Vrela Jasna iz oglasa koju sam karao u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Šanse da sretnete osobu radi seksa tako što ćete ostaviti oglas na nekom erotskom sajtu su, po mom mišljenju, vrlo male. Evo zašto tako mislim. Žene se javljaju samo zato što ne mogu da budu slobodne u seksu sa svojim partnerima. One imaju ili strah da ce njihove „jače” polovine pomisliti nešto loše o njima ako govore „bezobrazluke” dok se jebu, ako traže da im poližu picu, odnosno ako požele promenu seksualnog „položaja” ili analni seks. I drugo, ipak se boje da sretnu „uživo” muškarca na čiji bi se oglas eventualno javile. Kod muškaraca je slična situacija. U oba slučaja važi da su to stidljive ili nedovoljno atraktivne osobe bez seksualnog iskustva. Slobodno me demantujte ako nisam u pravu. No, evo događaja koji će vam, ipak, dati nešto nade (lažne?). Ipak sam jednu takvu jebao u dupe.

Jasna (izmišljeno ime) je žena u svojim kasnim tridesetim čiji muž nije imao mašte u seksu. Kada bi se jebali, obično bi prvo ugasio svetlo, popeo se na Jasnu stenjući i posle dva „uboda” bi svršio i legao da spava. Ne bi se ni oprao. Klasična priča. Tretirao ju je baš kao objekat. Kao živu lutku sa „rupom”.

Jasna je bila toliko seksualno neispunjena da ju je njena želja za muškarcem sa kojim bi se konačno strasno izjebala, naterala da se javi na jedan erotski oglas. Pogađate da je to bio moj oglas. Znam da mi ne verujete. Nisam mogao ni ja.

Nakon nekoliko izmenjanih e-mailova, konačno smo prešli na „na stvar” – dogovor o susretu. Prvo što smo priznali jedno drugom bilo je to da imamo malo straha od svega što bi želeli da uradimo.

Zatim smo diskretno razmenili fotografije (oboje izgledamo prosečno ali taj neki seksualni naboj, koji je stvoren razmenom naših neostvarenih seksualnih potreba, je doprineo da se skoncentrišemo više na ono što želimo da uradimo nego na naš izgled) i konačno ugovorili susret. Ona je došla u grad u kojem živim izgovarajući se kod muža na način na koji samo žene to znaju. Zatim smo otšli u hotel koji je, priznaćete, najbolji za takve susrete (ako ne živite sami).

Bilo je već veče, prilično sparno, što je samo doprinelo našoj uzbuđenosti. Skinuli smo jedno drugo, milujući se pritom. Ne mogu vam opisati izraz njenog lica kada je po prvi put u životu došla u situaciju da slobodno dodirne međunožje jednog muškarca.

Nastavili smo sa milovanjem u kupatilu. Ah da, ona je bila žena prosečne visine, smeđe kose, lepih oblih grudi, možda nešto većih od proseka, ali lepo oblikovanog dupeta i butina. Svoje stidne dlake nije brijala već ih je samo malo „oblikovala”. Sad, malo mi je glupo da vam opisujem sam sebe ali evo par informacija. Visok sam 180 cm, smeđe kose i očiju, širokih ramena i poprsja. Kurac nisam merio još od osnovne škole, ali ima tu negde oko 18 cm. Malo li je? A i što da se lažemo?

Ljubeći i milujući se, vratili smo se u sobu i tu nastavili započeto. Prilično me je palila činjenica da ona želi da ispita svaki deo mog tela. Može zvučati profano, ali je zaista bilo tako. Ljubila mi je grudi, bradavice i stomak, milujući me istovremeno po preponama i bedrima.

Kada je svojim usnama stigla do kurca, podigla je glavu i uzela ga u ruku. Pažljivo ga je drkala i radoznalo gledala. Ne zbog veličine ili šta ti ja već znam, već je jednostavno prvi put ispitivala kurac po svojoj volji.

Malo ga je liznula a onda stavila u usta. Fantastičan osećaj. Ni jedna žena pre nje mi nije pušila kurac, pa sam bio prilično napaljen činjenicom da mi se to dešava. Osetio sam da ću da svršim što sam joj i rekao. Rekla je:
– OK, izdrkaću ti ga na sise.

Tako je i bilo.

– …Hhmmmm… razmaži spermu po njima dok se ne upije kao krema – nastavila je.

Legao sam do nje ali nije bilo odmora. Opkoračila me i „sela” mi na lice rekavši:
– Poliži mi macu, molim te.

Ni tu nisam imao nekog iskustva (doduše, bišoj devojci sam „jeo pičku” ali je ona posle postala oralni fanatik i više je volela da joj ližem picu nego da se jebemo. Fetiš… šta li već.. ?).

Jasna je „mjaukala”:
– Mmmmm… mmhhhhhmmmm… sssssshhhhhh… m… hm… – trljajući se istovremeno o moja usta i nos. – Stavi jezik duboko unutra.
– Hoću, ali bolje da legneš i raširiš noge. Tako ti lakše, mogu prići i zavući jezik. – I onda opet:
– Mmmmm… ssshhhh… mmmmm… liži je… celu me poliži, tako… čitavom širinom jezika… to… e tako… svršavam! Svršavaaammmm!

Stresla se kao prut, podižući karlicu ka mojim ustima.

Rukom je sklonila kosu sa čela.

– Znaš li da sam prvi put svršila a da nisam sama dirala klitoris? – pitala je. – Hajde da ispušimo po jednu pa da nastavimo.

Legla je na mene grudima prelazeći preko mog tela. Zatim se okrenula trljajući se sisama o moj kurac koji je ponovo pokazivao znake života. Spustila je pičku ka mojim ustima istovremeno mi drkajući kurac svojim sisama. Zatim je počela da mi liže jaja. Kao što znate, jaja su osetljiva i ako su žene nespretne, može doći do pada erekcije. No, Jasna je bila vrlo nežna, pažljivo ih stavljajući u usta.

Gurnula mi je svoj vreli jezik u dupe

A zatim je uradila nešto što nisam ni sanjao. Liznula mi je anus na kratko! Kada sam glasno zastenjao, ona je to ponovila. Lickala me je tako a onda je stavila vrh jezika unutra dok sam osećao kako joj voda curi iz usta ka mom anusu. Osećaj je bio fantastičan pa sam pomislio da bi bilo fer da i ona iskusi taj osećaj.

Lizao sam je oko anusa, grickajući je za dupence. I konačno sam joj stavio jezik unutra.

– Aaaahhhhh… mmmm… – svršila je! Pravo žensko. Da li ste znali da su žene devet puta pohotnije od muškaraca?

Ponovo me je opkoračila sedajući mi na kurac koji je bio toliko čvrst da sam se i ja čudio. Čitava ta situacija, želja za čistom seksualnom ekstazom je doprinela da se zaista razuzdamo. Uzela ga je jednom rukom dok je drugom rukom raširila usne svoje mace. Lagano je sela.

– Mmmmhh… uuu… aaaaahhhh. – Bio je ceo u njoj. Gledala je mesto susreta naših organa. – Vidi, ušao si mi do kraja… tako te lepo osećam… ooohhh…

Trljala se napred-nazad. Nije „skakala” po kurcu. Svi koji su se jebali u toj poziciji znaju da je to teško za ženu. Žene treba da imaju jake butne mišiće i dobru kondiciju za tako nešto. Bila je toliko vlažna da je curilo iz nje kvaseći mi stidne dlake koje su se izmešale sa njenim. Baš smo se jebali! Ustala bi na kratko a onda se ponovo spustila…

– Volim trenutak kada mi ulaziš…
– I ja… volim da osetim ulazak… sam taj trenutak prodiranja u tebe. Uhhh… tako si topla pičko…

Vrela Jasna iz oglasa koju sam karao u dupe

Uhvatio sam je za bokove pridigavši se. Sad smo već bili u sedećem položaju. Bradavice su nam se dodirivale još više nas paleći. Strasno smo se ljubili, ližući jedno drugome jezik i zavlačili ih duboko u usta. Oboje smo stenjali od zadovoljstva.

– Krle… sad ću… sad ću svršavam… aaahhhhh!!!

Jako sam je navukao na kurac i ostao da mirujem. Ona se izvila unazad, nabijajući se do kraja.

– Okreni mi dupe – rekao sam joj – raširi malo noge… tako… isturi guzu ka meni… super… evo ga… ulazi… aahhhhh!!!

Lagano je počela da meša. Vrlo brzo smo uspostavili ritam. Preko ramena me je gledala kako se nabijam u njenu toplu unutrašnjost.

– Uživaš? – pitala me je.
– Uh… ne… pitaj… me… ništa… Jasna… Ovi tvoji guzovi… – Grabio sam joj guzu koja bi blago drhtala poput pudinga, dok bi joj se nabijao u vrelu pičku (a uskoro i u dupe). Bila je stvarno tesna. – Lezi na leđa – rekoh joj. Izvadio sam kurac i drkajući ga, sačekah da se okrene. – Hoću da rukama raširiš picu i zamoliš me da ti ga stavim.

Podigla je noge, široko ih raširivši u obliku slova V, ruke stavila ispod njih i prstima obe ruke raširila svoje, od strasti, nabrekle usne.

– Sviđa ti se ono što vidiš? – pitala je – zašto mi ga onda ne staviš unutra? – zadirkivala me je svojim promuklim glasom.

Naslonio sam glavić na njene usne i polako ušao. Onda sam ga brzo izvadio i nastavio da s njim trljam po njenim oteklim usnama.

Vrela Jasna iz oglasa koju sam karao u dupe

– Pališ me, a? – pitala je. – Nemoj, stavi mi ga molim te, moram da ga osetim. Hočeš?
– Evo ti ga… uzmi… – odgovorio sam joj ritmično ulazeći u nju čitavom dužinom. Zatim sam ja počeo da mešam kukovima nabadajući je pod različitim uglovima i različitim tempom.
– To… izluđuješ me…

Polako sam joj ulazio u dupe, sve dublje i dublje

Okrenuli smo se na stranu tako što smo legli na levi bok a ona prebacila svoju desnu nogu preko moje desne strane. Vrhovima jezika smo se „lickali” a ja sam mogao da joj kliću dodirujem rukom. Stenjali smo i mumlali.

– ‘Ej… hoću da me jebeš u guzu… – stenjući je rekla. Priznajem da me je njen zahtev prilično iznenadio. Retke su žene/devojke koje zaista žele analni seks. No, ovu priliku nisam mogao da propustim. Zar to nije bila moja fantazija? Jebati ženu u dupe, potpuno je seksualno potčiniti i to još na njen zahtev. Verujem da mnogi od vas svršavaju na samu pomisao.

Kurac mi je već bio toliko mokar da sam iznenađujuće lako prodro kroz sfinkter. Zastenjala je kada je glavić probio barijeru.

– Lagano – rekla je – guraj ga polako. – Promešala je kukovima da bi se navikla na nenaviknuto prisutvo kurca u njenoj guzi.
– Boli? – pitao sam je.
– Malo – bio je njen odgovor. – Oh, izgleda ogroman! – Čvrsto sam joj stezao grudi nežno je ljubeći u vrat.
– Ne mogu da verujem koliko si tesna!
– Jesi li čitav ušao? – stenjala je – kao da sam pocepana na dva dela!

Vrela Jasna iz oglasa koju sam karao u dupe

– Samo još malo – gurnuo sam napred osećajući kako me steže svojim guznim mišićem. Konačno sam ušao ceo. Moje bruce su je dodirivale. – Kako je?
– Neverovatno! Ne mrdaj dok se ne naviknem – rekla je. Nastavio sam da je ljubim po vratu i ramenima, ostajući potpuno miran u njoj. Zidovi njenog rektuma su bili neverovatno topli. Pomalo bi stiskala i opuštala anus oko mog kurca kao da je isprobavala elastičnost guznog mišića. To se odrazilo i na mene.

– Ako tako nastaviš – svšiću – rekoh – već sam blizu.
– Ne! Molim te nemoj još! Samo što si ušao, praktično me još nisi jebao. Možeš li?
– Pokušaću. Nemaš pojma kako je dobar osećaj – odgovorio sam joj.
– Bol je oslabio, daj mi još par sekundi i možeš početi da se polako pomeraš.
– Ali, onda ću odmah da svršim…
– Nećeš! Ako to ipak uradiš neću ti dozvoliti više nikada da me jebeš u dupe.

Nije mi bilo lako, verujte. No, pomisao da možda više nikada u životu neću imati priliku da jebem neku ženu u dupe, me je malo ohladila. Počeo sam da mislim na nešto drugo. Jasna je polako počela da se mrda napred i nazad. Škrgutao sam zubima, uzdržavajući se da ne svršim. Praktično se ona sama navlačila na moj kurac koji samo što nije bio pukao od napregnutosti.

– Aahh, što je dobro. Uuuhhhh… Krle… mislim da ću svršiti… Počni da me jebeš!!!

Vrela Jasna iz oglasa koju sam karao u dupe

Jedva sam dočekao. Počeo sam grubo da joj ga nabijam. Jebao sam je stvarno dobro. Nije da se hvalim 🙂

– Ohhhh! Jebeš me u dupe… to… neka me zaboli… ooohhhh!!! Razbij me. Nabij mi ga… mmmmm… svrršavammmmmmmm!!!

A onda je puklo! Mislim da sam ceo minut svršavao u njenoj toploj bulji.

– Svrši… svrši u meni… to… ala si topao… mmmmm… to… uuuhhhh – stenjala je.

Kurac mi je nakon pražnjenja ostao u njenom dupetu. Ležao sam preko nje, potrbuške. Dahtali smo od uzbuđenja.

Vrela Jasna iz oglasa koju sam karao u dupe

– Bilo je super – rekla je – moraćemo ovo da ponovimo što pre!
– Naravno – odgovorih.

Dalje šta se događalo nije toliko interesantno. Jasnu sam jebao u dupe još nekoliko puta. No, o tome neki drugi put.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x