Pokazao sam najboljoj drugarici kako se sisa kurac

Godinama se družim sa mojom najboljom drugaricom Suzanom. Toliko smo postali prisni, da sam je zavoleo kao sestru. Znao sam sve njene tajne a i ona moje.

Znala je da sam gej i da uživam dok oralno zadovoljavam muškarce. Muškarci su ludeli za mnom, jer dok je moj jezik na njihovom glaviću, osećali su se uzvišeno… Kao mali bogovi.

Jednog posle podneva me je iznenadio Suzanin poziv.

– Gde si, ribo? – tako je volela da me oslovljava.

– Tu sam.

– Znaš šta ima novo?

– Ne znam.

– Našla sam novog frajera.

– Lažeš me?!

– Majke mi.

To je bila senzacija jer Suzana nije mogla da sastavi dužu vezu od 6 meseci. Svaki put sam se nadao da je ovoga puta pravi.

– Šta hoćeš od mene?

– Da me naučiš da sisam kurac kao ti.

– Pokazivao sam ti već.

– Znam, ali ovoga puta je drugačije…

– Samo, nemoj, molim te, opet sa onim tvojim vibratorom. Povraća mi se od mirisa lateksa.

– Neće, ne brini, mačkice. Ovoga puta ćemo imati živi model.

– Šta, odsekla si nekome đoku?

– Jebem te…

– Šalim se. Hajde, tu sam kod tebe za pola sata.

Stigao sam u njen stan. Zaprepastilo me je to kada sam ugledao njenog novog dečka, Ivana, kako go sa nadrkanom kurčinom leži u krevetu i mazi se po stomaku.

– Ko je ovaj?

– Ivan, moj novi dečko.

– Jesi li ti luda?!

– Ajde, bre! Voli on i muškarce. Dobar je frajer. Samo, šutnuće me ako mu ne budem pušila kako treba. Hajde, nauči me kako da ga zavedem.

– Okej…

Ko zna šta mu je Suzi pričala o meni. Gledao me je znatiželjno. Pružio sam mu ruku da se upoznamo, a on me je povukao ka sebi.

– Ne tako brzo, maco – odgurnuo sam ga od sebe i pripremao se za uvod u lekciju za opuštanje. – Pre svega moraš da napraviš prijatnu atmosferu, mirisne sveće, prijatno svetlo, opuštajuća muzika, osveživači vazduha, kako bi ti ljubavnik verovao i kako bi bio skroz opušten. Počinješ polako i nežno da ga ljubiš po stomaku milujući ga nežno po grudima kako bi mu ojačala erekciju. Ivanu su prijali moji poljupci po njegovom glatkom telu, dok nas je Suzana pomno pratila.

– Uzmeš mu kurac u ruku i počinješ nežno da ga ljubiš, lickaš glavić i dublje ga ližeš jezikom od glavića prema jajima, maziš njime svoje obraze. Ukoliko osetiš da je mnogo napaljen i da otežano diše, uz puno pažnje ga ispuštaš iz ruku jer svaki nagli dodir može ga dovesti do svršavanja. Počinješ sa masažom jaja, ali bez preteranog stezanja kako ne bi počeo da ih prazni. Masiraš nežno rukom, a posle malo i usnama, uz tanano grickanje do granice bola… Samo toliko da ga dovedeš do ekstaze.

– Uh! Uh… Tooo… – Ivan je ponavljao.

Nije mogao više ništa da izusti jer je bio rob mog jezika, dok je Suzana držala ruku u gaćicama.

– Pustiš ga malo da se smiri, a onda mu malo jače nadrkavaš kitu. Grublje za sekund, a onda mu sisaš glavić sve više i više dok ga ne iscediš. Kad počne da svršava isisaš mu svu spermu do poslednje kapi.

– Bljak! – skočila je sa fotelje dok sam isisavao Ivana.

Nisam prosuo ni jednu kapljicu.

– Ono glavno ako voliš svog dečka, sisaćeš mu spermu u znak poštovanja. On će se osetiti zadovoljno do kraja.

– Bio si divan – uz poljubac mi je rekao Ivan.

– Ja vas sada ostavljam, golupčići, pa vežbajte.

Posle mesec dana Suzana je raskinula sa Ivanom. Imam utisak da ona nije umela sa muškarcima nikako. Kasnije mi je rekla u poverenju da Ivan nikako nije mogao da zaboravi ono vatreno pušenje i da mi nije dorasla. Nakon onog poljupca se izgleda zaljubio u mene i stalno mislio o tome.

Zvao me je više puta na mobilni i govorio mi lepe reči. Ne znam šta da radim, da li da uđem u vezu sa njim? Jebiga nekako mi se dopao, ali bojim se da ne izgubim Suzanu.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o