Moj instruktor, komšija, I deo

Odrastao sam u eri interneta, pa sam kurčeva mogao da vidim koliko hoću. Ali falilo je to što nisam mogao to da opipam i vidim uživo.

Kako su me interesovali kurčevi sve više i više, počeo sam i gej porniće da gledam. Najbolji su bili oni u kojima stariji karaju klince. Naravno, javila se želja da i to probam. Hteo sam da probam klasično drkanje i eventualno pušenje. Čisto da bih samo video kakav je to osećaj. Nisam znao gde bih mogao to da probam i sa kim. I kad bih našao nekoga, ne bih znao šta da radim, osim da mu vučem kurac gore-dole. Dakle, trebao mi je i učitelj.

Nisam ni bio svestan da se tako neko, sa ozbiljnim znanjem i kurcem, nalazi u mom komšiluku. Neko kome ću postati učenik. Sve počinje sa mojih 19 godina. Kompjuter i internet, samo pornići, klasično drkanje…

Sve do jednog trenutka, kada mi u kuću upada komšija. Visok, malo deblji, nasmejan i prijatan čovek, oko 30-ak godina. Uhvatio me je kako drkam na porniće i počeo da me zadirkuje. Naravno, mene je bilo sramota i jako mi je bilo neprijatno. Pitao me je zašto se krijem, i rekao mi da nema tu ništa loše što ga drkam, ali moraću i da jebem. Pitao me je i da li mi izlazi sperma i koliki mi je.

Ja sam mu odgovorio da je dovoljno velik, „A koliki je tvoj komšija?”, da bi on odgovorio da mu je toliki da ne može da mu stoji u gaćama. I to je donekle bilo tačno. Kad god bi šetao u trenerci ili šortsu, pojavljivala bi mu se budža i često bi se češao između nogu. Tako da bi mu se kurac uvek malo nadigao da bi se primetio.

Posle sam ga ja zezao kako mu je mali i da tu nema ništa, a on bi uvek rekao, da ću ga jednog dana dobiti i da će mi biti žao što sam ga zezao.

Pošto je bilo leto, a ja sam imao montažni bazen, veći deo dana provodio sam u vodi. Jednog dana, ostao sam kod kuće sasvim sam. I odmah uletim u bazen da se osvežim. Posle nekog vremena, začujem dobro poznati glas kako me doziva. Moj komšija je stajao na terasi i pitao može li i on da se malo osveži i ja mu potvrdno odgovorim.

Posle jedno pet minuta, on je stigao u žutom providnom šortsu za kupanje i tu počinje pravo zezanje. Klasično zadirkivanje. Da li gledam porniće, drkam li i koliko puta dnevno, jel’ uvek svršim… Ja sam skapirao da smo sami i opušteni, tako da mogu da budem otvoren sa njim. Posle svega, ja ovo njega pitam isto. A on da odgovor da bi voleo baš sada u bazenu da ga izdrka i da mu neko izmasira kurac.

Ja zastanem začuđen – pa ko bi to mogao da uradi? A on me zagrli u vodi i položi moju levu ruku, na njegovo međunožje, kao odgovor na moje pitanje.

Ja sam se malo nećkao i on je to shvatio pa sâm svuče šorts sa sebe i ostade u vodi potpuno go. Tada sam video prvi put uživo kurac odraslog čoveka. Rekao mi je da ću morati da mu izdrkam i da će svršiti po meni.

Ja mu objasnih da nemam pojma kako da mu pomognem, a on odgovori: „Kao što rade u pornićima”.

Približio sam se njegovom međunožju, kurac mu se polako dizao. Bio je rumen, debeo i sa krupnim glavićem i krupnim dlakavim mudima. Sada mi je on stavio ruku na svoj kurac i počinje moje prvo zadovoljavanje drugog muškarca. Lagano, pa sve brže i brže, dok mu kita nije stigla na maksimalnih 18 cm.

Uživao je, kako on kaže i pohvalio me da brzo učim, ali da to neće biti samo za danas. Izašli smo iz vode i obrisali i otišli u moju sobu.

Pustio je gej pornić, u kojem dvojica starijih čika karaju klinca, koji je malo stariji od mene. „Sad ćemo sve k’o oni i ima da budeš dobar i poslušan.” Pošto mu kurac nije padao, već mi se činio samo još većim, komša me je ostavio da sedim a on je ustao i rekao da ću popušiti kurac.

Otvorio sam usta i on mi ga je odmah celog nabio do grla. Nije mario za to što mi je prvi put i što ne znam da pušim dobro.

Uhvatio me je za glavu i nabijao mi kitu u usta napred-nazad, mnogo brzo, da sam se par puta zagrcnuo, što je njega još više uzbudilo. Rekao mi je da je to dobro i da mi dobro ide i da će me naučiti da budem najbolji pušač kurca.

Onda mi je naredio da mu jezikom pređem preko glavića i da se spustim do jaja, koja su mu bila krupna i teška. Zatim je uzeo Palamaru, kako je zvao svoj kurac, i počeo da me udara po obrazima.

Još malo sam mu pušio, da bi u jednom trenutku osetio spermu kako mu polazi iz kite u moja usta. Pokušao sam da se izvučem, međutim, on mi je jako stisnuo glavu i nije me puštao, dok nije sve izbacio iz sebe.

Naredio mi je da to progutam, jer od toga ću biti zdraviji. Kada je izvadio kurac iz mojih usta, alat mu je bio vlažan i sa još tragova sperme. Morao sam i to da oližem, jer moram da mu vratim kitu čistu, kako sam je i zatekao. Tako je on rekao.

Posle 15-ak minuta pušenja, dobio sam pohvale i sugestije da će me on za dalje obučiti i usavršiti. Ali ne samo za oral, već i anal, odnosno da mi njegova kita uđe u još jednu rupu.

Nastavak: Moj instruktor, komšija, II deo

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

2
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
sadika

Lepa priča samo malo ugrubo opisan oral.Znam kako dečaci obično počinju jersam i ja sa 15 godina popušio prvi kurac i to mom teči kojije imao 40 godina.Sada imam 58 godina i volim iskusne jake muškarce

Maki

Jeste da nije naj opisano. To moze samo da znaci da je prica istinita…

error: disabled