Kako smo započele grupnjak u teretani

Registrovani korisnici ne vide reklame

Na nagovor prijateljice Nine, odlučila sam da krenem sa njom da vežbam u teretani. Imam lepo oblikovano telo, ali i koju kilicu više kao posledicu konstantog sedenja u kancelariji.

Udata sam, imam solidan brak, ako mogu tako da kažem. Supruga retko kad viđam, pošto je on večito na službenim putovanjima po inostranstvu. Znam da kreše onu njegovu malu asistentkinju koja ga prati na putovanjima, ali previše ga volim da bih išta potezala u vezi toga. Od našeg poslednjeg seksa prošlo je više od mesec dana i počinjem da upadam u krizu.

Nina je devojka slobodnijih shvatanja, nikada nije bila u ozbiljnijoj vezi. Često mi je pričala svoje doživljaje iz kreveta, pa sam tako saznala da voli trojku, da voli lizati picu…

Teretana mi je došla kao spas…

– Ufff… Jesi li zapazila onog zgodnog frajera koji se vrzmao sa telefonom po teretani? – upitala me Nina kad smo izašle iz teretane.
– Jesam… Ovlažila sam koliko je dobar.
– Ti to ozbiljno? Joj, ženo pa ti si totalno zagorela… Zanima me ko je taj lik.

Zaista, pica mi je bila mokra. Uzbudilo me je vežbanje u teretani, pa ti pogledi napucanih frajera… Čim sam stigla kući, odjurila sam pod tuš. Mlaz vode i prsti na pici su me munjevito doveli do orgazma. Naravno, ovaj moj je ovih dana u Dubaiju i vraća se tek za dve nedelje.

Sledeći dan smo vežbale mnogo aktivnije. Vežbale smo na spravama jedna pored druge. Onaj lik se ponovo motao po teretani, povremeno usmeravajući pogled ka nama. Bio je u trenerci, a mogle smo samo da nagađamo kakvo telo krije ispod nje. Kratko ošišan i sa prodorno plavim očima, izgledao je predivno.

Obe smo mu se osmehivale kad god nas je pogledao. Posle nekog vremena je došao do nas:
– Devojke, usporite malo, odmorite. – Dodao nam je po flašicu vode.
– Hvala – odgovorile smo u glas.
– Kako vam se dopada ovde?
– Odlično je! – Nina je veselo uzviknula.
– Ja sam Nina, a ovo je moja prijateljica…
– Maja… – ubacila sam se.
– Drago mi je, devojke. Ja sam Miloš, trener i vlasnik ove teretane. Ako vam zatrebam tu sam. – Okrete se i ode.

Pogledale smo se i nasmešile se. Obe smo želele da ga zavedemo. Par dana kasnije, u toku vežbanja, prišao je do Nine. Posmatrala sam kako njegove snažne ruke hvataju njena kolena objašnjavajući joj kako prvilno treba da vežba. Ona je ležala na leđima i naizmenično podizala noge… Ja sam radila vežbe za ruke, tako što sam sedela sa blago raširenim nogama i podizala tegove. Misli su mi odlutale…

– Ispravi kičmu! – prekinuo me je u mislima njegov glas pored mog uveta. Jednom rukom me je uhvatio za rame, a drugom pritisnuo u donjem predelu kičme. – E tako…
– Pustio me je. Kada se udaljio Nina mi je šapnula da je napaljena.. Ni ja nisam bila bolja.
– Ne mogu više… – šapnula je.

Raskrečila je noge koje su joj visile dole. Zavukla je ruku u helanke. Jasno sam mogla da vidim kako je trlja.

– Nina… Stvarno nisi normalna – prekorno sam joj rekla. Nije me slušala. Gledajući je šta radi, napalila sam se još više…

Nini se oteo jedan uzdah, dovoljno glasan da skrene pažnju muskaraca na sebe, a i devojaka. Primetila sam kako je gutaju očima. Naravno, i Miloš je pogledao u nju. Posmatrao ju je par sekundi, a onda se nasmesio i nastavio dalje sa svojim poslom. Moja maca je pulsirala i jako je želela da je pomazim. Stidljivo sam uvukla ruku u trenerku. Imala sam tangice na sebi, pa mi nije bio problem da dođem do moje uspaljene pice. Prvi put sam se mazila na javnom mestu i valjda sam zbog toga bila još više napaljena.

Nina je otišla korak dalje. Izdigla je majicu, otkrivši svoje okrugle čvrste dojke. Dlanom je prelazila preko njih. Sve manje sam marila za poglede i sve više sam imala osećaj kao da sam sama. Ubadala sam prst u picu.

– Devojke, jel’ uživate? – prekinuo nas je Miloš koji je stao između nas dve.
– Ne znam šta nam je… – rekla je Nina zavodljivo. Tada je pogledao u mene. Brzo sam izvukla ruku iz trenerke. Uzeo je moju ruku i polizao prst koji je do pre par trenutaka bio u mojoj pici. Dodir njegovog jezika ostavio me bez daha. Nisam mogla ništa da kazem.
– Nevljale ste malo, a? Od vežbanja prorade hormoni… – nasmejao se i skinuo donji deo trenerke. Bio je okrenut prema Nini, a ja sam uživala u pogledu na njegovu čvrstu i depiliranu zadnjicu. Nina ga je uhvatila za muškost, a ja sam bojažljivo stavila ruku na njegovu zadnjicu. Mazila sam njegove čvrste obrijane guzove.

Noge su mu bile malo raširene, dovoljno da vidim njegova velika muda i Ninine prste kako ih opipavaju. Prišla sam usnama do njegove guze i nežno ga ljubila. Nina mu je dudlala kitu, a ja sam nestrpljivo čekala da se okrene prema meni da vidim tog macana.

Svukla sam usku majičicu ispod koje nisam imala brus. Bradavice su mi već bile ukrućene. Nastavila sam da žvalavim po njegovoj guzi. Prstima sam šarala oko njegovog čmara. Nakon nekoliko minuta, okrenuo se prema meni. Ajoj, majko moja, kakva kurčina! Obrezan i velik, prošaran žilama.

Uhvatio me je za glavu i gurnuo mi ga duboko u usta. Žestoko mi ga je nabijao. Disala sam kroz nos i to jedva. Trudila sam se da se ne zagrcnem, jer sa svakim njegovim uletom sam imala osećaj da mi para grlo. A onda je stao. Pustio mi je glavu. Kurac mu je još bio u mojim ustima. Obuhvatila sam ga šakom i nežno pušila. Skontala sam da je Nina prstom ušla u njegov čmar, što je njemu godilo jer je tiho prostenjao.

Za to vreme ja sam mu natenane obrađivala njegovu prelepu kitu. Čim ga je prestala tucati, okrenuo se prema njoj. Tada sam videla da je ona već potpuno gola.

Ustala sam i svukla trenerku i tangice sa sebe. Nina je klekla na sedište sprave i natrćila svoju čvrstu guzu i ponudila Milošu svoju picu. Uhvatio ju je za bokove, prodirajući u nju. Pogledom sam prešla po ljudima u teretani. Bilo je muških koji su izvadili svoje kite i drkali netremice nas posmatrajući. I devojke su se opustile. Ruke su im bile u međunožju.

Zavladala je tišina. Čulo se samo Ninino dahtanje i stenjanje, vešto odolevajući njegovim snažnim naletima. Činilo mi se da je tuca čitavu večnost. Bila sam nestrpljiva da ga osetim u sebi. Iz pice su mi bukvalno cureli sokovi.

Kako smo započele grupnjak u teretani

Primetio je da gorim. Izvukao ga je iz nje. Okrenuo se prema meni. Njegova ukrućena batina se presijavala od njenih sokova.

Stajala sam ispred njega. Požudno smo se gledali par sekundi, polako je spustio usne na moje. Kakav je to poljubac bio! Uhvatio me je za noge i podigao na sebe. Obgrlila sam ga oko vrata. Njegov glavić mi je golicao usmine.

Polako sam se spuštala na njega. Širio je moju uspaljenu picu. Tada me je uhvatio za guzove, navlačeći me na kitu. Stenjala sam mu u uvo. Ispunjavao me u potpunosti.

Odneo me je do najbližeg zida u teretani na koji me je naslonio…

Usledila je serija žestokog ubadanja i orgazama koji su jedan za drugim obuzeli moje telo.

Nina je za to vreme okupila grupu od četiri muškarca. Čučnula je, oni su stajali oko nje. Dok je jednom pušila, dvojici je drkala.

Miloš me je okrenuo licem ka zidu. Naslonila sam se rukama o zid, natrćila svoju guzu i spremno čekala njegovog macana. Ušao je… Rukama je obuhvatio moje sise koje je gnječio. Nastavio je sa snažnim tucanjem, koje je povremeno prekidao izvlačenjem kite napolje. Malo je trljao njime moju macu i vraćao ga u nju. Ja sam bila van sebe od silnog uzbuđenja i nisam marila ni za šta.

Kad ga je sledeći put izvukao iz mene, okrenula sam se, čučnula naslonjena na zid u teretani. Otvorila sam usta i pustila da mi ga zabije u usta. Nabijao ga je do grla cepajući mi nepca.

Čula sam Ninu kako stenje. Na momenat sam pogledala ka njoj. Preselili su se na strunjaču. Tip je ležao na leđima, ona se nasadila na njegovu kitu, dok ju je drugi tip tucao u guzu.

Tamo su bile još dve devojke koje su se pridružile Nini. Njih su obrađivala preostala dva tipa. Jedna je uživala u pozi 69, a drugu je tip žestoko tucao otpozadi.

Tada me je Miloš podigao.

– Da im se pridružimo? – upitao me je. Odgovorila sam potvrdno. Uhvatio me je za ruku i poveo do tamo. Legla sam na leđa. Miloš se zamenio sa tipom koji je tucao Ninu u guzu. Taj tip je kleknuo, raširio mi noge ljubeći mi butine. Jezik mu je bio sve bliži mom vulkanu. Zatvorila sam oči i prepustila se neznancu. Trgla sam se kada je jezikom prešao preko klitorisa. Neko vreme se igrao sa njim, što me je nateralo na glasno stenjanje.

Kako smo započele grupnjak u teretani

Osetila sam neku čudnu toplinu iznad lica. Otvorila sam oci i videla rasirenu i mokru picu koja spremno čeka moj jezik. Iako mi je Nina puno puta pričala o njenim lezbejskim iskustvima, u momentu sam se pogubila. Spustila se do mojih usana trljajući usmine o njih. Bile su tako nežne.

Počeh da joj ljubim picu. Isplazila sam jezik i bojažljivo počela da je ližem. Pronašla sam joj poprilično malog kliću sa kojim sam se zabavljala neko vreme. Sokovi su kapali po mojoj bradi. Dok sam je lizala, tip me je uhvatio za butine i navukao na debelu kitu razvlačeći mi usmine.

Uzdahnula sam i nastavila da ližem picu. Brzo sam je dovela do orgazma. Sklonila je svoju slatku picu sa mog lica, nagnula se licem ka meni i nežno me poljubila. Bio je to najnežniji i najerotičniji poljubac u mom životu. Zahvalila mi se i otišla od mene.

Tada je usledilo žestoko tucanje. Čvrsto mi je dražao noge i zabijao ga duboko u nju. Moje stenjanje se pretvorilo u vrištanje. Govorio mi je kako će da me napuni spermom. Nisam ga uopšte slušala. Bila sam u potpunoj ekstazi. Svršavala sam kao nikada do sada. Bio je duboko u meni kada se ukočio i počeo da mi filuje pičku spermom. Tek kada ga je izvukao, postala sam svesna šta je uradio. Sad, šta je, tu je. Nisam se smorila, već naprotiv, i dalje sam bila napaljena i željna kurca.

Videla sam da drugi lik leži na leđima i uživa dok mu devojka kojoj sam malopre lizala picu vredno obrađuje jezikom kitu. Pridružila sam joj se. Neko vreme smo ga obe lizale. Ona je ubrzo odustala i prešla kod Nine, a ja sam ga opkoračila i uzjahala. Ruke sam oslonila na njegove mišićave grudi i sve se jače nabijala na kurac.

Pridružio nam se tip koji je tucao Ninu. Opkoračio je ovog što leži i stajao je ispred mene čekajući da mu ga popušim. Kratko sam ga olizala i zatim ga strpala u usta. Pušila sam mu polako, puštajući ga duboko do grla. Nežno sam mešala karlicom i uživajući u kurcu koji je smešten duboko u meni.

Kako smo započele grupnjak u teretani

Tip kojem sam pušila, bez reči se prebacio iza mene. Grubo me je nagnuo ka ovom što je ležao. Znala sam šta hoće, a toga sam se i bojala. Nikada nisam imala kitu u guzi i nikada nisam osetila dve kare u sebi.

Osetila sam kako mi širi čmar glavićem. Počeo je da prodire u moju nevinu guzu. Suze su mi krenule od bola. Ćutala sam i trpela. Potajno sam i želela da me neko opali u guzu.

Kako su minuti prolazili, tako sam sve manje osećala bol. Tucao me je sve snažnije i sve dublje. Sve je to trajalo nekoliko minuta. Kada ga je izvukao iz guze, ponovo mi ga je strpao u usta. Gutala sam ga u slast, sve dok mu kita nije eksplodirala. Sručio mi je ogromnu količinu sperme pravo u grlo. U tim momentima, osetila sam kako mi se pica puni spermom.

Ustala sam. Bila sam potpuno iscrpljena. Nina je čekala da joj Miloš i još jedan lik poprskaju lice spermom.

Obukla sam se i čekala Ninu. Čim su svršili, Nina je ustala i prišla mi je. Primakla je usne do mojih i nežno me poljubila. Sa usana sam joj polizala kap sperme. Nakon toga se i ona obukla. Otišle smo iz teretane izjebane.

Srećom, nisam „zakačila“. Ovaj događaj me je naterao da dobro razmislim kuda ide moj život sa suprugom. Nakon tri meseca smo se razveli. Nastavila sam da odlazim u teretanu, i tamo sam upoznala muškarca koji mi je u potpunosti odgovarao. U seksu je bio slobodan i često smo organizovali grupnjake. Našu sreću smo krunisali brakom nakon šest meseci zabavljanja. Nina je ostala dosledna sebi i nije se uplitala u ozbiljne veze. Bila je moja kuma na venčanju. Bile smo nerazdvojne i često smo završavale u krevetu zajedno sa mojim Markom.

Kako smo započele grupnjak u teretani

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x