Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Registrovani korisnici ne vide reklame

Čudan je osjećaj pisati ovu priču… Pisati nekome nepoznatom o jednoj od svojih najvećih životnih tajni… O uživanju u ženskoj odjeći…

Od kad sam počeo da istraživam svoje tijelo i da, kao mnogi muški u ranoj mladosti, gledam filmove za odrasle, osjetio sam neku čudnu privlačnost. Na početku nisam obraćao mnogo pažnje na to. Volio sam kada vidim lijepu, zgodnu i dotjeranu djevojku/ženu. To me uvijek moglo uzbuditi.

Jednom prilikom sam gledao filmove za odrasle na TV-u i u kasne sate je počeo neki film i odlučio sam da ga gledam od samog početka. Početak mi je bio malo čudan i nakon par minuta sam shvatio da se radi o gay filmu, tj. o filmu gdje su dva muškarca bila „u akciji”.

Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Uprkos tome, nastavio sam gledati film i osjetio da mi se diže BiiiiP. Nisam mnogo razmišljabodio sam o, osloga iz trenerke i počeo da se samozadovoljavam. Nakon toga sam nerijetko tražio po internetu filmove te tematike ali sam uvijek radije gledao neki film gdje su „u akciji” bili muškarac i žena, nego gdje se radilo o gay/lezbijskoj „akciji”.

Kada sam krenuo u 4. razred srednje škole, osjetio sam neku novu privlačnost. Počele su me uzbuđivati djevojke u štiklama. Kad god bi neka od školskih kolegica obula štikle ja sam taj dan imao problem sa erekcijom i sa svojim mislima koje bi me „mučile” sve dok ne bih došao kući i samozadovoljio se…

Jednom prilikom sam ostao sâm kod kuće. Brat na fakultetu a roditelji otišli na more. Navečer dok sam gledao film za odrasle odlučio sam da pogledam u ladicu sa maminim stvarima. Da vidim šta se interesantno može naći. Uvijek sam uživao u tim „istraživanjima”…

Skinuo sam se, izvadio mamine štramplice i obukao ih. U meni se neki čudan osjećaj probudio. Nisam želio da ostanem samo u tome. Našao sam njen korzet i obukao ga. Onaj čudni osjećaj koji se probudio se počeo dalje razbuktavati i još jači je postao… Nisam ni na tome mogao stati…

Odlučio sam se probati obuti mamine štikle. Želio sam da vidim kakav je to osjećaj kad si u štiklama. Jedne sam jedva uspio da obujem, ali nisam dugo izdržao u njima jer su mi bile previše tijesne.

Tu noć sam se dva puta u tom “outfitu” samozadovoljio i doživio ekstra jake orgazme. Odlučio sam da kupim neke štikle u kojima ću se osjećati ugodnije… Našao sam jedne koje su mi se jako svidjele i bez razmišljanja sam ih kupio u svojoj veličini (hvala bogu što ne nosim velik broj cipela i što sam uspio da slažem prodavačicu da su cipele „rođendanski poklon za sestru” koje zapravo ni nemam). Morao sam dobro čuvati svoju tajnu jer sam živio u poprilično konzervativnoj sredini i svak ko bi saznao moju tajnu bi me osudio i bio bi obilježen do kraja života.

Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Došao je kraj školske godine. Ostao je još jedan pismeni rad iz matematike. Za svaku pismenu provjeru iz matematike smo moj rođak i ujedno školski kolega vježbali skupa. Tako smo se odlučili i da se za posljednju skupa pripremamo. Sjeli smo kod mene kod kuće i počeli da vježbamo. Nakon 4. zadatka sam zapalio cigaretu i počeli smo da razgovaramo i da se zezamo.

U jednom momentu je rekao:
– Jebi ga druže, ovdje nam je obojici svejedno kakvu ćemo ocjenu dobiti, zato ti nama otvori pivu i da se mi opustimo malo i da proslavimo kraj školske godine i kraj ovog školovanja kako i treba da se proslavi, a ne uz vježbanje i učenje.

Tako je i bilo. Postalo nam je obojici jasno da od daljeg vježbanja i učenja nema ništa već da nam je pijanstvo suđeno. Nažalost, imao sam samo 4 pive koje smo brzo ispili i prešli smo na rakiju, koja nas je, kasnije će se ispostaviti, pokopala! Počeli smo žestoko da pijemo i da se svakakvih tema dotičemo. U jednom momentu sam ubacio VHS kasetu na kojoj su bili neki filmovi za odrasle. Tada me je alkohol već uveliko uzeo pod svoju kontrolu… Meni se počelo mantati u vrtjeti u glavi pa sam se malo naslonio i onako ležeći počeo da mazim BiiiiP koji mi se, uz film, počeo dizati.

Kolega je također odlučio da izvadi svoj „ponos” i da se počne samozadovoljavati jer nam je obojici bilo svejedno jer smo znali da, ukoliko nekom od nas to zasmeta, možemo da se izvučemo na alkohol, tj. da krivicu prebacimo na alkohol. Ja sam pokušavao da se samozadovoljavam ali se nisam mogao usredotočiti na to što radim jer mi je pogled cijelo vrijeme letio prema kolegi…

U jednom momentu, nemam pojma kako i zbog čega, ustao sam i rekao mu da sačeka da mu moram nešto pokazati… Odljuljao sam se nekako do spavaće sobe u kojoj sam imao sakrivene svoje tajne stvari.

Obukao sam čipkane štrample, korzet koji sam ukrao od mame i štiklice koje sam kupio „za sestru”. Nekako sam krenuo prema dnevnoj sobi u kojoj je on sjedio i zamolio ga da zatvori oči na kratko. Nakon što je rekao da ih je zaklopio, ušao sam u sobu i rekao mu da sad može pogledati. Otvorio je oči i vidio sam da je duboko iznenađen i da to sigurno nije očekivao. Zamolio sam ga da to ostane između nas dvojice i da nikome ne govori, na što mi je namignuo i rekao da ne trebam da se brinem.

Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Nekako sam otišao do njega, nemam ni ja pojma kako sam to uspio u zaista visokim štiklama. Sjeli smo i počeo me ispitivati od kad ja to volim, zašto, kako… Rekao sam da ću mu sve sutra objasniti i da sada ne želim trošiti vrijeme na to i spustio sam mu ruku na BiiiiP.

Pogledao me iznenađeno i progutao je knedlu a ja sam mu rekao:
– Moram da platim tvoju šutnju, ali moram i da ispunim svoju fantaziju…

Spustio sam glavu i počeo da mu pušim BiiiiP… Nakon par minuta pušenja počeo je da svršava i da mi puni usta. Nisam se mnogo bunio ni opirao već sam svaku kap prihvatao i gutao… I dalje nisam prestajao da mu pušim. Oblizivao sam mu BiiiiP i htio sam da ga dobro obližem i očistim…

Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Digao sam glavu i vidio njegov izgubljen pogled… Nije bio svjestan šta se to sve tako brzo izdešavalo…

Ujutro kada smo se probudili, objasnio sam mu sve i zamolio ga još jednom da to ostane naša tajna, što je i ostala sve do danas…

Prošlo je 5 godina od tog događaja. Ja sam se u međuvremenu oženio i počeo skroz novi život, drugačiji od onoga o čemu sam ikada sanjao, maštao, fantazirao… Moram prizati, ovaj život je mnogo bolji nego što sam ja svoj život ikada zamisliti mogao. Zahvalan sam bogu na toj sudbini i na svemu što se do sada desilo…

Kada sam se preselio da živim skupa sa ženom, morao sam da zanemarim svoju tajnu. Nisam više mogao da se ponekad opustim u ženskoj odjeći, štiklama… Prošle su dvije godine zajedničkog života i ja sam se odlučio da počnem da se ponovno ponekad prisjetim svoje tajne i da počnem ponovo da katkad uživam u ženskoj odjeći i štiklama. Odlučio sam da odem u susjedni grad i da kupim štiklice koje sam vidio u jednoj prodavnici koja se nalazila i u mom ali i u susjednom gradu. Opet je prodavačica radoznalo upitala za koga su cipele pa sam ponovno morao reći da su „za sestru”…

Kada sam došao kući, obuzeo me je neki čudan osjećaj… Brzo sam skinuo sve sa sebe, obukao ženine štrample, obuo svoje nove štiklice (koje su bar 15 cm visoke) i obukao jednu dužu majicu koja je dosezala malo ispod guzice. Pustio sam sebi porno film i uživao bar nekih sat vremena. Nakon što sam svršio, nisam mogao odoliti i morao sam da popijem svoju spermu…

Rekao mi je da mogu ostati u ženskoj odjeći…

Prolazilo je vrijeme a ja sam s vremena na vrijeme znao da upadnem u ženinu odjeću i štiklice i da se opustim i da uživam na svoj način. Jednom prilikom sam se dotjerao. Obukao sam sexy štramplice, crne sa nekim dezenom, svoje sexy štiklice i usku haljinicu u koju sam se jedva uspio upakovati a koja je dovela do izražaja moju poprilično ženstvenu figuru.

Otišao sam u dnevni boravak da ugasim TV i dok sam išao prema vratima čuo sam da neko kuca na prozor. U stomaku me je sve presjeklo. Okrenuo sam se i vidio sam ženinog brata. Krenuo sam ipak prema vratima, da se presvučem, pa ću onda da mu otvorim, no on je opet još jače pokucao i mahnuo mi da dođem do vrata i da otvorim. Nisam imao izbora nego sam morao takav, u ženskoj odjeći da otvorim vrata.

U glavi mi se svašta počelo motati. Najviše sam se bojao da će on svojoj sestri reći za ovu tajnu… Te moje misli je prekinuo njegov glas:
– A gdje si se ti to spremio? Ili bolje da kažem spremila? – počeo se malo smijati a ja crveniti… – Zatvorio je balkon za sobom a ja sam krenuo u spavaću sobu da se presvučem ali na pola puta me presječe njegovo pitanje: – Kuda ćeš? – Odgovorio sam mu da se idem presvući. Rekao je da, što se njega tiče, ne moram da se presvlačim… Da mogu ostati u ženskoj odjeći.

Bez da sam mu išta rekao ili ga nešto pitao rekao je da se ne trebam plašiti i da ništa neće reći svojoj sestri. Da se mogu slobodno opustiti i da se ne brinem. Sjeli smo tako, popili kafu i pričali. Zanimalo ga je sve to, odakle i kako se „to” probudilo u meni. Ukratko sam mu objasnio i uz tu priču smo priveli kafu kraju. On je morao dalje da ide, a ja sam se odlučio presvući da me žena ne bi zatekla u tom izdanju. Međutim, kada sam skinuo štrample, BiiiiP je bio spreman za jedno BiiiiP.

Uzeo sam ga u ruku i počeo da drkam i da mislim na njenog brata… Nije mi dugo trebalo da svršim.

Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Nakon te situacije sa njenim bratom, on mi je počesto znao napisati SMS i često, kad smo nasamo, znao upitati za štiklice i suknjicu… Sviđao sam mu se takav, u ženskoj odjeći. Dva-tri puta je dolazio na kafu kada sam ja sam bio kod kuće i zamolio me svaki put da ponovo obučem „nešto onakvo”.

Jednom prilikom, dok smo tako sjedili i pričali, primjetio sam da on nije baš hladnokrvan i da mu se BiiiiP digao… Nisam mnogo razmišljao već sam ga upitao:
– A zbog čega se Junior digao? – Crvenilo mu je prekrilo lice i počeo je da traži izgovor. Rekao sam mu da znam da je to zbog mene i zbog mog izgleda, što je on počeo da negira i da se pravda kako je dobio sms od neke koleginice koja je zaljubljena…

To me jako razljutilo pa sam ustao i prošetao do kuhinje. Kad sam se vraćao nazad vidio sam da guta knedle i da rukom namješta BiiiiP na stranu, tako da ne bi opet šta rekao… Odlučio sam se da sjednem pored njega i spustio mu ruku na BiiiiP. Još uvijek se pitam otkud mi toliko hrabrosti za takav potez. Rekao sam mu da nema potrebe da se stidi i da se opusti slobodno. Poljubio sam mu vrat i rekao da se prepusti dok sam mu zavlačio ruku u gaće i vadio BiiiiP… Spustio sam glavu i počeo da mu pušim…

BiiiiP mu je nestajao u mojim ustima. Duboko sam ga gutao i prelazio jezikom preko njega… Uzduž sam ga cijelog lizao… Glaviću sam posvetio posebnu pažnju jer sam, kao muškarac, znao koliko smo mi osjetljivi na to područje… U jednom momentu sam osjetio da bi mogao uskoro svršiti pa sam ga izvadio i stao na momenat.

Rekao sam mu da ne želim da se samo na ovome završi već da želim da idemo malo dalje… Uzeo sam ga za ruku i odveo do spavaće sobe i odgurnuo ga na krevet i rekao mu da skine hlače. Iz noćnog ormarića sam uzeo kondom i dodao mu i rekao da bude pažljiv. Napravio sam rupu na štramplicama dovoljno veliku da može da mi dođe do guze…

Stavio je kondom, ustao sa kreveta i rekao mi da se naguzim, šta sam ja rado i brzo učinio a on je namjestio BiiiiP na ulaz i počeo lagano da prodire unutra. Nije trebalo mnogo vremena. Nakon par pokušaja BiiiiP je već bio unutra… Laganim pokretima je ulazio sve dublje i dublje sve dok cijeli nije bio unutra…

Počeo je da ubrzava i da me jače jebe. Nisam mogao da vjerujem da mi se to dešava sa njim. Sa zabranjenim voćem… Nakon par minuta ga je izvadio, skinuo kondom i počeo da svršava.

Bio sam sretan što sam uspio da se okrenem i da primim svu spermu u usta. To mi je bio šlag na tortu…

Nakon toga dana, naš odnos se nije mnogo promijenio (u javnosti i u prisustvu drugih osoba), ali u situacijama kada smo sami, naš odnos je bio drugačiji nego prije…

Zaveo sam zeta rođenog u ženskoj odjeći

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x