Seks skandal potresa Bosansku crkvu

Kardinal Vinko Puljić, nadbiskup rimokatoličke Vrhbosanske nadbiskupije, oglasio se povodom povodom slučaja svećenika I. K. koji je izazvao seks-skandal u Modriči.

– Ne želim komentarisati slučaj, želim da prvo sud kaže svoje. Počinitelji su pritvoreni i razotkriveni, a to je najvažnije. Mediji su izneli informaciju da je sveštenik priznao, dok sud i tužilaštvo imaju drugo priznanje te bih zato sad to ostavio dok sud ne kaže svoje – rekao je za 24sata.hr kardinal Vinko Puljić, nadbiskup rimokatoličke Vrhbosanske nadbiskupije.

Podsećamo, Modriču i celu BiH potresa seks skandal nakon što su tri osobe uhapšene i pritvorene zbog sumnje da su snimcima seksa ucenjivale katoličkog sveštenika iz Modriče, od kojeg su uspele izvući velike svote novca u zamenu za neobjavljivanje eksplicitnih snimaka.

Seks skandal potresa Bosansku crkvu

Saška Kovačević i Aleksandar Vasiljević uhapšeni su sredinom avgusta u akciji „Steroid”, a zbog sumnje da je učestvovao u uceni kasnije je uhapšen i Milo Joksimović. Rešenjem Osnovnog suda u Doboju svima je određen pritvor, a na teret im se stavlja krivično delo ucene za koje zaprećena zatvorska kazna od jedne do 10 godina.

Izvor: Blic

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Pogledajte još:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments