Voleo je da me kažnjava za redaljke koje je pravio

Registrovani korisnici ne vide reklame

– Dušo, nikad više neću ovo učiniti… – prekinuo je moj monolog podigavši glavu, odmaknuviši usne sa moje pice i pogledavši me razočaranim pogledom. Zato požurih da nastavim svoju rečenicu koja se ticala te redaljke:
– Da, nikad više ovo neću učiniti… sa devetoricom. – Zagnjurio je ponovo glavu u moje međunožje i lizao me prouzrokujući grčenje moje utrobe i bol kud god je njegov jezik prelazio.

Nedelju dana prije toga sam luckasto i uspaljeno otišla za Andrejem u bar hotela gdje se tog četvrtka sastao sa suigračima iz tima, a sve sa namjerom da me svi pojebu. Izdržala sam tu noć, na početku je bilo predivno, ređali su se, tucali su me onako žestko kako volim. Moram da priznam da ne volim mrljav sex. Volim da osjetim svaki udar kurcem, volim da osjetim čak i bol pri svakom ubodu, pri svakom prodoru u moju uspaljenu pičkicu. Kasnije te noći, moje tijelo je postajalo umorno, ali neki đavo u meni me podsticao da ih izaizivam i tražim još. Znate onaj osjećaj kada ste toliko gladni da mislite da ćete biti u stanju pojesti ogromnu količinu hrane, pa si natrpate sve što je ponuđeno na stolu u tanjir, da bi na pola shvatili da ne možete više, ali i dalje jedete, jedete, jedete… sve dok vam ne pozli? Tako sam i ja te noći primala kurčeve i kurčine, gutala ih, lizala, lomila ih, nabijajući se na njih, ludovala i iživljavala se skupa s njima nad samom sobom.

Poslije, moja pičkica je bila već toliko izudarana i utrnuta da nisam više ništa osjećala… samo je svaki pogled na neki od tih kurčina u meni budio tu nezasitost i potrebu da ga gledam kako nestaje u mojoj sočnoj, glatko izdepiliranoj pici.

Voleo je da me kažnjava za redaljke koje je sam pravio

Odmah nakon te redaljke, samo što smo se malo odmorili, otišli smo kući, Andrej se spakovao i otputovao na dva dana na utakmicu. Kao pokošena, provela sam 2 dana u krevetu. Moja pica je bila užasno natečena, potpuno tamno ljubičasta od krvnih podlijeva. Dok sam se tuširala, pokušala sam da si zavučem prst u pičkicu. Bilo je to kao umakanje u živu ranu. Ustajala sam samo da se istuširam, na brzinu nešto pojedem, a zatim ponovo tonula u san. Trećeg dana, pred večer sam se istuširala, dotjerala i obukla, pažljivo čekajući Andreja da se vrati, polako se oporavljajući od redaljke.

Zgrabio me je odmah s vrata i podigao ljubeći me posvuda. Večerali smo, a zatim je otišao da se istušira, a ja sam se samo zavukla u krevet. Nisam mu govorila o svojim bolovima, ali se približio trenutak da mu kažem. Izašao je iz kupatila zamotan peškirom oko pojasa, sa njegove kose su se slijevale kapljice i spuštale se preko njegovih mišićavih prsa, preko stomaka, skroz do peškira. Odbacio je peškir i legao pored mene.

Počeli smo da se ljubimo. Moja utroba je pulsirala, ali sam pored tog divnog osjećaja imala i osjećaj tupog bola. Željela sam taj debeli kurac u sebi, ali bol je bila jača.
– Srećo, moram ti reći nešto…  – Odmaknuo se od mene i pažljivo me promatrao.

Toliko sam ga želela ali nisam mogla da ga primim zboog one redaljke

Ispričala sam mu za bolove, nježno masirajući njegov kurac. Željela sam da mu pružim zadovoljstvo, željela sam da i ja uživam. Počela sam da se spuštam a zatim ga počela lizati. Sisala sam mu jaja, usisavala sam ih duboko u usta, a onda počela usisavati kurčinu, sve dublje i dublje. Oh, kako sam ga željela… ali, bol je bio presnažan da bih pokušala.

Nakon nekog vremena, Andrej je počeo da mi ljubi i grize grudi. Želio je da se opustim i da mu se prepustim. Ljubio mi je stomak i spuštao se sve niže. Moja modra pica je bila sva natečena i ružno ljubičasta. Kako joj se primicao, mislila sam – sada, kada ju vidi ovako razbucanu i modru, ta njegova divna kurčina će da se zgrči, kao puž kad se uvuče u kućicu. Ali, on je počeo da me liže kao nikad do tada. Kada je pokušao da uvuče jezik u moju vaginu, ukočila sam se od bola i zajecala, te se odmah povukao. Lizao me posvuda uokolo, bila sam na granici svršavanja, ali nisam mogla da doživim vrhunac.
– Bože, kako sam ga željela u sebi!
– Uh, srećoooo – stenjao je Andrej. – Jaooo, što smo ti uradili od pičkice… ljubaviiiiii… oh…  – nastavljao je da liže i stenje sve glasnije. Moja napaćena pičkica ga je baš takva još više palila. Nikad u životu nisam vidjela njegov kurac tako čvrst, modar… skoro iste boje kao moja pomodrela pičkica. Kleknuo je i počeo da mi ju nježno trlja svojim kurcem sa kojeg se obilato cijedila bijeličasta sluzava tečnost. Osjetila sam glavić na ulazu i već slijedećeg trenutka je počeo da prodire… kao da nožem prodire, oštar bol se širio mojom utrobom. Kada je prošao glavićem, stao je, pridigao se na laktove i, pogledavši me, upitao: – Ljubavi, da prestanem? Boli li te jako?
– Polako dušo, daj mi ga polako. Jako me boli!

Kada je cijeli bio u meni, zagrlila sam ga i zamolila:
– Srećo, nemoj se pomjerati, daj mi samo trenutak da skupim snagu…  – Opustio se na meni, nije se pomjerao, a zatim se nalaktio i gledao me u oči. Stisnula sam mišićima pičkice i osjetila njegovu debljinu u sebi. – Uh, srećo, kako ti je debeo! Oh, kako ga divno osjetim! – šaputala sam.
– Ako te tako ne boli, nastavi, ljubavi! I ja tako divno osjećam! – govorio je gledajući me u oči.

Moja pičkica je neprekidno pulsirala, ali je on bez pokretanja bio zabijen u meni. Osjećala sam kako raste još više i nastavljala da ga muzem picinim mišićima dok nije eksplodirao, skupa sa mnom.

U naredna 3 dana smo se tako jebavali po nekoliko puta. Pica mi se oporavljala od one redaljke i seksa sa njim, a moja seksualna želja je postajala još veća.

Voleo je da me kažnjava za redaljke koje je sam pravio

I tako, dok me je prestravljeno gledao kada sam izjavila da neću to više da radim (odnosilo se na redaljke sa njegovim drugarima), sa nekom strijepnjom u glasu je upitao:
– Nikad više? – Nastavljao je da me liže, ali sam osjećala kako nestrpljivo iščekuje odgovor.
– Da li bi bio razočaran kada bih ti rekla da neću više… da budem deo redaljke? – Ukočio se, a ja sam nastavila:
– Ili bi ti više prijalo da ti kažem da su mi devetorica bila previše, ali da bi rado ponovo to uradila sa trojicom, četvoricom…

Počeo je da me žešće liže dok mu je kurac poprimao ponovo onu abnormalnu debljinu i čvrstoću. Dok sam mu ga nježno gladila rukom, pitala sam:
– Što se dešava, dušo…?
– Uh! Ni…šta draga. Oh!
– Šta te toliko uspalilo, šećeru…? – pitala sam.
– Uh, sjetio sam se kako si ih sočno primala redom, skupa sa mnom, ali mi je najljepše bilo ono zadnje, kad smo se nas dvoje pojebali… Volim kad ih primaš, volim kad vidim kako su se drugari napalili i čekaju u redu, a svaka pomisao na to da je to sve moje, da je ta pičkica koju tako nemilosrdno razbijaju, moja, učini da moj kurac postane tvrd k’o kolac… uh… poželim da te kaznim kurcem za to jebanje s njima…

Zaželeo se nove redaljke na meni

Okrenula sam se na stranu, izbacila guzu i zastenjala:
– Kazni me još! – Kada je uklizao kurcem u moju pičkicu, bol je bio skoro beznačajan. Prvi put nakon redaljke sa njegovim suigračima, jebao me je ponovo životinjski, baš kao što je rekao, kao da me kažnjava.

Vratili smo se našem ustaljenom životu, moja pičkica je ponovo bila gladna i korištena svakodnevno.

Jedne večeri, ležali smo i mazili se, a onda je Andrej počeo da diše duboko i da šapuće:
– Uh dušo… zaželio sam se gledati kako te drugi nabijaju na kurčeve, kako ti razvaljuju tu tvoju lijepu, sočnu pičkicu. Zar ne bi voljela osjetiti dva kurca u sebi… oh… kako te šire i razvlače…?
– Bih!

Odmaknuo se od mene, uzeo telefon i pozvao nekoga. Pričali su i onda je rekao:
– Kod kuće smo! Upravo se spremamo za dobar sex! – Zatim je nastavio: – Šta, hoćete da nam se pridružite? Pa jedino ako možete biti kod nas za kratko vrijeme! – Odbacivši telefon na stranu, smješkao se, a ja sam znala da ću te noći biti ponovo izjebana.

