Prva lezbo svadba u Srbiji?

Pre nekoliko dana njih dve su na zanimljiv način obeležile krunisanje svoje ljubavi. Iako su formalni brak sklopile u inostranstvu, Katarina Mišović Šotra i Ivana Abramović su sa svojom rodbinom i najbližim prijateljima to odlučile da proslave na jednom beogradskom splavu.

O njihovom venčanju bruji javnost u Srbiji, a mi vam otkrivamo ko su dve lepe dame koje su se odlučile na ovakav, mnogi bi rekli, hrabar potez, kakav je jedna lezbo svadba.

Katarina Mišović Šotra je ćerka naše poznate manekenke Irene Mišović. Bavi se promocijom kulture i umetnosti i živi u Beogradu. Osnivač je Savamala kolektiva, pravi izložbe i predstavlja brojne umetnike. Jednom prilikom njena majka, poznata manekenka i jedna od najlepših žena u Beogradu je izjavila da je Katarina oduvek bila svoja.

– Ja mislim da je ona rođena manekenka, ali ona to neće. Mršava, visoka, savršeno lice za slikanje… Ne vredi! Ona je dokaz da roditelji zapravo ne mogu da utiču na decu potpuno. Ona bira svoj put i to poštujem – napomenula je tada Irena za Pulsonline. Dom u kojem danas živi njena majka, a Katarina tu često svrati izgleda fantastično.

Katarinina izabranica, Ivana Abramović je bratanica svetski poznate umetnice Marine Abramović. Njena karijera je otišla u drugačijem smeru. Ona je posvećena nauci. Završila je studije primenjene fizike i radi na odeljenju za Nauku i tehnologiju nuklearne fuzije. Završila i doktorat i zaposlila se na Tehničkom univerzitetu u Ajndhovenu.

Izvor: Blic

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments