Moja nevaljala kurvica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ja često putujem. Nekad odsustvujem par dana a nekad i par nedelja. Kad se vratim, kad krene ljubljenje i maženja. Krene i naša igra. Pokrenu se bezobrazne želje i najbezobraznija maštanja. Slobodni smo da zamišljamo sve što nam se sviđa. Sve što nas pali u priči.

Počnem ja da je propitujem. Ja krećem sa pitanjima. Da li je bila bezobrazna? Je li bila kurvica dok nisam sa njom? Malena odlučuje u kom pravcu priča teče. Odnosno koliko, kako, gde i sa kime je bila razvratna kučkica. Tako kreće naša igra. Često je to ujedno i predigra. Posle mog pitanja, pošto je igra najćešće o bezobraznoj i nevernoj kučkici, onda ona pruzima vođstvo. Može da bude da je bila jebozovna bezobrazna kurvica. Zgodna kučkica željna dobrog kurca. Ili može da počne da izvrdava da nije bila bezobrazna. Da laže i da se pravda. Da se nije ni sa kim pojebala. Da ni jednom kuronji nije pušila karu. Da je bila dobra i verna devojčica u mom odsustvu. Ako krene da laže onda je ja hvatam u lažima. Ona izvrdava, laže, zaklinje se na vernost. Ja se ljutim što je kurvica. A oboje se palimo. Svaka nova laž ili svako priznanje njenog bezobrazluka diže nam perverziju i maštu na viši nivo. Ako odmah prizna da je bila jebozovna kurvica željna dobrog kurca kreću moja pitanja sa kim, kada, koliko puta. Šta je sve radila. Da li samo ono što joj ja dozvoljavam ili je bila mnogo bezobrazna.

Voli moja lutkica zabranjeno

Ja joj kao dobar i napredan dečko u našim igrama dozvoljavam da može frajeru da popuši karu ako se baš popali. Ako joj se dasa sviđa. I ako se baš devojčica uželela provoda, pa ne može da izdrži. ’Ajde, može i karanja na brzaka ako joj se dasa baš dopada. Ništa više od toga. Nikako da se zanese u pušenju. Nikako da joj kuronja spermom puni njena sočna usta. Da ne pričam da ga prima u guzu. To nikako ne sme da radi. To u guzu joj je mnogo zabranjeno. Kad se moja smerna mala devojčica pretvori u kurvicu mnogo to ona voli. Zato joj je to i mnogo zabranjeno. Ne može da se kontroliše. Svršava mala dok joj mojom karom punim guzu.

Ili, nedaj bože da kurvica u njoj pomisli o trojci sa dvojicom kuratih tipova. Pitam je konkretno: „Jesi li pušila nekom kuronji dok sam bio na putu?” Krećem od najlakših pitanja. I još izbegavam bezobrazne termine. Mala se pali već na prvo pitanje. To da je popušila nekom dasi. Čim počnem da joj dajem priliku da igra kurvicu. Odmah počinje da izvrdava. Zna da me to još više uzbuđuje. Gleda me u oči i laže. I to onako da se vidi da sve laže. Laže me i gleda koliko se palim. Ako proceni da ne laže dovoljno providno, onda diže nivo laži i bezobrazluka na viši nivo.

„Kako da ti kažem a da te ne uvredim?”, kreće mala da izvrdava. „Kaži istinu”, insistiram ja. „Jesi li popušila nekom dasi dok si bila sama?” „Obećaj da nećeš da se ljutiš”, smeje mi se moja bezobrazna kučkica. „To ćemo da vidimo. Možda i hoću da se ljutim ako si, kao po običaju, preterala.”

To mala najviše voli. Kad ja počnem glumim da se ljutim. Da sam ljubomoran. Tek je to pali među nogama i raspaljuje kreativnost u glavi. Zavisi kakve si bezobrazluke radila nastavljam ja da pripremam teren za njene laži. „Nisam, nisam ništa bezobrazno radila”, smeje pičkica kurvinski. Vidi moja slatka kurvica da mi se već diže kurac. Još dok se pravi da i nije bila kurvasta. Znači dobro je počela. „Ništa ozbiljno nisam radila”, govori mi sa prstom u ustima i izrazom nevine slatke devojčice. „Baš ništa?”, pitam je. Tražim da potvrdi prvu evidentni laž.

