Najlošije holivudske scene seksa

Opšte je poznato da nam holivudski filmovi deluju nekompletno bez vrućih scena seksa. Međutim dešavalo se da ponekad protagonisti jednostavno nemaju hemiju pa te scene seksa ne ispadnu baš najbolje.

Takav je slučaj sa Dženifer Lopez i Benom Aflekom u filmu Gigli iz 2003. Uprkos velikim očekivanjima od vatrene Dženi, ona je koristila dublerku za ove scene i gledaoci su mogli jasno da zaključe da jedino što je pravo u tom seksu, neko nasnimljeno uzdisanje ovo dvoje glumaca. Pazite, verovatno su se već tada muvali (?!)

Najlošije holivudske scene seksa

Sledeći primer neuspelog seksa je u filmu Body of Evidence. Iako u njemu glumi sama boginja seksa, Madona,Vilijem Defo i ona nisu uspeli da nas napale. Iako je film žanrovski određen kao erotski triler, ne može da se meri ni tek sa famoznim prekrštanjem nogu Šeron Stoun u Niskim strastima.

Najlošije holivudske scene seksa

I za kraj, poslednji primer koji vam nudimo u okviru ove teme možda nekima i nije primer lošeg seksa. Scena divljeg jebanja u bazenu u filmu Showgirls je, prešavši granicu realnog čak i postala kultna, tako da vam je ostavljamo za diskusiju. Naravno, takođe sa nama podelite koje scene seksa su vama bile loše.

Najlošije holivudske scene seksa

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

meni je dobra iz showgirla