Jebanje majki, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Jebanje majki, II deo

Bilo je izvrsno, a ipak o tome nije željela razmišljati. Svega nekoliko puta, ružan kraj, i to je bilo to. Sada, godinu dana poslije, prvi puta od onda strastveno će se pojebati: sa svojim tinejdžerskim sinom. Sara je ustala, ogrnula kućni kaput i krenula u kuhinju pristaviti kavu.

Ivo joj se pridružio nekoliko trenutaka kasnije, obučen i spreman za posao. Zatim se spustio i Dario, tih i nervozan. Majka i sin pogledali su se. Kada je Ivo počeo čitati Jutarnji, pogledi su im se sreli.

Kimnula je a mali se nasmiješio. Dario će se praviti da ide u školu i smjesta vratiti kada bude sigurno da mu je otac otišao. S obzirom da svako jutro odlaze u isto vrijeme, možda bi ta promjena izazvala neke sumnje, a u obiteljskom seksu ništa se nije smjelo prepuštati slučaju. Kada su njeni muškarci bili na vratima, Sara je rekla:
– Sretno, dečki! – Dario se mogao samo smijati.

Ivo je ušao u auto, dok mu se sin polagano uputio niz ulicu i hodao sve dok otac nije polagano prošao kraj njega, veselo mu potrubivši. Dario mu je odmahnuo i kleknuo na pod praveći se da veže žnirance ali cijelo vrijeme pozorno je gledao kada će mu očev Audi izaći iz vidokruga. Zatim se okrenuo i vratio doma. Pitam se što se događa? – Ivo je razmišljao. – Mislim, zanima me da li je nešto krenulo među njima? Moram smisliti nešto kako bi se uvjerio da MOJI planovi funkcioniraju. U međuvremenu Dario je ušao u kuću i brzo zaključao vrata.
– Mama? – viknuo je.
– Tu sam! – Sara je odvratila iz sinove sobe.

Uletio je nutra, bacio torbu s knjigama na pod i pogledao prema krevetu. Pod plahtama bila je njegova majka. Zatim ih je povukla s golog tijela i pokazala mu sise i pičku. Dariove oči iskočile su baš kao i još jedan organ na mladićevu tijelu.

Podižući noge Sara ih je širila kako bi svom jedincu dala na uvid mokru crvenkastu rupu. Počela se igrati s njom, trljala klit, jebala se prstima rastežući zrelu sluz.

– Dođi i uzmi si ju! – postala je zločesta. Dario se brzinom svjetlosti skinuo histerično trgajući remen s hlača, dok mu se majka dobrohotno smijala.

Konačno! Tinejdžerski Adonis ponosite velike kurčine.

– Oh dušo – Sara je uzdahnula – daj mamici malo kurca! – Mali joj je prišao a ona ga je, čim je bio dovoljno blizu, poput kobre zgrabila za kitu. Mazila ga je trljajući njegove prve kapi po sjajnom glaviću.
– Mama, puši ga! Molim te! – I je. Smjesta ga je strpala u usta. Sisala je sinovu kitu kao napaljena kuja, dahćući u njega kao da drži mikrofon, balaveći ga, slineći cijelu plahtu a ne samo njegovu batinu. Dario je zajecao. To je bilo previše, više nije mogao izdržati.

Sara je prestala, izvadila karu iz usta i rekla:
– Ajde dušo, lezi. Sad će te mamica malo jahati. – Dario je legao na krevet dok se Sara penjala na njega uz riječi: – Oćeš mi nešto napraviti?
– Naravno, mama. Reci?
– Liži mi ju dok ti pušim kurac.
– Naravno! – Sara je zatim sjela na sinovo lice, ciljajući s pizdom točno njegova željna usta. – Ooohhh, daaaa! – Šištala je osjećajući zmiju od Dariovog jezika u svojoj pičkici. – Tako je dooobro.

Dok ju je on držao za guzove, nagnula se po još jedan zalogaj mlade kite. Sljedećih nekoliko minuta, majka i sin bili su izgubljeni u svom svijetu tabua. Glava joj je sumanuto pumpala po njegovoj kiti koju je istovremeno raspirivala i natezanjem jaja. Dario je lizao, grickao, ljubio pizdu svoje majke jednoličnim ritmom a u jednom trenu mu je palo na pamet da bi joj mogao zavaljati i prst u šupak.

Vriskali su i stenjali od užitka sve dok se oboje nisu prepustili, Dario štrcajući sjemenje u presušeno majčino grlo dok je mali srkao starkine predorgazmične sokove. Kada se Sara spustila sa sina, legla je pored njega i počela se igrati s i dalje tvrdom karinom.
– Tako želim da me jebeš – šaptala mu je na uho.
– I ja te želim poševiti – šapnuo joj je natrag.

Nakon te potvrde spremno ga je uzjahala. Niti jedna riječ nije bila izgovorena, samo se spustila na njegovu tvrdu kurčinu. Jednostavno je pogledala sina u oči; pogled kojeg joj je uzvratio.
– Oooooh Božee! – doslovno je plakala osjećajući svaki centimetar velike kite koja joj se zabijala u pičkino meso.
– Ahhh da, mama! Pičkica ti je taaako dobra! – Počela ga je jahati. Dario joj se igrao sa sisama, žestoko joj štipkajući tvrde, ušiljene bradavice i zatim spustio ruke kako bi joj dohvatio guzove. Mama je nastavila jecati od zadovoljstva kojeg joj je pružalo trošenje vlastitog sina. Onda ju je primio za struk i zabio joj ga, tucajući je dok mu je ona istom mjerom uzvraćala zamasima svojih iskusnih guzova, nabijajući si karinu još dublje, podižući ih oboje s madraca kao bijesan konj na rodeu.
– Oh! Oh! Oh! Oh Bože! Oh Dario! – vriskala je dok ju je mali šopao pravom, mladom rasnom kurčinom. Sara je grcala u orgazmu, topeći se po njemu bez snage da vlastite udove drži na okupu, razarana topčinom svog sina koji je pokušavao ući najdublje, i još jednom ispalio metak, ovog puta duboko u pičku iz koje je izašao prije i ne toliko puno godina.

Jebanje majki, III deo

Iscrpljen, držao je majku stisnutu na grudima, a ona mu ih je ljubila. Nakon nedefinirane tišine, Sara je progovorila:
– Kaješ se? – pitala je sina nervozno.
– Nema šanse – Dario je progovorio nesiguran u svoj glas, milujući širokim dlanom guzove žene koju je upravo kvalitetno potrošio.
– To je dobro – odgovorila je.
– Mogu te ševiti u guzu, mama?
– I bolje ti je! – dodala je kroz prljavi smiješak. – Sve ćemo raditi!
– Možda više nikad ne moram ići u školu!
– Ha, ha! Ne pretjeruj! Možda bi uspjela nagovoriti tvog oca da ne moraš raditi u subotu ono honorarno sranje, tako da ti možeš sređivati mene dok on bude sređivao zaostatke u kancelariji. Šta kažeš?
– Super, mama.
– Mmmm, tako mi je drago što si mi ostavio onu priču – Sara je zadovoljno promrmljala mazeći se uz sina.
– Koju priču?
– Kako to misliš, „koju priču?”, onu u vešu!
– Uopće te ne kužim.
– Priču koju si ostavio na hrpi s prljavim rubljem u svojoj kupaonici, prije nekoliko dana. Prala sam ti košulje i našla je. Sjećaš se?
– Mama, nemam pojma o čemu pričaš. Kakvu priču?! – Sara je nekoliko minuta zbunjeno ležala u potpunoj tišini.
– O majci i sinu – odgovorila je manje sigurna no prije.
– Misliš na onu koju si mi poslala? – Uopće ne razumijeći o čemu se radi pitala je:
– Što sam ti poslala?
– Pa priču o…
– Ma o čemu?!
– O majci i sinu… – Dario je rekao prigušeno.
– Nisam ti ništa poslala – odgovorila je, ustajući kako bi to bolje raspravila sa svojim sinom.
– Pa, ja ti nisam ostavio nikakvu incestuoznu priču – Dario je uzvratio.

– E pa ni ja tebi nisam poslala ništa takvo! – povisila je ton. Oboje su zašutili. Dario je konačno upitao:
– Pa ko je onda? – Majka je nekoliko trenutaka razmišljala, u očima joj se skupljao sve veći bijes.
– Mama, što je? – Puštajući umoran uzdah, Sara mu je odgovorila:
– Dušo, mislim da smo nasjeli na navlakušu!
– Navlakušu?
– Um, hmmm. Osoba koja ti je poslala tu priču je ista koja je ostavila meni onu! – I zatim je gledajući sina u oči rekla: – A samo jedan čovjek osim tebe i mene ima pristup u košaru s tvojim prljavim gaćama!
– TATA?!
– Yes! To može biti jedino tvoj tatica!
– Ali… zašto bi on to napravio? – Nakon pauze Sara je progovorila:
– Nisam sto posto sigurna – i zatim nakon još jedne pauze: – Bojim se da je to neka njegova bolesna fantazija.
– Zašto? – Dario je pitao.
– Da nas vidi kako TO radimo! Majka i sin, kužiš?
– Ali čak nije ni doma!
– Znam – majka mu je odgovorila. – No on se nada da će možda jednog dana… o, ne znam! Tvoj otac je čudan što se tiče nekih stvari. – Dario ju je pogledao pokušavajući provariti situaciju. Shvaćajući kako malom treba objasniti, nastavila je: – Tvoj tata… neki muškarci… imaju fantazije… Ne znam. To je teško objasniti.
– Misliš o incestu? – pitao ju je.
– Pa, to… i o starijim ženama … njihovim MAJKAMA!
– Očito… tata je želio da ovo napravimo.
– Očito? – Sara je bila pomalo povrijeđena.
– Misliš da nas želi gledati?
– Vjerojatno – odsutno je rekla prisjećajući se vremena porno video kazeta koje je donosio.
– Misliš… namještava nas jedno drugome kako bi nas poslije mogao gledati? – Sara se nasmijala sinu:
– Jako si bistar – rekla je. – Mislim da upravo to planira.
– I? Šta misliš da bi trebali napraviti? – pitao je.
– Pusti me da razmislim. – U međuvremenu, nastavila je grabeći sinovu mekanu kitu: – Možda možemo ovo očvrsnuti. Hoćeš mi ševiti šupak, točno? Tvoj otac je ovo započeo, a mi ćemo dovršiti! Dođi – rekla je drkajući mu. – Tucaj mamino dupe!

Jebanje majki, III deo

Dario je radio upravo to i još dosta toga sljedećih nekoliko sati. Kada je Ivo došao kući žena mu je bila dobro izjebana drolja, a Dario toliko nije ševio u cijelom svom životu.

Kasnije te večeri, prije odlaska u krevet, Sara je došla u sinovu sobu da ga poljubi za laku noć.
– A da priredimo tvom ocu predstavu? – Dario je bio šokiran.
– Sad? – pitao je.
– Ne, ali uskoro.
– Hoćeš da se ševimo pred njim? – Dario je nesigurno pitao.
– Oh, ne to. Imam bolju ideju. Neće se izvući sa tim svojim bolesnim fantazijama samo tako. Hoću NJEMU namjestiti! Hoćeš se zajebavati sa svojim nastranim ocem?
– Misliš, osvetiti mu se? Huh? – Sara je rekla sa zločestim osmijehom:
– Da! Ako se on može zajebavati s nama, idemo se i mi s NJIM!

Subote su postale najbolji dani za susrete Sare i Daria. Preko tjedna mali nije mogao toliko markirati iz škole, a nedjeljom je Ivo bio kod kuće. Prijašnjih subota Dario je znao raditi kod tate kako bi zaradio džeparac, no sada ga je stara nagovarala da ostane doma i radije za to vrijeme „uči”.
– Bez brige – rekla mu je – ja ću ti svakog tjedna davati lovu, sve dok ću i ja dobijati od tebe! – Dario je pristao i pitao oca da li ga baš svaku subotu treba u uredu. U normalnoj situaciji Ivo bi zbog te molbe bio uzrujan, jer to je značilo da će morat nekog zaposliti na pola radnog vremena, ali ubrzo je shvatio na čemu je bazirana ta želja njegovog sina. Možda je počelo? – pitao se. Na ženi je već zapazio promjene.

Sve je manje odjeće nosila po kući. Kratke hlačice postajale su sve kraće, suknje su se popele bar 10 centimetara preko koljena. Redovno je odlazila frizeru, više se šminkala, koristila litre parfema. Ona i Dario ponašali su se kao da se ništa ne događa, ali on je očekivao da se nešto desi i zato je sve te stvari i primjećivao, baš kao i činjenicu da mu je žena opako dobar komad, zbog čega ju je ponovno poželio počet ševit.

No nije ništa takvo planirao. Ne, ne, to je bila Ivina ultimativna fantazija, da vidi ženu i sina u žestokoj ševi. Zato je sinu dozvolio te slobodne subote koje je uz brzu misao „pa posao ide dobro, možda i ne moram više raditi subotom ni ja!” prenio i na sebe. Koji izvrstan izgovor.

Praviti se da je otišao na posao i doći doma za sat vremena.

Ideja ga je toliko uzbudila da mu se dignuo…

Prvih nekoliko tjedana svoje incestuozne veze Sara i Dario probali su sve: položaj 69, anal, jebanje u njegovom krevetu, na kauču u dnevnoj sobi, u tušu. Sara se čak željela potrošiti na muževom stolu u radnoj sobi ali bojala se da bi ostavili previše prljavih tragova.

Umjesto toga, kada bi se jebali u njenom krevetu, pazila je da se to odvija na Ivinoj strani. Bila je to totalna prevara, ali prokleti gad ju je zaslužio! Sara je ubrzo postala posve druga žena, uspaljena kao pakao 24 sata dnevno. Sve te godine lošeg seksa napravile su od četrdesetogodišnje plavuše ugašeni vulkan koji napokon probuđen nije mogao prestat rigati lavu. Čak i kada bi ju ona Dona nazvala da ju muči s brojem novih mišićavih mladih Bosanaca koje je pojebala na obližnjem gradilištu, samo je s dosadom otpuhnula.

E kada bi samo znala koga sam ja priševila prije sat vremena! – O da, život je bio dobar! I tada je došao trenutak istine. Ivo je osjetio da se nešto zbilja događa i to ga je luđački uzbudilo vraćajući u sjećanje njegovog prijatelja koji mu je u djetinjstvu trpao mamu, tetu Sandru, prije toliko godina (a da nije ni bio svjestan kako drolja troši sve dečkiće iz ulice!)

Na tu subotu Ivo se probudio, otuširao, obukao na brzinu, složio si doručak ne želeći uznemiravati ženu koja je još spavala. Izašao je iz kuće oko 9 i odvezao se na posao sa sasvim pristojnom erekcijom. Kada je došao u firmu, napravio je nekoliko nervoznih krugova, vratio se na parkiralište, ušao u auto i odvezao se doma točno kada je na satu odzvonila desetka.

Dvadeset minuta poslije bio je na kućnim vratima i znojeći se kao svinja pitao se što se iza njih događa. Dok je parkirao auto na ulici smišljao je načine kako da opravda svoj nenadani dolazak. Zaključio je da će se već snaći u hodu, ovisno o razvoju situacije i zakoračio u mračan hodnik poput lopova. Unutra je vladala apsolutna tišina.

