Vrelo leto i vrela komšinica

Vrelo leto, sladoled, film i dve drugarice same u stanu. Ne pamtim kad je juli bio ovako topao, 37 stepeni je izmereno u hladu. Pošla sam do radnje i topim se kao čvarak, mislim da su mi i gaće mokre.

Naime, dogovorila sam se sa drugaricom koja živi iznad mene, Saškom, da ćemo gledati film i jesti sladoled popodne. U radnju sam samo uletela, kupila sladoled i požurila, već sam kasnila 15 minuta. Na meni je sve bilo mokro. Pzvonila sam na vrata i ubrzo mi je otvorila, minimalno obučena. Na sebi je imala kratak beli šorts, u kome joj je pola zadnjice kipilo i top, koji je doduše bio malo providan, pa su mogle bradavice lepo da joj se ocrtaju ispod tkanine. Bilo mi je glupo da joj kažem.

– Kasniš akademskih 15 minuta – rekla je kroz šalu.

– Mani, gaće su mi mokre, nisam se ni presvukla, trčala sam – rekla sam joj zadihano.

– ‘Aj daću ti nešto da se presvučeš – rekla je i pošla ka ormanu.

– Ma ne treba, sad ću sići dole, evo me za minut.

Sišla sam dole i presvukla se. Samo sam navukla suve gaće, obukla šorts i majicu bez rukava. Za grudnjak je bilo pretoplo. Popela sam se gore i ušla kod Saške.

– Sladoled i film su spremni, limunada se hladi, fališ samo ti.

– Sad je lakše kad sam se presvukla.

– E iskopala sam kod tate neki CD, piše „ljubavni”, znaš da ni on sam ne zna šta ima – rekla je i smejala se. Baš dugo nisam odgledala dobar film.

Počele smo da gledamo i jedemo sladoled. Posle nekoliko minuta primetimo da mi ustvari gledamo pornić, a ne ljubavni film, kako je pisalo.

– Ajme, dobar ti ovaj ljubavni film – rekla sam kroz šalu.

Saška je pocrvenela. Krenula je da prekine.

– ‘Aj ostavi, baš da vidimo šta će biti na kraju – rekla sam.

Došla je i na red jedna lezbo scena. Dve seksi devojke su nasrtale jedna na drugu u naletu strasti, lizale se, stenjale, gurale prste gde su stigle…

Primetila sam da sam počela da vlažim i pogledala sam u Sašku. Pogledi su nam se susreli. Obe smo odmah nastavile da gledamo u ekran. Posle nekoliko trenutaka, stavila mi je ruku na butinu.

Pogledala sam je, gledala me je direktno u oči, a bradavice su joj se skroz ocrtavale ispod topa.

Nismo ništa govorile, sela mi je u krilo i počela da me ljubi. Uhvatila sam je za guzu i mazila ta dva izvajana guza.

Ubrzo je skinula top, a odmah za njom i ja majicu. Ostale smo u šortsevima.

Bacila sam je na krevet i legla preko nje. Naša tela su se spajala sa primesom znoja. Moja ruka se polako ga grudi spuštala dole. Kad sam je dodirnula, shvatila sam da nema gaćice, a šorts joj je bio toliko vlažan da se mogao cediti.

– Da ti ga skinem, mislim da će ti biti lakše… – predložila sam.

Samo je klimula glavom kao znak odobravanja. Skinula sam je skroz. Klečala sam iznad njenog preplanulog, vlažnog tela i gledala u obrijanu picu.

Ustala je i rekla mi da se naguzim. Poslušala sam je. Skinula mi je prvo šorts, a onda zubima polako gaćice. Ostale smo obe vlažne, gole i napaljene. Stala je odlučno ispred mene, bacila me na krevet i sela na mene.

Počela je da me ljubi i da se spušta polako, prvo na grudi. Ljubila mi je grudi i sisala bradavice. Prepustila sam se. Uzela ih je u ruke i prešla na stomak. Bacila je pokoji vrući pogled kako se spuštala sve niže i niže. Kad je došla do pice, uspravila se i raširila mi noge. Samo smo se osmehnule jedna drugoj. Zaronila mi je među noge, a u sebi sam osećala ne jedan, nego četiri prsta. Samo je kroz smeh rekla:

– Znam da voliš deblje.

Gurala je prvo polako i plitko, uz pokoji pokret jezikom preko klitorisa i postepeno ubrzavala. Drhtala sam od napaljenosti. Kako je bilo dobro!

Taman sam se prepustila i mislila da ću svršiti kad je usporila. Dobrih 15 minuta me je tako mučila. Molila sam je da ubrza, jer moram svršiti, ne mogu više da izdržim.

Kad je videla da ne mogu više, da sam kao u transu, počela je brzo da me liže i sisa dok sam ja drhtala, stenjala i skoro vrisnula koliko je jak orgazam bio.

Kad sam svršila, pogledala sam je, nasmešile smo se, ona se obrisala i legla pored mene.

Uhvatila sam je za ruku i odvela do ogledala. Pokazala sam joj da sedne u fotelju preko puta. Stavila sam joj noge na naslone za ruke, tako da je njena pica sevnula ispred mene. Počela sam polako da je mazim, ljubim i ližem. Kad se opustila skroz, gurnula sam prste u nju. Bila je vrela i vlažna, sve je šljapkalo. Uzdisala je duboko i napaljeno.

Otišla sam po sledoled i stavila malo na picu. Zastenjala je, ali je uživala dok sam jela sladoled sa nje.

Rešila sam da i ja nju malo mučim. Podigla sam se, umakala srednji prst u sledoled i hranila je. Polako sam joj mazila sise i ljubila bradavice. Na stomaku sam se zadržala, pa prešla na butine i prepone. Molila me je da pređem na glavno jelo, ali ja sam išla polako.

Raširila sam usnice i lupkala prstom po klitorisu. Zastenjala je i zarila nokte u fotelju. Videla sam da je pred svršavanjem.

Pogledala me je gotovo očajički i zamolila da ubrzam. Navalila sam na njenu vlažnu picu munjevitom brzinom. Saška je stenjala i uzisala.

Držala sam je da se ne pomera, pa je bila kao zarobljena. Osetila sam kako svršava i kako sokovi cure po mom licu, a ona je drhtala i stenjala.

– To maco, to, samo tako nastavi molim te, svršavam kao nikada do sad.

Kad se umirila, znala sam da je kraj. Pogledala sam je, smešila se, a izgledala je kao izmučena. Obrisala sam usta.

– ‘Aj da se istuširamo, preznojala si me.

– I ti mene

Nasmejale smo se i pošle u kupatilo. Ušle smo u kadu zajedno.

– Hajde da izdrkamo jedna drugoj – predložila je.

Prihvatila sam i odmah osetila njenu ruku dole. Obe smo polako radile posao. Ali, pošto smo bile još sveže nadražene, nije nam mnogo trebalo.

Svršavale smo zajedno, jedna uz drugu, dok nam je voda iz tuša padala po glavi.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled