Vratio sam je u život, a i ona mene, II deo

Nastavak priče: Vratio sam je u život, a i ona mene, I deo

Već sam vam opisao i ispričao dio priče. Ne može se sve to opisati, sve reči, sva ta uzbuđenja i ludilo, sve je to kao san, kao san.
Tražila je od mene da joj kupujem erotsko rublje, htjela je da ne ode u zaborav, htjela je još malo od života da uzme, ali trebao sam joj i ja. Možda je to sve dio jednog ludila ili želje u kojoj kao spojeni često završavamo stopljeni u seksu. Želja mi se toliko javljala da sam ju znao i po tri puta jebati za noć.

Bio je 8. mart. Kupio sam joj crni čipkasti donji veš. Kad sam joj ga poklonio, poželjela je da ga obuče. Ispunio sam joj želju, šteta što joj je bog uzeo hod, izgledala je super. Grudi su joj htjele da iskipe iz grudnjaka, sa krajeva gaćica poneka dlačica našla je put van. Kaže pamtiće taj 8. mart, jer jebavao sam ju dugo, tri puta.

„Niki, skini se, želim da ti ljubim kurac!” To sam i uradio, skinuo sam se i prišao joj. Ležala je, samo je dupli jastuk podizao njenu glavu. Uzela je kurac prvo u ruku, milovala da i stezala nekoliko minta. Onda sam ga pribižio njenim vrelim usnama. Počela je da ga puši tako strasno, znao sam da ću ju izjebat kao nikada prije.


Dok ga je pušila i lizala mi jaja, rukom sam joj milovao ulaz pičke koja se polako otvarala i iz koje je krenula sluz. Na trenutak sam ju morao da prekinem. Skinuo sam joj erotsko rublje i počeo da prvo da joj ližem pičku, a kasnije malo i šupak. Lizao sam joj obe rupe prilično dugo, dok je ona stenjući odobravala i uživala.

Malo kasnije uvukao sam se među njene noge koje sam morao da raširim. Kurac je sam našao put u nju, uzdahnula je jako kad ga je primila u sebe. Počeo je ludi osmomartovski pir. „Srećan ti osmi martttttt, ahhhhhh.” „Jojjjjjjj, Nikiiiiiiii, hvalaaaaaaa, ah, jojjjjjjjjj, što je ljepooo, ahhhhhhh.”

Jebavao sam ju sporo i snažno, grizla je i sisala moje tjelo, ostavljajući tragove svojih zubi na njemu. Stenjala je jako dok sam ju nabijao na kurac, podizao sam njene guzove da što dublje uđem unutra. „Ahhhhhhhh, jojjjjjjj, jojjjjjjj, majkoooooo”, bila je van kontrole. Jebavao sam ju kao lud.
„Poliži me Niki, poliži mi pičku, molim te, poliži mi anus, jojjjjjjjjj. Niki, liži me, jojjjjjjjjjjj što mi je ljepoooooooo, Niki.” Lizao sam ih obe, mirisale su joj rupe, nije se godinama jebavala, a sada sam ju ja razvaljivao u obe rupe, svaki put.

„Niki, joj, Niki, jebi me u anus, jebi me molim te u anussss, ahhhh. Joj Niki, kako je tvrd.” Ušao je u šupak. Počeo sam da ludim, tjesan i vruć njen šupak, ah, tako se osjećam ludo kad ju jebem u šupak! Derala se kao luda, naprosto je cvilila dok ga je primala u šupak.

Podbacio sam joj jastuk pod stomak, tako da je bio otvoren put u obe otvorene rupe, samo što je šupak izgledao puno manji i ljepše je bilo u njega stavljati kurac.

Malo u pičku pa malo u šupak, tako sam jebavao više od pola sata, a onda sam završio u šupku. Svršavao sam kao luđak, nabijajući ga do kraja u šupak, dok se ona drala jako. Svršio sam od ljepote.

Izvukao sam ga van, ljepo se vidio otvoren šupak iz kojeg je malo izlazila moja sperma. „Niki, daj mi ga unutra, još, daj mi gaaaaaa!!!!”
Stavio sam ga u pičku i ponovo je počela da jauče. Spustio sam se u njenu pičku polako.

Zaspali smo ali sam se probudio malo kasnije i ponovo sam ju jebao, posle nekoliko sati još jednom. Mislim da će pamtiti to, sva je drhtala, bila je puna sperme.

„Niki, odakle ti toliko snage? Tri puta si me jebao. Joj, Niki, ti si mašina.”
Eto, to je još jedan dio priče.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled