Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Moj instruktor, komšija, II deo

Nastavak priče: Moj instruktor, komšija, I deo

Prvi kurac mi je dao komšija i prva sperma, koju sam okusio, bila njegova, on je odlučio da nastavi da me usavršava. Prvo u oralu, a onda i u analnom seksu.

Svaki dan me je podsećao kakav sam bio prvi put i da imam šanse da budem najbolji, ako budem hteo da učim. Naravno, to je podrazumevalo da mi on daje kurac, da mi objašnjava kako se puši, ližu jaja, održava kiti erekcija, kako se drka… Bilo je dosta tema. Od trenutka kada sam mu prvi put popušio, postao sam i njegov pomoćnik u maloj, ali uspešnoj firmi, koju je on vodio. Moje radno mesto je bilo duboko grlo, tako je on govorio. Dakle, znao se moj posao. Malo mu pomognem oko nekih administrativnih poslova i nakon toga malo masaže, a vrhunac je…

Klečim između njegovih nogu, dok on sedi u fotelji. Oslobodim kurac i krenem halapljivo da ga uvlačim u usta. On još dodatno pojačava tempo i traži da ceo kurac bude u ustima. Vene na kiti su izraženije, a kurac sve tvrđi. Sve se završi svršavanjem po mojoj rumenoj faci ili direktno u usta. I tako skoro svakodnevno…

Za rođendan sam dobio divan poklon, žestok seks. Tada je kupio tortu i gurnuo celu kitu u nju i tražio da mu oližem. Posle toga, naslonio mi je ruke na zid i počeo žestoko da tuca otpozadi. Osećao sam malo bol, ali više zadovoljstvo.

On je bio neobuzdan i nije ga interesovalo da li mi to prija. Svršio je u malenu rupicu i malo olizao iz nje sopstvene sperme. Sjajan poklon.

Vreme je prolazilo, a komšija je bio prezadovoljan napretkom. Nije znao šta bi smo mogli još da probamo. Ja sam mu govorio, da mi je dovoljan njegov kurac. Ali, falilo je nešto.

Jednog dana, kuća je bila prazna, pa je došao kod mene. Uvalili smo se u moj francuski ležaj i gledali gej porniće sa policajcima i šefovima. Naravno, tu je opet palo klasično masiranje kurca i pušenje. Ali, vrhunac tek sledi.

Rešili smo da se istuširamo zajedno. Atmosfera u kupatilu, para, mlazevi tople vode, sapunjam mu mačora i masiram jaja, poljupci… Kupanje je gotovo, vraćamo se u sobu i ponovo u krevet. Otkrio mi je šta ćemo novo probati. On će sedeti i mene će držati u krilu, dok mu skačem po alatki. Bez imalo razmišljanja, prešao sam na delo.

Osećao sam kako me jaja njegova dodiruju. Skakao sam gore-dole i sve jače i brže, da mi je znoj počeo liti niz čelo. On je tražio još.

On je mogao još, ali ja sam se umorio. Onda mi je dao kurac da pušim, kako bi se malo odmorio, a opet i da ne bi prekidao seks. Pušenje je i dalje bilo na nivou, ali se u prizemlju kuće nešto odvijalo. Nisam primetio da mi je telefon zvonio i da me je tražio jedan čovek iz kraja, konobar po profesiji. Pošto je živeo blizu mene, došao je do kuće, popeo se na sprat i imao šta da vidi.

Čovek od 50 i nešto godina, srednje težine i visine, tek počeo da sedi, stajao je ispred vrata spavaće sobe i gledao šta radim sa komšijom. Nismo ga primetili. Ja sam bio okrenut leđima i gledao sam u kurac, a komša je zatvorio oči i uživao u oslobađanju svojih spermatozoida. Ukapirali smo da je tu, kada se zakašljao. U tom trenutku, ostali smo sleđeni od straha i stida. Počeli smo da petljamo i da ga uveravamo da nije ono što misli, da smo se zezali… Ali njegova, reakcija nas je iznenadila. Znali smo da se razveo od žene, ali nismo znali da voli klince, koji su tek postali punoletni i da njih kara. Onda je moj komša dao predlog da iskoriste moju mladost i poslušnost , kao i pogodnosti francuskog ležaja. Imaćemo grupni seks. Dva aktivna gospodina i ja kao poslušni pasivac. Rasturiće mi usta i bulju, kako su rekli. Radiću sa dva kurca i biće mi lepo.

Komšija je već bio go, a konobar se skidao. Ispred mene se ukazao još jedan divan kurac ali veći i deblji. Pohvalio se da ima tačno 21 cm. Onda je komša dao predlog da njemu prvo popušim, kao znak dobrodošlice, a on će smišljati šta ćemo dalje.

Pušenje konobaru sa velikom kitom je završeno za 15-ak minuta. Njega je zanimalo da mi ga utera. Komša je skočio i pravilno me namestio. Njemu sam pušio, dok mi je konobar bušio guzicu svojim torpedom. Bio je precizan i brz. Što me je on više karao u guzu, ja sam sve više stenjao, tako da je komša mora sve dublje da mi nabija kurac u grlo.

Nakon toga, došlo je do smene između dva žestoka aktivca. Konobar je dao sjajan predlog: da primim istovremeno dva kurca. Komšija se složio sa njim, ali sam se ja bojao. Međutim, ništa se ja tu nisam pitao.

Komšija, pošto je krupniji, legao je dole, ja sam bio u sredini, a konobar je bio gore. U istom trenutku su mi obojica surduknula svoje vrele kurčeve i nabijali ih do samih jaja.

Nakon toga, konobar me je okrenuo na bok i podigao nogu na svoje rame i gurnuo ceo kurac u bulju. Kurac je ulazio u mene, neverovatnom snagom i brzinom. Dok sam bio u toj poziciji, komšiji sam drkao kurac i malo pušio.

Kada su obojica shvatila da će svršiti, klekao sam ispred njih, a njih dvojica su jedan drugom drkali kurčeve kako bi svršili. I uspeli su u toj nameri. Mlazevi vrele i guste bele tečnosti potekli su iz njihovih koplja i razlila se po mojoj faci, vratu, grudima, a nešto je završilo i u ustima. Dok sam ja lizao spermu, njih dvojica su se strastveno poljubila.

Sve se završilo tuširanjem, sumiranjem utisaka i pitanjem kako me je komša tako dobro naučio da pušim, a i da primam.

Naravno, zakazali smo i sledeći seks, ali na drugom mestu.

Nastavak: Moj instruktor, komšija, III deo

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o