Jebao sam je u guzu, na haubi, pod zvezdama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Avgustovsko je veče oko 22h. Svuda je nesnosno vruće. To vrelo veče sam je jebao u guzu…

Stigao sam ispred njene zgrade, sačekao minut-dva i Nena je stigla i ušla u auto. Poljubili smo se i krenuli…

Ranije: Nena i ja smo se upoznali pre dva meseca slučajno na Adi Ciganliji u kafiću na obali krijući se od popodnevnog sunca koje je pržilo. Dok sam pio kafu ugledao sam je za susednim stolom kako gasi žeđ limunadom. Mojih je godina – pomislio sam i rekoh sebi – sigurno nekog čeka. Prolazilo je vreme a ona je i dalje sama, kad u momentu dok je pomerala ruku, njene sunčane naočare poletele su ka meni sa stola do mojih nogu. Podigao sam se dohvatio ih i dodajući ih joj, pogledali smo se u oči.

– Izvolite – rekoh dok sam joj dodavao naočare pogledao sam je ispitivački.
– Hvala – reče odmeravajući me.

– Baš je vruće a ne rashlađujete se u vodi. – pokušavao sam da započnem razgovor.
– Žene ne mogu baš uvek u vodu. – kao da se požalila.

I tako je započeo naš razgovor i druženje.

Sveže razvedena, kao i ja. U potrazi za srodnom dušom, kao i ja. Željna ljubavi i seksa, opet kao i ja. Doktorka sa dvoje dece, lepa, prijatna i mila.

Tako je započelo a nakon toga smo se sreli opet za dva dana, popili piće u gradu i ljubili se u kolima kao tinejdžeri.

Novi susret opet za nekoliko dana pa smo otišli kod mene i doživeli smo neverovatne trenutke gde smo vodili ljubav nekoliko sati. Često smo to ponavljali na svakih nekoliko dana kada su nam obaveze dozvoljavale… Iako sam imao dosta iskustva, sa Nenom sam uživao u svakom momentu.

Nena je svršavala puno puta i bila jako glasna u svojim orgazmima da sam stalno stavljao svod dlan između njenih usana i zuba da bi bila tiša i da je moje komšije ne čuju. Živim u novogradnji i ovo se čuje u svim stanovima okolo. Komšinice su počele da mi se javljaju sve napadnije smeškajući se. Moram priznati da mi je to donekle i prijalo.

Sada: Vozili smo se tako gradom otvorenih prozora. Palo mi je na pamet da je odvedem na moje omiljeno mesto. Izašli smo iz grada i počeli da se penjemo na brdo seoskim makadamom. Moja ruka je sa menjača klizila na njeno koleno preko butina, do vrele ribice.

Stavila je ruke na moje međunožje, otkopčala rajferšlus izvadila moj dignuti BiiiiP, spustila glavu i stavila ga u usta. Više nisam menjao brzine već uživao u savršenim ustima koja su se poigravala sa njim. Jedva sam održavao koncentraciju da ostanem na putu punom rupa i da uživam.

Došli smo na vrh brda pa sam zaustavio auto i izašli smo napolje u sred polja i livada. Oko nas vrelina i blagi povetarac koji nas rashlađuje. Beograd ispod nas, kao da je goreo od jare i miliona svetala a Dunav iskričavo svetlucao od toga. Sa neba su sve zvezde obasijavale nas. Cvrčci su pevali svoje pesme praveći muziku za nas.

Počeli smo da se ljubimo kada sam je podigao da sedne na haubu golfa. Ljubili smo se, polako skidajući se i odeća je nestajala sa nas. Ostali smo goli napolju i uživali u tom momentu. Fantastičan osećaj je biti go napolju po vrelini i bez brige da će neko naići.

Nastavio sam da je ljubim u uši, vrat, spuštajući se na ne baš velike sise ali jako čulne. Grickao sam i njene bradavice i prelazio sa jedne na drugu i stavljao što dublje u usta.

Stajao sam ispred branika i polako je oborio da legne na haubu…

Nastavio sam da je ljubim po stomaku nestašnim jezikom silazio sve niže do vrele i sočne pičkice. Usnama sam joj rastvorio usmine i jezikom počeo da se igram sa klitorisom. Spustio sam jezik niže i ušao u nju što sam više mogao. Tako sam jezikom išao u krug pa opet do klitorisa. Trudio sam se da jezikom uđem što dublje u nju. Mešala je svojim kukovima pomažući mi u tome.

Pica joj je jako sočna i skupljao sam sve njene sokiće. Jezikom sam prodirao duboko u nju i izluđivao je dok je ona nabijala svojim rukama moju glavu što dublje u sebe. Osećaj je bio neopisiv.

Posle malo vremena je počela da stenje i vrišti jako glasno. Ovog puta nisam morao da brinem jer nije niko mogao da čuje. Odgurnula mi je glavu od sebe i sišla sa auta. Prislonila me je na branik, seo sam ja na haubu golfa i onda je ona počela da me ljubi svuda spuštajući se do mog nabreklog BiiiiP željnog njene sočne BiiiiP. Nisam bez iskustva ali svaki put sa Nenom bilo je neopisivo. Ali, pokušaću da vam dočaram.

