Gej stoper

Stopirao sam na izlazu iz Beograda.

Bilo je negde oko dvadeset časova kada je pored mene stao crn audi. U njemu sedi prosedi muškarac, u odelu, oko pedesetak godina. Kaže da ide do Zlatibora.

Meni je to super odgovaralo jer sam išao kući u Užice. Sedam na suvozačevo mesto i krećemo. Počinje da me ispituje; odakle sam, šta radim u Bg-u, šta studiram. Kroz priču mu govorim da idem da se vidim sa devojkom i da je nisam video ceo mesec. Tu prelazimo na temu seksa. I dok pričamo, on me s vremena na vreme dodirne po nozi, onako prijateljski, nasmejano.

Meni polako počinje da se diže, pokušao sam da prikrijem izbočinu na trenerci navlačeći duks preko nje.

U tom trenutku primetim da se i njemu digao, veliku izbočinu na pantalonama nije ni pokušao da sakrije, već ga je nameštao da se primeti još više.

Prihvatim igru i krenem i ja njega da dodirujem po nozi. On lagano spusti svoju ruku na moju i poče je povlačiti prema njegovom međunožju. Osetih ispod prstiju njegovu kitu i počeh polako da ga trljam gore-dole.

Malo se zaturi u sedište i glavom mi pokaza prema kiti. Odmah sam mu raskopčao pantalone i izvadio ga napolje. Izgledao je savršeno, veliki glavić ispod koga su se račvaju vene, obrijan, sa povećim mudima. Jezikom dodirnuh do glavića i on se strese i ispusti dubok uzdah.

Počeo sam da ga gutam što sam više mogao.

Osetih da silazi na seoski put. Vozio je još neko vreme dok sam se ja igrao sa njegovom alatkom. Kada je stao podigao sam glavu da vidim gde smo, a oko nas samo šuma. Rekao je da mora da me jebe i da izađem napolje.

Izašao sam i prišao haubi na koju sam se naslonio rukama. On mi prođe sa leđa i skide mi trenerku. Poče polako da mi trlja glavić o guzu, sve više gurajući kada dođe do rupice.

Pljunu u ruku i namaza pljuvačkom kitu pa se zatim sagnuo i počeo da mi liže čmar, gurajući jezik što dublje u mene.

Zatim se diže, namesti svoju kitu na ulaz u guzu i poče polako da prodire. Od bola počeše da mi klecaju kolena. Uhvati me čvrsto za kukove i nabi mi ga do kraja. Od jakog bola vrisnuh kao neka kučka.

Zadrža me par trenutaka i poče da me rastura. Vrištao sam još više al’ sad ne od bola već od zadovoljstva. Tucao me je sigurno dvadesetak minuta kad osetih da me puni spermom u tom trenutku i ja počeh svršavati.

Nikad u životu nisam imao tako jak orgazam.

Brzo smo se spremili i krenuli dalje. Bilo je to lepo putovanje…

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
Prikaži dugmiće
Sakrij dugmiće
error: disabled