penise. I to u šest grupa. Ova podela je iz mog ličnog iskustva i prvu grupu nazivam:

Izdajica

Kod „izdajice” nije bitna veličina. On prosto vrlo često ne može da se digne. Ne zato što njegov vlasnik nije napaljen na vas, ili vas ne želi. Upravo je suprotno. Želi vas jako, i hoće da vas kresne, ali jedan od mogućih razloga za njegovo spavanje jeste trema. On je možda mlad, njegovo iskustvo nije bogato, i od prevelike želje za vama jednostavno neće gore! Ne može!

Hronični umor i stres takođe mogu da utiču na njegovu erekciju. Ali ako ovo krene da se dešava vašem partneru u vašoj dugoj vezi, a da je do određenog trenutka bilo sve u radu. I dešava se jako često, i traje. Znajte da ste u opasnosti. Ne okrećite leđa momcima koji imaju „izdajicu” u gaćama. Uvek mu trebate dati još nekoliko šansi. Pa ako se muči i ne ide, pustite ga, možda jednostavno ne može da se napali na vas. Zbog x faktora. Ali znajte da će vlasnik „izdajice” razvaljivati neku drugu u svojoj budućnosti, a vi čete biti srećne sa nekim penisom koji vas nikada neće izdati.

momci na plaži

Smoki

On je mnogo mali, i sa njime nećete nikad biti zadovoljne. Možete da volite vlasnika smokija najviše na svetu. I da tešite sebe kako veličina i nije bitna. Ali u vašoj podsvesti nikada nećete biti srećne. Imala sam 23 godine. Tada sam bila u vezi sa prvim, ali na sreću i poslednjim „smokijem” života mog. Dejanov penis je bio jako mali. Lep momak, sarmantan, jako duhovit. Nešto malo krupnije građe, ne debeo. Normalne visine za muškarca, mislim da je bio visok oko 185 cm. Mislim da njegov penis nije prelazio 12 cm u punoj erekciji, jako dugo mu je trebalo da postigne punu snagu. A i kada je postigne i uđe u mene, nikada nije trajalo duže od dva tri minuta. Čovek jednostavno svrši. I njegov smoki tog dana više i ne može da bude aktivan. Naravno, Dejan me je zadovoljavao na razne druge načine, lizanjem ribice, njegovi prsti su bili često u meni. Ali džabe sve to. Nakon 6 meseci veze raskinula sam sa njim, ali ne zbog njegovog penisa, već je bio uhvaćen u nekim lažima. Nije prevara u pitanju. I tada sam se rešila gospodina „smokija” zauvek!

problem sa erekcijom

Mlohavko

Za mlohavka nije bitna veličina. On prosto samo nikad nije dignut do kraja.

mlohavko

Kurac!

Ovu grupu nazivam prosto, kratko i jasno. Kurac. On je normalan. Normalne dužine, i on će tempirati tajming po vama. Vlasnici ovakvih penisa su iz mog iskustva u glavnom muškarci kojima nije problem da zadovolje ženu. Jer su oni prosto vlasnici kurca u pravom smislu te reči.

nabijanje na kurac

Napaljeni kosač

Oni su prirodni talenti za jebanje. Ovakvi penisi uvek mogu da se dignu. Njihovi vlasnici su prave životinje. Jebu dugo, i uvek su nekako napaljeni. „Napaljenog kosača” je dovoljno da poljubite, a od samo kratkog poljupca, njegov kurac je već dignut i već želi da vas jebe. U dosta situacija samo pogleda ženu, i već mu postaje tesno u gaćama. Malo je ovakvih likova, ali ih ima.

napaljeni kosač

Ajkula!

Nisam sigurna da li volim tipove sa ovakvim penisima. Njihovi penisi su hibridi. Ne znam za ostale žene, ali mene lično ogromni kurac ne zadovolji 100%. Jako često boli, dešava se neko čudno trenje. Ali su jako lepi za gledanje. Od ovakvih penisa svaka žena se napali u startu. Idealna situacija je kada vlasnik „ajkule” šeta go po kući, ili kada vam pošalje sliku njegovog penisa. Ali ponavljam, jebanje sa njim dosta često ume da boli! I nije baš prijatno. Naravno, ne kažem da ne mogu da uživam sa ovakvim penisima, i da se ne ložim na to. Takođe i ne bežim od njih, ali je jebanje sa njima jebanje u pravom smislu te reči.

crnac jebe

Dakle, što se tiče muških penisa, najviše volim penise normalne veličine. Recimo od 17 do 20 cm. Volim da je solidne debljine. Ne puno debeo, ali ne puno ni tanak. I da bi za mene bio savršen, mora da bude maksimalno negovan… Ne volim 100% obrijane, ili depilirane penise. Najlepše je kada muškarac dlake sa svog penisa skida mašinicom. Na 0.5 ili 0.1 mm recimo.

obdaren

A sada prelazimo na moju sledeću podelu frajera. Prva grupa jesu ograničeni tipovi. Ja volim da ih zovem piksle, ili još bolje terase.

