Od spasioca do jebača

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prelazio sam autom preko mosta. Kako je bila gužva, više puta sam morao da zaustavim auto i čekam. U jednom momentu ugledah devojku kako stoji na ivici mosta u nameri da skoči. Odmah sam izleteo iz auta, preskočio zaštitnu ogradu i polako se kretao prema njoj. Kako joj je pogled bio spušten, nije me primetila. Znoj me je oblivao. Bio sam na nekoliko koraka od nje.

Pogledala je ka meni. Pogled joj je bio prazan, a oči pune suza. „Nemoj… “, tiho sam joj rekao. Ćutala je. Počela je da se naginje ka napred. Tada sam je snažno uhvatio i povukao ka sebi. Podigao sam je u naručje i odneo do auta, smestivši je na zadnje sedište. Sva se tresla… Čuo sam aplauz, ali meni je bilo samo da devojku odvezem na sigurno. Uskočio sam u auto i odmah krenuo ka bolnici. U bolnici su je odmah pregledali. Doktor mi je rekao da je nesrećna devojka dozivela tešku traumu, a kao posledica toga je njeno ponašanje i da mora ostati u bolnici nekoliko dana da isprate njeno stanje. U tih par dana, saznao sam dosta toga o devojci. Zove se Milica. Pre nedelju dana, njeni roditelji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kad su se vraćali sa sela. Sleteli su sa puta, pojurili niz padinu, automobil se počeo prevrtati i zaustavio se udarcem u drvo… Ona je takođe bila u automobilu, ali je pukom srećom ostala nepovređena. Uspela je da se izvuče iz kola, pre nego što su ih pronašli. Par dana je tumarala po šumi, a onda se uputila ka gradu.

Pre tog nesrećnog događaja, imala je lepu mladost, roditelji su joj sve pružali. Pre par meseci je upisala fakultet. Zbog svega toga sam odlučio da preuzmem brigu o njoj.

Razveo sam se pre pet godina, živim sam, imam pedeset godina. Imam ćerku jedinicu, desetak godina stariju od Milice. Udata je i živi u Ukrajini. Bivša supruga se spanđala sa nekim profesorom i sad živi sa njim u njegovom stanu. Meni je ostala lepa velika kuća. Imam firmu za transport robe, tako da sam finansijski obezbeđen. Za moje godine, fizički dobro izgledam. Volim da trčim, često odem na plivanje i, sve u svemu, volim održavati kondiciju. Nisam u vezi, a što se tiče seksa… Kad zagusti, snađem se.

Zaljubio sam se u Milicu

Pet dana kasnije, doneo sam Milicu kući. Kupio sam joj novu garderobu i novi donji veš. Ovo što je imala na sebi sam izneo i bacio. Nekoliko nedelja je samo ležala, gledala u jednu tačku i nije progovarala. Hranio sam je, davao joj lekove, presvlačio, kupao. Danima sam posmatrao njeno predivno golo telo. U licu je bila pravi anđeo. Oči su joj bile izrazito plave, mali nos, usne izazovne, tanke. Imala je plavu kosu, kratko ošišanu. Dve čvrste dojke špicastog oblika krasile su njenu ženstvenost. Na stomačiću, kao ni na butinama, nije imala ni grama sala. Guza je bila priča za sebe. Jedra i zategnuta. Između nogu se nalazio pravi dragulj. Mala slatka pičkica mi je svakim danom sve više bila u mislima. Često sam maštao o njoj i o tome šta bih joj sve radio. Zaljubio sam se u njeno mlado telo. Želeo sam je, ali nisam hteo da zloupotrebim ovo njeno stanje. Znao sam da će je kad-tad proći i zato sam bio strpljiv.

Jedne noći je ušla u moju sobu i legla kraj mene. Od iznenađenja sam zanemeo. Zagrlila me je i počela da plače. Ćutao sam i pustio je da se isplače. Gutao sam knedle. Bilo mi je žao. Trebalo joj je dosta vremena da se smiri. „Hvala vam“, rekla mi je tiho drhtavim glasom. Pomilovao sam je po kosi. Prislonila je glavu na moje grudi i zaspala.

Od te noći, njeno stanje se značajno popravilo. Mnogo smo razgovarali. O svemu. Išli smo u šetnje, u kupovine i, sve u svemu, vratila je veru u život. Imala je poverenja u mene. Zbog toga nisam smeo da se zalećem, jer nisam želeo da je povredim. Postali smo prijatelji.

Jednom prilikom u toku neke neobavezne priče, dok smo ležali jedno kraj drugog, postavila mi je pitanje koje me je veoma iznenadilo: „Jel’ ti se ja sviđam? Mislim… Video si me golu i pomalo me čudi kako me nisi… Znaš već…“ „Slušaj Milice… Ti si nešto najlepse što su ugledale moje oči ikada. Privlačna si i imaš predivno telo. Ozbiljan sam čovek i nisam želeo ni na koji način da te povredim ili iskoristim. Nikada ne bih učinio nešto što ne želiš. A i mnogo sam stariji od tebe. Imam ćerku koja ima 28 godina.“ „A šta ako želim? Misliš da nisam osetila tvoj nežan dodir dok si me prao i sređivao? Kako si me svaki put bojažljivo prao… Dole… I to svaki dan, nedeljama. Od kada sam došla sebi, a to je već tri meseca, nisi me ni dodirnuo. Nedostaje mi tvoj dodir. Znaš? To što si stariji nema nikakve veze sa onim što oboje želimo.“

Bila je ozbiljna. „Iskreno, Milice, želim te više od svega. Uživao sam svaki put kada sam posmatrao tvoje telo, o tebi sam noćima maštao…“ „Drkao si ga?“,prekinula me je pitanjem. „Morao sam, inače…“

Zavukla je ruku u moju trenerku i dlanom prelazila preko mojih gaća. „Inače?“, zahtevala je da nastavim. „Ne znam kako bih izdržao da te ne kresnem.“ Izvukla ga je iz gaća i uzela u šaku, povlačeći kožicu. Postajao je sve tvrđi i napetiji. Prislonila je usne na moje i nežno me poljubila. Pustila ga je da bi mi svukla trenerku. „Vreme je da i njega upoznam.“, šapnula mi je, a potom se usnama spustila do njega. Stavila ga je u usta. Držala ga je u korenu i lagano drkala.

Jezikom je šarala po glaviću. Zatvorio sam oči i prepustio se čarima njenog jezika i toplih mekih usana. U meni se strast razbuktavala. Nekoliko puta sam glasno zastenjao. Ponovo je legla kraj mene pružajući mi svoje usne koje su do pre par minuta žvalavile moju tvrdu žilu. Dok smo se ljubili, prevrtali smo se po krevetu. U momentu kad je ležala na leđima, počeo sam da joj ljubim vrat.

Preuzeo sam inicijativu. Skinuo sam joj majicu i otkopčao brus. Napokon sam ponovo ugledao dve predivne dojke. Nežno sam ih ljubio, jezikom prelazeći preko bradavica. Kad su se ukrutile, počeo sam da ih sisam. Ispuštala je tihe uzdahe. Nastavio sam svoje putovanje jezikom ka njenom ružičastom dragulju koji se krio u uskim helankama. Ljubio sam joj stomačić, a rukama joj svlačio helanke. Nije imala gaćice na sebi.

Čim sam je oslobodio od helanki, zaronio sam glavu u njeno međunožje. Bila je sveže obrijana, orošena sokovima. Najpre sam ljubio unutrašnju stranu butina. Bio sam joj sve bliži. Osetio sam kako isijava vrelinu. Prešao sam jezikom preko malenog, jedva vidljivog klitorisa. Stresla se. Zatim sam jezikom kliznuo u uzanu picu. Prostenjala je govoreći tiho kako joj se to sviđa… Tucao sam je jezikom i skupljao sokove koji su tekli iz nje. Ubrzo sam se vratio na njen klitoris. Sisao sam ga, i to ju je za vrlo kratko vreme dovelo do snažnog orgazma.

Primila me je u sebe

Dok je dolazila sebi, otvorio sam kondom, navukao ga na kitu i namestio se iznad nje. Uhvatila ga je, usmeravajući ga ka pici. Ljubili smo se strasno. Prodirao sam polako u nju. Uska pica mi je itekako prijala. Želeo sam da uživam u njenoj mladosti i lepoti, pa stoga nisam žurio. Jebao sam je sporo, i tek po koji put sam ga nabio snažno do kraja. Noktima je orala po mojim leđima.