Ni u dnevnom boravku nije bilo znakova njegove žene i sina, ipak učinilo mu se da je čuo nešto… nešto što je dolazilo – iz Darijeve sobe! Zaustavio je dah, na prstima se u nekoliko koraka našao pred vratima iz kojih su dopirali sve glasniji zvukovi:
– Oooo, daaa! O Bože…O bože! Dariooo, daaa, to je to! Oh! Oh! Oh! Da! Jebi me! Jače nabij, nabiiij gaaa do krviii! Tucaj mami pičkicu!!! Ohhhh Božeee! – Ivo se tako naglo ukočio da je skoro izgubio ravnotežu. Provirio je u sobu u kojoj se odvija nevjerojatan prizor i fenomenalno jebanje. Na Darijevom krevetu naprčila se njegova gospođa na sve četiri, a odostraga ju je sin žestoko jebao.

– Ahhh da! – Dario je vriskao – e, mama svršit ću! Čuješ stara, svršavam!
– To dušo! – Sara je bila izvan sebe. – Svrši ‘nutra, daj mamici svoju spermu!

Dario ju je burazio bez milosti, znoj mu je od mladog ukočenog lica napravio voštanu ukočenu masku. Sara je bila totalno nesvjesna svijeta koji je postojao i 10 centimetara izvan njene brideće pičke najgore droljetine koju je u pravilnim utrpajima trošila mlada tvrda, još nerazrađena kurčina njenog sina.

Jebanje majke je bilo fatalno…

Ivo je bio u kliničkom stanju šoka. Eto, napokon je u oči gledao majku svih fantazija. Vlastita žena pod jajima njihovog sina! Oh, njegov filigranski malen penis počeo se dizati!

– Daaa – Dario je urlao. – Evo tiii!!! Ahhh! – Zatim su mu se jaja napela a kurac tvrđi od titana počeo bljuvati vruću, gustu spermu duboko u maminu razrađenu pičku.

– Ooohhhh! – Sara je gubila svijest. – Hoću svaku kap! – glas joj je bio mukao, neprepoznatljiv. Prvi put u životu stvarno je osjećala mlazove po maternici, mali je tako jako špricao! Kada ga je napokon izvukao, činilo se kao da je njegova droljasta, u pičku materinu bolesna mamica umrla od tolike ševe. Ležala je na krevetu beživotno poput krpene lutke. Jebanje ju je izmorilo.

Predstava završena; Ivo se preplašeno odmaknuo od vrata. Ljubavnici unutra još su se nekoliko minuta malaksalo mazili, i tada je Sara skroz neočekivano progovorila:
– Bok mili! Znamo da si tamo! – Zaprepašteni Ivo u svom zaklonu iza vrata stajao je bez teksta. – Ivo, smjesta dovuci dupe ‘nutra!!! – žena mu je bijesno naredila. Napala ga je čim je zakoračio u prostoriju koja je neugodno mirisala po prostačkom seksu. – Znamo što si napravio – rekla je hladno – a zašto si to učinio ni ne želim znati. No sada kada ti se ispunila željica, kada si vidio majku i sina kako se jebu, imam vijesti za tebe. SVIĐA nam se! Jesi me čuo? VOLIM trošiti vlastitog sina! TVOG sina! Bolje je od bilo kojeg pokušaja jebuckanja s tobom! Ti i tvoj patetični mali kurčić! – Poljubivši Daria u obraz nastavila je: – A ti? Voliš trpati mamicu?
– Da! – Dario je poskočio gledajući oca netremice u oči.
– SUPER! Dobro. Od sad pa nadalje TI si moj muškarac! Kad mi treba po pički, jebat ću SAMO mog SINA! – dodala je uz kiseo govnarski osmijeh uperen u Ivu: – NE njegovog oca. – Histerično se smijala zadovoljna sobom i ne skidajući pakosno lice s muža. – Sredila sam te, kopile prokleto… – bilo je sve što joj je u tom trenutku prolazilo nastranim umom…

Kako su tjedni prolazili Sara i Dario nastavili su svoju incestuoznu vezu. No, razotkrivanje Ive, koji je sve i organizirao zbog svojih sebičnih interesa, preokrenulo je situaciju. Za početak, Dario je opet radio subotama, jer su se on i njegova mamica slobodno jebali svake noči. Baš svako veče, na majčino inzistiranje, svi bi se povukli u spavaću sobu i skinuli.

Jebanje majki, III deo

Sara se uvukla sa sinom u krevet i vatromet bi započeo. Dario je uživao. Osjećao je da njegov otac to zaslužuje, štoviše, cijenio ga je zbog perverznosti! Konačno, da nije bilo nastranog tatice, nikada i nebi poševio vlastitu majku! A ona je svakog tjedna bila sve napaljenija i kurvastija! Daria, kome je kita pucala od erekcije, polegla bi na krevet, a mužu naredila da sjedne u fotelju.

Kazna koju je Ivo morao guliti što im je namjestio incestuoznu vezu bila je da smije gledati što rade, ali nikako sudjelovati.

Smio je samo drkati. Njeno tijelo sada je pripadalo Dariu, a on nije imao druge mogućnosti nego da se sa time pomiri. Jednom kada bi mali bio namješten na krevetu, Sara mu je jašila lice da je može oblizati, i spuštala se otvorenih usta prema sinovoj kiti, cijelo vrijeme gledajući muža u oči. Bio je prisiljen gledati kako mu se žena nezaustavljivo pretvara u jebenu drolju!
– Ajde! – viknula je jednom na Ivu dok je buljio u tu scenu pušinga.

Izvukla je sinovu kitu iz usta i dreknula:
– Drkaj, pička ti materina! Ako smjesta ne počneš gubi se van!

Ivo je poslušno počeo natezati kitu, a ona je vratila muda u usta i dalje ne mičući pogled s njega. Stvarno sam se udala za papka – pomislila je – Voli me gledati s drugim muškarcem. Na pamet su joj padale razne ideje koje su uključivale Ivu.

I nju. Kada bi joj sin ispalio prvi metak u usta, sišla bi s njega i pitala ga koju joj rupu želi ispuniti večeras. Te noći mali je bio zainteresiran za nešto usko. Naguzila se, Dario ju je podmazao i stao iza nje.

– Oh da, dušo! – Sara je vikala. – Jebi mi dupe! Zabij mi tu kurčinu u šupak!

Sin je počeo malo po malo uvlačiti kurac u maminu šupčinu, uživajući u svakom milimetru uske, vruće rupe. U međuvremenenu, Sara je kao i uvijek gledala ravno u muža:
– Oh Bože, Ivo, pa on me tuca! Tvoj me sin trpa u DUPE! Ohhh, kurčina mu je tako dobra! Toliko VEĆA od tvoje! Toliko bolja nego što je tvoja ikad bila! Oh da, Dario! Tako, tako je dobro! Jebi maminu kenjaru! Napuni ju spermicom! AAASSSSSSHHHH!!!! – Dario je počeo divljački pumpati, zabijajući ga najdublje što je išlo, teško dišući.

Glasno dahčući:
– Da, mali! – plakala je. – Svrši! Svrši! Svrši mamino! Svrši mi u šupak! – Ivo ih je ukočeno gledao, fanatično drkao, zurio u ženu pričepljenu od vlastitog sina.
– Oh! Ahhh! Jeee. Svršavam! Svršavam! – Dario je vikao prazneći se u mamino crijevo.
– Ah, da dušo – Sara je isto jecala – Osjećam, osjećam kako se cijedi!
– Daaaaa!!!! – mali je urlao špricajući novu zalihu sjemenja.
– Ohhhh! – Sara je odgovarala na kipuću bijelu lavu.

Kada je sve završilo, i Dario se povukao u svoju tinjedžersku sobu, Ivo je legao u krevet, a žena se otišla okupati, natečena ali zadovoljna…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.4 / Ukupno glasova: 5]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x