Samo sam mu malo uzela u usta

„Ništa strašno”, odgovara mala kurvasto. „Samo sam malo pušila jednom kuronji kurac. Eto samo toliko, ništa više.” Proverava moju reakciju u pantalonama i na licu. „Popušila sam jednom kuronji dok ti nisi bio tu. Bila sam se mnogo uželela tvog velikog kurca. Nisam mogla da izdržim. Morala sam. Pa šta ako sam pušila drugom dasi. To ništa ne znači. Ti znaš da tebe volim.”

jebanje u usta

Gleda me nevinim okicama sa prstom u ustima. Pokazuje kako je pušila kurac tom dasi kojeg je odabrala da mu popuši. „Ti znaš da to sve ovako jebozovne pičkice kao ja redovno rade. Znaš da zgodne pičkice kao ja ne mogu da se odbrane od mangupa. Znaš kako jebozovne pičkice frajeri jure da dobiju pušenje. Ali da znaš nisam mnogo pušila”, nastavlja moja kurvica. „Samo onoliko koliko si ti rekao da smem.” Priznala da je pušila tom dasi pa kreće da se pravda kako nije ona ništa kriva. Onako skroz kurvinski. „Znaš morala sam”, ponavlja opet smejući se. Gleda kako ja reagujem kad mi kaže da je pušila pozamašnu karu u mom odsustvu. Zna kurvica koliko me pale ta njena maštanja. Koliko volim kad za mene glumi razvratnu kučkicu željnu kurca. U ovoj fazi kad mi je priznala da je pušila nepoznatom dasi, kurac mi je već tvrd kao kamen. Još uvek mi je u pantalonama. Moja ruka joj je već u gaćicama.

Sva je mokra moja kurvica. Neverovatno je koliko se poštene devojčice voljene od svog partnera pale da pričaju svom muškarcu kako su dobre kao kurve. „Kako ’morala si’?”, teram je ja da uđe u detalje. „Kako samo malo? Jesi li pušila ili nisi?” „Samo sam mu malo uzela usta”, smeje se bezobraznica. „Koliko malo?”, govorim sav napaljen. Zamišljam je kako puši kurac nepoznatom frajeru. „Pa eto, samo sam mu uzela glavić u usta.” „Pokaži mi, kurvice mala, koliko je to malo?” Vadim glomazni dildo. „Pokaži mi koliko si progutala kurca tom kuronji kome si pušila.” Mala mi sad već vadi kurac iz pantalona.

Sad kad zagrize ovaj masivni dildo poludećemo oboje. Oblizuje kurvica jezikom usne. „Rekao si mi da smem da uzmem glavić usta. Ako nije manji od tvoga. Ništa više, samo glavić. Samo sam mu oblizala.” „Samo oblizala, tako kažeš. Pokaži kučkice”, govorim joj napaljenim hrapavim glasom. Dajem joj dildo u ruku. „Pokaži kako si pušila.” Sad već naređujem. I to moja kurvica voli. Obožava kad je treram da bude kurva za mene. Sva je mokra kučkica. Pali je moj kurac u ruci. Pali je što ja ludim kad mi priča takve fantazije. A počinje već i da zamišlja da je stvarno u toj situaciju. Da puši kurac nepoznatom frajeru.

pušenje dildoa

Ja je provociram i palim. Teram je da se skroz prepusti maštanjima. Da kaže svo što joj se sviđa i sve što ja hoću da čujem. Liže moja kurvica veliki dildo. Curi joj pljuvačka iz usta. Cedi se nuz dildo i pada joj po golim butinama. Ja joj kupim pljuvačku sa butina i vraćam joj prstima u u sta. Ima u dildu 22 do 23 santimetra. Pozamašne debljine. Ne može ni četvrtina da joj stane u usta.

Ljubavi… mnogo mu je veliki

„Koliki mu je bio?”, pitam je. Taj deo mala najviše voli. Da veliča koliku je dasa imao kurčinu. „Je li bio veći od ovog dilda?”, pitam je sav napaljen u išćekivanju da će da kaže da je bio veći. Vadi mala na trenutak glomazni dildo iz usta. Procenjuje veličinu. Gleda me razvratno. „Mislim da je bio nešto veći”, odgovara mi. „Koliko veći kurvice jedna?”, pitam je. „Mislim da je bio oko 25”, odgovara.

Zamišlja moja smerna kučkica kurac od 25 santimetara u svojim ustima. I baš podosta debeo, nastavlja da me pali. „Jedva sam primila glavić u moja mala usta.” „Mmmmm, kurvice”. je sve što mogu da kažem dok gledam njeno uzbuđenje. Vraća mala dildo u usta da ja mogu da uživam. Kakvo ludilo. Kako je provokativna sa tom kurčinom u ustima. Kako joj lepo stoji veliki kurac u tim senzualnim kurvinskim ustima. Liže mala kurac od jaja do glavića. „Gde nalaziš te frajere sa tolikim kurčinama?”, nastavljam da je palim i hvalim.

Ovo je za moju kurvicu već po malo uvredljivo pitanje. Kao da ona ne zaslužuje toliki. I kao da ona mora uopšte da traži. Odgovara mi sa velikim dildom u ustima: „Samo me mangupi sa tolikim kurčinama jure ljubavi. Prepoznaju kuronje kako si ti naučio tvoju kurvicu da dobro puši velike kurčine.”

Vidim zanela se moja kurvica. Zamišlja da liže pravi. A sviđa joj se i dimenzija. Moj je 20, pa bi mala da napreduje sa dimenzijom. „Nije hteo da mu popušiš do kraja?”, nastavljam da je provociram. „Nije hteo da svrši u usta? Zadovoljio se dasa da mu samo poližeš glavić?” „Hteo je оn, naravno, da mu pušim tu njegovu veliku kurčinu sve dok ne svrši”, odgovara na moje glupo pitanje. „Zar mi ti ne bi svršio usta u toj situaciji?” Skroz se unela u situaciju. Opipavam joj i ćmarić. Ako je guzu navlažila znači da je skroz u priči. „I hteo je taj jebač da mi svrši u usta”, nastavlja mala da priča o razvratu u kome uživa a za koji ništa nije kriva.

lupkanje kurcem

Pušila sam veliki kurac siledžiji… Naterao me je

„Nego nije tako kako to tebi izgleda.” „Meni to izgleda onako kako jeste”, kažem joj ja. „Da si pušila nepoznati kurac i da si uživala dok mu pušiš.” „Pa jesam uživala ljubavi”, priznaje moja kurvica. „Ti si me naučio da volim veliku kurčinu. I rekao si mi da moram da slušam kad mi se naredi da pušim.”

Mnogo mi se sviđa što ume da se pravi da je tolika kurvica. Zna to i ona pa zato i tera dalje u svojoj ulozi. „Jesam mu ja pušila i to dobro. I svršavao je kuronja. Sve u moja mala usta.” Drka mi mala kurčinu dok mi saopštva kako je primila spermu u usta.

Moji prsti su u obe njene rupice. I pičić i čmarić mi stežu prste dok oboje zamišljamo kako prima spermu iz velikog nepoznatog kurca. „Ali moram prvo da ti kažem kako je to bilo. Da čuješ kako me je dasa savatao i kako mi ga je stavio u usta. Ja sam se bila mnogo popalila”, priznaje mi moja devojčica da je prava kurvica. Voli moja pičkica kurac. Verovatno bi se i izgubila u stvarnoj situaciji. A ovako u prići kad ne mora da se kontroliše sve je još lepše. „Znaš, liči mu kurac na tvoj”, pravda se moja lutkica. „Samo malo veći. Ima mu kurac isti ukus kao tvoj. I onako riče kao ti kad svršava. Ja se prevarila i zanela. Zamišljam sam da si ti. Da pušim tvoju veliku kurčinu. Pa sam se skroz opustila.”

Mnogo sam ponosan na njenu maštu i bezobrazluk. „Otkud ja tu kad znaš da sam na putu?”, pitam jeda joj dam šansu za još providnije laži. „Pa ja te se uželela pa zamislila da si to ti? Da si došao da me iznenadiš.” Nema granice njenom bezobrazluku. Napravio sam pravu lažljivu kurvu od moje ljubljene devojčice.

„Ima frajer isti glas kao ti. Zato ga nisam mnogo ni gledala. Čim mi je stavio tu ogromnu kurčinu u ruku ja sam zamislila da si ti. Znaš mnogo sam te se bila uželela. Popalila sam se što si se vratio da me iznenadiš. I više nisam ni gledala. Ni gledala ni mislila. Samo mu pušim kurčinu. Pušim i uživam. Znaš kako ja uživam kad ti pušim kurac. Samo puštam ono moje, ’mmmmmmm’ i ’aaaaaaa’. I govorim mu: ’Što ti je dobar ukus kuronjo, kakva slatka kurčina’. Dasa riče i njišti kao pomahnitali pastuv. Kako si napravio dobru pušačicu kurca od mene ljubavi moja.” Ovde smo na vrhuncu perverzije. Gorimo oboje. „Da ti to nisi bezobraznice radila da sebe zadovoljiš?”, pitam je ja sav napaljen njenom pričom.

pušenje kurca

Izgleda uživa moja lutkica sa velikim kurcem u ustima

„Ma ne, ma kakvi. Gde bih ja…” Kikoće se moja kurvica kao luda. Kikoće se gore, a spremna je da svršava dole. Pod mojom rukum i dok puši nepoznatom dasi. „Ja samo na tebe mislim”, nastavlja kučkica da me pali. Nisam ni ja daleko od svršavanja. „Na mene misliš, a pušiš drugom”, vraćam se u igru. Baš je perverzno. Ali i nije nemoguće. Čak mi se i sviđa. „Poželela se kurvica kurca i krenula da puši nepoznatom. Ali zamišlja da puši meni.” „Ne, ne nije tako kako ti izgleda”, ponavlja malena, plašeći se da nije preterala. Pogleda u mene i vidi da meni sve to što ona radi sa nepoznatim kurcem dobro izgleda. Da me puno pali. „Znam da izgleda bezobrazno ali nije tako kako ti izgleda”, priča zadovoljna što ja pozitivno reagujem na njeno pušenje nepoznatom kuronji.

Moram da joj dam šansu da čujem kako je pušila. I da li ju je dasa pojebao. I ako jeste, gde i kako. To tek sledi. Ako ne svršimo nas dvoje pre toga. Valjda nećemo. Bila bi šteta. Razmahala se mala kurvica u svojoj ulozi. Sad već sme sve da radiu našoj priči.Koliko smo napaljeni nema više limita za njene bezobrazluke. „Hajde da čujem detalje. Pa gde si to pušila tom tipu? Tome što si mislaila da sam ja.”

„Znaš išla sam u kupovinu. Isprobavala haljine i bluze. Da budem lepa kad se ti vratiš. I probavam ja haljine u onim boksovima za presvlačenje. Unela u boks nekoliko komada.”

Namešta se moja jebozovna devojčica za kuratog siledžiju

„Skidam, oblačim, proveravam kako mi stoji. I baš kad sam se skinula u gaćice. Upada on u kabinu. Ja samo u gaćicama i štiklama. Znaš one visoke štikle što mi lepo stoje? One što kažeš da sam mnogo jebozovna. One što me rastrgneš kad ti se prikazujem. I one male gaćice. One što kažeš da mi je guza mnogo izazovna. One što mi cepaš pa me posle siluješ.” Curi mi pljuvačka na njen opis. Kad je ja silujem u tome što je nosila, šta li joj je taj iz njene priče radio. „U jebozovnim štiklama i izazovnim gaćicama?” pitam je ja. Teram je da uđe u detalje. „Upada ti nepoznati u kabinu. Ti gola i ti razmišljaš koliko si jebozovna i izazovna? Mnogo si mi ti lutkice bezobrazna”, ričem ja napaljen. „Ti si jedna kurvica lutko”, hvalim je ja. Prijaju joj komplimenti. Vidim kako joj se pičić grči u mojoj ruci. I kako joj se ćmarič steže oko mog prsta.

prst u guzi

„Hoću da znaš kako sam bila jebozovna kad je upao”, odgovara mi kurvica hrapavim glasom. Zamišljamo oboje kako se guzi onako jebozovna pred nepoznatim kuratim dasom u kabini za presvlačenje. I kako se dasi diže kurčina na nju. „Da znaš da sam lepo izgledala”, hvali se i ona. „Da te nisam u opšte obrukala.” Smeje se kučkica na svoj bezobrazluk. A opet laska mi jer istina je. Ona je moje vlasništvo. I čak šta više moje delo. „Znam da ti voliš da sam lepa. I da uživaš kad se muškarcima dižu kurčine na mene. Video je kuronja odmah da sam jebozovna. Da znaš kako se popalio dok me je gledao. Onako kako se i ti popališ kad sam tvoja kurvica.” „Šta si ti radila kurvice jedna kad je on upao u kabinu?”, palim je ja da mi priča kako se guzila pred kurtim frajerom. „Kako si ga provocirala? Jesi li se možda guzila da vidi kuronja kako si izazovna i jebozovna? Jesi se oblizivala jezikom? Jesi li stavljala prst u usta?”

„Malo sam se naguzila ljubavi”, priznaje mi da je mila mnogo napaljena. „Da vidi kuronja kakva sam pičkica. Da shvati dasa šta moj dečko jebe. Znaš kako mi dobro stoje one gaćice. Ti voliš da se naguzim kad ih obučem.” Stvarno volim kad to radi. I naučio sam je da se pali kad frajeri lude za njom i drkaju na nju. Dugo sam je spremao da uživa da se prikazuje frajerima. Bila je malena na pisti u mojoj režiji par puta. I videla kako moji povlašćeni prijatelji drkaju na nju kad odlučim da im je prikazujem. „I šta onda, naguzila si se?”, vraćam je u boks. „Šta je dalje bilo?” „Digao mu se odmah čim sam se naguzila”, prenosi me mala u scenu sa kuronjom. „Siledžija odmah izvadi kurčinu. Stavio mi ga u ruku. Vidim koliki mu je kurac u mojoj ruci. Još veči veći od tvog. Ogroman, 25 santimetara.”

Ja gutam pljuvačku na scenu kako je zgrabila taj veliki kurac u ruku moja kurvica. Kurvici se pljuvačka sliva niz bradu dok zamišlja tu kurčinu u svojoj ruci.

Voli lutkica da bude poslušna

„Stavio mi siledžija ruku na usta da ne vičem”, prenosi me mala u situaciju. Mangup joj radi sve isto što i ja kad igram siledžiju. „Onako kao ti kad me siluješ”, potvrđuje i mala da dasa iz mašte ima moje perverzne karakteristike. Samo mu je kurvica povećala kurčinu… „Siledžija je bio mnogo opasan ljubavi”, opisuje da je dasa onakav kakve ona voli. „Samo mi naređuje: ’Drkaj jebozovna kučkice’, govori mi. ’Drkaj mi kurčinu’.” Zna mala da ja volim kad glumi submisivnu devojčicu. Kad uživa da mi ispunjava moja bezobrazna naređenja. I zadovoljava sve moje želje. Što me pali ova moja kučkica!

„Naređuje mi taj kuronja onako skroz bezobrazno”, nastavlja mala da nas prenosi u boks gde drka kuratom tipu. „’Izdrkaj mi kurac kučkice’, tako mi naređuje”, nastavlja priču. „’Znam da voliš da drkaš veliki kurac’, kaže mi on. Kako je to pogodio?”, čudi se kurvica. „Tu me je mnogo popalio ljubavi”, priča mi mala. „Kad je pogodio da volim da slušam naređenje i da drkam veliki kurac. Sve priča isto kao i ti. Kao ti kad se popališ. Onako isto kao ti kad glumiš siledžiju. Ja zamišljam ti si. Znam da ti voliš kad ti drkam na javnom mestu.”

zavodljiva

Da, volim da mi drka na javnom mestu. Istina je, volim to. Da, malena voli da mi to radi. Voli i ona. Ali izgleda moja kurvica voli da drka i drugim kuronjama na javnom mestu. „Jesi li mu izdrkala?”, pitam je. „Nisam.” „Nisi?”, čudim se ja. „Nisam mu ga izdrkala. Nisam stigla. Uhvatio me je siledžija za kosu i spustio mi glavu dole na njegov kurac. Samo mi naredio: ‘Puši mi kurac kurvice jebozovna. Znam da voliš da pušiš veliki kurac’, kaže mi. Mnogo me je popalio kad je pogodio šta volim. Tad sam pomislila da si ga to ti nagovorio da me siluje. Samo ti znaš da ja to volim. Kako bi inače mogao da zna šta ja volim? Kaže mi: ‘Na kolena, među moje noge kučkice’. Tako mi naređuje. I preti mi da ću da dobijem po guzi ako ne slušam. A ti znaš da ja poludim kad mi ti naređuješ. Poludela sam od pomame kad mi je rekao da ću da dobijem po guzi ako ne slušam. ’Puši mi kurac’, komanduje mi siledžija. ’Znam da si poslušnica.’ Sve je pogodio siledžija. Još me naterao da kleknem. Ne da mi da sednem na stolicu dok mu pušim tu veliku kurčinu. Nego klečim i pušim mu u boksu za presvlačenje.”

Unela se mala u pušenje nopoznatom siledžiji. Vidim da se popalila dok to zamišlja. Napravio sam pravu kučkicu. Sme sve da zamišlja i na sve da se pali kad su maštanja zajednička. „Ja stalno mislim ti si”, nastavlja da me pali kurvica. „Ili si ti poslao kuronju da te zameni i da me zadovolji dok ne dođeš. Pa sam se skroz oslobodila. Pušim mu onako kako ti voliš. Kako sam mu popušila…”, hvali se svojim umećem pušenja kurca moja kurvica. „Samo riče dasa. Riče i zabija mi kurčinu u usta. Drži mi glavu sa dve ruke na svom kurcu”, priča šta joj kuronja radi. „Jebe mi ustašca tom ogromnom kurčinom.”

Ja joj stavljam onaj veliki dildo u usta. Ne mogu da odolim da je vidim kako guta veliku kurčinu. Znam koliko to voli. „Je li te ovako jebao u usta?”, dahćem ja napaljem. Prima mala ovaj veštački iz moje ruke. I onaj pravi u boksu u našoj mašti. Sliva joj se pljuvačka niz bradu. Vraćam joj njene sokiće nazad prstima. „Tako me je jebao kurcem u usta”, potvrđuje malena čim je stigla do daha. „A kako svrašava”, nastavlja moj uspaljena kučkica da nam predočava scenu svršavanja. „Kako me kuronja poliva spermom. Poludeo je od zadovoljstvai u mojim ustima. Neće kuronja zaboraviti moja usta”, ponosna je lutkica na svoje delo u boksu. „Istresao mi kuronja svu spermu u usta. Skroz se izgubio. Samo me hvali kako dobro pušim. Kako su mi sočna usta. ’Nijedna mi nije tako pušila’, hvali me dasa. Kao da ja ne znam da sam najbolja. Moli me da se nađemo sutra opet. Nudi mi lovu da mu sutra opet pušim. Poludeo frajer za mojim vrelim ustima. Ostavio mi telefon. I molio me da mu se javim. Kaže nikad nije sreo tako dobru ribu. Hoće da sa vidimo. I insistira. Moli me.”

messy blowjob

Smeje mi se lutkica. Smišlja ovako iz rukava. Pita me bezobraznica: „Koju verziju hoćeš ljubavi? Da je otišao ili da sam mu sutra opet pušila?” „Da je otišao”, kažem ja. „To je priča za danas. Za drugi put će da bude nova priča. Biće druga”, smeje se mala. „A ta druga je, da znaš, silovanje. Silovao ma taj isti kuronja sutradan. Onako kako me ti siluješ kad hoćemo da ti budem submisivna kurvica. Sačekao me ispred stana i uvukao kod njega. Stavio dasa masku. Ali sam mu poznala ukus kurca. I veličinu. Bacio me na krevet. Stavio mi gaćice u usta da ne vičem i uzjahao. Svršavala sam kao luda.”

„Šta će ti sad ta diverzija sa silovanjem?”, uzdišem ja napaljen. „Vidiš da jedva izdržavamo i sa pušenjem. Svršićemo pre kraja priče”, molim je ja da stane.

„Morala sam da ti pokažem koliku si kurvicu napravio od mene”, smeje se mala. „Da svršavam kad me maskirani kuronja rastura velikim kurcem. I tu sam zamišljala da si ti.” Lupim je malo jače po guzi. Da je napalim i da vidi da sam ja gazda i da ne sme baš toliko da laže. „Mislila sam da si ti, ali ne baš sve vreme”, smeje se uz smeh. Svršiće mi kurvica posle mog šamara po guzi i scene gde je maskirani siluje.

