Jebali su prvo mamu pa mene

Registrovani korisnici ne vide reklame

Živio sam s roditeljima do momenta kad su se rastali i nakon dužeg razgovora odlučio sam poći s mamom van države. Dobila je posao u Španiji kod neke svoje kolegice iz srednje škole. Ovo je priča o događaju kad su Buzdovan i njegova ekipa imali redaljku nad nama. Njih šestorica, jebali su prvo moju mamu, pa onda i mene.

Vremenom sam uhvatio jezik, stekao prijatelje, djevojke, završio školu tako da u nekom trenutku nisam ni primjetio da sam daleko od doma.

Mama je isto tako nastavila normalan život, zaposlila se, stekla društvo, te je nakon par neuspjelih veza ostala slobodna skoro pa 3 godine. Često bi je kolegice s posla, kad dođu u goste, nagovarale da nađe nekog za sex barem ali i to je odbijala.

Bila je žena u 40-im godinama. Izrazito se dobro nosila sa situacijom i izgledala je kao boginja. Velike grudi, bokovi kao saliveni za njeno vitko tjelo, dugih nogu… Bila je san svakog muškarca – mene prvog.

Jedne večeri smo oboje se spremali za izlazak te sam joj rekao da ne planiram brzo kući. Rekla je da neće da me čeka te da će ranije kući jer je bila premorena od posla. Izašla je prije mene i jasno sam vidio kada je sjela u auto i otišla u pravcu grada. Inače, živimo na periferiji gdje smo dobili kuću na korišćenje od njenje kolegice koja se udala za bogatog Španca i tu žive već godinama.

Pošto se nisam osjećao baš najbolje i nije mi bilo do izlaska ostao sam u kući, tačnije u sobi na spratu gdje mama rijetko zalazi.

Nakon što sam izdrkao par puta krenuo sam da siđem u kuhinju po večeru i začuo sam vrata. Bila je to mama s nekim crnim tipom. Pomislio sam kolega s posla ili nešto slično ali samo što sam želio da se javim da sam u kući taj joj je momak već gurnuo jezik u usta i naglo stegao sisu. Zastao sam kao ukopan, a kurac mi se digao bez obzira što sam drkao samo minutu prije.

Povukao sam se nazad do hodnika i posmatrao situaciju sa visine i potajno ga drkao. U tom momentu mama je kleknula pred njega i tako ga puzeći pratila do fotelje u dnevnoj sobi, koja je bila tačno ispred stepenica i imao sam čitavu situaciju pred očima. Mama puši kurac nekom nabildanom i

Nakon nekih 5 minuta momak je uzeo telefon i okrenuo par brojeva i tek sam tad naslutio pravu akciju. Mama je i dalje se gušila u nekih 22 cm crne batine kad je neko pozvonio na vrata.

Dečko ju je samo odgurnuo s kurca i onako gol prošetao se hodnikom do vrata, kao da je u svojoj kući i otvorio vrata ostatku bande. Ušla su još 3 momka i na vratima na slabom španjolskom rekli:
– Ne brini, stižu još dvojica. Gdje je kurva koju karamo? – Nešto su ćaskali do dnevne gdje ih je mama, i dalje na koljenima, čekala otvorenih usta.

U momentu su je okružili i počeli pipati po tjelu. Spremno je primala svaki milimetar tih batina u usta.

U čudu sam gledao, moja mama će postati djevojka s pornića na koji sam drkao prije 20 minuta. Nisam mogao da vjerujem. U jednu ruku me palilo a u drugu sam želio da iskočim i sve ih istjeram napolje, ali nešto me vezalo za zid.

Jebali su prvo mamu pa mene

Kroz još nekih 10-ak minuta još dva muškarca tamnije puti su ušli u kuću, zaključali vrata i pridruzili se orgiji. Njih 6 su sjeli na trosjede a mama ih je na koljenima obilazila u lizala od pasa na dole. Uživali su dok ih je služila kako najjeftinija prostitutka na uglu, par blokova od naše kuće.

U jednom momentu jedan je ustao i dok je pušila kurac, ugurao joj svoj kurac do jaja u macu. Poželjela je da vrisne ali su joj zakovali glavu na kurcu.

Par puta, dok su joj usta na kratke momente bila slobodna izustila bi iz bola:
– Buzdovanu – kad bi jedan od 3 momka koji su prvi došli, bio duboko s leđa ušao. Dobro sam ga zapamtio, imao je čudnu tetovažu na vratu.

Sve je izgledalo nevjerovatno, dečki su je jebali bez milosti i predaha. Teško ih je sustizala u tempu. Čuo sam par puta da su spomenuli moje ime, nije joj bilo drago zbog toga ali osjetio sam da je uživala.

Kad su se već počeli dosađivati Buzdovan naredi da svrše i reče da je vrijeme da idu. Kada su je već okupali spermom, dok je ležala na podu, jedan ju je zgrabio za glavu i kada je krenuo da je poljubi u usta napunjena spermom, čemu se ona po reakciji ponadala, samo ju je pljunuo i prozborio:
– Sanjaj droljo – i odgurnuo nazad.

Jebali su prvo mamu pa mene

Ostala je plačući umazana spermom a ja sam izljevao mlazove i mlazove sperme. Otišao sam u sobu i zaspao.

