Jedan radni dan kurve

Od svoje petnaeste pa do dvadesete godine zarađivala sam novac prodavajući svoje telo. Sada sam srećno udata za čoveka koji zna sve o meni i koji je divan.

Dok sam prodavala telo imala sam sreće pa sam preko prijatelja nalazila bogatu gospodu.

Kada sam imala osamnaest godina i podosta iskustva, prijatelj mi je predložio da odem u jedan evropski grad u noćni klub. Veliki novac je bio u pitanju, a kurva to uvek prihvati.

Stigla sam u svetsku metropolu, i na prvi podled sam se uplašila. Nisam znala jezik, niti šta ću tačno raditi. Malo je falilo da se vratim kući, ali pare su ipak pare.

U noćnom klubu sam upoznala gazdu i on mi je objasnio šta treba da radim. Okej, nije mi bilo nepoznato da se jebem sa muškarcima, sa više njih – opet nije problem, ali da plešem oko njih, to jest striptiz, to me je šokiralo. A opet, bila sam i radoznala.

Izašla sam pred goste, kurvinjski obučena, natakarena na štikle, sa raspuštenom kosom i počela da se krećem između stolova. Uvijala sam se u ritmu muzike.

Strah je polako popuštao. Bilo je dosta lepih muškaraca što me iznenadilo, mada je bilo i ružnih, da ih čovek ne pogleda. Ma dobro. Šta je važno kurvi kakva mu je faca, važno je da primiš kurac u usta, pičku i dupe, i to je to.

Bilo je još nekoliko devojaka u klubu i činilo mi se da su sve lepše od mene. Međutim, kako sam prilazila kojem stolu muškarci su me pohotno posmatrali, pružali ruke i aplaudirali. Jedan mi je pružio novčanicu i dozvolila sam mu da mi dodirne sise koje su bile u čipkastom brushalteru.

Drugom koji je pružio novčanicu sam sela na krilo i promešala, on me je držao za guzove i gurao odozdo. Sledeći mi je zavukao ruku u gaćice i gurnuo prst u pičku. Nastavila sam da idem od jednog do drugog i da ih navlačim da daju što više love.

Bila sam vlažna i želela sam da me konačno neki od njih izjebe. Pred zoru je nastupalo ono glavno. Stala sam na binu, i jedan momak je počeo da me prodaje: ko ponudi više para – jebaće me. Dok je on podizao i podizao cifru, ja sam se mazila i guzila, lizala bradavice… Dostigla sam ogromnu svotu. Moj jebač je bio čile od nekih pedesetak godina, proćelav, debeljuškast, i sasvim pristojan, tako da mi se nije gadio. Bilo je nekih za koje sam se molila da ne daju najveću svotu, jer su mi se gadili.

Otišli smo u sobu i dok sam sedela na krevetu ponudio mi je kurac da pušim. Polako sam ga obrađivala, ližući glavić i lagano prelazeći prstima gore-dole.

Bio je to fin kurac, lep, normalne veličine. Jaja mu nisu bila mnogo dlakava, što me obradovalo. Izgovarao je samo kratke zapovesti. Počela sam posle da ga sisam i uvlačim duboko u usta, nije mnogo gurao, nije me jebao u usta, samo je uživao. Ja sam bila uspaljena pa je i meni bilo fino.

Spustio me je na krevet i svukao mi jedan po jedan deo. Raščepio mi noge i polako se namestio.

Gurnuo ga je odmah svom silinom i zarivao se još neko vreme.

Ja sam vrištala jer svaki muškarac voli da misli kako mu je kurac veliki i kako me niko pre njega nije tako jebao. Zato su i bili srećni sa mnom.

Podigao mi je onda noge i sastavio mi kolena sa sisama, ugurao ga je u dupe. Jebao me je još dugo.

Otišao je zadovoljan. I ja sam bila zadovoljna.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće
error: disabled