Nije ona baš nevinašce, a ni njena tetka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sve je počelo onako dosadno: kasna noć, gotovo da je prošla ponoć, na TV-u je išla neka muzika i dolje traka sa raznim porukama. Ja rekoh sebi – daj da pošaljem poruku pa ako se javi neka djevojka, da malo ubijem dosadu. To je urodilo plodom jer su se na kraju napalile na mene i ona i njena tetka.

Čekao sam jedno desetak minuta i stiže poruka: „Ćao, šta radiš, ja sam Adela, da li si za druženje?” Sam početak je prošao ono, klasika: koliko imaš godina itd. Druga noć, čujemo se opet, ona je pisala. Već je prošla ponoć bila, ja sam je ono u zezanju kao pitao da li je za hot sms. Odgovorila mi je: „Da, jesam, i ovako ne mogu da spavam!” Pitao sam je da li je nevina ili nije, kako bih znao šta da radim, i da razmislim da li ću uspjeti da je navučem na sex.

Rekla mi je da je nevina i da voli SMS sex i da voli da se mazi. Počelo je dopisivanje: „Jel’ mogu da te zovem ‘srce’, jer volim da to radim kada se mazim, da nekog momka zovem sa nekim slatkim imenom?”

„Naravno da možeš, zašto da ne? Šta bi ti sada voljela da ti radim da sam kraj tebe, samo mi nemoj reći da si se skinula gola?” „Ne nisam gola, još ti ćeš da me svlačiš, govorićeš mi kada da se svlačim a ja ću zamišljati da mi ti to radiš”.

„Zamisli kako ti skidam komad po komad odjeće, kako te skidam, tako ti ljubim taj goli dio tijela, skidam ti gornji dio i počnem da ti ljubim sise, grickam bradavice. Ljubim ti stomak, zavlačim ti ruku ispod trenerke i mazim ti pičkicu, preko gaćica. Osjećam da si već počela da vlažiš, imam takvu želju da te lizem sada, mmmmm…”

Adela: „Uh, srce, uh, sada bih voljela da si mi ovdje da mi zavučeš ruku dolje i da mi maziš pičku, uh kako želim da osjetim tvoj dah na mojoj koži, na mojoj pički, želim da mi ližeš i sisaš klitoris. Ja sada želim da ti ližem glavić, želim da ga mazim čitavom dužinom jezikom, želim da ti mešam muda, uh kako to želimmmmmm.”

„Zamisli sada kako ti skidam trenerku i ostaješ u donjem vešu su ti mokre od sokova. Ja ti pomjerim gaćice u stranu i počnem polako da te ližem, da ti ližem usmine, da ih sisam… Kidam ti gaćice, ostaješ gola. Ja ti ljubim brežuljak, ližem ga, ližem ti sami vrh pičke, diram ti pristima usmine i trljam kurac o njih.”

„Uh, srce, ja sada gola, uh kako sve to želim da mi radiš, ali steta što si mi daleko, nikada me niko ovako nije napalio, uh kako želim da primim tvoj kurac u moju pičku, kako želim da me ispuniš svojom kurčinom. Sada je drkam, mazim se po tjelu, stiskam sise i pokušavam da guram prst i picu ali me boli, uh kako želim da me tucaš!”

„Zamisli sada ovo: okrenuo sam te na stomak i ljubim ti ljeđa, kurcem ti prolazim preko pičke i preko čmara?”

Nastao je tajac, nema odgovora. Mislio sam da je nestala, poslao sam još par poruka – nije stizao odgovor. Pozvao sam par puta i odustao – nisam imao volje više da ga drkam, odložio sam telefon pored jastuka i pokušao da zaspim. Taman me hvatao san kada mi zvoni telefon. Ja sam stao, nisam mogao da vjerujem: gotovo je zora a ja ću u rane jutarnje sate da imam hot SMS. Javio sam se.

– Ćao mače, šta radiš, izvini što si čekao, morala sam da pređem u drugu kuću da me moji ne čuju.
– Ja sam mislio da mi se više nećeš javljat pa sam zamalo zastao, ali sada kada te čujem opet mi se digao. Ti, što radiš?
– Ništa, skinula se gola i čekam da počnemo… Uh, samo da znaš kako želim da ga osjetim kako klizi u meni, uh kako mi se jebe!!!
– Uh da si sada tu u komšiluku da dođeš do mene da počnem da te ližem, da ti guram jezik u pičkicu, da te tucam glavićem… Uh, kako bih te jeb’o, uh, samo da znaš kako mi se digao.

– Uh, znaš kako se meni jebe, pojma nemaš… Sada bih voljela da me tako tucaš, da me razvališ… Uh, sva sam mokra, niz butine mi se slivaju sokovi, uh, dođi da ih poližeš!

Ja sam stao malo, nisam mogao da vjerujem šta ona priča preko telefona. Ja sam joj ponovio pitanje:
– Adela, srce, jesi li blizu gdje?
– Kako misliš „jesam li ti blizu gdje”?
– Pa mislim – negdje u komšiluku. Da dođeš kod mene da ti poližem sokove sa butina i sa guze?

Ona mi je rekla da je došla kod tetke da živi jer uči u mom gradu. Kada mi rekla koja je adresa, ja sam stao iznenađen, nisam mogao da vjerujem da mi je onda bila komšinica! Dijelile su nas dvije ulice! A kada mi je rekla ko joj je tetka nisam mogao da vjerujem.

– Srce, pa ja znam tvoju tetku, pitaj ti nju da li mene zna i odakle me poznaje, pa će ti biti sve jasnije.
– Samo mi nemoj reći da si ovo radio i sa njom?
– Nisam, pitaj je i sve ćeš znati.

Adela je prekinula vezu i samo poslala poruku: „Ne mogu noćas više da ti pišem, a još manje da pričam, čujemo se.” Ja joj nisam odgovorio nego sam upalio komp, pogledao neki porno klip i otišao da spavam. Pošto sjutra nisam išao na posao, spavao sam do podne, jer sam gotovo pred zoru zaspao.

Kada sam ustao, nisam gledao na tel, već sam stavio kafu i trknuo da kupim cigare. Kada sam ušao u kuću uzeo sam tel. u ruke i  video sam da sam imao oko 40 propuštenih poziva i 10 poruka. 4 poruke od Adele a 6 od njene tetke, kao i propušteni pozivi od njih dvije.

Otvorio sam prvu poruku koja je bila od Adele. „Ćao, šta radiš, jel’ to još spavaš? Pitala sam tetku jel’ te zna, rekla je da te zna. Pitala sam je odakle, rekla mi je da se vas dvoje jebete kada god imate vremena, ali od kako sam ja došla samo ste se par puta pojebali. Rekla sam joj kako sam te upoznala, javi se kada ustaneš.” Sledeće poruke su bile od njene tetke u kojima je bilo isto pitanje: „Jel’ ti to hoćeš i Adelu da jebeš?”

Ja nisam mogao da vjerujem šta mi je napisala, udostojio sam se i odgovorio: „Možda hoću, mlada je, vjerujem da ima usku pičkicu i da je nevina.” Malo sam ispao kreten, ali šta ću, nekako sam želio malo da je otkačim iako se tucala kao luda, pušila, primala u dupe… ali Adela je bila nešto što nisam mogao da se kontrolišem.

Nije ona baš nevinašce, a ni njena tetka

Nedugo zatim, njena tetka mi je poslala poruku: „Važi, ja sam joj sve rekla, možda ti je ona već to i prenijela, sada sam joj rekla da si mi se javio i rekla sam što si meni rekao, rekla ti je da joj se javiš”.

Kratko sam joj odgovorio nešto kao „u redu”. Odmah sam Adeli poslao poruku: „E, srce, šta se radi, vidim da ste ti i tetka već komentarisale neke stvari, kao i to što prenijela si da želim da te tucam.”

„Ej ćao, da, pitala sam je pošto ja i tetka nemamo tajni među nama, kao sestra mi je. Rekla mi je da imaš lijep kurac i gledala sam vaše slike kako ti ga puši, kako ga prima u pičku i dupe, kako joj ližeš pičku… Mogu ti reći da sam ja poželjela da me tucaš istog trena. Ti šta radiš, ne radiš danas? Ako ne radiš, dođi malo kod nas na kafu, imamo iznenađenje za tebe.”

