Ceo dan u krevetu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Jazzy, easy… feeling good, je bilo sve o čemu sam mogla i htela da razmišljam tog dana. Posle silovitog, razuzdanog početka Srđan me je odneo u sobu i skoro posramio lakoćom i sofistiranošću onoga što je isplanirao dalje da radimo u krevetu.

– Nema potrebe za žurbom! Imamo dovoljno vremena za sve i konkretnije upoznavanje – rekao je to, nežno me spustivši da sednem na ivicu kreveta. – Sam Bog zna koliko dugo maštam o ovom trenutku i koliko mi je hrabrosti trebalo da ti pokažem da si ti za mene mnogo više od prijatelja. Sinoć sam pokušao da ti to i kažem, ali nekako se čini da nikada nije dobar trenutak a tuga i strah koji sam video u tvojim očima su me porazili.

Pomislio sam da nikada više neću ni imati priliku da ti kažem koliko sam samo noći proveo razmišljajući o tebi – brinući, gde si, s kim si i da li si se već udala? Mnogo puta sam se budio sa erekcijom koja je bolelela, sanjareći o tebi baš takvoj i sa tim prelepim usnama svuda po meni! – rekavši to tiše, Srki me je poljubio i njegov poljubac je topio više od reči na kojima sam mu bila zahvalna.

Ceo dan u krevetu

– A sad ovo i ti takva, živa i preda mnom – prelepa – je bolje od svega što sam mogao da smislim.

Klekao je ispred mene u krevetu, blago mi raširio noge da se ugnjezdi bliže i uhvatio me rukama za lice, skenirajući kako njegove reči utiču na mene i tražeći potvrdu, nagoveštaj prihvatanja. Bilo mi je teško da izbegnem pogled koji me je skenirao i koji mi je terao suze na oči, pa sam počela da grizem usne i meškoljim se.

Nasmešivši se, Srki mi je rekao:
– Dozvoli, molim te, da ubuduće to bude moj posao. Grickanje tvoje usne i ljubljenje iste mi pričinjava zadovoljstvo?! – Zaključio je odgovor, dozvolivši mi samo jednom da udahnem dok mi je jezikom prelazio preko gornje pa donje usne a onda i zuba a potom i gurnuvši ga da ga osetim do krajnika. Ne znam koliko vremena smo se tako samo ljubili – dok mi je on prstima prolazio po kosi, a moje ruke bile blago opuštene preko njegovih ramena.

Kada je počeo da me ljubi dalje i prstima ocrtavajući svaku konturu moga lica – nisam mogla da obuzdam svoju radoznalost, pa sam i sama počela da mu prstima prolazim kroz gustu kosu i ostavljam tragove noktiju tek malo dužinom vrata do ramena. Kao da sam zapalila vatru tim dodirom, tek Srle je brže-bolje oslobodio sebe majice i prikazao mi se go do pojasa. Bilo ga je zaista lepo gledati, pomalo stidljivog i sa upitnim pogledom usmerenim direktno ka meni. Nasmešila sam se i sama osetivši koliko je i on toliki, već zreo muškarac, željan odobravanja i najiskrenije mu rekla ono što sam u tom trenutku pomislila – lep si! Sviđa mi se sve što sam do sada videla!

Nežno, skoro bojažljivo sam mu prešla celom dužinom ramena i na čas duže zadržavši dlanove raširine po njegovim grudima. Srle jeste muškarac koji brine o sebi, ali ne na način da mu je fizički izgled prioritet i ne bahati se i razbacuje pločicama i bicepsima. Krajnje je prirodan; Bog mu je dao visinu i sa malo rekreativnog vežbanja skladno je građen.

Oduševio me je svojom prirodnošću sinoć za večerom i hedonističkim uživanjem u istoj. Mrzela sam one muškarce koji bi mi posle svakog zalogaja analizirali broj kalorija ili pričali više o dijetama i zdravom životu nego što su to činile moje prijateljice. Još više od toga su me nervirali oni koji bi me pozvali na večeru; a onda za svako jelo rekli kako je preskupo ili ima na drugom mestu jeftinije, pijaci ili kod njegove mame je najbolje.

