U nudističkom kampu sa dve devojke

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nije bilo, kao u filmu, onog tipa na kapiji sa sve puškom i kafenom uniformom na kojoj piše „obezbjeđenje”. Niti onih tipova koji vire a on puca u vazduh itd. Na to sam pomislio kad sam ugledao rampu, a malo dalje tablu sa imenom kampa i riječi dobrodošlice na nekoliko jezika. Uvezao sam kola na parking, našao slobodno mjesto. Troje vrata se otvoriše a ja krenuh da izvadim kofer na točkiće iz prtljažnika.

Moja Mačkica (tako ću nazvati svoju ženu u ovoj priči) je bila u džins šortsu, crvenoj triko-majici (nije ovo crvena, daltonisto!) i starkama. Jeca je obukla (po mojoj želji) tričetvrt farke i bijelu trikicu. Papuče na finim stopalima. A ja sam se protezao od patika, preko bijelog šortsa za plažu do majice i visokog čela iznad kojeg se kosa još uvijek držala. Neki moji drugari odavno briju tintare a ja se još uvijek ponosim repom.

Izvukao sam kofer, zaključao kola pa krenusmo ka recepciji. Sa parkinga se nisu mogli vidjeti „golaći” unutra. Tek kad se dobije ključ, otvore se vrata za pješake i… počinje TO.

Stigli smo u nudistički kamp

Pustio sam ih da idu prve i pogledivao njihove guze. Obje su imale taj fini, umilni mačkasti hod, mada je moja supruga prednjačila. Često joj u šali kažem da je iz porodice mačaka. Lijepog svedenog lica, pravilnih crta i sa okicama koje svijetle. Noge i dupence takve da ne možeš odoljeti da ih štipneš. Sike baš da napune moju šaku (ne razumijem se u brojeve koji im određuju veličinu). Kosa u repić vezana. Profil kao crtan umjetnikovom rukom. Još od prošle zime je nagovaram da jednom odemo u nudistički kamp i, konačno, početkom juna mi se posrećilo. Rezervisali smo za sedam dana, tri osobe. Jeca je treća osoba, da.

Nas troje smo generacija iz sedamdeset i neke, mada nama dvojema često kažu da izgledamo puno mlađe. I da se vidi da se volimo, da smo srećni. Da, volimo se. I, o da, srećni smo!

Sa Jecom smo počeli da se družimo negdje u januaru, i ubrzo smo postali prisni. U prijateljskom smislu. Tiha je, povučena, umiljata i draga. Male sike, tanan struk, pravilne nogice. Prijatna u društvu. Kad sam joj predložio da pođe sa nama na ljetovanje, obradovala se i prihvatila odmah. Njen osmjeh je govorio da je srećna zbog toga. A da je ljetovanje bez kupaćih kostima, nisam odmah rekao. Pustio sam da prođe pola sata, dok ispijemo kaficu. Dogovorili smo se da joj Mačkica kaže to…

Na početku našeg druženja, jednom posle seksa, Mačkica i ja smo šaputali u krevetu, goli, srećni. Oduvijek sam želio da nam se pridruži neko fin, kao Jeca, i polako ispitivao teren. Pitao sam je da l’ ima neko ko joj se sviđa i s kim bi bila u krevetu. Naravno, sve je to bilo na nivou mašte. Rekla je da ima. „A tebi?”, upitala me. „Aha”, odgovorio sam. „Neko odavde, znam li je?” „Znaš, odavde je.” „Da li je to M?” Znao sam da će pomisliti na nju. Izgleda kao princeza, mlađa od nas ali nema to što me privlači kod žena.

„Nije M”, rekoh. „A ko je onda, reci mi!” „Ženska radoznalost… reći ću ti a da i ti kažeš meni, važi?” „Važi.” I kažem joj za Jecu. Nije ništa rekla i to je bio dobar znak. U sličnim situacijama bi kroz šalu najavljivala munje i gromove, a sad – ništa! Smiješno ili ne, ali moj vršnjak je na to mrdnuo. Poručio da će se podići… „‘Ajd sad ti”, kažem. „Neću…” „Ma ‘ajde, obećala si!” „Ma neću…” „’Ajde mačkice moja, znaš da meni možeš sve da kažeš!” I onda je rekla. Za nekog tipa iz grada, nisam ga znao. Kao, nekad davno su se sviđali jedno drugom ali joj nikad nije prišao. Jebi ga, prijatelju, ja jesam.

Pokazala mi ga je posle na fb-u, izgleda sasvim ok. Predlagao sam joj da ga pozove u frendove ali nije htjela, nezgodno je sad, reče. Pa jes – pomislih. Onda sam krenuo s maštanjem – da je Jeca sad s nama, kako bi se sve troje mazili, kako je ženska ruka vještija u maženju pice (ja sam malo grub za to) i kako bi uz nas dvoje doživjela orgazam. Smješkala se i po prvi put nije odbijala tu mogućnost.

Ispunila mi se želja, bio sam u ffm trojci!

Takvi razgovori su se nizali i… evo nas na ulazu u nudistički kamp, plaža je na stotinjak metara…

„Da, rezervisano je, apartman br 9. Znate, obavezno je da budete bez odjeće… uživajte!” Ljubazan osmjeh mlade dame. Zahvaljujem joj i ulazimo… u mjesto o kom sam toliko maštao.

Odmah na stazi srećemo stariji par, njemu je kurac opušten, a njene sise gledaju u stopala. Razgovaraju na njemačkom, nisu nas ni pogledali. Krajičkom oka vidim da je Jeca pocrvenjela, Mačkica krije osmjeh. A, vršnjak i ja se radujemo, leptirići u stomaku ne miruju…

Kad je Mačkica ono onda, kao slučajno, uz kafu, rekla Jeci da namjeravamo otići u nudistički kamp, Jeca je tiho vrisnula i brzo pokrila usta rukom gledajući jedno pa drugo. Ali su joj okice govorile da je za. Onda sam ja, opušteni i mudri tip, preuzeo riječ. Kao, to je sasvim normalna stvar, tamo u tom kampu, 300 kilometara od našeg grada. Priroda, fine plaže, stranci koji tu dolaze godinama, u prvih sat vremena se navikneš kao i na drugim plažama. Kenjao sam kao neko ko je tamo bio sto puta. A nisam ni jednom. I, sad smo tu. Prvi put…

Stigli smo do devetke, prizemne kućice sa zajedničkom terasom sa brojem osam. Na njoj su bili mladić i djevojka preplanulih tijela. Goli, naravno. Sjedjeli su na stolicama od pletenog pruća, na stolu su bili flaša nečega i dvije čaše. Klimnuo sam im u znak pozdrava i uvukao ključ. Njih dvije su gledale u vrata i čekale da otvorim. Ušli smo i prvo što sam primjetio bio je prostran krevet. Bračni. Kauč, sto i stolice, mali ormar, televizor. Pa, gospodo kauč i tv, nadam se da vas nećemo koristiti ovih sedam dana – pomislih…

Ostavio sam kofer pored vrata (šta će vam sva ta odjeća, pa bićemo goli!) spustio torbicu na sto i izvadio cigarete. „Ne znam za vas ali meni je potreban koji dim.” Nastavio sam nešto da brbljam i da ih zasmijavam, da bi se malo opustile. Mačkica je otišla u kupatilo da piški, Jeca je sjela na stolicu i smješkala se. Izbjegavala je da me pogleda, a ja nisam žurio sa akcijom. Koju sam isplanirao i razrađivao tokom vožnje. Posle je Jeca otišla u kupatilo i kad smo sve troje opet bili tu, ugasio sam cigaretu i rekao sebi – muškarac si, počni. Svukao sam majicu, stavio je na kauč, pričajući nešto o suncu i moru, o sunčanju i sve tako nešto bla bla. Sjeo sam, odvezao pertle, izuo patike, svukao čarape. Ustao sam i skinuo u jednom potezu šorts i bokserice. Stajao sam tu ispred njih, go.

Kurac mi je bio u nekoj fazi između stanja mirovanja i akcije. Kad miruje, uvuče se u sebe, tek koji centimetar je tu. Kad se razbudi, pruži se do 17-tog centimetra (Mačkica mi ga je jednom izmjerila lenjirom). „A vas dvije, ‘oćete li obučene na plažu?” Moja ljepša polovina se nasmijala i u nekoliko poteza se svukla. Posle svih ovoh godina uvjek se uzbudim kad je vidim golu. Odmah mi se digne. Bijela put, sise, nježni stomačić, depilirana pička.

Prišao sam Jeci. „Mlada damo, dozvolite da vam pomognem.” Ne čekajući njen pristanak sagnuo sam se i skinuo joj sandale. Stidljivo se smješeći ustala je i otkopčala dugme na tričetvrt farkama. Izraz lica joj je govorio da je odlučila skočiti u hladnu vodu pa kako bude. Svukla je farke, ostala u gaćicama (nemam pojma koja je ovo boja!). S leđa sam joj uzeo trikicu i svukao je. Brusić u istoj boji. Otkopčao sam ga. I odmah poželio da je zagrlim otpozadi. Ali sam se uzdržao.

Mačkica se smješkala dok nas je posmatrala. Okice su joj sijale kao nikad do tad. Uvukao sam prste s bokova i svukao Jeci gaćice. Ali Mačkica jeste. „Jeco, okreni se, pogledaj ga.” Rekla je to kao da se očekuje nešto smiješno i bezazleno, kao neki vic. Jeca se okrenula prema meni. Ista reakcija kao kad je čula da idemo u nudistički. Rukica na usta kad ga je vidjela. (Debeo je, Mačkica nikad nije mogla da ga stavi u usta više od pola) „Ej, pazi ti ovog našeg mangupa kako se tu nešto uzbuđuje”, reče i priđe nam. Spusti ruku na Jecino rame (što me još više uzbudi) i reče: „znaš da oni, magarci jedni, svi maštaju da imaju po dvije. I ovaj naš je takav, pogledaj ga!” Naš. Još uzbuđenja…

Gledao sam ih, gole, one su gledale moj kurac. Dvije fino sređene pičke. Srce mi je lupalo kao prvog puta. Moram ga staviti ili će pući. Mačkica kao da mi je čitala misli, što u ovakvoj situaciji nije bilo teško. Uzela je Jecinu ručicu i spustila je na njega. „Stisni ga slobodno”, reče joj, „pazi kako je debeo! A posle se čudi što ne mogu čitavog u usta!”

Stisnula ga je topla, nježna ruka. Najprije ga je samo tako držala a onda se oslobodi i poče povlačiti gore-dolje. Samo da ne svršim odmah. Ćutali smo, čulo se samo naše disanje. Primjetio sam da je Mačkica mazi po leđima, skroz do guze. Plaža može da čeka, i onako je tek podne.

Nisam više mogao izdržati. Prišao sam joj i zagrlio je. Kurac na njenom stomačiću. „Hajdemo u krevet”, prošaputah u poljubih je u kosu.

Za tren smo svo troje bili na njemu, Jeca u sredini. Grlio sam je i ljubio. Usne slatke… Onda je okrenuh na leđa. Legnem na nju, usne na usne. Vršnjak sam nađe put i skliznu čitav unutra. Zadržah ga malo tako. Onda počeh nježno da je jebem. Mačkica je ležala tik uz nas, dodirivala je Jecu sisama.

Uspio sam obje da ih zagrlim. Ulazio sam i izlazio tako kad osjetih da sam blizu. Čim ga izvadih, Mačkica ga zgrabi i izdrka po Jecinom stomaku. Bio sam na devetom nebu…

Ležali smo nekoliko minuta znojavi. Onda čuh Mačkicu kako šapće Jeci u uho: „‘Oćeš da se istuširamo?” Ustale su, Jeca je pridržavala rukom spermu da ne kapne na pod. Ušle su u kupatilo, začuo se tuš. Mrzi me da ustajem za cigarete. Sklopio sam oči. Ispunio mi se san. Njih dvije su se kikotale. Biće ovo lijepo ljetovanje – pomislih…

Eto, tako je to bilo prvog dana. Nadam se da priča nije bila dosadna. Ako je neko svršio čitajući je, biće mi drago. A ako želite čuti šta se zbivalo do kraja, recite.

Vaš Konstantin

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Konstantin


Živimo slobodno! Odbacimo stege društva!

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x