Kako me je ludo napaljivala… uff!!

Registrovani korisnici ne vide reklame

Upoznao sam Anu slučajno. Meni je tad bilo 27 godina a njoj 19 godina. Radio sam u jednoj trgovini u Stuttgartu. Dan je prolazio polako bez nekih posebnih događaja. Tada je došao jedan dobar kupac Njemac i rekao kako je bio ponovo u Hrvatskoj i da je sa njima došla kćerka od gazde gdje već ljetuju punih 20 godina. Tada je ušla Ana sa njegovom ženom i bio sam oduševljenjem prizorom. Ana je bila slaka brineta, nekih 165 cm, sa lijepom oblikovanom guzom koja se ocrtavala ispod njenih uskih farmerki. Imala je na sebi usku majicu na kojoj su se ocrtavale uzdignute grudi. Svidjela mi se odmah na prvi pogled.

Upoznao sam se sa Anom i potonuo već u mislima na njenim sočnim usnama. Ušli smo u priču jer nije poznavala tako njemački i bila je sretna da se može sa mnom ispričati. Pričali smo o svemu i svačemu i osjećao sam se uzbuđen uz nju. Na rastanku sam joj dao moj broj telefona i ponudio joj da izađemo jednu večer dok je još tu. Nisam očekivao da će se javiti ali dva dana kasnije je zazvonio telefon i bila je ona…

Dogovorili smo se za istu tu večer. Sati su prolazili kao dani. Navečer sam sjeo u auto i otišao po nju. Čekala me je već vani. Bila je divna, u ljetnoj haljinici, sa malim potpeticama, izgledala je sexy. Kada je ušla u auto, njen miris je ispunio prostor oko nas. Vozili smo se tako kroz grad, pokazivao sam joj ljepa i romantična mjesta. Zatim smo se odvezli do jednog restorana uz rijeku koji je nažalost bio zatvoren. Bila je noć, izašli smo iz auta i napravili par koraka uz ugodan razgovor i smijeh. Gledao sam je dok se nježno giba ispred mene i uživao u svakom njenom pokretu. Dok se tako šetala uzeo sam je nježno za ruku, okrenuo prema sebi, pogledao u njene tople oči i strasno poljubio njene vrele usne. Uživao sam u toj toplini njenih usana i naših jezika koji su ludili jedno po drugome.

Čvrsto sam je privukao uz sebe i osjetio njeno tijelo uz moje, nježno prelazio prstima niz njena leđa, bokove. Ufff… bio sam napaljen i željan da je imam.

Uživali smo tako dosta vremena ljubeći se i nježno se milovali. Pogledala me je i šapnula mi na uho: „Izuđuješ me, želim te!” Željela je da idemo kod mene, naravno da sam prihvatio tu njenu želju. Sjeli smo u auto i jednostavno samo sam stisnuo gas i želio da što brže stignemo. Nježno me je ljubila i grickala dok sam vozio, a on je bio toliko ukrućen od tih njenih dodira. Nježno ga je stiskala preko farmerki i ludo me dražila.

Kad smo stigli, ljubeći smo se penjali uz stubište. Konačno smo ušli u moj stan. Samo smo zatvorili vrata, a ja sam je uzeo u naručje i nježno spustio na meki krevet. Nadvio sam se nad njom i nastavio je strasno ljubiti i milovati. Ispijao sam te vrele usne dok su moji prsti klizili niz njeni vrat, niz njenu haljinicu. Drhtala je od svakog mog dodira, bila je vidno uzbuđena. Moje usne su krenule niz njezin vrat, ljubeći ga… mmmm! Moji prsti su klizili preko njene haljine, preko njenih grudi. Sa puno želje sam joj otkopčavao haljinu sa nje i lagano dodirnuo njeno toplo tijelo. Nježno sam usnama potonuo ka njenom trbuhu, ljubeći ga. Nježno se izvijala od tih mojih dodira i ubrzano disala. Prstima sam lagano prelazio preko njenog grudnjaka.

Imala je pune grudi i uživao sam dok sam ga otkopčavao i prvi put dodirnuo te sočne i čvrste grudi. Nježno sam ih prstima gnječio, jednu… drugu. Imala je tako ljepe grudi tako da su moje usne i jezik nježno počeli da draže i ljube njene nabrekle bradavice. Ljubio sam ih prvo nježno, a zatim sve strasnije i luđe. Njezno je dahtala dok sam je dražio i lagano usnama krenuo niz njezin trbuh pa sve niže i niže.

Prstima sam prelazio preko njezinih bokova, preko njezinih tangica. Bile su već tople i mokre. Osjećao sam tu vrelinu ispod njih dok sam je dražio i milovao preko njih. Polako sam ih skidao sa nje i, ljubeći nježno njene nogice, bedra, došao do njene tople mace. Uff.. bila je vrela, puna slasti kad su moje usne nestale na njoj. Ljubio sam je, jezikom dražio. Ispijao svaku njenu kapljicu iz nje. Jako sam je želio. Prstom sam joj počeo da dražim njenu strasnu macu. Polako je nestajao u njoj dok ju je moj jezik obrađivao. Izvijala se i jecala od strasti… „Želim te!“

Uspravio sam se pored nje i počeo skidati majicu sa sebe dok je ona otkopčavala moje farmerke i vješto ih skidala sa mene. Moje bokserice su mi postale tijesne, jer on je želio vani. Osjetio sam kako njeni prsti polako nestaju u mojim boksericama i lagano dodiruju moj nabrekli kurac. Lagano ga je masirala dok je sa drugom rukom skidala moje bokserice. Sada je stajao sav napet ispred nje. Pogledala me u oči a zatim strasno usnama nestala na njemu… Mmm!

Taj topal osjećaj njenih usana na njemu me izludio. Nestajao je cm po cm u njenim usnama. Divno ga je pušila, obrađivala. Milovao sam je prstima kroz kosu dok ga je sve žešće lizala i pušila. Počeo sam joj sam nabijati glavu na njega. Ana je bila prava strasna pušačica. Želio sam je sada… nju i njenu vlažnu macu.

Legla je na krevet i šapnula mi napaljena na uho: „Jebi me!” Njene raširene nogice su me zvale…  Poljubio sam je dok je moj kurac lagano kružio po njenoj mokroj pici. Polako sam počeo ulaziti u nju, lagano, dok nije cijeli nestao u njoj. Počeo sam je lagano jebavati, a onda sve jače i strastvenije.

Ljubio sam njene vruće bradavice dok me ona stezala nogicama i on sve jače prodirao u nju. Osjećao sam njeno jecanje i moja jaja kako udaraju po njenoj vlažnoj maci. Ana je bila ludilo, želio sam je još više.

Legao sam na leđa i uživao je gledajući kako me opkoračuje i polako se spušta na njega… mmm! Držao sam je za bokove i uživao u njihovom ritmu dok se nabijala na njemu. Stiskao sam njenu slatku guzu i još je više navlačio na njega. Uživao sam gledati njene grudi kako skakuću pri svakom nabijanju na moj uzavreli kurac.

Stiskao sam i gnječio te strasne grudi dok je ona sve jače ubrzavala ritam na njemu. Osjećao sam da se bliži vrhuncu, kao i ja. Privukao sam je sebi i počeo strasno ljubiti, lagano joj prstima podigao guzu, čvrsto je držao dok sam njega sve brže nabijao u nju. Jecala je od slatke boli, grickala me i ljubila dok su se naša tijela blizila vrhuncu. Ubrzali smo obadvoje naš ritam tijela i čvrsto zagrljeni doživili nas zajednički vrhunac.

Sva moja strast se slila u njenu pičkicu, punio sam ju spermom i strasno ljubio njene sočne usne… ufff!
Ostali smo tako ležeći jedno vrijeme jedno na drugome… uživali u tom trenutku.
Ana je ostala još tri tjedna u Njemačkoj i ta tri tjedna su bila nezaboravna. Iduća tri tjedna su protekla jako interesantno. Viđali smo se svaki dan poslije moga posla. Bilo je ljeto, toplo i vruće u svakom pogledu.

Jedan dan je došla na posao po mene. Imala je na sebi uski kratki minić, što je više otkrivao nego pokrivao. Uski top na kojem su se ocrtavale njenje slatke grudi, visoke štiklice, i mirisala je predivno. Sjeli smo u auto, poljubio sam te sočne usne i prstima nježno kliznuo niz njeno sexy tijelo.

Želili smo biti sami i uputili se autom do rijeke. Tražili smo neko fino i osamljeno mjesto daleko od svih pogleda. Tražeći to mjesto prigrlio sam je uz sebe, prstima kružio po njenom divnom dupetu koje sam što prije usnama želio dodirnuti… uff!!

Našli smo slatku malo uvalicu, pružili dekicu, a ja sam strasno navalio da je ljubim. Nije se bunila već me odmah uhvatila prstima preko mojih bermuda i probudila ga maksimalno. Stajao sam ispred nje a ona je znalački otkopčala kaiš i dugmad na mojim bermudama. Skinula ih je takom brzinom i prstima ga već gnječila preko bokserica.

Grickala ga je zubima, gnječila. Skinula mi je bokserice i osjetio sam njene strasne prste na njemu… mmmmm!! Malo ga je nadrkavala, a onda sam osjetio prvo njezin jezik na glaviću, a zatim i njene sočne usne na njemu. Nestao je naprosto u njenim ustima, već je znala kako će da me izludi.

Pušila ga je divno, jezikom obrađivala i prstima nježno gnječila moja jaja. Bila je prava mala pušačica. Znala je šta radi i to se vidilo na njemu. Stajao je uspravno kao vojnik i konačno želio biti u njoj.

Povukao sam je uz sebe i sa žarom poljubio, ubrzano prstima kružio niz njeno tijelo…!!!

Okrenula mi se leđima prema meni, tako da sam je ljubio niz vrat, a prstima nalazio put pod njen top. Strasno mjesio njenje nabrekle grudi, te strasne bradavice…!! Kako je bila napaljena, sexy! Kurac joj je virio iz očiju.

Prstima sa kružio po njezinim bokovima i zavukao ruku ispod njenog minića. Bila je tako mokra dolje, njezine tangice su bile natopljenje njezinim sokovima i željom da se tucamo. Jecala je nježno…: „Jebi me više!!“, govorila je i izvijala se pod mojim prstima.

Spustila se na deku, četvoronoške… okrenuvši svoju slatku guzu prema meni. Imala je stvarno divno dupe, okruglo i isticalo se preko njenog minića. Stiskao sam ga preko minića, i lagano povukao minić uviše… ufff… kako me taj pogled nadražio: njeno dupe, te sisice koje vise ispod njenog topa, te štiklice na nogama. Izgledala je kao u nekom porniću, ludilo! Prišao sam joj od pozadi i mojim kurcem lagano kružio po toj guzi, toj vrućoj maci. Tangice nisam htio ni skidati, samo sam ih gurnuo na stranu i prislonio moj glavić na nju tako vrelu i užarenu. Lagano sam počeo da ulazim u nju… mmmm!

„To dušo, jebi svoju malu…”, govorila je kroz svoje usne. To me baš palilo i gurno sam ga cijelog u nju, držao je čvrsto za bokove i strasno počeo nabijati. Divan osjećaj dok sam je sve jače i jače navlačio na sebe, koji put nježno udario po toj sexy guzi, a i spoznaja da netko može da nas uhvati još nas je više palila i dražila.

Moja jaja su udarala u njenu vlažnu pičkicu dok je ona kao u transu vikala: „Jebi me ljubavi, napuni moju željnu pičkicu… ufff!!!”
Nije mi trebala dva puta ponoviti, jer jebao sam je sa takvim guštom. Iz nje su curili sokovi strasti, a ja sam je grebao nježno niz leđa. Uhvatio sam njenu kosu i držeći je i sve divlje nabijao. Jacala je, uvijala svojom božanstvenom guzom i vodila me do ludila. „Napuni mi pičkicu, svši u meni!!!“, vikala je. Ubrzali smo još jednom naš ritam, i samo se čulo mljackanje njene pičkice kako udara u moja jaja, naše dahtanje… ufff. Osjećao sam da se bliži kraju, sve je jače jecala… Jebali smo se tako divlje i ludo.

„Svrsiti ću… napuni me, molim te!”, slatko je jecala. Onda smo osjetili da se naša tjela grče u toj ekstazi i bilo je divno jer smo doživjeli vrhunac zajedno. Mlazevi tople sperme punili su njenu pičkicu, a ona je uživala u tim trenucima i sama jecala: „To… ljubavi, napuni me do vrha“.

Lagano sam ispuštao zadnje kapi u nju, i lagano ga uvlačio i izvlačio… ufff!

Okrenula se prema meni, vidio sam tu ekstazu u njenim očima. Uzela ga je u usta i slasno oblizala i pokupila zadnje kapi sperme sa njega. Bila je prava mala sexa!

Ostali smo to popodne ležeći na suncu i uživali u tom danu, a navečer smo prije polaska još jednom ovo sve ponovili.

Ana je bila famozna.

 

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x