Jezikom je prodirao u moju pičkicu, zabijao prste obadviju ruku u nju, razvlačio ju, a zatim mi nabio kurčinu u nju. Odgurala sam se od njega dok nije ispao, okrenula sam se na stomak, podigla na koljena i kao kučka počela da mrdam guzom, mameći ga da me uzme. Promuklo je prostenjao:
– Jooj, što volim kad se ponašaš kao droljica… onda nemam osjećaj krivnje što te jebem kao drolju… – Kada se nabio u moju pičkicu, mislila sam da će mi izaći na usta. – Jel’ se mojoj droljici dopada ovo?
– Daaaa!
– Hoće li droljica još?
– Uh, jebi me! Pokaži mi kako se droljice jebu!

Životinjski se zarivao u mene… Uživala sam dok je svojojm debelom kurčinom rovao po mojoj utrobi.

Voleo je da me kažnjava za redaljke koje je sam pravio

Taman kad sam se počela približavati vrhuncu, začulo se zvono na vratima. Ustao je, otključao vrata, primaknuo se interfonu i promuklo rekao:
– Hajde, ulazite! Vrata su otključana! – Dok se vraćao, gledala sam njegov veliki kurac sav mokar od naših sokova i zavrištala:
– Jebi meee!

Ponovo me je zakucao za krevet i nastavio da me jebe. Vrata su se otvorila i dvojica njegovih drugara su ušli. Nastavili smo da se tucamo kao dvije životinje. Za tren je kurčina jednog od Andrejevih drugara bila u mojim ustima, dok je drugi namještao svoj kurac na moj čmar.

A primila sam i dva kurca u pičku!

Počeo je da prodire polako. Za čas se moja guza adaptirala na kurac i sada su sinhronizovano njih dvojica ulazili i izlazili iz moje pičkice dok mi je treći rasturao vilicu. Što su me više jebali, sve sam bila napaljenija, a orgazmi su se ređali. Jedan od njih je svršio i sjeo u fotelju, poigravajući se svojim kurcem i ne dozvoljavajući mu da omlohavi potpuno.

Tražila sam da me pojebu u pičkicu obojica. Andrej me je nabio na kurac i povukao na rub kreveta, a zatim ustao sa mnom nabijenom na njegovu batinu. Moje ruke su bile povijene oko njegovg vrata, moje noge oko njegovog struka, dok me je on tako stojeći žestoko jebao. Znao je da to volim. Za čas bih svršila kada bi tako zvjerski, stojeći počeo da me rastura, no on je zastao za trenutak da omogući drugu da mi i on zavuče svoju kurčinu.

Predivan osjećaj me ispunio dok su mi dva kurca kidala pičkicu kao dva manijaka.
– Oh! Oh! – jecala sam. Osjetila sam kako se Andrejev kurac još jače ukrutio, a zatim je iz njega nahrupilo kao lava. Ljubili smo se dok mi je punio pičkicu u kojoj se njegov kurac najprije sudarao sa kurcem njegovog drugara, a zatim zajednički, jedan do drugog, uranjali u moju unutrašnjost.

Samo još par uboda i drugi je svršio. Zadovoljno sam se protezala po krevetu kao mačkica, a zatim sam ustala i otišla da se tuširam. Zoran, drugar koji je prvi svršio, je ušao odmah za mnom i rekao, ulazeći pod tuš:
– Moram da te još jednom nataknem na kurac, jednostavno, to je jače od mene…

Okrenula sam guzu i natrćila se. Najprije mi ga je uvukao u mokru, razvaljenu pičkicu, a zatim mi ga je počeo uvlačiti u guzu. Nabijao je žestoko gnječeći moje grudi. Bilo je divno ali nisam mogla svršiti, no on je ubrzo počeo da nabija još jače i brže, a zatim da stenje dok mi je zalijevao unutrašnjost mlazevima vrele sperme.

Izašao je ispod tuša i ostavio me da završim tuširanje.

Dok sam se vratila, Andrej je bio sam, ležao je na leđima s čašom vina, a kurac mu je i dalje bio kao strijela.
– Mmmmm, dušo? – Gledala sam to debelo svrdlo koje me bušilo nebrojeno mnogo puta i kleknula ispred njega usisavši ga u usta halapljivo. Sisala sam ga mahnito. Uhvatio me za kosu i počeo da se nabija razvaljujući mi vilicu.

Najednom je prestao, grubo me zgrabio i bacio na krevet, počeo da mi grize i liže pičkicu. Zabijao je 4 prsta ruke u nju, kidao mi ju prstima, a onda ponovo počeo da ju grize. Podigao se na koljena i namjestio mi ga na ulaz u pičkicu.

Znala sam da mi predstoji kazna. Uživala sam dok me kažnjavao sve žešćim udarcima. Podigla sam se na laktove i gledala kako mi njegov kurac uvrće pri ubodu i izvrće pičkicu prema van pri svakom izvlačenju. Izluđivalo me da gledam kako mi se pičkica savršeno zatvorila oko njegove kurčine.

Zabio ga je žestoko i ostao tako zariven u mene. Znao je da to volim. Kružio je kukovima tako zariven u meni, dok mu je kurac još jače očvrsnuo.

Svršili smo skupa i klonuli na krevet.

Voleo je da me kažnjava za redaljke koje je sam pravio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.7 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x