U momentu kada je kita iskliznula iz nje, zbacila me je na leđa i zajahala. U početku se i ona sporo pomerala dok je bio duboko u njoj. Uzdisala je tiho pokazujući koliko joj prija moja kita. Postepeno je ubrzavala ritam sve više se nabijajući na kitu. Ja sam se zabavljao njenim sisama koje su veselo skakutale preda mnom. Usnama sam hvatao bradavice ostavljajući svoju pljuvačku na njima. Sva je bila zajapurena i zadihana.

Predložio sam joj da napravimo kratku pauzu. Još se koji put nabila na njega, a onda je ustala i sišla sa mene. Svukao sam kurton.

Krenula je ka kupatilu dozivajući me da dođem. Skočio sam sa kreveta, uzeo kondome i krenuo za njom. Stajala je u kadi i čekala me. „Hoću da me opereš kao onih dana…“, razdragano mi je rekla.

Uzeo sam tuš u ruke i pustio vodu. Kad sam je svu pokvasio, na sunđer sam sipao njen gel za tuširanje i počeo sa nežnim utrljavanjem po telu. Dok sam joj prao guzu, kao slučajno sam gurnuo prst u njen čmar. Jauknula je i prekorno me pogledala. Odmah sam izvadio prst napolje i počeo joj masirati picu. „Razradiću ti ja i ovu rupicu.“ Osmehnuo sam se.

Ušao sam i ja u kadu. Ponovo sam pustio tuš i saprao sa nje sapunicu. Čučnula je i strpala kitu u usta. Uhvatio sam je za glavu žestoko ga nabijajući duboko u njena usta. Malo sam se zaneo, pa se zagrcnula. Izvukao sam ga i pridigao je. Okrenula se, oslanjajući se rukama na pločice. Guzu je natrćila i čekala. Čim sam navukao kondom, prišao sam joj. Uhvatio sam je za bokove i uleteo u njenu picu. Razvaljivao sam je. Bila je u delirijumu. Tresla se. Držao sam je čvrsto da se ne bi stropoštala u kadu. Onda se desila prava eksplozija. Vrisnula je i klonula telom. Orgazam je bio toliko jak da se onesvestila. Brzo sam ga izvukao, ispravio je i držao, blago je šamarajući da dođe sebi. Srećom, sve je to trajalo par sekundi. „Šta mi radiš?“, rekla je zadihano, jedva dolazeći do daha.

Nekoliko minuta smo se ljubili pod tušem. Kita je bila u njenoj šaci. Drkala ga je polako.

Osetio sam blagi bol u mudima, što je značilo da moram uskoro da ga ispraznim. Okrenula se i namestila u pozu u kojoj je malopre bila. „Daj mi ga u moju nevinu guzu, želim to“, prošaputala je.

Odmah sam spustio glavu i pljuvačkom podmazao njenu malu rupicu. Pridigao sam se i pažljivo prodro u njen čmar. Dobro je podnela prvi ulazak moje kite.

Jebao sam je polako bez nekog cimanja. Bio sam pod sve većim pritiskom. Nakon dva snažnija uboda sam zaurlao i počeo puniti kondom. Čim sam ga izvukao, stisnula ga je u šaci i iscedila spermu do poslednje kapi. Svukla je kondom gledajući iznenađeno u njega zbog poveće količine sperme. Iscedila je spermu u usta i nakon kratkog mljackanja, progutala je.

„Mmmm… Bolje je nego što sam mislila. Negde sam pročitala da je dobro progutati spermu“, nasmejala se.

Tako je počelo… Naredne dve godine bio sam njen jebač i sponzor. Kupio sam joj stan i auto, kako bi imala svoj život. Bili smo srećni. Jebali smo se kad god smo mogli, ne birajući ni vreme ni mesto. Umeli smo da zadovoljimo jedno drugo. Obožavala je da guta moju spermu.

Ona je nastavila sa školovanjem. Na faksu je bila jedan od najboljih studenata. Izlazila je sa društvom, družila se. Bila je popularna među muškarcima, ali je pažljivo birala i tražila onog pravog. Jednom prilikom je došla kod mene, vraćajući mi ključeve od stana i kola. Upoznala je nekog. Odbio sam da uzmem ključeve, ubeđujući je da je to sada njeno i da je zaslužila…

Nakon godinu dana, bio sam joj kum na venčanju. Imala je srećan brak. On ju je voleo više od svega. Nikada nismo spominjali šta se dešavalo između nas, mada mislim da je on to shvatio…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x