Pička udarnička

Upoznala sam jednog matorca koji je posle par izlazaka zaokupio moju pažnju. Iako po godinama može skoro deda da mi bude, počela sam da furam sa njim. Dok sam bila fina cupi furala sam sa generacijski bliskim likovima. Šema sa matorcem je za mene bila novina.

Moj „dečko penzos“ je, pored toga što je pun kao brod, rasadnik lepih manira i intelektualne širine. Posle galerije kulova sa asfalta čijih sam se kurčeva naprimala i nasisala, u moj život su se vratile nekada meni vrlo bitne vrednosti: lepi maniri i intelektualna širina muškarca.

Moj torima mi je pružio raskošan život i za kratko vreme sam nebrojeno puta uživala u otmenim restoranima i hotelima, skupocenoj garderobi, autotmobilima i izletima. Osećala sam se kao mlada sponzoruša iz sveta šou-biznisa, koja šeta matorog puniu. Ipak, veza sa njim imala je i slabosti. Pri retkim i kratkotrajnim erekcijama, njegov kurčić je jedva dobacivao do trinaest-četrnaest centimetara, pa i takav je više ličio na žele nego na kurac u erekciji.

Pušila sam mu do iznemoglosti i uvijala se u seksi vešu igrajući prljavi striptiz kako bi njegove kratkotrajne erekcije makar malo duže potrajale. Posle jednog od brojnih fijaska sa njim u krevetu osetila sam strašnu bezvoljnost i počela da razmišljam da ga šutnem. Skljokala sam se u fotelju i razmatrala argumente za i protiv te odluke. Potpuno sam sjebala jedan vibrator da bi zadovoljila ogromnu potrebu za dobrim kurcem tokom veze sa „žele“ matorcem, kome sam, verovali ili ne, bila verna. Dosadilo mi je više druženje sa vibratorom umesto sam pravim kurcem, ali sa druge strane nisam želela da izgubim sve materijalne i druge blagodeti, koje mi je veza sa matorcem pružala.

Bila sam na korak od sna, onako bezvoljno skljokana u fotelji, kad mi je zazvonio mobilni fontele. „Đe si, Irena? Što činiš, cupi? Evo mene ođe, u Srbiji, oli da obnovimo gradivo iz Švice?“ Da, bio je to on, moj kulov Crnogorac koji mi je u Švici razvalio pičku posle duže pauze i uveo me u svet užitka i razvrata. Otcvrkutavši da jedva čekam naš novi susret, vidno oraspoložena, brzo sam se namontirala kao prostitutka i krenula oduševljeno da „obnovim gradivo“.

U tom trenutku sam potpuno zaboravila na fijasko sa dekicom. Ubrzo se na dogovorenom mestu gde sam se munjevito našla zaustavio besprekorni novi ferari. Poljubila sam ga u usta iz sve snage skočivši mu u krilo, dok je sedeo na zadnjem sedištu. Primetila sam veliki ožiljak na njegovoj uredno izbrijanoj glavi. „Imamo vozača koji pazi na nas, ne brini“, uverljivo mi je rekao primetivši strah u mojim očima.

Moj kulov je morao da angažuje obezbeđenje. Lik koji nas je vozio bio je gromada još krupnija i viša od mog jebača. Odavao je utisak čoveka vrlo iskusnog u tim stvarima i odličinih refleksa. Izbegao je nekoliko slučajno ili namerno preprečenih vozila dok smo se kretali ka odredištu.

Ubrzo smo se našli iza tapaciranih vrata luksuzne gajbe mog Đetića, koja je bila uređena sa mnogo stila, a imala je i bazen u svom sklopu. Našla sam se na nikad udobnijem ležaju, već uveliko ovlažene pizde, očekujući nezaboravno trpanje. Ščepao me je iz sve snage i posadio me ispod svojih usana.

Znalački mi je lizao pedantno obrijanu picku i vešto grickao klitoris, da sam urlikala od zadovoljstva i posle desetak minuta obilato svršila. Čim sam malo došla sebi, ugledala sam pred sobom njegov ogromni debeli pendrek.

Blajvala sam mu iskusno tuki i grickala jaja, dok me je vešto i pomalo divlje masirao po kosi i vratu. U jednom trenutku je iznenada izvukao svoju kurčinu iz mojih usta i nasadio me je na njega, ščepavši me snažnim rukama za guzove. Njištala sam kao razuzdana životinja, dok sam se nabadala na nabreklu kitu, i dok mi je snažno masirao guzove svojim šaketinama.

Svršavala sam u talasima cijukajući i vrišteći od neopisive slasti iskusnog i ogromnog kurca.

Usledio je jedan od specijaliteta večeri: karanje u dupe. Okrenuo me je, vešto ubacio kurac u moj analni otvor i tucao me u dupe dobrih dvadesetak minuta. U poslednje vreme sam se naprimala kilometra i kilometra kurčeva, ali mi se čini da nema boljeg jebača u dupe od mog Đetića. I kad smo se prvi put kresali, dok mi bulja nije bila razrađena, on me je oduševio analnim seksom.

Sada još više, tako da sam posle dvadesetak minuta jebanja u dupe ponovo zapenila i vrisnula od zadovoljstva.

Usledilo je još jedno prijatno iznenađenje. Dok sam se, odvaljena od njegovog moćnog kurca, izležavala na komfornom ležaju, otišao je u kuhinju i doneo dva veoma lepo dekorisana koktela. Prešli smo na kauč gde smo se mazili pijuckajući koktel.

„Pazi sad“, reče i silovito me ščepa za kosu i zari mi ponovo kurac u usta. Blajvala sam mu kobas vešto mu ližući i grickajući glavić i jaja. Neposredno pred svršavanje, izvadio je kurac iz mojih usta i napunio moju čašu sa koktelom. Znala sam šta mi je činiti. Eksirala sam koktel preliven spremom i zacičala od neizmernog zadovoljstva, kao da sam bila gudrirana (a nisam, ponovo sam mu se ljubazno zahvalila na toj ponudi i on je to džentlmenski prihvatio).

Završni čin naseg božanstvenog prcanja desio se u bazenu. Oslonjena šakama na ivicu luksuznog bazena, primala sam tuki s guza, podvodno, dobrih pola sata.

U trenutku mog neobuzdanog svršavanja, posle pola sata jebačine s guza, aktivirali su se prijatni svetlosni senzori u bazenu i počela je da se čuje jako ugodna mjuza, praćena sinhronizovanim i skladnim vodoskocima u bazenu.

Ovo je raj! Osećala sam neizmernu zahvalnost prema mom Đetiću, koji mi je otvorio oči i uveo me u carstvo hedonizma i razvrata onog puta u Švici.

Dok smo ležali u udobnom ležaju i pijuckali pićence uz sladoled nakon divnog doživljaja i lično sam mu se zahvalila. Imponovalo mu je što je upravo seks sa njim bio povod promene mog životnog stila.

Ostao je još nekoliko dana u Srbiji i ponovili smo još par puta naše božanstveno „gradivo“. U tom smislu, ponavljanje je zaista majka karanja. Iako se moja pička u prethodnom periodu naprimala toliko kurčeva da bi se od njih mogla nanizati rekordno duga kobasica u Turiji, zaključila sam da je moj „uvodnik“ Đetić nenadmašan. Sa njim mi je nekako i prvi i svaki sledeći put bilo posebno.

Kapiram da satima mislim na njegovu ogromnu i moćnu kurčinu i telesinu i da mi nedostaje njegov boravak ovde. Jedva čekam da se ponovo vrati. Da li se to razvratna intelektualka vezuje i zaljubljuje, pitam sebe. Od tolikih kurčeva koje sam naprimala i kojih sam se nasisala, mislim samo na jedan. Jedan, ali vredan, najvredniji!

Pre nekoliko godina sam bila fina riba i nisam mogla ni da pomislim da mogu da se zaljubim u mafijaša. Sada me nije sramota, razotkrila sam pravo žensko u sebi, koje traži punu zaštitu i zadovoljstvo, ono koje mi svakako može pružiti taj heroj asfalta.

Danima razmišljam da ga pozovem i iskreno mu kažem da sam ga gladna i nezasita. Čini mi se da bih se bez premišljanja udala za njega i verujem da bih ponovo uspela da se smirim sa njim. Dok ne smognem hrabrosti da izjavim naklonost mome Đetiću, u njegovom odsustvu pronalazim povremeno utehu u lokalnim kurčevima, željno iščekujući naš ponovni susret.

Što se dekice tiče, otpustila sam ga. Teško je to primio, ali je bio dostojanstven i poželeo mi je sve najbolje. Moja se pička ipak ne može dugoročno hraniti „želeom“ i potpomagati vibratorom. Moja je pička u dobroj formi, moja je pička udarnička!

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled