Kumov kurac se ne odbija

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prošlo je mnogo godina. Sjedim u kaficu u našem gradu, gradu naše mladosti i čekam svog kuma da stgne. Namjerno sam došla ranije da bih sredila utiske, da bih bila u stanju dočekati ga što ležernije. Razmišljala sam o našoj prošlosti, o našim zajedničkim tačkama, zajedničkim prijateljima i ljudima koji su učinili da imamo te zajedničke tačke. Sjećam se kada smo nas dvoje, ja i moj dečko sa kojim sam tada već živjela par godina, odlučili da se vjenčamo. Tako sam željela da nam Nenad, njegov najbolji drug, bude kum i moja radna koleginica, mala otkačena crnikica kuma, no njih dvojica su tada bili bezrazložno posavađani i moj dragi je govorio: „Nikad, nikad, dok god živim, neću se pomiriti s njim! Prihvati to! Gotova priča! Kumovi će nam biti Marko i njegova žena!” Već je tada išlo sve nevaljalo, išlo je od trenutka kada sam ga upoznala, ali, bila sam luda za njim, nisam vidjela dalje od njegovog nosa, pokoravala sam se svakoj njegovoj želji, želeći da ga usrećim.

„Ali, ja želim Danielu za kumu!”, prosvjedovala sam. „Žao mi je ribice, ali kada sam pitao Marka da mi bude kum, i njegova žena je bila prisutna i počela je da vrišti od sreće govoreci kako je oduvijek željela da nekome bude vjenčana kuma! Šta ima veze, ionako nisi još ni pitala Danielu!”

Ako bih prosvjedovala, svađali bismo se, te sam radije prihvatila stvari kakve su. Marko je bio vrlo šarmantan muškarac i potpuno svjestan toga, bio je dominantan u svemu, volio je da dijeli savjete, čak i kad ga niko za njih ne pita.

Njegova žena je slijepo prihvatala svaku njegovu ideju, svaku njegovu želju, bila je žena koja skoro da i nije imala svoje ja, jer se sav njen život svodio na to da zadovoljava Marka i djecu. Podsvjesno sam znala da sam krenula tim putem, ali u to vrijeme još nisam to htjela ni sebi da priznam, mada sam bila potpuno svjesna njenog položaja.

Uglavnom, naše vjenčanje je proteklo, nisu nas baš naše familije podržale u tome, moji tvrdeći da sam kao odlikašica u školi, savršena radnica u bolnici, obožavana od kolega i koleginica, obožavana od šefa, mogla da prođem daleko bolje. Svi su mi govorili da sam i ljepša i zgodnija i pametnija od njega, a ja ništa to nisam vidjela. Polako sam se odvajala od svih jer mi je smetalo da stalno nešto ružno pričaju o ljubavi mog života. Zato smo provodili puno vremena sa Markom i njegovom suprugom.

Imali smo svoje uspone i padove, više padova nego uspona. Zbog mnogih okolnosti koje nisu ovisile samo o nama, morala sam da odem na neko vrijeme van, u jednu evropsku zemlju. Za to vrijeme, moj muž se vratio boemskom životu, izlascima i životu neženje. Uglavnom, razišli smo se. U međuvremenu sam se vratila iz Švicarske i preselila u Beograd. Počinjala sam život ispočetka, u novom gradu, a nekako u sebi sam osjećala da ne pripadam više nigdje. To je i razlog što sam odlučila da se selim za USA. I eto, sada, nakon mnogo godina se vraćam u posjetu.

Sa kumom Markom nisam dugo bila u kontaktu, ali znam da je ostavio kumu i odselio se, da je živio par godina sa jednom ženom, onda se razišao sa njom, pa živio sa drugom, mnogo mlađom od njega. Poznavala sam ju. Javila mi se jednom prilikom, ali mi se baš nije nastavljao kontakt s njom. Konačno, kum me kontaktirao lično i tako smo započeli neki, ispočetka vrlo zategnut odnos, koji je kasnije postao malo prisniji. Polako smo se opustili i pričali jedno drugom o svojim promašajima, planovima, ljubavima.
„Znaš, ja moram nešto da ti priznam”, rekao je moj kum jednom prilikom. „Obećaj mi da se nećeš naljutiti!” „Pa, nadam se da nisi ubio nekoga pa mi se planiraš povjeriti!”, pokušavala sam da se našalim mada sam osjećala da ću saznati nešto što možda ne bih ni htjela da znam. „Ma, ne! Rat i ubistva ostavljamo iza nas! Od sada, samo lijepe stvari! Samo me ljubav zanima! Nema više ružnih stvari!” „OK! Sad mi je odmah lakše!”, šalila sam se opet. „Pričaj onda! Ispovjedi mi se sine!”

„Znaš, uvijek sam ti se divio… tvoje grudi, ni pre-malene ni prevelike, baš onako kako treba da budu, tvoja kosa… oči… tvoje usne… uh… kao da mame na poljubac… A guza… joj, izluđivala me tvoja guza… znaš li koliko sam puta žmireći vodio ljubav sa bivšom ženom i zamišljao da si to ti…”

„Marko, ja…” Prekinuo me je: „Pusti me da završim! Zbog toga svega sam i pokušavao da ostanem na nekoj distanci. Zoran je bio moj prijatelj. Nikad to ne bih pokvario, ali bilo mi je teško gledati te s njim. Bio sam lud za tobom, bio sam ljubomoran, strašno ljubomoran na Zorana koji te imao onako milu, a bolja si po svemu od njega…” „Marko, ja ne znam što da…” Ponovo me je prekinuo: „Nemoj ništa da kažeš. Znam da nije trebalo ni da ti kažem. Nikad ne bi ni znala. U ono vrijeme si bila luda od ljubavi prema Zoranu, ništa i nikoga osim njega nisi vidjela. A varao te je kao niko nikoga. Mrzio sam ga što te ima, mrzio sam ga što te vara. Ništa se među nama ne mjenja, ali morao sam da ti kažem”. Zaćutao je.

„U redu je. Drago mi je da znam.” Nastupila je neprijatna sutnja nakon koje ni jedno nije znalo što bi reklo. Pozdravili smo se i prekinuli razgovor. Slijedeći put kada smo se čuli, upitao me je: „Kumo, reci mi nešto. Ako bi došla ovamo na godišnji ili u posjetu, da li bi otišla sa mnom…?” „Gdje, kume?” „Da li bi otišla na ljetovanje sa mnom… da odemo negdje gdje ne znamo nikoga, da pričamo, da se opustimo, budemo baš ono što jesmo, bez pretvaranja… Ne moramo otići kao par, ako ne želiš… Možemo biti prijatelji… bliski prijatelji…” „Ne znam. U stvari, milsim da se ne bih usudila na takav korak…” „Zašto?” „Pa, nisam ni ja od kamena. A ti, ti si šarmantan i privlačan…” „Hej, pa ne bih te ja ni na šta prisilio! Ne bih te silovao! Pa ne misliš valjda…” „A otkud znaš da ja tebe ne bih …?”, počeo je da se smije. „Promjenila si se puno. Sazrela si. Onda si bila nezrela djevojka, a sada si…” „Marko, ista sam ja, samo onda nisam imala pravo glasa, zbog moje zaljubljenosti, zbog silne želje da se ne svađamo, išla sam linijom manjeg otpora i prihvatala sve što Zoran želi, naučila se da moje želje i potrebe potisnem i sakrijem… a to uključuje one najobičnije, najosnovnije potrebe, pa sve do složenih potreba, uključujući i seksualne. Sada sam naučila da cijenim sebe i one koji poštuju moju ličnost, moje želje i potrebe.”

I sada, sjedim u kafeu u našem gradu u čekam ga da dođe. Pijuckam kafu i sok i razmjenjujem poruke sa prijateljicom koja mi je, kad sam joj ispričala za Marka, rekla: „A stvarno je zgodan i jebozovan! Meni se čini da će tebi kum da ga smjesti samo tako, srećo moja!” Znala je da idem malo ranije, pa me iz tog razloga i zezala šaljući mi bezobrazne poruke: „Jel’ kum potvrdio kumstvo?” Šalim se i sama: „Ma ne zezaj! Nije kum dugme!” „NIje dugme, nego seksi muškarac!” Smiješim se dok čitam, te se trgnuh kada mi on pored uha prošaputa: „Ti kao da dobijaš ljubavne poruke, tako se slatko smiješiš već 10 minuta!”

„10 minuta?!!?” „Da, došao sam malo ranije i kad sam vidio da se smješiš i pišeš, odlučio sam da te malo gledam i uživam, a ujedno i da ti dam priliku da završiš započeto!” Smješio se. Ustala sam. Moje ruke su bez moje kontrole poletjele prema njegovom vratu. Savio je ruke oko mog struka i podigao me. Držeći me tako, ovlaš mi je usnama dodirnuo ušnu školjku i prošaputao: „Još si ljepša ovako zrelija…”

Kada smo sjeli i naručili piće, počeli smo da razgovaramo opuštenije. „Zdravo prijatelju! Upoznaj me sa svojom plavušicom!”, začulo se iza mojih leđa. Markov izraz lica nije mogao sakriti da je iziritiran muškarčevom pojavom, pa mi je to pomoglo da potpuno oslobodim kučku u sebi i kurvanjski se masmiješim i preduhitrim Marka, rekavši: „Ja kad hoću da se upoznam s nekim, ne trebaju mi prijatelji za to! Sama priđem i predstavim se! Baš kao i sada!” Pružila sam mu ruku i rekla: „Ja sam plavušica! A ti?” „Ja sam Medo! Nego, kako ti je ime? Plavušica nije sigurno!” „Nije ni tvoje Medo, pa si mi se svejedno tako predstavio!” „Naravno, imena nisu ni važna! Nego, gdje si se ti plavušice skrivala sve vrijeme? Prvi put te vidim!” „Pa, Medo, možda si spavao zimski san dok sam ja odrastala u ovom gradu! Čuj, drago mi je da smo se upoznali, Medo! Sada bih te nešto zamolila.” Nisam pravo ni završila, on je rekao: „Samo reci!”„Pa, znas, već dugo pokušavam da smuvam Marka i maloprije zamalo da pristane, i ti se pojaviš i pokvariš mi trenutak. Ako nije problem, ja bih voljela da nastavim gdje sam prekinuta.” Namignula sam mu i dalje se smjesšeći. Ustao je od stola gdje je bez poziva sjeo i samo rekao: „Naravno, kako da ne! Pozdravljam vas, društvo!” Udaljio se s kiselim osmijehom. Kad je napustio kafić, pogledali smo se i prasnuli u smijeh.

Samo 10-ak min. kasnije, dve djevojke i muškarac su nam prišli. „Ena! Jesi li to ti? Ne mogu da vjerujem!” Prepoznala sam svoju nekadašnju radnu koleginicu. Pozdravile smo se. Ona i njeno društvo su sjeli za naš stol na 10-ak min. i samo što su otišli, ponovo nam je neko prišao.

„Hajde da odemo do hotela na ručak, kumo!”, rekao mi je Marko čim se društvo razišlo. „Pa, vidiš da nećemo na miru moći ni ručati!” „Kad si atraktivna, kumo…” „Ma, ne zezaj me! Pored svega, moje prijateljice me čekaju za ručak. Mislila sam da ćemo popiti piće i razići se…” Razočarenje mu se očitovalo na licu. „Marko, nije ovo kraj. Ovo je početak! Popit ćemo mi piće opet, ispričati se, znaš?”, rekla sam mu spustiviši svoju šaku na njegovu. „Ok! Hajde onda dođi večeras kod mene na večeru. Ionako moraš da vidiš moju novu kuću”. odmah je predložio. „Dobro!” „Doći ću po tebe…” „Ne! Sama ću doći! Daj mi adresu.” „Pa nisam bilizu. Ja sam skroz na periferiji. Nemaš auto…” „Taxi, bato! Taxi!”, cerekala sam se.

Odvezao me je do prijateljice kod koje sam odsjela, sjedili smo još pola sata u automobilu i ćaskali, Nijemu se nije odlazilo a i meni je bilo prijatno. Na odlasku, poljubio je svoj prst i njime samo ovlaš dotakao moje usne.

Kuća moje prijateljice nije bila u centru grada, te je trebalo da pješačim nekih 10-ak minuta do taxi stajališta. Moje visoke štikle i nisu baš za tu vrstu egzibicije. Samo što sam to pomislila, uz škripu kočnica se pored mene zaustavlja automobil i ugledah poznati smiješak svog nekadašnjeg radnog kolege. Istrčao je iz automobila i grleći me rekao: „Nećeš mi vjerovati, po nogama i guzi sam te prepoznao!” „Ma daj! Šta pričaš!” „Kunem ti se! Sreo sam ti danas bivšeg muža i rekao mi je da si tu. Od tada mi svako malo padneš na pamet i baš sam razmišljao o tebi. Sjetio sam se kako smo se svi muški na poslu palili na tvoje noge i guzu i u isti tren ugledam baš te noge i guzu… Ah, sudbinoooo!”

Kad smo se pozdravili, ponudio mi je da me odveze kud trebam da idem. Ipak sam otišla s njim samo do centra jer sam željela da kupim neko vino. Ulazeći u prodavnicu alkohola, razmišljala sam o prednostima i nedostacima života u malom gradu u kojem se svi međusobno znaju. Poslala sam Marku poruku: „Bijelo ili crno vino?” Stigla mi je poruka nazad: „Ne kužim! Šta bijelo ili crno vino?” „Koje da donesem?” „Ne nosi ništa! Sve imam!”

Bacivši pogled na police sa alkoholim, ugledala sam Proseko i prisjetila se nekih lijepih trenutaka uz njega. To mi je bilo omiljeno piće. Dok su ga drugi pili kao desertno vino, ja sam ga pila prije i poslije obroka, prije i poslije sexa, prije i poslije razgovora… bilo mi je to najomiljenije, u stvari, jedino piće koje sam konzumirala u svoje vrijeme. I danas ponekad popijem crni Wermuth, jer ga u USA lakše pronađem, a po okusu mi je najsličniji Proseku. Ipak sam pronašla dobro crno vino i flašu Proseka, te krenula prema taxi stajalištu.

Sagnula sam se prema prozoru taxija, gdje je taxista riješavao neku ukrštenicu sjedeći za volanom taxija. Podigao je glavu i moj pogled se sreo sa predivnim tamnim, prodornim očima muškarca koga sam nekad davno poznavala. „Zdravo”, nasmiješila sam se. Izašao je iz automobila, zagrlio me. Pozvao me da popijemo piće, ali sam obećala da ćemo ga popiti drugom prilikom. Rekla sam mu adresu gdje trebam da idem: „Aaah, pa ideš kod Marka!” Prasnuli smo u smijeh! „Eto, i da hoću da nešto sakrijem, ne bih mogla!”

Kod Marka

Ispružila sam ruku da pozvonim, no prije nego što sam imala priliku da pritisnem zvonce, Marko je otvorio vrata, odmjerio me od glave do pete i privukao me u zagrljaj. Jednom rukom me prigrlio oko ramena dok je drugu držao nisko na mojim leđima, samo par cantimetara iznad guze. Čvrsto me držao.

Naslonila sam glavu na njegove grudi. Konačno se odvojio od mene. Pružila sam Marku kesu sa pićem. Zavirio je unutra i namrštio se. „Jesam li ti rekao da imam sve?” Pogledom je pokazao prema trpezarijskom stolu na kojem se u jednoj posudi za led nalazo Proseko, a u drugoj vino. Na njegovoj košulji sam primjetila tragove mog ruža, baš tamo gdje mi je glava bila samo trenutak ranije. Pokušala sam da to očistim rukom i samo još više razmsljala svoj ruž. Marko se smiješio i rekao: „Možeš da ostaviš tragove svog ruža gdje god želiš, na mom tijelu ili na mojoj odjeći…”

Upitao me je želim li kafu prije večere. Sjedili smo na sofi i ćaskali pijuckajući kafu. Dnevna soba je bila osvjetljena samo lampom u uglu i tv-om. Opustila sam se i izula cipele jer su mi stopala postajala umorna. Smješila sam se: „Vidiš što mi žene trpimo zbog ljepote!” Sagnuo se i podigao moje noge sebi u krilo, a zatim počeo nježno da prelazi prstima preko mojih nožnih prstiju i da ih masira. Njegovi prsti su klizali po svili mojih čarapa. Zatvorila sam oči i osjetila toplinu njegovog daha na svom stopalu. Povukla sam nogu kao da me nečim ošinuo. „Hej, ne boj se! Neću ti ja učiniti ništa što ne želiš. Neću ti učiniti ništa silom.” „Znam…”

Nije da mu nisam vjerovala, ali nisam vjerovala sebi. „Hajde da večeramo”, rekao je tiho i uzeo me za ruku. „Proseko?” „Da”, prošaputala sam. Izvadio je viski iz frižidera i sipao sebi nakon što je meni pružio čašu Proseka i rekao: „Izvoli! Sa dve kocke leda, koliko me sjećanje služi.” „Marko, kako si to sve zapamtio?” „Kako ne bih zapamtio? Znaš da pamtim neke naše razgovore, pamtim tvoj izraz lica, pamtim svaku riječ i način na koji si ih izgovorila. Kod moje kuće je u ono vrijeme moglo biti bez Stock-a jer to smo pili ja i kum, ali Proseka je moralo biti i to nikad nisam zaboravio kupiti…”

Tokom večere smo ćaskali prijatno. Nakon što smo završili, Marko me je proveo kroz kuću da mi pokaže kako je što uredio, a onda je otvorio balkonska vrata, uzeo naše piće u ruke i rekao: „Dođi da vidiš kakav pogled imam, znam da to voliš…” Vani je već bila mrkla noć, nebo puno zvijezda, a ispred nas su se vidjela svjetla grada kao na dlanu! Udahnula sam duboko miris ljetnje noći koji nigdje nije takav kao u našem gradu i otpila gutljaj pića. Spustio je svoju čašu na ogradu balkona i stao iza mene, obuhvatio me rukama oko struka, spustio je usne na moj vrat. Dahom i ovlaš usnama mi je milovao potiljak. Osjetila sam njegovu muškost na svojoj guzi. Njegove ruke su me privlačile sve bliže, njegove usne su sve zahtijevnije šarale mojim vratom, njegovi kukovi su se pomjerali prema meni dok me je privlačio sve bliže.

Ruke su mu šetale po meni. Spustio je dlanove na moje grudi i stegnuo ih dok me je pritiskao kukovima. Nisam mogla da prikrijem uzbuđenje, izvijala sam se i namještala dok mi je ljubio i grizao vrat.

Spustila sam ruke prema unazad, na njegove butine i dok sam mješala kukovima, povlačila sam ga prema sebi. Isprekidano je disao stenjući. U jednom trenutku, zadnjim dijelicem svijesti sam pomislila: Ovo bih sad trebala prekinuti, ali nisam učinila ništa. Samo sam prošaputala: „Marko, ovo je ludost. ne bih…” Okrenuo me je prema sebi i spustio usne na moje.

Njegov kurac u mojim ustima

Ljubio me sve strastvenije, uzvraćala sam. Prsti su mi podrhtavali dok sam pokušavala da mu otkopčam košulju. Počela sam da mu ljubim grudi, da ih grizem. Rukama sam istraživala njegovo tijelo. Otkopčala sam mu hlače. Grizao mi je vrat. Povlačila sam njegove hlače prema dolje. „Oh”, zastenjala sam glasno kada je njegov kurac iskočio.

Pokušala sam da sklopim prste oko njega, ali nisam mogla potpuno. Nije bio predugačak, ali je bio poprilično debeo. Moja utroba je počela da pulsira, pičkica je vlažila sve više, bradavice su poskočile. Morala sam ga okusiti.

Počela sam da se spuštam. Zadržao me je. „Pusti me… molim te, samo malo…” Zavukao je prste u moju kosu i prepustio mi se. Čučnula sam i počela da uvlačim njegov kurac u usta. Grizla sam ga, lizala i sisala uživajući. Stenjao je glasno i navlačio me na svoj kurac. Osjetila sam kako mu je kurac još više očvrsnuo. Naglo me je povukao za kosu izvukavši svoj kurac iz mojih usta. „Svršit ću! Ne smijem!”
„Hej, pusti me da ga mazim… pusti me…” „Svršit ću odmah ako nastaviš!” „Pa svrši, ne idem ja još nikuda!” nasmiješila sam se i ponovo usisala njegov debeli kurac.

Nježno sam mu gladila jaja prstima. Sisala sam mahnito. Ponovo je pokušao da mi ga izvuče iz usta zastenjavši promuklo: „Evo, sad ću…” Otela sam mu se i ponovo ga uvukla u usta. Eksplodirao je duboko u moje grlo. Progutala sam svaku kap sperme, oblizala sam njegov kurac i jaja mljackajući. Njegov kurac se nije ni spustio potpuno, a već je ponovo bio čvrst.

Povukao me je za kosu. Ustala sam. Počeo je da me ljubi grizući mi usne, a zatim me podigao. Obavila sam ruke oko njegovog vrata i noge oko njegovog struka. Unio me je u kuću i spustio na sofu. Zadigao mi je suknjicu i dotakao moju butinu iznad samostojećih čarapa. Razmaknuo mi je gaćice sa mokre pičkice i počeo da me liže. Njegov jezik je palio moju kožu. Prodirao je jezikom u mene, a zatim mi grickao i lizao klitoris. Dok je lizao klit, zavukao je svoja dva prsta u moju pičkicu, kružio je njima duboko nabijenim u mene, a nakon toga me počeo jebati njima žestoko.

Uzdisala sam, stenjala, izvijala se, povlaćila ga za kosu pokušavajući da mu bez riječi dam do znanja da sam spremna, ali se svaki put oslobodio mojih ruku, uhvatio bi moje prste usnama i oblizao ih, a zatim nastavljao da me izluđuje.

Svako malo bi se pridigao i grizao mi grudi i vrat. Obožavala sam to. Držao me tako čvrsto. Stavio bi me sebi u krilo i dok mi je ljubio grudi, uvrtao moje bradavice ili ih žestoko grizao, a ja sam, sjedeći mu u krilu, mješala kukovima, pokušavajući da se nabijem na njegov kurac.

Svaki put kad bih osjetila njegov debeli glavić na ulazu, zajecala bih od slasti, ali on bi me svaki put pomjerio i odložio to za čim sam žudjela.

Ustao je sa mnom u svom krilu i odnio me u spavaću sobu. Ostavio je vrata otvorena, te je slaba svjetlost dopirala iz dnevne sobe, i spustio me na krevet. „Sačekaj samo trenutak”, prošaputao je i napustio sobu. Vratio se sa mojim Prosekom i svojim pićem. Otpila sam gutljaj. Promatrala sam ga. Bio je uzbuđen, i bilo je očigledno da pokušava da odgodi trenutak.

Odlagao je momenat ulaženja

Sjeo je na rub kreveta i promatrao me. Osjećala sam se neprijatno. Skupila sam noge i pokušavala da se pokrijem. Uhvatio me je za ruku i prošaputao: „Pusti. Pusti me da te gledam…” Kleknula sam na krevet pored njega i skinula moju, ionako već otkopčanu košulju, i zadignut grudnjak. Otkopčala sam suknju i svukla ju preko glave. Ustala sam, stala pored kreveta i svukla tangice, te prošla s druge strane, popela se na krevet i na koljenima mu prišla odostraga.

Počela sam da mu ljubim potiljak i da mu svlačim lanenu košulju. Moji prsti su šarali njegovim grudima. Ponovo sam otkopčala dugme na njegovim hlačama, a zatim ciferšlus. Prošla sam ispred njega, povukla ga da ustane i povukla njegove hlače i bokserice prema dolje. Kurac mu je bio napola dignut. Skinula sam ga i pogurala ga nazad na krevet. Legao je na leđa. Počeli smo da se ljubimo, najprije nježno, pa sve strastvenije. Popela sam se na njega, zakoračivši ga. Ljubila sam mu grudi, grickala bradavice i trljala svoju mokru pičkicu po njegovom, sve tvrđem kurcu. Kada je bio u punoj erekciji, liznula sam ga, a zatim počela da ližem njegova jaja, nadrkavajući mu debeli kurac.

Uhvatio je moju ruku kojom sam gladila njegov kurac i odmaknuo ju, prošaptavši: „Ne žuri se! Neću još!” Kada sam prestala da ližem jaja i usisala kurac, ponovo me nježno odgurnuo i okrenuo se na stomak, cerekajući se: „Hajde da te vidim sada!”, promuklo je stenjao.

Zakoračila sam ga i počela da grickam njegovu guzu. Jezikom sam počela da prodirem između njegovih guzova i oblizujem mu čmar. Lizala sam sve žešće…Onda sam se pomjerila i počela da mu ližem vrat. Povukao me sa sebe tako da sam ležala ispred njega. Ponovo je počeo da liže moje grudi, da ih grize. Izivijala sam se željno očekujući da počne konačno da me jebe, ali činilo se da se on zabavlja uspaljujući me sve više.

Ponovo se zavukao među moje noge i lizao me, grizao mi klitoris i nabijao svoje duge prste u mene tucajući me njima. Svršila sam za čas, ali on nije prestajao, nastavio bi da me liže i rastura mi pičkicu prstima i jezikom. Okrenuo me je na stranu i zalegao iza mene, trljajući me svojim vlažnim, čvrstim kurcem po guzi i nabijajući ga između mojih nogu, ali čim bi počeo brže da diše, odmicao bi se od mene i usporavao tempo. Ludjela sam od želje da ga osjetim u sebi.

Dobila sam prelepi tretman kurcem

„Uzmi me!”, stenjući sam rekla izvijajući se. Zavukla sam ruku od naprijed, masirajući klitoris dok mi je on i dalje zavlačio kurac između nogu, samo mi trljajući picu. Pomjerila sam ruku dublje i usmjerila njegov kurac na ulaz u svoju pičkicu nabivši se na njega. „Oh!”, vrisnula sam od slasti. „Proklet bio ako sad ne nastaviš!”, jauknula sam.

Položio je ruke na moje kukove i počeo da me tuca žestoko. „Oh, tooo! Too!”, jaukala sam izbezumljeno.

Nabio se jače u mene i okrenuo nas. Sada sam bila na stomaku, on na meni i tucao me je tako ležeći na meni, grizući mi vrat na potiljku. Šapnuo je zadihano: „Jesam li ti pregrub?” „Oh, ne..ne… ne štedi me..”

Izvadio ga je iz mene i povukao me da kleknem. Odmah sam se spustila, kao kučkica, zadigavši guzu i zamrdavši njome: „Ne štedi me! Daj mi sve što imaš!” Njegov kurac je probio do dna, zarivši se do maternice. Vrisnula sam od slatkog bola. Nabijao me je kao životinja. Moj orgazam je došao tako brzo, zatim drugi, pa treći… Zabio se u mene najdublje moguće i počeo da me puni vrelom spermom, što je izazvalo novi orgazam kod mene.

Pali smo na krevet, još uvijek spojeni, dahćući kao dva žedna pseta, a onda nas je okrenuo na stranu i dalje zariven u mene. Počela sam da radim mišićima pice i stišćem ga. „Oh, kako mi prijaš unutra…”, stenjala sam. Grleći me, smješio se i upitao: „Ti bi još?” „Pa, tek smo počeli!”, odgovorila sam mu.

Ležali smo još 15-ak minuta tako se mazeći, ispao je iz mene, a zatim kleknuo na krevet i počeo da gladi moje noge, i da mi skida čarape. Otišao je u kupatilo i vrativši se podigao me s kreveta. Nosio me je prema kupatilu. Kada je već bila napunjena pjenom. Spustio me je u kadu, donio mi moju čašu sa pićem. Smjesila sam se: „Hej, pa kako to da mi je čaša non-stop puna, a ja stalno pijuckam…?” „Čarolija!”, odgovorio je. Rekao mi je da ide da završi desert dok se okupam.

Izležavala sam se u toploj sapunici 15-ak minuta, a zatim sam ispustila vodu i počela da sapirem pjenu sa sebe. Otvorio je vrata i smješeći se, pridružio mi se pod tušem. Ljubili smo se sve strastvenije. Zavukao je prste u moju picu i počeo nabijati grizući moj vrat. Pičkica mi je počela pulsirati. Kleknuo je ispred mene, ne vadeći prste iz mene i počeo da mi gricka i sisa klitoris. Nije mi dugo trebalo da ponovo svršim.

Odnio me je na krevet. Pijuckali smo piće i mazili se. Donio je kafu i sladoled u krevet. Ležali smo satima i pričali. „Ja bih trebala ići”, šapnula sam. Samo me je bliže privukao sebi. Ugnijezdila sam guzu u njegovo krilo i promješala kukovima. Samo par pokreta i osjetila sam kako njegov kurac bubri.

„Marko…”, šapnula sam. „Mmm?”, stenjao je. „Želim te u sebi!” Trljao je njime po ulazu u moju pičkicu. „Proklet bio! Pojebi me!”

Zabio se u mene do korijena… Zabijao se do kraja i izvlačio ga do glavića. Rasturao mi je utrobu. Moja gladna pičkica ga je žvakala, gutala ga kao gurman najslađi zalogaj. Primicala sam se vrhuncu, svaki mišić na mom tijelu se napeo.

U istom trenutku sam osjetila eksploziju u utrobi i u glavi, a samo par sekindi nakon toga, dok je moja pičkica još uvijek pulsirala, osjetila sam kako me puni vrelom spermom.

Dugo nakon toga smo se mazili, ali došlo je i vrijeme da se vratim kod prijateljice. Na odlasku me je Marko nježno ljubio. Ćutali smo.

„Reci nešto!”, šapnuo je… „Marko, bilo je ovo predivno iskustvo. Sada se bar nećemo pitati kakao bi bilo… eto, sad znamo…”

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Strastvena priča, dal zato što je ta radnja zabranjena ili sto su te osobe obično tako srodne ili se vole u 90% slučajeva?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x