Nije ona baš nevinašce, a ni njena tetka

Malo sam, iskreno da kažem, bio u blagom haosu, bez obzira što sam znao šta mi se sprema, ali imao sam želju da Adelu izjebem sa merakom, da nema nikoga osim nas dvoje. Ja sam se nešto razmišljao, čas sam htjeo da krenem, čas nisam, i onda sam odlučio da Adeli pošaljem poruku: „Srce, ‘oćeš ti da se tucamo ili nećeš?”

Njena tetka mi je gola otvorila vrata

„Hoću, želim da se tucamo, ali želim i da vidim kako se ti i tetka jebete, pa ćeš onda mene”, dobio sam odgovor. „Ma ne želim to, želim da ja i ti sami uživamo. Želim da te ližem, da te tucam, želim da te imam čitavu noć. Ako hoćeš, dođi oko 18 h kod mene, ako nećeš, kaži da znam.” Nastao je tajac, nisam primao poruku nekih 20 minuta. A onda se začuo ton nokie n70 – stigla mi je poruka od njene tetke. „Pa zašto nećeš prvo mene da tucaš, da nas Adela gleda, pa onda da tucaš nju? Sada mi je rekla, nama je bila želja da nas ona gleda kako se ja i ti tucamo, a ona da gleda i da se mazi. Nije mi jasno zašto nećeš?”

„Želim prvo Adelu, želim da uživam sa njom, da okusim taj mladi nevini pičić, da uživam čitavu noć sa njom, pa ćemo onda trojku.” Poslije moje poslate slike stigao mije MMS kako se Adela slikala gola, i druga slika kako leži na krevetu raširenih nogu i drži jednu sisu rukom. Treća slika je pokazivala njenu predivnu pičkicu, kako je raširila usmine – ja sam se napalio kao lud. Četvrtu sliku kada sam vidio da joj tetka liže pičkicu, sve mi je bilo jasnije.

Odgovorio sam Adeli na MMS SMS-om. „Sada mi je malo sve jasnije, srce, želim da te tucam, nisi mi rekla da li ćeš doći kada sam rekao ili nećeš?” Ja sam se toliko bio uzbudio da više nisam mogao da izdržim, skinuo sam se go i šetao po kući, pomalo ga drkao i čekao sms da mi stigne od Adele.

„Da, želim da me tucaš, ali želim da ti dođeš ovamo, da svi troje uživamo. Želim da prvo izjebeš tetku pa onda mene. Želim da je jebeš dok mi liže picu. Ti razmisli ‘oćeš doći ili nećeš, pa mi javi.”

Više nisam mogao da izdržim; obukao sam se i otišao sam kod njih dvije. Nisam ništa javljao nego sam otišao, gotovo sam trčao, da bi što prije stigao. Došao sam na vrata, uhvatio se za kvaku, ali klinac – vrata su bila zaključana… Ovo je prvi put da se desilo. Pozvonio sam, došla je Adelina tetka.

Otvorila je vrata, bila je gola, poljubio sam je i uhvatio je za pičku koja je bila toliko vlažna da mi je bila mokra ruka.

Kada sam ušao u dnevnu, imao sam šta da vidim: vidio sam jednu malu slatku plavušicu, imala je dugu plavu kosu, sise – jaka četvorka, tijelo kao saliveno. Mislio sam da je anđeo, imala je svega 18 godina.

Sjedjela je gola, prekrstila je noge. Samo sam mogao da joj vidim dupe koje je bilo zategnuto. Znao sam šta se dešava: njih dvije su se seksale dok ja nisam došao – vidio sam da je kožna fotelja ispod Adela mokra.

Ja sam prišao Adeli i konačno smo se upoznali.
– Ćao lutko, preslatka si, ja sam taj sa kojim si se dopisivala, ne mogu da vjerujem koliko si slatka.
– Drago mi je i hvala na komplimentima, i ti si zgodan, lijepo si građen. A sada se skidaj i pridruži nam se.

Ja sam se za čas skinuo, i odmah sam prišao Adeli i počeo da ljubim njeno predivno tijelo, grickao sam joj sise dok mi je njena tetka drkala kurac i lizala ga, povremeno bi stavila glavić usta. Ja sam gotovo čitavo tijelo izljubio i prešao joj na pičkicu i počeo da je ližem kao nijednu nikada do tog trena.

Nije ona baš nevinašce, a ni njena tetka

Gurao sam jezik u njenu malu rupicu. Adela je skičala od zadovoljstva. Ja sam se toliko uživio da sam zaboravio na njenu tetku.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x