Pogrešno skretanje, pandur i njegova gospođa

Registrovani korisnici ne vide reklame

Negde oko 22 h, vraćala sam se od drugarice koja je proslavljala rođendan. Slavlje ne bi bilo slavlje da se nije popilo. Ne mogu da kažem da sam bila pijana, dve čaše crnog vina su učinile da se osećam opušteno i srećno. Ne razmišljajući o tome da sam popila, sela sam u auto i krenula kući. Odvrnula sam muziku, pevala na sav glas, i naški rečeno, pustila sam mozak na pašu… I… Napravila sam grešku… Skrenula sam u jednosmernu ulicu, suprotno od dozvoljenog pravca. Kada sam ugledala plavce, bilo je već kasno. Jedan pandur je istrčao na put i pokazivao mi da zaustavim auto.
– Sad sam ga ugasila – promrmljala sam u sebi. Zaustavila sam se. Pajkan je već bio kod automobila i pokazivao mi da spustim prozor.
– Dobro veče, vozačku i saobraćajnu, molim – strogo mi se obratio. Dodala sam mu dokumenta koje je pregledao. – Gospođo, napravili ste prekršaj. Da li ste pili večeras? – nastavio je i dalje strogim tonom.
– Gospođica… – ispravila sam ga. – Pa… Jesam. Dve čaše vina – tiho sam progovorila. Odmah mi je dao da duvam, i pokazalo se da imam vrlo malo alkohola.
– Moram da vam pišem kaznu, nema druge – više nije tako strogo delovao.

Primetila sam da je vrlo mlad, pa i privlačan. Drugi pandur je izašao iz auta. Nešto je malo stariji od ovog, ali ništa manje privlačan.

– Pa… Zar baš morate? – upitala sam ga i time započela svoju malu predstavu. Rukom sam povukla svoju kratku suknjicu, pokazujući mu svoje butkice.

– Žao mi je, gospođice, pravila su pravila. – Jezikom sam bezobrazno oblizala usne.
– Možda bi ipak mogli da se dogovorimo – mazno sam rekla dok sam otkopčavala dva gornja dugmeta košulje da mu zagolicam maštu.
– Ja… Ne smem… Nov sam… – sad je već bio zbunjen, a ja mokra dole. Prste sam podvukla pod suknjicu, protrljala ih po vlažnoj mačkici, a zatim izvadila i pokazala mu ih pružajući ruku kroz prozor. Zgrabio mi je ruku i polizao prste, a zatim pozvao kolegu. Kratko su se došaptavali.

Prišao mi je drugi policajac. Prste sam ponovo zaronila u pičkicu i naočigled pandura sam je trljala. Odmerio me je, pa mi se obratio:
– Dobro veče. Pošto imate alkohola u sebi, moramo da vas otpratimo do vaše adrese. Krenućete polako, a mi ćemo za vama… – govorio je smireno, osmehujući mi se.

To je bilo to, upalilo je. Nasmešila sam se, izvukla prste iz mačkice, startovala auto i krenula. Krenuli su i oni za mnom. Kada smo stigli, izašli su iz auta i bukvalno kao u akcionim filmovima, naglo su otvorili vrata mog auta i izvukli me napolje. Okrenuli su me, nabivši me na auto. Ruke su mi stavili iza leđa i vezali lisice. Uplašila sam se jer se nisam nadala ovakvom scenariju. Tada su me strpali u policijski auto i krenuli.

– Šta to radite? Gde me vodite – uspaničila sam se. Ćutali su. Činilo mi se kao da se vozimo satima. Napokon smo se zaustavili. Izašli su iz kola. Nekoliko minuta su pričali napolju sa još nekim. Otvorili su vrata i jedan me je povukao napolje. Držao me je čvrsto. Stajala sam mirno i uplašeno. Osetila sam ruke koje me hvataju za sise i spuštaju se niže ka mom međunožju.

Pokušala sam da se izmigoljim iz naručja dva pandura…

– Upomoć!!! – povikala sam.
Umukni kurvo! – dreknuo je ovaj stariji pandur i opalio mi šamarčinu.
– Polako, polako sa tim metodama… Ne boj se lutko. Ako se budeš ponašala kako treba, neće ti se ništa loše desiti i do jutra ćeš biti kući. U suprotnom… Pa zaglavićeš par godina u zatvor zbog posedovanja droge – šapnuo mi je u uvo. Po glasu bih rekla da je mnogo stariji. Rukom mi je ulazio pod suknjicu. Prtitisla sam butinu uz butinu. – No, no… Raširi noge…  – šaptao mi je u uvo.

Opustila sam mišiće i malo raširila noge. Trljao mi je picu preko gaćica, a zatim ih naglo povukao i strgao ih sa mene. Mazio me je po usminama, prelazeći prstom preko klitorisa. Njegovi grubi prsti su me uzbuđivali sve više. Vlažila sam.
– Ooooo… Vidi, vidi… I ti želiš ovo, zar ne? – dahtao mi je u uvo. – Pođimo unutra da se zabavimo. Skinite joj lisice i slobodni ste – rekao je naglas. Povukao me za ruku i poveo unutra. Čula sam kako pale auto i odlaze. Ponovo sam pretrnula od straha. Ne znam gde sam, ni sa kim sam i ne znam šta će se desiti. – Povez ne skidaj sa očiju! Ako ga skineš, mrtva si! – rekao je strogo.

Ušli smo u kuću.
– Ovde možeš sesti. Hoćeš piće? – sad je bio mnogo prijatniji nego pre par trenutaka. Sela sam u fotelju.
– Može – odgovorila sam mu tiho.
– Izvoli – pružio mi je čašu.
– Hvala – odgovorila sam. Jedno vreme smo ćutali. – Zbog čega su me doveli do vas? – prekinula sam neprijatnu tišinu.
– Pa, napravila si prekršaj, zar ne? Ometala si policajce u svom radu, navodeći ih na seks. Oni su fini momci koji moraju da paze na svoju reputaciju. Zbog toga si sad tu, da svoju kaznu pošteno odradiš. Imamo celu noć na raspolaganju… – odgovorio mi je smireno. Pošto sam popila piće, uhvatio me je za ruku i podigao iz fotelje. – Idemo u spavaću sobu da se zabavimo, važi? – reče mi vodeći me kroz kuću. Kad smo ušli u spavaću, usledilo je novo iznenađenje. – Ljubavi, stigli smo – obratio se svojoj supruzi. – Ovo je…
– Ana – progovorila sam.

Pogrešno skretanje, pandur i njegova gospođa

– Drago mi je, Ana. Opusti se i nemoj da se plašiš – tiho mi se obratila.
– Moja supruga je teški invalid, dece nemamo i ne možemo imati. Zbog toga nam ti trebaš. Ako ostaneš trudna, tvoja obaveza će biti da održavaš trudnoću i da rodiš dete koje će odmah po rođenju pripasti nama. Nakon toga ćeš nastaviti svojim životom. Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Naravno, ako ne budš sarađivala ili budeš namerno abortilala, bićeš kažnjena. Ok?

Pandur i njegova gospođa su krenuli na mene

Trebalo mi je vremena da se priberem posle ovog što sam čula. Potpuni neznanac da svrši u meni i da zatrudnim???
– A ako ne ostanem trudna? – upitah ga bojažljivo.
– Ništa… Onda ćemo ovo ponavljati sve dok ne uspe – rekao je mirno. U glavi sam računala svoj mesečni ciklus i baš sam bila u plodnim danima.
– Skini se – tiho mi je rekla. Nisam imala kud, morala sam je poslušati. Ubrzo sam stajala potpuno gola. Osetila sam njen dlan na svom stomaku koji me je nežno milovao. Malo po malo se spuštala ka mom međunožju. Blago sam raširila noge i pustila njene prste da istražuju moju picu koja je ponovo vlažila. – Lepa si i imaš predivnu figuru – udelila mi je kompliment. Zahvalila sam joj se uz tiho ispušten uzdah. Prstom je nežno trljala klitoris, zbog čega sam bila sve napaljenija.

Zatim su me uhvatile njegove snažne ruke. Spustio me je na krevet da sednem. Uhvatio je moju ruku i u šaku stavio svoj mlitav kurac. Lagano sam mu povlačila kožicu. Krutio se u mojoj šaci koja je postajala sve manja naspram njegove kite.

Pandur me je uhvatio za glavu, primakavši tvrdu žilu do usana. Otvorila sam usta. Kliznuo je u njih. Kita mu je bila ogromna. Ušao je do samog grla nadražujući mi nepca. Ponovio je to još nekoliko puta, a potom izvukao iz usta. Odmah sam ga uhvatila u šaku polako ga drkajući, ljubeći mu glavić. Jezikom sam plesala po glatkoj površini glavića. Trudila sam se da sve to radim što senzibilnije, kako bi i gospođa uživala u svemu ovome.

Kita mu je veselo poskakivala. Pošto ga nisam mogla videti, zamišljala sam kakav je. Ljubila sam ga celog, silazeći ka korenu i mudima koja sam prvo pomilovala prstima. Bila su mu tvrda kao kamen. Lizala sam ih nežno i polako. Kurac mu je postao još napetiji. Prešla sam prstima preko glavića. Bio je sluzav.

Pandur mi je tiho rekao da legnem i raširim noge. Mislila sam da će odmah da mi uvali svoju kurčinu. Međutim, umesto kurca osetila sam vešt jezik kako me obrađuje. Igrao se klićom, a ja sam sve više imala potrebu za kitom. Onaj malopređašnji strah je nestao i uopšte nisam marila ni za šta. Želela sam da me jebe!

Jezikom me je doveo do orgazma kao uvertiru za ono što sledi… Usnama je krenuo ka gore, ljubeći mi stomak, zastavši na mojim sisama. Moje ukrućene bradavice su ga mamile da se i sa njima malo poigra. Kružio je jezikom oko njih, lizao ih i grickao.

Pica mi je gorela za njegovom tvrdom karom. Povukla sam mu glavu ka mom licu. Njegov vreo dah grejao je moje usne. Nežno me dotakao svojim usnama. Ljubili smo se polako, poigravali jezicima i ponašali se kao da njegova žena nije u sobi.

Njegov kurac je pritiskao usmine tražeći ulaz u moju vrelu macu. Rukom sam mu pripomogla da uđe. Prodirao je polako svojom ogromnom kurčinom. Čula sam njegovu ženu kako je prostenjala. Uživala sam u njegovoj kiti koja me je sve snažije tucala.

Grizla sam ga za usne. Kad se već zakuvalo, izvukao ga je i grubo me okrenuo na stomak. Podvukao je veliki jastuk pod karlicu, tako da mi je guza bila izdignuta. Na nju sam bila posebno ponosna jer sam vodila računa o njoj. Zategnuta i čvrsta, mamila je poglede mnogih muških, pa i žena. Ljubio mi je guzove, prilazeći mom uzanom analnom otvoru. Lizao ga je, dok je prstima masirao klitoris.

Posle kraće pauze, pandur se nagnuo nad mene. Kurac mu je snažno uleteo u mene kidajući moju macu. Usledila je serija žestokih uboda bez stajanja. Doživljavala sam orgazam za orgazmom. Prijao mi je ovakav žestok seks. U jednom momentu, ostavši duboko u meni, prostenjao je i počeo da me puni spermom. Ostao je u meni sve dok nije prestao da svršava.

Pogrešno skretanje, pandur i njegova gospođa

Kita mu je ubrzo omekšala i ispala napolje. Ustao je sa mene. Polegao je ženu na krevet. Ona se veselo kikotala. Tražio je da je zadovoljim. Okrenula sam se prema njoj. Pronašla sam njene usne i poljubila je. On se sklonio i pustio nas da se zabavimo.

Samo sam jednom bila sa devojkom i to sa najboljom drugaricom. Tada smo bile klinke i učinile smo to iz čiste znatiželje nakon gledanja pornića. Shvatila sam da su žene senzibilnije u ljubljenju. Zbog toga su mi prijale usne žene koju ne mogu da vidim.

Prstima sam istraživala njeno telo. Zadrzala sam se na njenim povećim sisama igrajući se nabreklim bradavicama. Nežno me je uhvatila za ruku i spustila je niže, do međunožja. Prsti su mi bili na njenoj pički. Guste stidne dlačice su bile skroz mokre. Mazila sam je, prelazeći preko klitorisa. Njeno uzbuđenje je raslo. Prst je kliznuo u nju. Odmah sam je žestoko počela tucati. Ispuštala je neartikulisane krike. Ubrzo je doživela snažan orgazam od kog se izbezumila.

Ni moja pica nije mirovala. Pulsirala je kao luda. Zato sam se okrenula i namestila u  pozu „69”. Za tili čas smo zaposlile naše jezike i uživale u čarobnim trenucima oralnog seksa i gotovo smo istovremeno dovele jedna drugu do orgazma.

Legao je pored nas. Uhvatio me za ruku i povlačio na sebe. Prešla sam na njega i sela mu na ogromnu kitu. Gnječio mi je sise, štipkajući bradavice dok sam se lagano pomerala na njemu. Mešala sam karlicom. Uhvatio me je sa obe ruke za guzove i počeo nabijati na kurac. Stenjala sam iz sveg glasa.

Desetak minuta kasnije, svršio je ponovo u meni. Čim sam došla sebi, dodao mi je stvari i odveo do kupatila da se obučem.

Pogrešno skretanje, pandur i njegova gospođa

Celo vreme je bio sa mnom kako ne bih nešto učinila ili skinula povez. Čula sam ga kako razgovara telefonom. Rekao je da dođu po mene. Na brzinu sam se obukla i sredila, a zatim me je izveo napolje.
– Vidimo se sledećeg meseca – rekao mi je smireno.

Ubrzo sam čula auto kako staje. Ovaj pandur mi je otvorio vrata. Ušla sam u auto. Bila su to ona dva pandura. Ćutali smo celim putem. Kad smo stali, rekli su mi da mogu skinuti povez. Stajali smo ispred moje zgrade. Jutro je svitalo. Izašla sam iz auta i otišla u stan. Umorna od svega, samo sam se sršila na krevet i zaspala.

Ostala sam trudna. Nosim dete koje neću nikada videti, od čoveka kojeg nisam mogla videti. Svaki mesec sam dobijala kovertu sa pozamašnom svotom novca sve do porođaja. Porođaj je obavljen u privatnoj klinici. Toliko sam bila omamljena da nisam ni videla bebu. Posle porođaja sam zaspala. Prespavala sam gotovo dva cela dana. Za to vreme, pandur i njegova gospođa su došli po dete, a ja sam nakon tri dana puštena kući. Iako sam dobila gomilu novca, osetila sam se prazno i iskorišćeno. Ništa nisam mogla da učinim da vratim moje dete. Zato, drage devojke, budite na oprezu sa kim i kako flertujete.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 2.5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x