Bisex trojkom sam otplatio odeću

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo što ću ispričati (napisati) stvarno se dogodilo, ali neću spominjati imena zbog kompromitovanja osoba koje su, pored mene, akteri ove priče. Imao sam tada 22 god. i imao nekoliko veza iza sebe. Uglavnom su to bile kratke veze sa devojkama koje su u meni videle samo osobu za dobar seks i ništa više. Ubrzo sam počeo da se hladim prema njima i pokušavao da tražim utehu u muškarcima. Postao sam bisex momak.

Nisam morao dugo da tražim (sve se odigralo tako brzo) i stupio sam u prvu mušku vezu. Trajalo je to samo dve nedelje i za to vreme smo obojica razmenili iskustva i zadovoljstva. Pošto sam u to vreme bio i dalje u vezi sa jednom devojkom, mogu reći da sam se svrstao u grupaciju bisex muškaraca koji voli da traga za još nečim, a i dobrim zadovoljstvima.

Nisam želeo da samo ja učestvujem u davanju mog komada, pa sam zato tražio ko bi me i na onaj drugi način zadovoljio. Ovo što dalje sledi desilo se sasvim slučajno.

Šetajući gradom, zagledao sam izloge butika, u nadi da ću naći neke dobre farmerke za mene. Ali kao što to obično viva, ili nema broja za mene ili je cena tako previsoka, da sam odustao od kupovine istih po buticima. Rešio sam da odem na buvljak i tamo potražim ono što me zanima. Kao i svaki drugi prosečan građanin sa malo love u džepu, na buvljaku mogao sam naći sve što me zanima.

gay sex

Obišao sam većinu tezgi i zaustavio se kod jednog koji je imao baš dobar izbor. Prodavac je bio jedan mandov (ciganin ili ako neki vole da ih nazovem pravim imenom, Rom), ne baš toliko crn kao neki njegovi sunarodnici, pa me je to možda i privuklo da se zadržim na njegovoj prepunoj tezgi. Po mojoj proceni imao je negde oko 35 godina. Na svojoj tezgi je imao svakojakog džinsa, farmerki, jakni, čak i neke kratke pantalone koje su u to vreme bili u modi.

Tražio sam da mi nađe jedne farmerke sa mojim brojem, ali nikako nisam mogao da ih probam tu na licu mesta jer nemam gde da se svučem (a priznaćete, svakome je malo nelagodno da se svlači na sred buvljaka). Probao sam nekoliko, ali ni jedne mi nisu bile po meri. Onda mi ciganin predloži da odemo do njega kući (kaže da stanuje blizu buvljaka), jer tamo ima još odeće i mora da se nađe nešto za mene. Ideja nije bila loša, ali sam se malo nećkao jer mi je bilo nelagodno da idem kod nekog kući i tamo tražim nešto za kupovinu, pogotovu što je on Rom.

Malo sam oklevao, ali sam ipak otišao kod njega

U meni je preovladalo to što sam rešio da kupim ono što sam hteo, pa mu rekoh da se slažem sa njim i da možemo poći kod njega. On je pozvao jednog prijatelja sa druge tezge da mu pripazi na nju dok se ne vrati. Krenuli smo prema njegovoj kući i ne sluteći šta će se sve tamo odigravati. Da sam sve to znao možda bih se u pocetku predomislio, ali ipak se sve završilo kako sam ja želeo (a potajno i zamšljao da mi se desi).

Čim smo stigli, ciganin me uveo u jednu od soba, i rekao da sačekam da donese torbu. Seo sam na fotelju (pored nje, u sobi je bio još i jedan trosed i mali stočić), a ciganin se ubrzo pojavi sa jednom velikom platnenom torbom punom raznog džinsa. Davao mi je jedne po jedne farmerke da probam i ja sam (sada bez nelagodnosti da se svučem) oblačio redom i proveravao da li mi odgovaraju.

tip se oblači

Ali ni jedne koje sam probao mi nisu bile po meri i taman kad sam hteo da dignem ruke od svega, on mi donese jedne koje su konačno bile po mojoj meri. Dobro sam ih proverio i konačno rekao ciganinu da ih uzimam. Rekao je cenu i kad sam trebao da mu platim, svatih da nemam dovoljno para. Pokušao sam da se sa njim malo cenjkam, ali nije imalo efekta. Na kraju sam ga pitao kako da rešimo problem. Predožio mi je nešto što u prvo vreme nisam mogao da shvatim da je to rekao.