Prvo ga ljubi usnama nežno svuda do jaja. Pa ih onda stavlja jedno za drugim u usta. Pošto sam uvek obrijan ona se na jajima zadržavala a moje uživanje je bilo vrhunsko. Nakon toga se igrala sa njim vrhom jezika kojim me izluđivala. Tek onda ga je stavila u usta i počela da ga nežno usisava u sebe sve dublje i sve brže. Pokušavala je da ga stavi duboko u grlo a jezikom mi je nadraživala koren. Neverovatan osećaj.

Radila je to polako, pa sve brže i brže a ponekad svojim nosem dodirivala moj stomak gutajući ga duboko. Mmmmmmmmm. Kako bih voleo da je i moj jezik u njoj ali to prostor ovog puta nije dozvoljavao.

Legao sam preko haube i prepustio joj se. Pogledao sam zvezde kako trepere. Ubrzala je svoj rad, žmarci iz kičme su počeli da mile po meni i počeo sam da svršavam duboko u njena usta. Pokupila je svaku kap ne ispuštajući ništa. Ustala je i počeli smo da se žestoko ljubimo. Ona je iz mojih osetila svoje sokove a ja iz njenih svoje.

Zapalili smo cigarete ćuteći i uživajući u momentu, Beogradu, pesmi crvčaka, zvezdama, vetriću koji nas je pomalo rashlađivao.

Milujući je počeo sam da joj mrsim kosu a nakon toga i ljubim. U meni se budila nova želja za njom. Ljubio sam je u usta duboko su nam se jezici preplitali i igrali svoju igru. Prešao sam na vrat koji sam nežno ustima milimetar po milimetar ljubio prelazeći na uši. Počela je da stenje a moj BiiiiP ponovo da se diže postajući sve tvrđi i tvrđi.

Rukom sam otišao u istraživanje preko bedara do njene pice. I ona je bila vlažna da su se sokovi slivali.

Podigao sam se polako i namestio BiiiiP na ulaz pice. Ulazio sam polako milimetar po milimetar želeći da ona oseti mene a ja nju. Ulazio sam u njenu vrelinu topeći se u njoj. Počela je snažno da diše dok sam BiiiiP stavljao duboko u nju.

Jebao sam je u guzu, na haubi, pod zvezdama

Na moje brže pa sporije kretanje napred-nazad, levo pa desno, pa polako u krug, odgovarala je njihanjem kukova trudeći se da što dublje uđem u nju. Počeo sam da ubrzavam sve brže i brže izlazeći napolje iz nje i ulazeći ponovo duboko u nju.

Dok sam to radio u jednom momentu BiiiiP je slučajno skliznuo niže do guze. Tu sam zastao i podigao ga rukom nazad ali je rekla da bi volela da ga oseti u guzi prvi put.

Zastao sam zamišljen. Nije valjda da nije nikad probala? Hajde, zašto da ne. Polako sam se malo sagnuo i jezik zaronio duboko u picu gde je koji sekund pre moj BiiiiP duboko uranjao. BiiiiP je bila skroz mokra pa sam se spustio polako do guze jer sam želeo da se opusti.

Jezikom sam dodirivao guzni otvor polako kružeći po njemu.

Ona je stenjala duboko mešajući dupetom u krug. Jezikom sam polako ulazio u njenu guzu ostavljajući što više pljuvačke. Polako se opuštala i jezik je polako prodirao kroz ulaz. Podigao sam se i namestio svoj BiiiiP na guzni otvor gledajući je u oči.

Polako sam ulazio i vraćao se delić milimetra po delić milimetra. Trajalo je dugo, dvadesetak minuta dok sam polako mic po mic ulazio u nju dok nisam prodro do kraja. Nisam želeo da oseti ni najmanju bol već samo užitak.

Tako je i bilo, jer je posle toga postavila ona mene na haubu ispod sebe. Sela je na mene i ubacila opet BiiiiP u svoju guzu posle čega je započela svoj divlji ples. Trudio sam se da joj palcem mazim klitoris dok se ona kretala gore-dole po njemu.

Odjednom stenjanje i vrisak uz njeno svršavanje a i meni su počeli da se stežu mišići na kičmi, muda polako da se skupljaju i kreću. Počeo sam da svršavam duboko u njenu guzu.

Osetila je to i nastavila dok nisam i poslednju kap iscedio u nju. Zastali smo a tako i ostali narednih desetak minuta dok nismo došli sebi. Divlje smo opet počeli da se ljubimo ali smo shvatili da smo premoreni i da je skoro zora.

Jebao sam je u guzu, na haubi, pod zvezdama

Obukli smo se i pošli nazad u naš veliki grad.

Ostali smo još nekoliko meseci zajedno dok nije morala da se preseli u drugi grad zbog posla a nakon toga su nas vreme i obaveze razdvojile zauvek.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlično

1
0
Would love your thoughts, please comment.x