Sećanje na Tanju, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Sećanje na Tanju, I deo

Mi radnici nismo plaćali u gotovini već smo se upisivali na papiru gde je ona stavljala pečat kao potvrdu šta smo uzeli. Pružila mi je papir i nastavila da uslužuje drugu mušteriju. Gledao sam u papir, uzeo olovku sa stola i napisao: „Malopre, dok si stajala ispred mene i dok je moj kurac bio toliko blizu tvom međunožju, ja sam te poželeo golu tako ispred sebe sa raširenim nogama i poželeo sebe kako se spuštam niz tvoja leđa jezikom i tako preko dupeta do tvoje pice, tvoje mokre pice”.

Prišao sam tada i pružio joj papir, pogledala je i onda se nasmejala. Pomislio sam – koji sam ja idiot, ponašam se kao neki klinac!

Mahnula mi je rukom kao da treba da joj nešto pomognem, opet sam otišao iza pulta, ona rukom uhvati jednu vreću šećera i reče da joj pomognem. Dok smo vreću prenosili nekih metar-dva od tog mesta ona me tiho upita: – Gde misliš da to uradimo?

– Smislićemo nešto – odgovorio sam.

Onda sam je kao slučajno ovlaš dodirnuo po ruci, malo je povlačeći za vrhove prstiju kao da hoću da je povedem sa sobom. Nisam je video više tog dana, ni narednih nekoliko dana.

Seks sa Marijom bio je sve lošiji i sve sam manje uživao, a i ona. Bio sam joj čudan, kako je sama govorila. Ali bio sam njen momak pa mi je praštala.

Prošlo je nekoliko dana, iako nisam zaboravio na Tanju, nisam puno polagao nade u to da ću je opet videti. Verovatno je njen Dragan nešto primetio i sad je negde u kući zatvorena, to sam mislio. Ali sasvim slučajno, kao što sve lepo dođe kad se čovek najmanje nada, tako je meni i Tanja došla.

Bio sam u WC-u koji se nalazio iza zgrade u kojoj je naša firma. Muški je od ženskog dela bio odvojen samo pregradnim zidom (tako se to nekada pravilo) i iz muškog dela moglo je da se viri u ženski ako bi se čovek popeo na nešto ili se izdigao rukama. Zato su žene išle uvek u paru pa bi jedna čekala ispred dok ova druga piški i obavezno bi gurnule vrata muškog WC-a rukom ne bi li videle da tamo nema nekog voajera.

Bio sam u tom muškom delu kad sam čuo nečiji korak. Provirio sam malo na odškrinuta vrata i video nju, pičku koju sam želeo, Tanju. Išla je polako ka WC-u. Čutao sam, kurac je počeo već da raste, bio je već izvan isukan.

Nije ni proverila da li ima nekoga, ušla je, i ja sam čuo kako se svlači, kako otkopčava pantalone i kako skida svoje gaćice dole. Nisam disao čini mi se, očekivao sam da čujem kada krene da piša, da čujem taj mlaz kako udara o šolju, nisam smeo sada da je uplašim. Počela je da piški, kako je lepo bilo slušati taj fijuk njenog mlaza, te tečnosti što je izlazila iz nje. Završila je i ustala, čuo sam je kako se diže.

– Tanja! – javio sam se!

– Hej ti si, šta radiš tu?

– Pa isto što i ti! – odgovorih. – Jesi li razmislila o ponudi?

– Jesam? – čuo se odgovor.

– Želimo li isto, Tanja?

– Da nema tog zida mogao bi da vidiš šta sada upravo radim svojoj pici! – odgovorila je Tanja.

– Meni zid nije prepreka, lako mogu da stignem tamo!

– Onda ne gubi vreme! – odgovorila je.

Razmišljao sam; ne da li da odem nego kako da to izvedem, jer ako bih izašao iz muškog i prešao u ženski WC, postojao je rizik da me neko vidi, Odlučio sam se za težu ali sigurniju varijantu. Skočio sam i uhvatio se rukama za deo gde se završavao onaj poprečni zid, onda sam se izdigao na mišiće i već sam je jasno video kako stoji sa gaćicama skinutim do kolena a rukom mazi pičku.

Pogledala me i nasmejala se. Počeo sam da se prebacujem preko zida ali opet se pojavio problem jer krov koji je pokrivao klozete je bio jako nizak i teško je bilo provući se. Jedva sam se uvukao dok sam glavom podizao crepove kojima je pokriven krov. Komedija prava, ali kad sam se konačno spustio dole i rukom je uhvatio oko struka sve muke oko prelaska bile su zaboravljene.

Bila je jako topla. Ništa nismo govorili, dahtali smo, ljubio sam je po vratu, sisao sam joj jezik, lizao joj vrat, grickao uvo i vrh jezika gurao po ušnoj školjci. Već je jako počela da stenje. Onda sam joj podigao jednu nogu, sa koje je već svukla nogavicu pantalona, i stavio je na kvaku od vrata koja su bila zaključana i nije bilo opasnosti da se otvore.

Stajala je na jednoj nozi dok je pička bila širom otvorena i razmaknuta. Spustio sam se i počeo da je ližem po unutrašnjosti butina koje su imale ukus njene pičke jer se sok iz nje polake slivao i kvasio ih.

Video sam linije koje je tečnost iz njene pice pravila slivajuci se na dole, lizao sam te linijice jezikom i pretvarao ih sada u jednu široku liniju od sokova iz njene pičke i moje pljuvačke iz usta. Nije mi smetalo što smo u WC-u, nimalo mi nije smetalo, jer želeo sam da to uradimo ovde i sada.

Pantalone nije sasvim skinula već samo onu nogavicu sa noge koju je držala na kvaki, na drugoj nogavici visile su pantalone koje je rukom pridržavala da se ne prljaju o pod. Zavukao sam jezik u njenu pičku, bila je toliko mokra, kao sladoled koji se topi na vrelom suncu i pretvara se u tečnost, mislio sam da će da se otopi ta njena pička i da ću plakati za njom kao dete za sladoledom koji brzo iscuri. Njena mokra pička imala je blago kiselkasti-slatkast-slani ukus, ukus koji ja ne mogu da opišem ali ukus koji jako volim.

Razmaknuo sam prstima njene usmine a onda jezik uvukao duboko u nju, palacao sam halapljivo po unutrašnjosti, praveći osmice i crtajući neke oblike jezikom po njenoj pici, oblike koje sam zamišljao u glavi a crtao jezikom unutar njene pičke. Stenjala je, ponekad bi vrisnula kad bi zaboravila gde smo i da nas neko može čuti, uvijala svoje telo i slobodnom rukom gurala moju glavu na svoju pičku.

Povremeno bih malo zastao da oslušnem da li neko ne ide a onda bih nastavio još jače da je ližem. Osetio sam da je njena pička sad već izdašno počela da pušta one sokove i oni su se slivali u moja usta i odatle niz grlo, voleo sam taj ukus.

Podigao sam se onda i ponovo je ljubio po vratu, ruku sam stavio na njenu pičku dok su srednji i kažiprst bili u njoj. Onda sam silno počeo da joj trljam pičku dok su prsti bili u njoj. Tada je počela da piški ponovo preko mojih prstiju, preko moje ruke, upišala je sebi pantalone koje su visile na onoj nozi, patiku i moje pantalone i patike, ali nismo mislili o tome. Jako je dahtala i grčila se, znao sam da je pravi momenat da uđem svojim kurcem u nju.

Stavio sam joj glavić na usmine i onda ga jako sjurio u nju.

– Ahhhhh! – začu se njen uzdah, jače i lepše od svih do tada. Počeo sam sve brže da ulazim i ona poče na sve strane da pušta sokove. Piškila je preko mog kurca, nekada sam morao i da ga izvadim jer sam osećao da njena tečnost jako pritiska i želi da izađe, prskala je na sve strane. Bili smo mokri, mirisali na pišaću iz njene ribice.

Onda sam je naslonio na zid, ruke je stavila ispod svog dupeta i tako više isturila pičku ka meni. Venerin breg je sada postao poveći breg. Ušao sam ponovo u taj slatki rascep između njenih nogu. Bila je jako vruća, lepljiva, mokra. Osećao sam pulsaciju njenih mišića, osećao kako me uvlači u sebe.

Jebao sam je i gledao je pravo u oči, video sam sebe tamo duboko u njima i to me je dodatno palilo. Okrenula se prema zidu, rukama se odupirući od njega, video sam da je leđima skinula farbu sa zida. Njena leđa, sada zelena od farbe koja se zalepila za njen znoj, bila su mi jako seksi dok sam gurao svoj kurac u njenu pičku. Ulazio sam kurcem u nju a prstima ruke trljao njen klitoris. Istrtila je dupe koliko je mogla da bi mi što više olakšala, predala se sva.

Osetio sam da ću svršiti, moj kurac počeo je divlje da pulsira u njoj. Primetila je šta se dešava.

– Ostani unutra! – prošaptala je dok je okretala glavu ka meni pokušavajući da me dohvati usnama.

Ostao sam unutra i svršio obilno, sperma je počela da se izliva, iako su njeni mišići još jednako usisavali i kurac i spermu unutar pičke.

Sada se sperma cedila niz njene butine, noge, na one pantalone koje nije skinula, isprskala je i meni pantalone koje su bile skinute samo do članaka. Bili smo oboje udrkani i mokri. Ipak smo bili u WC-u gde nije bilo prostora.

Poljubio sam je dok se oblačila, hteo sam da oseti ukus svoje pičke preko mojih usana, jezika i pljuvačke, da oseti kako divan ukus ima njena uspaljenica.

Vratio sam se na isti način kako sam ušao kod nje, bio sam sav mokar od njene pišaće, moje sperme i našeg znoja. Farba sa zidova lepila se svuda po meni dok sam prelazio preko zida, bio sam užasno prljav kao i ona, mirisao sam na pišaću, spermu i zmoj. Meni nije smetalo u tom trenutku ali na posao nisam ni smeo da pomislim da se vratim.

Bio je problem kako će ona tako prljava kući, zato sam ja otišao iza zgrade, popeo se do mog prozora koji je srećom, zbog vrućine, bio otvoren, nikoga nije bilo unutra, sačekao sam malo a onda se onako prljav prebacio preko prozora, uzeo plavi radni mantil i opet skočio dole.

Ona je čekala još u WC-u, nije ni smela da pomisli o izlasku onako prljava. Prebacio sam mantil unutra pazeći da niko ne vidi i udaljio se. Izašla je nedugo zatim u plavom mantilu sa raščupanom kosom koju je pokušavala rukom da sredi i žurnim korakom gledajući u zemlju otišla ka svojoj kući. Ja sam otišao svojoj kući, skinuo se i krenuo u kupatilo. Iz džepa sam izvukao njene bele čipkane gaćice koje sam uzeo kao trofej, prislonio sam ih na usta i nos i jako udahnuo. Još se osećao njen miris. Tako je sve počelo…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Nastavak: Sećanje na Tanju, II deo […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x