Lagano mi je skidao tuniku. Zastao mi je dah, kada sam osetila njegove prste kako se spuštaju nežno i klize po mojim ramenima i naniže. Blago sam se naježila kada mi je uhvatio bretele brusa i razvukao ih šaleći se:
– Krajnje nepotreban višak. Prekriva takvo blago!

Bože, mislim da su mi bradavice momentalno iskočile na izvol’te. Primetio je, ali je prstima klizao pored – mazeći me i golicajući ujedno. Ježila sam se i promeškoljila, sve vreme motreći na njegov sledeći potez.

– Dobro ti stoje helanke! Ali daj da te oslobodim stegnutosti! – namignuo mi je i u dva poteza polego na krevet, razodenuvši me potpuno. Nesvesno sam počela da se povlačim na gore u krevetu, odmačinjući se od njega i njegovog sad već užarenog pogleda.

Skinuo je pantalone i slipersice sve vreme vrebajući me i sevajući očima. Nisam stigla ni da bacim pogled na veličinu koju sam skoro tako lepo osetila u svojim ustima, kada me je zarobio svom svojom veličinom.

Krevet je ulegao pod nama. Kroz glavu mi je proletela misao kako je lep osećaj imati nešto tako lepo i čvrsto nad sobom i kraj sebe i uživati u tom telu i biću koliko ti se hoće?! Stoga me je šokiralo pitanje Srđana, koji kao da mi je pročitao misli:
– Koliko je vremena prošlo Anči od tvog poslednjeg odnosa? – reci mi, preklinjao je. Nisam želela da govorim o tome i sebi priznam činjenicu da je sada već mnogo godina prošlo od kada me je neko u potpunosti zadovoljio i da se sama prisećam odglumljenih orgazama.

Kratko sam odgovorila i tužno mu priznala:
– Mnogo, baš mnogo.

Umesto da me prekoreva, Srletu kao da je bilo draže zbog te informacije pa me je nežno obasuo stotinama poljubaca od usana, dužinom vrata, po ključnoj kosti i do grudi. Kružio je jezikom oko leve bradavice i kad je počeo da je sisa, zaječala sam od užitka. Sa svakim mojim mrmoljenjem on ju je sisao sve jače i palacao jezikom preko vrška. Kada me je najzad i ugrizao za istu, jauknula sam. To ga je povratilo na isti tempo i drugu bradavicu.

Sa njim u krevetu, sve sam želela da radim…

Toliko mi je bilo lepo da sam se besramno nameštala i navodila ga da nastavi, izdižući se ka njegovim usnama. Dražio me je besomučno i rekla bih beskrajno dugo, da mi je malo falilo da svršim samo usled dodira njegovih usana.

Njegovi prsti su brzo leteli dalje po mom telu, štipkajući me da se ne raspilavim previše i ne upadnem u tihi tempo ili se izgubim. Bila sam već dovoljno vlažna i željna njega, da sam zadovoljno dočekala njegove prste već spremno raširenim nogama. Trljao mi je klitoris dok sam se ja izvijala tražeći još i nabijajući se više, stenjući. Zastenjala sam sa olakšanjem kada sam osetila kako glavićem kruži i otvara me za prodor njegovog veličanstva.

Odigao mi je kukove, zavukavši jastuk pod moja krsta i rekavši mi značajno:
– Tako ćeš ga bolje osetiti. Mnogo si uska Anči. A ja ne želim da te povredim.

Ceo dan u krevetu

– Daj mi ga više, ne muči me. Hoću da ga osetim celog u sebi! – izletelo je iz mene besno. Srle se grleno nasmejao i dodao poljubivši me, nameštajući mi noge oko njegovog struka lagano prodrevši u mene:
– Strpljenja, draga, obećao sam ti da ćeš da uživaš i hoću da te gledam zadovoljnu i u potpunosti zadovoljenu. Imaš moju punu pažnju! – zaključio je, prodrevši dublje.

Isprva se kretao polako i činilo mi se beskrajno sporo. Osećala sam svaki centimetar njegovog kurca kako me rasteže i skoro da je bolelo. Ali kao na znak, Srle me je čvršće stegao za bokove i uspostavio ritam.

Pratila sam ga izvijajući kukovima ka njemu pri svakom sledećem nasrtaju. Stenjali smo i dahtali sve bučnije. Pre neposrednog vrhunca, Srle je izvukao kurac u potpunosti iz mene i ostadoh na tren razočarana da bih ga već sledećeg trenutka odsečnim pokretom zabio tako snažno da sam za toliko odskočila sa kreveta naviše. To skoro grubo zabadanje je ponovio nekih desetak puta i mene je preplavila vatra celog tela. Sa podrhtavanjem sopstvenog tela i još jednim njegovim snažnim prodorom, svršila sam i raspala se na komade. Vrisnula sam kad sam tako užarena osetila njegove prste kako mi štipaju zadnjicu i nameštaju me oko njegove muškosti koja se ugnezdila za trenutak duže u meni i čije sam grčenje osetila i videla po Srđanovim ostalim reakcijama, grčenju ostalih mišića i blagom trzanju. Svršio je i zadovoljno se prosuo u krevetu pored mene. Tek kada nam se ujednačilo disanje – prvi me je pogledao, pomazio me po zajapurenom licu i rekao:
– Hvala ti!

Progutavši knedlu u grlu i bez želje da mu sad govorim koliko samo imam više razloga da mu budem zahvalna na postojanju i ovom trenutku, bez želje da budem patetična ili mi vidi suzu, samo sam mu stavila prst na usta, a potom i isto mesto i te prelepe usne najnežnije poljubila.

Nisam imala pretstavu o vremenu. Pitala sam Srđana planira li da stignemo da obiđemo ijedno mesto u gradu i „evociramo uspomene”. Samo me je pogledao kao da sam pala sa kruške i misteriozno odgovorio:
– Imam štošta bolje u planu! – Kratkotrajnu tišinu je prekinuo rečima: – Imamo mnogo toga da nadoknadimo! Ako se slažeš da ostanemo ovde, imam sve što nam je potrebno, a za promenu, kada si zadnji put provela dan u krevetu?

Nasmejala sam se, ne priznajući mu da se ne sećam da sam ikada. Dok sam razmišljala o samoj ideji i ličnoj sposobnosti da sa nekim tako intimno podelim ceo dan u krevetu, ma koliko to dobro zvučalo – Srđan je otrčao gologuz do kuhinje; potpuno siguran u sebe, dobacujući mi:
– Nemoj da pobegneš. Idem da nam skuvam kafu i donesem nešto da pregizemo. Trebaće ti snage!

Bilo je više nego šarmantno od njega i tolika briga i sva skrivena obećanja i mogućnosti… da sam zabila glavu u jastuk samo više. U glavi mi je brujalo. Čula sam da je pustio neku divnu muziku i na trenutak sam se i sama prepustila mašti. Moj pokušaj da se presaberem od navale emocija i svega drugog dužim tuširanjem, nije urodio plodom.

Zatekla sam ga potpuno opuštenog i dalje nagog, kako pijucka kafu.
– Nije se ohladila, izvoli! I dalje piješ bez trunke šećera?!
– Da, hvala ti! – odgovorila sam i obema rukama prihvatila šolju i šeretski dodala: „Ohladićeš se ti, ako se malo ne pokriješ? A i nekako, opasno mi odvlačiš pažnju u nepotrebnom pravcu! – nasmejao se grohotom.
– OK, ako će ti biti lakše! Mada moraš priznati da sam svakako neodoljiv i da mogu da privučem pažnju na ovaj ili onaj način?! – bilo je nečeg samozadovoljnog i pretećeg u njegovom glasu, ali mi nije zasmetalo jer se kao dobar dečko pokrio neznatno preko stomaka.

Bili smo u krevetu u zimsko popodne, pili kafu i pričali kao da smo zajedno svaki dan i kao da vreme nije i neće biti nikada između nas. Zapalio mi je cigaretu i dodao da je on prestajao, pa se ponovo vratio tom poroku.
– Šta slušamo? – pitala sam ga.
– Randy Crawford & Joe Sample, sviđa ti se? Takvu muziku sam naučio da slušam po klubovima u Čikagu. Neverovatno je koliko tamo ima dobrih, totalno nepoznatih i uličnih pevača – odgovorio je.
– Lepo je! – dodala sam i nekako mi se uklapa u ovaj ambijent, trenutak.
– Mmmh da, treba da pojedeš nešto – nutkao me je kao da sam malo dete.
– Nisam gladna, bar ne toga?! – dodala sam značajno, nadigavši obrvu i osmotrivši ga prekrivenog. Probudila sam lava, momentalno. Brzo je sklonio hranu na poslužavniku između nas i dodao: – Bojao sam se da to od tebe neću čuti. I sam sam pomislio kako ti taj peškir dobro prijanja, ali te najviše volim potpuno nagu i moju! – poljubio me je zavlačeći mi jezik i začikujući me na odgovor i strast koju sam pokazala ranije.

Nije me pritiskao i silio na bilo šta. Činilo mi se sve toliko suptilno i spontano i zaista kao da se mnogo godina znamo i prepoznajemo već i kao ljubavnici. Spuštao se mrak.

Prevrnuo me je na stomak, pa pridigao na ruke i kolena. Rukama mi je mazio leđa, preko ramena, pa oko grudi. Nežno me je ljuljao ka sebi.
– Biće ti udobnije ako se osloniš na laktove – dodao je, uhvativši me za sise.

Prvo ih je gnječio i štipao, a potom i mesio i rastezao. Osetljive bradavice su rešile da eksplodiraju, a Srle je nastavljao sa njihovim uvijanjem i štipanjem. Bolelo je ali i proizvodilo takvo uzbuđenje u meni da sam gorela. Ponovo je prstima prelazio preko kontura moga struka. A onda, potpuno nespremnu – levom rukom me šljepnuo po guzi, dok su mu prsti desne ruke nadraživali moj klitoris.

Iznenađenje i uzbuđenje su poslale samo veće munje kroz moje telo i ja sam počela nesvesno da kružim kukovima i trljam se o njegov kurac. Prodro je jednim, pa drugim prstom u moju već vlažnu picu i coknuo oduševljeno:
– Dobro je, spremna si!

Kružio je prstima po mom međunožju šireći me, a meni je falilo da me pojebe dublje. Dok sam se osvestila, vlažnim prstima mi je prelazio preko anusa.

Ceo dan u krevetu

– Kada si zadnji put uživala u analnom seksu? – bilo je više od pitanja i odmah je dobio odgovor, jer nije uspeo da mi uvuče ni pola srednjaka koliko sam se grčila oko njega. – OK, ima vremena – pokazaću ti sve prednosti analnog seksa i naučiću te da uživaš, nema ništa lepše od toga!

Jezikom mi je prelazio duž kičmenog stuba, dok je smeštao svoj kurac među vlažne usmine. Neznatno ga je protrljao, a onda jednom rukom centrirajući i duboko zaronio. Udar je bio snažan i odskočila sam, pa se natakla na njega mešajući kukovima. Sada već čvrsto uhvativši me za bokove, Srle je zabadao i zabadao svoju veličinu kao da mu je poslednje.

Borila sam se između bola i zadovoljstva, ali me je na kraju zadovoljan uzdah više odao. Srle, takođe zadovoljan postignutim, počeo je da se više nabija i kukovima uvlačeći svoju muškost i izvlačeći je celom dužinom. Svakim udarom jebao me je sve žešće i u tome sam mu i sama pomagala uzdizanjem kukova i spremnim dočekivanjem. Stenjali smo, potaknuti snažnim ritmom. Kada je telo počelo nekontrolisano da mi drhti, dobacila sam mu molećivi pogled preko ramena i dodala:
– Gotova sam. Svršiću!

Ceo dan u krevetu

Jauknula sam od zadovoljstva i miline sa poslednjim Srđanovim nasrtajem koji me je raspolutio i bacio daleko ispred njega na posteljinu u krevetu. Odmah potom je i on stenjući svršio po meni, psujući i izvinjavajući se zadihano.

– Izvini, bilo je jače od mene! – načula sam između uzdaha i dok me je brisao nežno peškirom. Polusvesna razumela sam još i: – Bože, šta mi radiš?! Jebeno si nestvarna i tako jebozovna. – Sa smeškom sam ga posmatrala u potpunosti zadovoljna i zadovoljena. Vreme je stalo…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x