Tip frajera zvani piksla, terasa, ili možda najbolje, ograda

Ovog muškarca bi najbolje opisala sledećom rečenicom: On ima svoj mali svet i oko njega kineski zid. To je za svaku pohvalu, svakako. Ali on ni jednog momenta ne želi da preskoči ogradu tog zida. Makar na kratko! To nije moguće. On vas privuče tako što ne pokazuje nikakvo interesovanje za vas. To ga učini mistetioznim likom. A kako mi žene volimo misteriozne stvari, lako se zaletimo, i tu kreće borba. On je uglavnom gejmer, i ceo njegov svet su igrice. Mislim da i dok jebe zamislja neku likušu iz te njegove video igre!

Kako većinu svog slobodnog vremena provodi za računarom, moraćete da ga proganjate, i bukvalno ga terorisati da se vidi sa vama. Moje iskustvo sa ovakvim likom je bilo pravi stres za mene. Ali je taj momak umeo sa mnom u krevetu, i zato sam bila spremna na kompromis neko vreme. Ali jako kratko, mesec i po dana. Žene mogu da oproste muškarcima mnoge stvari, zarad dobrog sexa. Ali muškarci u koliko niste spremni na kompromise, znajte da će ribe od vas bežati!

tip frajera ograda

Sportista

On je zdrav, jak momak. Žene za njim lude. Kako vodi zdrav život, tako ima i lepu kožu, odličan penis, i on je u kondiciji uvek. Sex sa njim traje dugo, i vrlo je žestok. Međutim, retko koji sportista može da bude veran samo jednoj ženi. Za sportistima žene lude, i njihovi kreveti nikada nisu prazni. Ali svakako svakoj od nas u nekom periodu života treba ovakav frajer. Jedan mali savet, nemojte se zaljubljivati u sportiste, oni su tu da nas zadovolje maksimalno do kraja, i da nestanu kada dođe vreme za to.

sportski tip jebača

Gospodin magla

Šaljite mi vaša pitanja
Otvorila sam e-mail adresu za sva vaša pitanja [email protected] Pitajte me šta god poželite, šaljite mi i predloge za tekstove. Pitajte me sve, ali bukvalno sve. Odgovoriću najiskrenije na sva vaša pitanja i tomiradi.com će objaviti to na mom blogu. Igrajmo se, ukljućimo maštu i neka ovaj naš tomiradi.com mikro svet postane jedna velika igra.

Gospodin „pičkin dim”. On u početku radi sve da bi vas zaveo. Ali bukvalno sve. Šarmantan je, duhovit, ima dobre priče. I nekako uvek uspe da vas zavede i dobije vaše emocije. I tu je, uz vas, mesec, dva ili eventualno tri meseca. I to je njegov maksimum. Sa gospodinom maglom je sve ok, on stalno želi sex, stalno vas zove kod njega, ili dolazi kod vas. I onda iz nekog razloga, samo nestane. Bez objašnjenja, bez nekog većeg razloga. Kako ste bili vrlo opčinjeni sa njim, kako ste shvatile da prinčevi ne postoje samo u bajkama. Isto tako shvatite da gospodin magla nije bio „bajka”. Tek tada se setite da niste videle ni jedan njegov dokument, da on nema ni jednu društvenu mrežu zato što navodno ne voli to. Da njegov stan više liči na apartman, i da ne deluje kao mesto gde on provodi 24 h dnevno. Shvatite, ali njega njema. Nedostupan je na telefonu odjednom. Pomislite da mu se nešto možda nije dogodilo. Ali onda shvatite da vi nemate koga da pitate šta je sa njim, jer ne znate ama baš ni jednog njegovog prijatelja. I tako prođe vreme, gospodin magla se zaboravi. Ali karakteristično za ovaj tip frajera je to što se uvek nakon nekog vremena ponovo javi, sa španskom serijom svog života. On je ili bio uhapšen, ili mu se vratila bivša, navodno je pogrešio, hoće još jednu šansu. Devojke, tada stavite katanac na pičku, i pustite gospodina maglu da nastavi svojim putem.

pičkin dim

Ameba

Imala sam vezu sa jednom mnogo slatkom amebom. On je bio jako letargičan. On je tako sedeo pod svojom šljivom, i gledao u tačku. Ovakav profil muškarca skupi energiju za 8 sati radnog vremena. A za sve pre i posle posla nema baš puno vremena. On mora da odmara, da gleda fudbal na tw -u. Seks sa njim možete imati u glavnom vikendom, i to ako vam se posreći. Ali za „amebin” penis se morate boriti same. On se sa vama neće čak ni svađati. Moćićete da mu polupate ceo stan, zapalite zgradu ali on će samo ležati, i gledaće u prazno. Međutim, jedina dobra stvar kod ameba je sledeća: kada probudite njegove seksualne apetite, on nije ni najmanje dosadan. Ispuniće vam svaku želju.

ameba, štreber

Poslovni baja

On je uspešan u poslu, i punom parom radi i zarađuje za sebe i sve druge ljude koji su oko njega. Vozi dobar auto, ima stila, veliku kuću u nekom cool i urbanom delu grada. Od 9 do 18 h ne očekujte njegov poziv, i ne nadajte se da će vam se javiti, čak i da ste slupale njegov auto. On tada radi. Međutim, ovakvi tipovi su jako kreativni u sexu. Oni vikendom obožavaju da uživaju sa ženama, na nekim finim destinacijama. Oni nose najskuplja odela, piju najbolja pića. A ceo svoj život zapravo kupuju parama. Sa njima ćete imati svu slobodu, a bićete maksimalno srećne i zadovoljne i u krevetu, kada do kreveta dođete. To provereno znam.

poslovni tip

Ljubomorni tip

On je tako veliki smarač. Želi da zna sve šifre od vaših društvenih mreža. Uvek sumnja u vas, ništa vam ne veruje, koliko god da ste mu verne i da niste primile tuđ kurac, on jednostavno ne veruje. On će tražiti da provodi sve vreme ovok sveta sa vama. I uvek će imati povoda za neku novu svađu. Seks posle rasprave sa ovakvim tipom je prava stvar.

ljubomoran tip

Konobar ili menadžer kafića

On je naučio sve fore ovog sveta. Namazan je do maksimuma i ume da laže. Svoje laži je izgovorio mnogo puta, tako da i sam veruje u priču koju plasira curama. On ima jako malo garderobe, ali su to firmirane i skupe stvari, koje vešto kombinuje i menja. Mogu i jeftine stvari da imaju stila, i da deluju lepo. Ali ovaj gospodin to ne kapira. On radi kao konobar u nekom kafiću, ima dobar bakšiš, a od tog bakšiša i svoje plate, iznajmljuje neki relativno cool stan, na cool lokaciji. Kako su njegovi ortaci slični njemu, obavezno imaju stan, koji zajedno plaćaju i koji služi za privođenje riba. Ali ovaj momak ima puno iskustva, žene se prosto na njega lepe. Sve one mu poveruju da radi kao manager nekog restorana, negde na kraju grada, ili ne znam. Napravi on već neku super uverljivu priču. I ovaj momak ima sreću, a samim tim i puno iskustva. A gde je iskustvo, tu je i dobro jebanje. Tako da ćete zaista uživati sa ovom likom. Veze ili avanture sa njim ne mogu da budu duge, jer se nekako pre ili kasnije uplete u svoje laži, a onda mu više i niste baš tako interesantne. Nastavlja dalje i traži svoj plen.

misionar

Dečko za vezu

On ima jako dobru dušu i on igra na sigurno. Brzo se zajubljuje, posle prvog sexa, on je u oblacima. Zapravo ovaj tip frajera samo hoće da pored sebe uvek ima curu. On ne može bez nje. I tada otvara sigurne karte. U ovog momka se lako zaljubite, čak ga i zavolite. On je poseban, srećne ste sa njim, i sve ide svojim lepim i mirnim tokom. Dobar sex, razumevanje, tolerancija. Savršenstvo. Međutim, kod ovih momaka ne valja što se kroz godinu, dve, tri godine zasite. Devojka sa kojom su u vezi je potrošila sva njihova osećanja, u prevodu došlo je do zasićenja, i ovaj momak hoće novu curu u svom životu. Nikada ne ostavlja staru, sve dok nije sasvim siguran da ova nova želi vezu. I tada raskida. I njega divša devojka ne zanima. Može da radi šta god hoće, ona nije više u njegovom mozgu. Drugi scenario za ovakvog lika je taj što u određenom trenutku pomisli da više ne treba da osvaja. Pusti pivski stomak, zapusti sebe. I tada ohladi svoju curu. Ali mislim da je ovakav tip muškarca 100% u braku. Kada stane na ludi kamen, to je za njega to, završio je sa ženama i jedino njegova supruga može da uživa sa njim u krevetu.

onaga jaše

Nabeđeni baja

On se šunja po tatinoj firmi obavezno, tamo ništa ne radi, i tata mu daje ogromne svote novca, jer je on tatin ponos. To negde i podržavam. Međutim, ovaj baja je jako veliki švaler. On je pojebati svaku žensku osobu koja ga hoće, i koja mu se makar malo svidi. On ima dobar auto, stalno se kreće po gradu, ima veliko društvo, i celo to društvo je slično njemu. Na sebi mora da ima najskuplju garderobu, često putuje, a gotovo nikad nije u stalnoj vezi. On obožava da se fotografiše i izbacuje svakodnevno svoje fotografije po svim društvenim mrežama. Čekira se po kafićima, restoranima. A svog psa ima samo zato što je to cool. Ovakav lik ne jebe bez kondoma, jer je u njegovom životu tako puno žena. Njegova najveća noćna mora su polne bolesti.

dobar tip

Omladinac

On ima između 18 i 23 godina. Obavezno je student. Urban je i lepo obučen lik. Voli sve što vole mladi. Uvek je u nekim vezicama. Sa svojom curom se rado fotka i sve to kače na društvene mreže. Sa svakom curom je srećan na tim fotografijama. Oni se jako, jako „vole”. Ta njegova cura je ili njegovih godina, ili nešto mlađa od njega. Ali on ima problem. Njemu je ta ista cura jako dosadna u sexu. On bi da proba više. Krišom se dopisuje sa mnogo cura, i traži neku koja će ispuniti sve ono iz njegove mašte. Obožava 5-6 godina starije ribe. I proganja ih na razne načine. Ali njemu je sve oprošteno, mlad je i istražuje svet.

lizanje pičke

Pozitivac sa greškom

On je urban, pozitivan, nasmejan lik. Omiljen je u društvu, konzumira možda i konzumira marihuanu, ide na super žurke. Voli putovanja. Sa njim ćete vrištati i valjaćete se od smeha. On je spreman na sve. Sve oko njega je avantura koju rado prihvata. Nije baš nešto lep, ali je verovatno zbog svoje energije najlepši na svetu, i sebi i drugima. Seks sa njim je prava kreativna avantura, on će sa svojom partnerkom probati sve. Međutim, ovakavog lika uvek nešto muči. On to ne priznaje, i ne pokazuje nikom. I ceo njegov lik je zapravo samo jedna velika maska. A to ćete saznati samo ako sa njim uđete u ozbiljnu vezu, i provodite mnogo vremena sa njim. On je zapravo glumac svog života. On u sebi pati zbog raznih stvari. Nesrećan je, nezadovoljan. Ali ne trudite se, nikada nećete saznati istinu. Uživajte sa ovakvim tipom.

jebanje u čamcu

Umetnik

I za kraj, moj omiljeni tip frajera. Obožavam umetnike. On svet gleda drugim očima, njegovi prijatelji takođe. Ako u svoju ekipu prime nekog sa strane, neće ga razumeti, ali će ga prihvatiti, i zavoleće sve ono najlepše u njemu. On je poseban, nepredvidiv, sa njim nikad nije dosadno. A od njega se može svašta naučiti. Umetnici su najbolji u krevetu, sa njima je toliko dobro, da se ni jedan trenutak ne može opisati rečima. To trebate da doživite.

titjob

U ovom tekstu saznali ste iz kog ugla, i na kakav način ja gledam na suprotni, jači pol. Ima raznih tipova, zato žene, oprez. Pažljivo birajte kakve muškarce uvodite u svoj život, i svoj krevet. Ali znajte i da pogrešite ne gubite ništa. Svako iskustvo vredi puno. Zato samo hrabro napred, i pokažite im šta umete i znate. Predajte im svoja tela, jer, nećemo se lagati, oni su živi organizmi bez kojih nežniji pol ne može.

blogerka marta king

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Marta King


Sex je umetnost. A ja sam umetnica, koja će svojom seksualnom snagom spasiti svet.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x