Pošto mu ništa nisam odgovorio, ponovio je pitanje:
– Da li si me čuo šta sam ti rekao? Da ti ponovim moje pitanje, odnosno predlog za rešenje u vezi dodatnog plaćanja?
– Ponovi, mada mislim da nisam dobro čuo! – sledio je moj odgovor.
– Pa pošto nemaš dovoljno para da platiš ove, mukom pronađene farmerke, moraćeš da odradiš to. Dovešćeš me do orgazma, tako što ćeš popušiti moj kurac. Da li se slažeš? – U glavi su mi se motale razne misli i kombinacije da li da odem odmah ili da ostanem i odradim ono što je tražio.

Šta je jedno pušenje naspram toga što sam konačno našao robu koja me zanima! Sve bi to bilo u redu da se nije radilo o mandovu (mada, kao što sam ranije napisao, i nije ličio na njega), i što sam mislio kako ću pušiti njegov crni kurac. Da budem iskren, negde u meni se krila misao kako bi to izgledalo da pušim neki crni kurac, a meni se sad ukazala tako jedistvena prilika. Nisam bio bez iskustva u pušenju (iz gore navedenih razloga, pošto sam bisex) i na kraju rešio da pristanem na ponudu.
– U redu, popušiću ti kurac, ali ne želim da mi svršiš u usta. To ne volim!
– Dobro, kako ti kažeš, onda ću po tvom licu! – sledio je ciganinov odgovor.

Popušio sam mu kurac jer nisam imao dovoljno para za farmerke

Nije imalo svrhe da se dalje natežemo oko toga gde će proliti svoju spermu, jer mi to i nije bilo važno, samo da odradim posao, pa da odem. Otišao je nekud (posle sam shvatio da je otišao da opere svoj kurac i da nije bio kao ostali Romi, prljavi i neuredni, a i u sobi u kojoj sam bio se videlo da je sve čisto i da je držao do higijene), ali se brzo vratio sa skinutim pantalonama. Reče da će sesti u fotelju jer želi da me gleda dok mu pušim. Bilo mi je sasvim svejedno da li će me gledati ili ne pa sam klekao ispred njegovih nogu. Počeo sam malo da ih milujem podižući šake do njegovih gaća.

gej drkanje

Već je bio uzbuđen jer mu se kurac u njima dobro nadigao. Iako nisam mogao da procenim koliki mu je, bio je veliki, proletela mi je misao da li je kao i oni crnci iz porno filmova, sa ogromnim kurcem bio i čitavih 19 cm).

– Uzmi ga i malo mi drkaj da se skroz nadigne! – rekao mi je cigan.

Obuhvatio sam njegov kurac i krenuo sa drkanjem. Imao je mnogo dobar kurac a i glavić mu je bio tako gladak da sam morao odmah da mu krenem sa lizanjem. Kad je osetio moj jezik na njemu ispustio je jak uzdah i rekao mi da mu krenem sa pušenjem, jer ako ovako nastavim, izludeće. Zgrabio sam njegov, sad tako tvrd i čvrst kurac i ugurao ga u moja usta. Sad je, pored uzdaha ispustio i jedan blagi krik i prepustio se meni. Krenuo sam prvo sa laganim dudlanjem, da bih ubrzo počeo da uvlacim sve više tu njegovu crnu i tvrdu palicu u moja usta.

gej pušenje

Gnječio sam mu jaja koja su bila sva sakrivena u šumi gustih i crnih dlaka. Nekoliko puta u toku zadovoljavanja on se propinjao da mi što više ugura kurac u usta, ali sam ga mojim rukama sprečavao da mi se ne nabije previše. Sve se više nadraživao od mog dobrog pušenja, jer ipak sam bisex, i ubrzo je počeo da sve brže stenje i tiho govori:
– Kako dobro pušiš, nastavi tako, svršiću uskoro!

Usporio sam rad, ali to nije pomoglo i ciganin mi u jednom trenutku, jednom svojom rukom odgurnu moju glavu sa njegvog kurca, a drugom je prihvatio svoj crni i tako nabrekli kurac i počeo lagano da povlači kozicu gore-dole. Pre nego što je doživeo vrhunac uspeo je da izgovori:
– Aaaahh, svršaaaaavam! – a onda je počeo da me poliva sa svojom belom tekućinom svuda po licu.

Nije se naprezao, tako da mu ona i nije jako špricala i samo se razmazivala po mojim obrazima. Stenjao je sve vreme i ponavljao kako je bilo dobro i da želi da razmaže spermu po mom licu. Vrhom svog glavića je to radio i uživao u ostatku svog orgazma.

Bisex trojkom sam otplatio odeću

Ne sluteći ništa, ciganin je još uvek trljao svoj, sada malo opušten kurac po mojim obrazima, kada su se vrata na sobi otvorila. Iza sebe sam čuo jedan ženski glas koji je pitao:
– Šta to radiš? Ko je ovaj dečko? – Moj prodavac me odgurnuo malo od sebe i pokrio svoj opušteni kurac i pokušao da se opravda.
– Ali, ja… nisam mislio ništa… znaš, draga, on nije imao para da plati… pa sam mislio… – govorio je nepovezano kao da ne zna šta će sledeće reći.
– Šta nije imao da plati? Zar si morao to da mi uradiš? A ja kad sam te terala da ti popušim, ti nisi hteo, a vidi ga sada, popušio mu je jedan muškarac, takoreći klinac!

A onda se umešala i njegova žena

Shvatio sam da mu je to bila žena i okrenuo sam se prema njoj da joj pokušam objasniti o čemu se radi. Video sam jednu lepu ciganku od oko 30-ak godina koja je imala baš zanosne obline. Nije htela da me sluša, pa sam odustao.
– Pa dragi moj, pošto si me prevario, sad ću morati da te kaznim za to. Ali ne bilo kojom kaznom već cemo nastaviti ono što si započeo. Idi u wc da se opereš, a ti mali se svuci i sedi na tu fotelju. – Nisam imao kud i morao sam da je poslušam. Prišla mi je i uhvatila moj opušteni kurac. Stegla ga je tako čvrsto da sam jauknuo. Onda je usledilo njeno tako žestoko pušenje mog kurca, koji je sve više rastao u njenim ustima.

grubo pušenje

Ubrzo se i ciganin vratio i kad nas je video nije mogao a da ne kaže:
– Draga, pa zašto sad to?
– Ćuti, tek ćeš da vidiš šta te čeka? Jesi li se dobro oprao? Jesi, e onda možemo da nastavimo. Priđi malom i sedi mu u krilo.
– Šta si to zamislila?
– Dečko će te jebati u dupe, to sam zamislila. Ali pošto hoću i da uživam, ja ću ti sad konacno popušiti kurac. Ajde namesti svoje dupe na njegov kurac, vidiš da mu je dobro nadignut i da jedva čeka da ti prodre u čmar.

Mandov je pokušao još jednom da izvrda i molio je ženu da mu to ne radi, ali je ona bila uporna i opet mi uzela moj kurac u ruku i namestila ga na otvor dupeta svog muža. Ciganin nije imao kud, pa se lagano nabio na moj glavić. Ubrzo se sve više nabijao na njega stenjući od bola. Kada je uhvatio ritam, njegova žena nam se pridruži i krenu da puši svom mužu. Koliko sam uspevao da gledam kako mu puši, primetio sam da je to ona radila tako znalački, da sam se pitao gde je i na kome vežbala, pošto joj muž nije nikad dao da mu popuši. Sve se odigravalao u brzom ritmu pa sam kroz desetak minuta osetio jak orgazam i kuljanje moje sperme iz jaja. Uspeo sam da podignem ciganove guzove i izvadim se iz njega. Kurac mi se našao između njegvoih guzova tako da sam, trljajući se o njih, krenuo da svršavam i špricam svoju spermu.

Od njegovih jaja nije mogla daleko da prska, a ciganka je, dok je i dalje pušila svom mužu, jezikom skupljala i moju spermu. Ubrzo je i mandov počeo da svršava, tako da je sad punio usta svoj ženi sa svojom plodnom tekućinom. Da li je ona i gutala njegovu spermu, nisam mogao da vidim.

Bisex trojkom sam otplatio odeću

Pošto smo se svi dobro zadovoljili u ovoj bisex trojci, pustila nas je da se razdvojimo i rekla meni da odem i operem se. Mužu je rekla da ostane jer ima još nešto da mu kaže. Šta se dešavalo u sobi, nisam čuo, jer sam brzo prao svoj kurac i hteo da se što pre obučem i odem.

Sve bi to bilo lepo da me, kad sam se vratio u sobu, ciganka nije zaustavila i rekla da želi još:
– E, sad ćeš ti momčino da me jebeš. Svuci sve sa sebe i lezi na trosed.
– Ali mila, nismo se tako dogovorili. Zar nisi rekla da ćeš nešto drugo da uradiš?
– Tišina, ti sedi na fotelju i posmatraj.

Legao sam na trosed, a moj kurac, koji je i dalje bio napet kao strela, čekao da sad oseti njenu vrelu picu. Svukla je sve sa sebe i objahala me. Imala je divne kukove i tako dobre sise koje sam odmah uzeo da milujem. Namestila se na moj kurac i odmah sela na njega. Jahala me je brzim ritmom a ja sam joj svo vreme milovao njene mekane crne sise. Bradavice su joj nabrekle i ucrvenele kao karanfil. Njen muž nije mogao da izdrži da nas tako gleda pa nam se pridruzio. Klekao je iza svoje žene i nabio svoj kurac u njeno dupe.

Bisex trojkom sam otplatio odeću

Sada je u sebi imala obojicu i svi smo uživali u dobrom seksu. Taman kad sam se spremio da svršim svu spermu u nju, ciganka se izvadila sa oba naša kurca i rekla mi da ću sad ja da je jebem u dupe.

Mandov se sad nije bunio i shvatio sam da je to bio njihov dogovor od maločas. Pošto joj je bulja bila već dobro razrađena od kurca njenog muža, lako sam joj prodro sa celim mojim kurcem.

Ritmično je jahala po njemu i nabijala se do kraja. Opet je mandov pokušao da nam se pridruži ali mu ona nije dala. Sada sam ja poželeo nešto što sam odavno zamišljao da uradim i rekao ciganinu:
– Pokušaj da mene jebeš. – Oduvek sam želeo da imam jedan crni u sebi. Shvatam koliko sam bisex.

Raširio mi je malo noge a žena mu se malo savila prema meni tako da je on mogao sa lakoćom da mi se namesti uz čmar. Ugurao je ceo glavić i krenuo da mi sa njim razdire moju guzu. Bolelo me je i u početku sam jako stenjao, ali se to pomešalo sa njihovim stenjanjem. Opet smo svo troje uživali u dobrom seksu. Međutim, pošto sam bio blizu vrhunca, kroz stenjanje sam rekao da ću svršiti a ciganka mi reče da sa mojom spermom napunim njeno dupe. Osećao sam sve jači orgazam i počeo da je punim. Ona je vriskala od uzbuđenosti i kad sam svršio, samo se bacila preko mene.

bisex anal vozić

Podigla se lagano sa mog kurca i otišla da se opere, a mužu je rekla da prekine i pusti me da se i ja operem. Kad se bude vratila spakovaće mi moju robu koju sam zaslužio. Cigan se odvoji od mene, ali čim je ciganka zamakla, ja sam mu rekao:
– Nemoj da prekidaš, želim da svršiš u meni.
– Šta ako nas vidi?
– Neće, jer će se zadržati oko pakvanja – bio sam uporan, jer sam toliko želeo da me jebe sa njegovim kurcem i tu priliku nisam hteo da propustim.

Nastavili smo u istoj pozi ali mu je sad bilo lakše jer je moje noge podigao na svoja ramena. Dok je on radio posao, mogao sam da posmatram kako mi prodire sa kurcem u dupe. Prizor je bio tako dobar da sam želeo da ne prestaje. Ubrzo mi reče da kleknem u kučeći, a on mi je prišao otpozadi i odmah se ugurao sa celim kurcem.

Jauknuo sam od bola, ali mi nije smetalo da tako i nastavi. Šta je seks u bulju bez malo bola. Uhvatio me je preko leđa za moja ramena i tako me navlačio na svoju crnu nabreklinu. Ali, sve što je lepo ima kraj, pa je ubrzo počeo da sve brže dahće i priča kako će svršiti. Pre nego što je to uradio rekao sam da hoću da napuni moje dupe sa njegovom spremom. Onda je usledio jedan njegov malo glasniji krik:
– Svršaaaaavam! – Punio je moje dupe sa svojom plodnom tečnošću koju sam osećao duboko u sebi. Udarao je svojim dlakavim jajima o moje guzove i pojačavao užitak i svoj orgazam. Osećao sam kako mi njegova sprema u nekoliko velikih mlazeva ulazi u moje dupe.

Bisex trojkom sam otplatio odeću

Kad se zadovoljio odmah se izvadio i seo na trosed. Kurac mu je bio sav beo od sperme. Disao je glasno i pokušao nešto da mi kaže. Shvatio sam da je hteo da odem da se operem dok mu njegova žena ne dođe. Brzo sam se oprao i u kupatilu me je već čekalo moje odelo. Obukao sam se i izašao.

Na izlazu me je čekao ciganin sa kesom u kojoj je, pored mojih farmerki, bila i jedna teksas jakna i jedna košulja. Želeo je da me isprati, onako još uveg go, i na vratima mi se zahvalio na pruženom uživanju.

Dok sam išao kući, u mislima mi se vraćala jedna po jedna scena našeg uživanja i shvatio sam da sam se osećao blaženo jer sam najzad ostvario i moj san da imam jednog crnog u sebi i to ne samo u ustima, nego i u bulji.

P.S. Ako su mnogi pomislili da će priča imati nastavak, prešli su se, jer kao što sam na početku rekao, ovo je istinit događaj, i nikada više se nisam susreo sa njima (njim), jer bi to bilo previše…

Bisex trojkom sam otplatio odeću

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x