„Dosta o silovanju!”, naređujem. „Nego kako je taj dasa potrefio baš tvoju kabinu?” tražim ja još detalja. Znam da će biti uzbudljivo. „Od tolikih pičkica kako je upao baš kod tebe? I to da potrefi baš kad si u gaćicama. Hajde kaži kako je pogodio tvoj boks”, palim je da da ona mene pali pričom. „I kako je znao da si u gaćicama?” „To su dva pitanja ljubavi. Jedno po jedno.”

Palila je kuronju još na ulici

„Gledao je kako sam zgodna na ulici”, odgovara samo delimično kurvica na prvo pitanje. „Pa me je pratio sve vreme dok sam šetala. Ušao je dasa za mnom u prodavnicu.” „Nisi ti jedina zgodna riba na ulici otkud da prati baš tebe?”, malo da je čačnem. Lepše priča kad se naljuti.

mouthfuck

„Nisam jedina zgodna ali sam najzgodnija”, duri se kurvica. „Naročito kad se utegnem onako kao kurvica, kako ti voliš.” Stvarno volim da se napravi za mene kao kurvica. I za ponekog mog prijatelja koji zaslužuje da je vidi kako je dobra. „I znam ja da ti voliš kad ja koketiram sa muškarcima”, nastavlja mala da mi ponavlja moje želje. Istina je da to mnogo volim. Volim kad pali moje prijatelje.

„Ja malo koketirala”, nastavlja moja kurvica. „Nasmejala mu se malo. Pa onda malo vrckala guzom dok hodam. Znaš u onom miniću. Onom koji obučem da te palim.” „Onom što ti dupence viri?”, dočaravam ja sebi scenu. „Jeste u tom. U tom što mi dupence viri. U tom što ti voliš.” „Pokaži mi taj minić”, naređujem joj. „Odmah se obuci. Hoću da vidim kako si bila kurvasta na ulici. Pokaži mi kako si izgledala. I pričaj šta su radili mangupi oko tebe.” „Ne smam ljubavi, svršićeš kad me vidiš i kad čuješ šta sam radila.” „Odmah kurvice”, govorim strogim glasom. „Hoću da uživam u tvom kurvastom nastupu.”

Ustaje sva napaljena da obuče taj minić. I te ogromne štikle. Ja drkam kurčinu dok je čekam. Ulazi kurvica u miniću. Izgleda da ću stvarno da svršim. „Dobro je da si samo jednom dasi pušila”, govorim joj pod utiskom prizora koji gledam. Razvratnica je jebozovnija nego one pičkice što igraju na šipci. A šeta ulicom. „Ne znam kako nisi dobila redaljku”, kažem joj napaljen. Smeje mi se mala. Napaljeno i zadovoljno. „Zaslužila si redaljku kurvice moja”, laskam ja njenoj prezentaciji. Drkam kurac pred njom. Vire joj rasni guzevi ispod minića. Napaljene bradavice probijaju haljinu. Oblizuje kučkica usta.

„Joj izvini ljubavi, nisam znala da ne smem da nosim na ulici taj minić”, govori mi maznim glasom. „I nisam znala da ne smem da vrckam guzom pred tim dasom sa velikom kurcem.” „Nisi smela”, grdim je je. „Ali znam da si uživala da zavodiš tog kuronju koga si odabrala za pušenje.” „Mmmmm, ljubavi što sam uživala što mu se kurac diže na mene dok me prati. Skroz sam bila izmokrila gaćice.”

Butine su joj vlažne. Slivaju joj se sokići iz pičkice. Popalila mi se kučkica isto koliko i ja. Zamišljamo kako frajeri na ulici drkaju dok je gledaju. Ne znam ko se od naš više pali. Ona što zna da svi hoće da je jebu, ili ja koji uživam što je moja. „Ti si mi učio kako de se prikazujem muškarcima. Sećaš se da si tražio da obučem ovaj jebozovni doguzak pred onim tvojim poslovnim mangupima.” To sam stvarno tražio. I jesmo drkali na nju. Obojica. Moj drug i ja. To je bilo u mojoj organizaciji. Da se hvalim i da je palim. Ovo prikazivanje je njeno. „Je li još neko drkao na ulici dok si prolazila?”, pitam je. „Nisam mnogo gledala. Mislim da su trojica drkali. Ja sam gledala samo u onog mog kuronju kome sam posle pušila. Taj me je napalio. Htela sam samo njega. Videla sam da ima kurčinu kakvu ja volim.”

Voli mala sladoled… da joj curi iz usta

„Vrckala si u miniću smejala se tom tvom što voli da mu se puši kurac”, palim je ja da nastavi. Znam ja da ima još nešto. „Kako si još zavodila tog dasu?” „Pa znaš kupila ja sladoled.” „Auuuu”, zavijam ja. Sve će da curi, već vidim. Vadim sladoled iz friza da napravi istu scenu i za mene. „Pokaži kučkice. Pokaži kako si mamila dasu na pušenje.” „Ližem onako sladoled kako se tebi sviđa”, počinje mala. „Evo ovako kao sada.” Ispružila kurvica jezik. Oblizuje glavić sladoleda. Pa ga obuhvata usnama. „Ovako ispružim jezik pa ližem sa svih strana. Sladoled se malo istopio pa mi curi niz bradu.” „Ližeš jezikom. Curi ti niz bradu”, dahćem ja.

sladoled porn

Gledam kako joj se sladoled sliva niz bradu. „Pa i ja bih te silovao. Jesi li gledala da li te on prati.” „Pa jeste pratio me. Gledala sam u njega. Videla sam da mu se još na ulici digao. I to mu se dobro digao. Videla sam da mu je i veliki. Samo sam mu se nasmejala i pokazala mu glavom da me prati. On mi se približio. U prolazu mi dobaci: ’Ti ćeš kučkice sad da mi pušiš’. Ja se popalila što mi kaže da sam kučkica. I što zna da ču da mu pušim. Ali se pravim važna. ’Neću da ti pušim frajeru, možeš samo da sanjaš ovakva usta. Nije ti dovoljno veliki za moja usta.’ Tako ga palim da podivlja. Tako sam mu rekla pa sam pobegla u boks. Posle sam shvatila da ga je to naljutilo. Da je zato bio grub i nasilan.

A tvoje drugo pitanje: Kako je znao da sam u gaćicama. Otvorila tvoja kurvica vrata. Onako malo tek da može da me vidi. Da zna kad mu je vreme da uleti i da me siluje velikom kurčinom. Eto tako je bilo. Nisam ja ništa kriva”, smeje mi se malena. Gleda me kako drkam na nju i na njenu priču. I nije ništa kriva. Ja sam napravio kurvicu od nje. I naučio je da uživa dok je moja kurvica.

Prilazi mi moja kurvica. Sliva joj se sladoled niz bradu. Ja joj kupim lepljiv sladoled jezikom i vraćam joj usta. Spuštam joj ruku među noge. Kupim joj nektar iz pičkice i iz čmarića. Ližem svoje prste. To moja kurvica teško izdržava. Kad vidi kako uživam u njenim sokovima skroz poludi. Drži me čvrsto za kurac. „Je li ti ženica dobra kurva?”, pita me napaljeno. „Napravio si pravu kurvicu od mene.” „Mmmmmm, kurvice moja. Najbolja si. Ponosan sam na tebe.” „Znam ljubavi, nema bolje kurvice od mene kad sam sa tobom. Je li kurvica zaslužila da dobije pušenje?”, ponizno me pita. Što ume da me pali bezobraznica!

„Na kolena kučkice”, naređujem. „Videću koliko si zaslužila. Ako se potrudiš kao sa tim tvojim siledžijom, možda te i nagradim. „Da dobiješ sve iz moje kare u ta tvoja bezobrazna usta.”

Ima puno varijacija na temu razvratna devojčica. Ova je bila samo jedna od mnogih. Volim da je gledam dok tako izigrava kurvicu. Eto, takve igre mi igramo. Najčešče dok se ljubimo u krevetu. Ponekad i kad smo na putu. U kolima dok ja vozim. Krenemo od nečega i onda razvijamo priču. Ima ih koliko hoćete. Ispriču vam još nekoliko tek da vam podgrejem apetit.

sperma iz usta

Nastavak: Moja devojčica voli da puši

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x