Kinky party i transvestit koji me je jebao

Registrovani korisnici ne vide reklame

Morala sam to da probam. Na party, jedva sam čekala taj dan.

Party se održavao u manje poznatom privatnom klubu, napravljenom u ogromnoj vili u elitnom delu grada. Bila je subota i spremala sam se ceo dan. Na kraju sam na golo telo obukla mini pvc haljinu, krojenu u gornjem delu kao korset koji je podizao i tesno pribijao sise, sečen tačno na pola bradavica. Dužina je jedva pokrivala pičku kad stojim. Na nogama sam imala crne pvc čizme preko kolena s veoma visokim tankim štiklama. Bojan i njegov partner su došli po mene kolima, pa nisam morala ništa preko da oblačim.

Na ulazu u klub smo ostavili telefone i lične stvari. Bradavice su mi se ukrutile i nestašno izdigle iznad ivice korseta.

Otišli smo do šanka i naručili piće. Bojanov partner i ja smo sedeli, a on je stajao između nas. Uz koktel smo dobili i po jedan apsint kao shot. Nazdravili smo i popili naiskap. Vrelina iz grla mi se munjevito spustila između nogu. Bojan se nago i počeo da mi ljubi sise: „Draga baš se dugo nismo videli”, govorio je dodirujući mi vrhom jezika tvrdu bradavicu, „Ti si jedina žena u čijem telu uživam” sad je lizao drugu bradavicu dok mu je ruka klizila unutrašnjom stranom moje butine. „Samo još da mi jednom bar gurneš taj tvoj lepi kurac”, šaputala sam ližući mu ušnu školjku.

Nasmejali smo se oboje, znali smo jedno drugom sve najerotskije tačke. Svojevremeno smo delili muškarca u istom krevetu, masturbirali zajedno, a nekad i zadovoljavali jedno drugo, samo rukama. Povukao mi je prekrštenu nogu šireći mi butine pa lagano prešao vrhovima prstiju preko gole vrele pičke. Ovlažila sam a on je rekao: „Još uvek se pališ na mene!” Nasmejali smo se glasno, a njegov dečko je počeo da ga udara po guzi govoreći da je baš nevaljao. Na sebi je imao kožne pantalone s golim dupetom. Pravi gej za čijom sam debelom kitom uvek čeznula.

Muzika je naglo prešla s tehna na laganu ambijentalnu, svetla su se prigušila a improvizovana bina je zasijala pod mlečnobelim mutnim svetlom. Na sredini je bio nekakav drveni krst u obliku slova X, a na njemu go muškarac raširenih ruku i nogu privezan gomilom kaiševa. Na bradavicama je imao štipaljke lancima povezane.

Prišla je razapetom tipu i ošinula ga bičem po grudima.

Opasno sam se naložila, pička mi  je balavila, pa sam ponovo prekrstila noge. Žena je povukla povodac i rob je poslušno klekao pored njenih nogu. Trljala je njegovu mekanu kitu, a on je cvileo.

Ponovo je zavitlala bič i šibala vezanog po zabalavljenom ukrućenom kurcu. Cimao se i mumlao, kurac mu je poskakivao, a iz usta teglila bala. Bacila je bič i rukom mu stiskala, grebala noktima i udarala napeta jaja. Urlao je i balavio, a kad je stala kurac mu se cimao prskajući spermu u vis. Cimnula je robu povodac i ovaj je polizao spermu koja je pala na pod.

Klubom je odjeknuo aplauz. Okrenula sam se ka šanku, zapalila cigaretu i otpila gutljaj koktela. Bojan me je posmatrao, znao je da sam žestoko napaljena. Tip pored mene je pitao jel može da mi izdrka na čizmu. Spustila sam pogled i videla da mu je kurac napet do pucanja u tesnom kožnom šortsu odozdo do kolena. Pička mi je pulsirala. Klekao je ispred mene i povukao mi nogu, namestio štiklu na svoja jaja i nastavio da drka. Bockala sam mu štiklom jaja, a on je počeo da trlja kurac o moj đon. Uhvatio me je za zglob i trljao kitu između štikle i đona sve brže cimajući mi nogu. Stenjao je sve glasnije, mlazovi sperme su mi zalivali celu čizmu.

Pička mi je bila mokra skroz. Ponovo sam prekrstila noge i posmatrala polugola tela oko mene niz unutrašnju stranu butina.

Devojka je stenjala glasno i tresla se dok joj se vrući vosak slivao niz pičku. Spustila je sveću na stalak pored, uzela masažer s navučenim kondomom i naslonila devojci na izloženi klitoris. Trljala je dok se ova cimala i stenjala sve glasnije. Menjala je brzine do najjačeg kad je ova počela da vrišti, a iz pičke joj poleteo mlaz u vis. Osetila sam kako mi između skupljenih nogu curka na stolicu.

Na bini se pojavio nabildovani muškarac u kožnim pantalonama s kružnim izrezom napred iz koga se izdizao ogroman ukurćeni kurac. Prišao je, uhvatio je za kosu i gurnuo joj ceo kurac u usta. Domina je sad uzela kožnu lopaticu i udarala je po mokroj pički dok je ona grcala i balavila gutajući ogroman kurac. Svakim udarcem pička joj je prskala u vis. Stiskala sam prekrštene noge dok mi se pička grčila i curila.

Muškarac na bini je urlao svršavajući, dupe mu se grčilo dok je punio mršavici grlo. Kad je ga je izvukao, iz njenih usta su potekle bale i sperma niz lice i čelo. Potpuno van sebe od uzbuđenja, ustala sam da igram kad je glasna muzika preplavila prostor kluba, Bojan mi je dodao još jedan apsint shot čija mi se vrelina raširila po celom telu, ludački sam mešala u ritmu muzike dok su mi stvrdnute bradavice poskakivale iznad ruba haljine a niz butinu se slivala kapljica iz mokre pičke. Pored mene su igrale dve cice obučene u kožne mini suknje i otvorene bruseve iz kojih su im poskakivale prelepe okrugle silikonske sise. Počele su da me miluju i primakle se trljajući me vrelim telima.

Kinky party i transvestit koji me je jebao

Jedna mi je šaputala na uho pozivajući me u pleasure room. Pogledala sam u Bojana, on se smeškao i podigao palac. Već mi je pominjao taj prostor i upozorio me da pažljivo izaberem sobu obzirom da sam prvi put u takvom klubu. Uhvatile su me za ruke i povele.

Ušle smo u crveno osvetljenu prostoriju na čijoj se sredini nalazio tvrd krevet s povezima u uglovima. Skinule su mi haljinu i čizme i vezale me za krevet bukvalno me razapinjući. Skinule su bruseve i naprskale mi telo mirišljavim uljem. Jedna mi je masirala ruke spuštajući se ka sisama, trljala i stiskala napete bradavice. Druga mi je istovremeno masirala noge klizeći unutrašnjim stranom butina do moje mokre prenapete pičke. Stenjala sam i uvijala se pod njihovim dodirima. Trljale su me svojim čvrstim sisama po celom telu, tresla sam se od uzbuđenja.

Jedna je klekla između mojih raširenih nogu, dok joj je druga s leđa skidala uzanu suknju. Šokirano sam buljila kad je lagano raširila noge a između nih izleteo napola dignuti kurac. Druga se nagla i uzela ga u usta, lagano ga je sisala dok se skroz ukutio. Pička mi je pulsirala dok sam posmatrala taj savršeni glatki kurac dižući pogled uz gladak ravan stomak do tvrdih bradavica na prelepim okruglim sisama.

Kinky party i transvestit koji me je jebao

Navukla je kondom, nasmešila mi se i naslonila glavić na ulaz u moju mokru pičku. Jebo te, jebe me transvestit – pomislila sam dok mi je njegov kurac lagano uklizavao. Mešala sam kukovima prateći njegove pokrete, jebao me je sasvim lagano, držeči me na ivici. Spustio se na mene trljajući mi sisama sise, brže zabijajući tvrdi kurac u moju raspaljenu pičku. Zatresla sam se u snažnom orgazmu zalivajući mu kurac i jaja sokovima.

Sad je i ona glasno stenjala mešajući u mojoj raspomamljenoj mokroj pički. Podigla se i brzo i snažno zabijala kurac u mene dok su joj čvrste sise skakale gore-dole. Zastala je malo, ne vadeći kurac iz mene. Druga cica je stavila strap on, zalila ga lubrikantom i ugurala joj ga u guzu. Sad je druga cica davala ritam zabadajući se snažno u njenu guzu, a zajedno su rasturale moju pičku. Sise su nam se sudarale, dok su moja pička i njena guza šljapkale u divljem ritmu.

Vrištala sam od zadovoljstva kad mi je transvestit stegao sise štipajući i grizući bradavice. Nekontrolisano sam se cimala ludački svršavajući. Izvukao je kurac iz mene i nago se napred.

Kinky party i transvestit koji me je jebao

Cica ga je još uvek jebala u dupe, a kurac je počeo da mu se grči i prska vruću spermu po mojim sisama. Kad je izvukla strap iz njega i dalje je stenjao i razmazivao mi spermu glavićem po vrelim izgriženim bradavicama. Bolele su me, ali sam i dalje bila ludački napaljena. Uvijala sam se zatežući kaiševe na rukama i nogama posmatrajući cicu kako menja kondom na strapu i prska ga lubrikantom.

Lagano mi ga je gurala u čmar koji se poslušno širio primajući ga do kraja. Zastala je malo i videla sam joj u ruci dve štipaljke spojene lančićem. Stavila mi ih je na usmine zatvarajući mi pičku. Stenjala sam glasno, bolno su me štipale, ali ona je nastavila da se kreće u mom čmaru i da ubrzava.

Jebala me je žestoko se zabijajući, čmar mi se napaljeno grčio, a iz bolno stisnute pičke su curkali potočići popaljivo me golicajući. Travestit me je udarao kurcem po bolnim bradavicama, pička se zarobljena grčila u mešavini bola i zadovoljstva.

Kinky party i transvestit koji me je jebao

Vrištala sam u orgazmičnoj ekstazi nekontrolisano se cimajući celim telom. Cica je izvukla strap iz mene i skinula štipaljke, uvijala sam se i dalje stenjući bol je popuštao dok mi se iz pičke slivao potok.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x