Demon incesta

Registrovani korisnici ne vide reklame

Magdalina je često posmatrala svog starijeg brata, tog krupnog i mišićavog mladića, kako se tušira nakon treninga. Alfred je skoro svaki dan išao u teretanu i naporno vježbao, i zato je imao privlačnu figuru. Istini za volju, nije bio neki bilder i zapravo je imao stomačić, ali za Magdalinu je taj muškarac bio jedan od najzgodnijih. NJih dvoje su, logično, završili u incestu…

Nekad je bio vojnik američke armije, a oduvijek je volio da svira harmoniku. Uz sve to, Alfred je poznavao i borilačke vještine. Da li džudo ili karate, trenutno se nije mogla sjetiti pošto se ispred njenih očiju u tom trenutku odigravao prizor koji oduzima dah. Posmatrala je kako se mlaz vode sliva niz oznojeno tijelo tog krupnog mladića, koji je uzdisao od zadovoljstva i rukama prelazio po ramenima, vratu, prsima…

Ta široka i mišićava prsa su bila uzrok Magdalenine vrtoglavice. A tek njegove snažne ruke; mnogo puta su je te ruke grlile dok se topila od sreće, ali i prijetile joj kad bi napravila neki nestašluk. Ali, najuzbudljivi trenutak bio je kada je Alfred spustio ruku na svoje međunožje obraslo mekim tamnim krznom. Povlačeći kožicu preko svog nabreklog uda, Alfred je onanisao, a Magdalina je sve to gledala kroz ključaonicu i osjećala kako joj krv navire u obraze.

drkanje pod tušem

Bio je debeo i mokar, a iz glavića je curio preejakulat. Izgledao je neodoljivo dok je trljao svoj penis, a onda je Magdalina spustila pogled i ugledala njegove ogromne, teške testise koji su se klatili u ritmu njegovih pokreta. Znajući da radi nešto što ne bi trebalo, Magdalina se još više uzbudila. Kada je njen brat bio blizu orgazma, lice mu se izobličilo od užitka, svi mišići u tijelu su se zgrčili, i on je uz tih ali grlen uzdah ispustio obilan mlaz muškog sjemena.

Magdalina je žudjela za tom spermom, maštala je o tome da je Alfred zaskoči i da nakon grubog vođenja ljubavi u njenu matericu ispusti svoje sjeme i napravi joj još jednog malog Alfreda. Na tu pomisao Magdalina je doživjela ekstazu. Lice joj se zajapurilo, disanje ubrzalo i odletjela je na sedmo nebo.

Nije znala šta da rad isa tim mislima o rodoskrvnuću

Nakon tog događaja, osamnaestogodišnjakinja je osjećala stid i krivicu, ali njen stariji brat nije imao pojma da ga je sestra špijunirala dok je masturbirao pod tušem. Opsijedale su je misli o rodoskrvnuću; morila ju je nastrana želja da ima snošaj sa sopstvenim bratom. Kako i zašto je osjećala tu potrebu, Magdalina nije znala; možda zato što se divila Alfredu, možda zato što je on bio njen zaštitnik.

precum

Naravno, nekad se znao naljutiti i sprašiti na nju. Izgledao je strašno kada se naljuti; iz očiju bi mu sijevale munje. Pa ipak, on je bio njen voljeni brat koji će uvijek biti tu uz nju. Visok, krupan i vragolast, ponekad grub i autoritativan, nerijetko i agresivan, a skoro uvijek zaštitnički nastrojen – to je bio Alfred.

Tome bi se još mogla dodati posesivnost, svojstvena vjerovatno svakom starijem bratu. Ali bilo je tu još nešto; Alfred je bio posesivan, baš kao i Magdalina.

Nakon nekog vremena, ta ljubav počela se preobražavati u nešto drugo: u bolesnu želju za polnim opštenjem, incestom. Magdalina je znala da želi Alfreda, ali da li je on želio nju na taj način? To nije znala, ali to je nije ometalo da mašta o njegovom slasnom falusu i onim ogromnim testisima, većim od svakog muškarca kog je dotada imala priliku vidjeti.

Demon incesta

Vjetar je mrsio Magdalininu kosu dok je vozila rolere po gradu. Imala je osjećaj kao da joj se srce nadima od sreće. Bila je slobodna kao ptica u letu. Odjednom, ona zape i pade. Trnci bola prostrujaše joj cijelim tijelom. Povrijedila je koljeno i suze su navrle na njene plave oči. Dok joj se mutio vid, u daljini je čula nečiji smijeh. Rubi, cura njenog starijeg brata Alfreda. Tjelesni bol više nije bio ništa naspram bola koji je zagrmio u njenoj duši. Njen voljeni brat Alfred, u zagrljaju te djevojke lakog morala.

Mogla je vidjeti kako se ljube i dodiruju; čula je kako se Rubi raskalašeno cereka dok Alfred navaljuje na nju i hvata je, da bi zadovoljio svoju potrebu. Niz Magdalinino lice poteče jedna suza, a zatim ona oprezno ustade, te s mukom otetura kući.

Otvorivši vrata stana, otišla je pravo u bratovljevu sobu. Tamo je iz hrpe časopisa naslaganih u zadnjoj fioci, izvukla jedan njemački erotski magazin. Mlada djevojka se osvrnula oko sebe i kada je procijenila da nema opasnosti, spustila je ruku u šorts i počela se dodirivati.

drka uz pornić

U mislima je vidjela svog brata kako podaje svoju muškost onoj djevojci. Na trenutak se štrecnula sjetivši se te bolne uspomene, ali onda se osmijehnula pošto je isplanirala osvetu. Užitak je postajao sve veći i veći. Sestra je zamišljala svog prelijepog brata kako se vraća kući.

Pošto je vodio ljubav sa svojom curom, Alfred je došao do svoje sestrice i počeo da je zadirkuje. Trebalo mu je još jedno toplo žensko tijelo. Sada je istu tu ljubav pružao Magdalini; doduše, samo u njenim mislima. Alfred je postao njen ljubavnik u mašti, nježan i grub u isto vrijeme. Od pomisli na njegov nabrekli ud i one velike testise, Magdalini bi stao dah. Njegovi grubi dodiri, poneki šamar, pa i blagi udarci po guzi, bili su znaci njegove ljubavi.

Nakon što je doživjela orgazam, djevojka je ustala sa kreveta i otišla u svoju sobu. Pritom je zaboravila da vrati časopis na njegovo mjesto…

Demon incesta

Alfred je sjedio ispred ogledala i četkao svoju dugu kovrdžavu kosu. Njegove smeđe lokne su djelovale raskošno i odisale skoro ženstvenom ljepotom. Zadovoljan svojim odrazom, mladić je odložio četku i okrenuo se.
– Magdalina, gotov sam – rekao je sa zadovoljstvom u glasu. Međutim, odgovora nije bilo. Alfred je odlučio da ode do njene sobe. Međutim, ni u sobi nije bilo njegove mlađe sestre Magdaline.

Na stolu je stajao dnevnik. Alfred zadrhti od pomisli da njegova sestra tek tako ostavlja svoje stvari. Izgledalo je kao da ga je dnevnik čekao. Jedno vrijeme se premišljao, ali znatiželja je prevagnula i Alfred je prišao stolu. Otvorio je dnevnik. U njemu su pisale razne stvari, uglavnom sestrine uspomene. Mladić se nasmiješio pošto se sjetio nekih smiješnih doživljaja njegove sestre.

A onda, došao je do zadnje stranice, na kojoj kao da je pisalo neko pismo. Alfred je naprezao oči da odgonetne šta je napisano. Sudeći po iskrivljenim slovima i nečitkom rukopisu, njegova sestra je očigledno pisala pod uticajem nekog uznemirujućeg događaja. Pošto mu nije pošlo za rukom da golim okom dešifruje ta misteriozna slova, Alfred je otišao po naočare. Na pregledu mu je ustanovljena miopija i morao je napustiti vojsku. Ako ništa, sad je barem imao više vremena za svoju porodicu.

zbunjen i seksi

U povratku je preispitivao svoju odluku da bez sestrine dozvole zadire u njen privatni život, ali čim je otvorio kutiju i stavio naočari, izgubio se u tekstu koji se stvorio pred njim. „Dragi moj brate Alfrede, pišem ti ovo pismo s namjerom da izbacim osjećanja koja su se nagomilala u mom srcu. Vidiš, svih ovih godina ti si bio uz mene. Bez tebe bih bila niko i ništa.” Alfred iz nekog razloga nije imao dobar predosjećaj. „Htjela sam da ti ovim putem kažem da te volim. Ne kao brata, nego kao muškarca.”

Incestuozni brat i sestra…

Alfredu ispadoše naočari. Usta su mu presušila a srce mu je lupalo tako jako, da je mislio da će mu izletjeti iz grudi. „Znam da su moja osjećanja pogrešna, ali molim te da mi ne zamjeriš. Zaljubljena sam i tebe i želim…” Alfred je drhtavim prstima okrenuo stranicu. „Želim da spavam sa tobom”.

„Želim da spavam sa tobom” – te riječi su odzvanjale u Alfredovoj glavi. Zar je tako nešto moguće; zar je moguće da njegova slatka mala sestra gaji takve nastrane incest misli prema svom rođenom bratu?

Alfred je mislio da sve to samo jedan bizaran san. Uštinuo se za ruku nadajući se da će se probuditi, ali avaj; ništa se nije desilo. Vratio se u svoju sobu i tamo, na svoje zaprepaštenje, našao svoj erotski časopis iz Zapadne Njemačke, otvoren na krevetu. Nije mu trebalo dugo da shvati da je neko u međuvremenu preturao po njegovoj sobi. Kada je shvatio, oči su mu se iskolačile. Magdalina je bila u njegovoj sobi, i masturbirala je na njegov časopis.
– Treba mi muška ruka – jecala je Magdalina – tako dugo sam bez muškarca. Želim da me neko uzme u naručje i stisne me, da prodre u mene kao pastuv u kobilu – buncala je milujući svoj klitoris.

ženska masturbacija

Alfred je čuo stenjanje u sestrinoj sobi i došao je da provjeri da li je sve u redu. Zatekao je svoju sestru kako se dodiruje. Trznula se kad ga je ugledala, no pogled u njenim smeđim očima govorio je da je čekala upravo na taj trenutak…
– Ja sam ti brat, Magdalina – prekorio ju je Alfred. – Ne smiješ imati takve incestuozne misli prema meni. Volim te, ali samo kao svoju sestru.

Magdalina je zagrlila svog brata i poljubila ga u vrat, požudno i grozničavo. Gorila je od strasti.
– Magdalina, pusti me – zaprijetio je Alfred, a među nogama je osjećao pritisak. Ta ljupka, inače stidljiva mlada djevojka grlila je svog brata kao da će joj pobjeći.
– Alfrede, želim te – jecala je dok ga je u bunilu ljubila i rukama šarala po njegovom tijelu. Prelazila je preko njegovih čvrstih prsa i snažnih pleća. U njemu je vidjela oca koji odavno više nije bio sa njima; vidjela je svog starijeg brata, ali i ljubavnika koji će joj podariti ono za čim je toliko čeznula.

Ljubila je njegovu guste smeđe uvojke dok se on trzao, da li od slasti ili od gađenja. Zatim se spustila do njegovog pojasa i milovala ga po stomaku. Spustila je poljubac na njegov trbuh, a Alfred je zajecao:
– Nemoj, seko moja. – Zvučalo je kao da je preklinje. Ruke su joj se tresle, a kada je dodirnula njegovo međunožje na kom se jasno ocrtavalo ispupčenje, Alfred je duboko uzdahnuo i zateturao se.

Demon incesta

Krenuo je da pobjegne a sestra je na koljenima dopuzala do njega, sa grešnom strašću u očima. Samo je mislila na njegov debeli ud, na životno sjeme kojim bi njen brat zalio njenu utrobu i oplodio je.
– Želim dijete – rekla je teško, isprekidano – i hoću da mi ga ti napraviš. Dođi, brate – jecala je ophrvana perverznim incest emocijama.

U panici, Alfred je izvalio vrata i pobjegao iz stana.

Crvena

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x