Sutra smo se ponašali kao da se ništa nije dogodilo ali napetost se osjetila u zraku. Opet sam je navečer prevario da izlazim te se ponovo sakrio u sobu. Opet stiže društvo ali sad u manjem broju. Stigla su 3 momka, među njima i Buzdovan. Odmah sam ga prepoznao po tetovaži. Ponovo seansa s mojom, već kurvom od mame.

Ali ovaj je put uživala u kurcu i nije dozvolila da i jedna tjelesna rupa ostane prazna tu noć. Nakon što su svršili po njoj, Buzdovan se propisno ispišao po sisama da spere spermu. Dnevna soba je na kurac ličila.

Jebali su prvo mamu pa mene

Dvojica su izašli, mama otišla pod tuš a on je ostao u dnevnoj te onako gol sjeo i čekao je da se vrati. Imao je 26-27 centimetara u erekciji.

Neprekidno sam svršavao na sve što se dešavalo. Nakon nekog vremena mama se vraća iz kupatila i samo ga je opkoračila i ponovo zajahala.

Trpao ju je kao lud. Vaginalno, analno, oralno… nije bila pošteđena ni trenutka. Koliko sam razumio, na odlasku rekao je da će kupiti joj haljinu da je uvjek mogu, kad je izjebu, svršit na nju i da je uvjek nosi za vrijeme seksa.

Sex se noćima ponavljao. Nekad ih je bilo više, nekad manje ali Buzdovan svaku noć.

Jednog jutra odlučim ostati kući, nisam želio u školu. Mama je otišla na posao i u tome zvone vrata. Otvaram ih kad on. Buzdovan – glavom, bradom, tetovažom i buzdovanom.

Nosio je neku haljinicu u ruci i pitao je je li mama kući. Rekao sam na poslu a on je zamolio da uđe na trenutak. Nisam se osjećao udobno ni trenutka kad sam mu nosio pivo iz hladnjaka. Gledao sam u razarača moje keve, haljinu koja će bivati natopljena spermom noćima i noćima. Bojao sam se svega.

Započeli smo konverzaciju i po mojim drskim odgovorima shvatio je da znam za mamu i njih. Kroz priču mi je prišao i zavukao ruku među noge i pitao šta mislim o svemu tome. Ostao sam u šoku. Jedini sam ja muškarac koji je to ikad mome tjelu uradio. Par djevojaka jeste ranije, ali ništa vrijedno spomena. Bio sam izbezumljen.

Zamolio me je da izvadim kurac vani na što sam kao hipnotisan ustao i skinuo šorts. Imao sam nekih 17-18 cm ali nije bilo ni blizu njegovog.

Pitao me je želim li vidjeti njegov, te kroz smjeh dodao:
– Ma gledaš ti to svaku noć dok ti ga mama prima – i izvadio 20 cm kurca nedignutog. Voda na usta je krenula i u momentu 1000 stvari na pameti… Koliko ga je puta mama imala, koliko je sperme prosuo po tom istom kauču na kojem sjedi, koliko je veći od mog… da li ću krenuti maminim stopama!?

Uhvatio me za ruku i kao drolju doveo do buzdovana. Sjetio sam se mamine silne vriske:
– Buzdovane…

Stavio sam ga u usta i dok je polako rastao ostao sam samo s vrhom glavića u ustima, na što je on rekao:
– Stara ti s tim nema problema – i nabijao mi glavu dublje. U isto vrijeme sam bio i šokiran i potresen ali i napaljen. Osjetio sam kako mi se kruti kurac.

Dugo sam ga lizao a on je cjelo vrijeme nešto komentarisao na nejasnom španjolskom. Bio sam pojeban taj dan. Analno je cjepao mamu i sina isti dan. Mene pre podne, nju navečer. Na kraju mi je navukao haljinu i svršio po njoj te rekao:
– Ostavi je mami večeras.

Jebali su nas oboje… Ali uživao sam u tome…

Ostao sam ležati onako otvorenog šupka i ukrućene kurčine. Molio sam Boga da mama otvori vrata, pokarao bih je iste sekunde.

Jebali su prvo mamu pa mene

Skinuo sam haljinu, očistio tragove i ispoštovao dogovor s Buzdovanom. Navečer na jebačinu je opet došlo troje momaka i uradili su šta najbolje znaju i svršili na haljinu. Mama je rekla na kraju da je bila korišćena, tačnije da je bilo sperme po njoj na što se Buzdovan „našalio” riječima:
– Kar’o sam ti malog pa mu svršio – i time mi indirektno rekao da dolazi i sutra.

Opet sam propustio školu i bukvalno ga na koljenima dočekao s vrata. Upao sam u opasan trougao. Mama, švaler i ja. Karao nas je danima i danima. Izluđivala me pomisao da ista karina trpa mene i mamu moju. Haljinica se kvasila danima, često bih zatekao mamu kako orgazmira sama dok je nosi. Imao sam želju da joj sve kažem ali nešto je bilo jače od mene i nisam mogao.

Jedne prilike dok sam sjedio na kurcu u haljinici mama se vratila kući pošto je zaboravila neka dokumeta za posao. Imao sam osjećaj da će se vratiti ali nisam želio da prekidam sve. S vrata su joj ispali ključevi i vidjeo sam suze, ali kasnije se ispostavilo, radosnice.

Osjećao sam se kao kurva, prvenstveno iz razloga što nisam stao s nabijanjem na kurac iako je mama blenula u nas. Mislim da se osjećala kao i ja one noći kad je prvi put izjebana bila. Prišla je i počela da se svađa s Buzdovanom koji mi nije dozvolio da siđem s njega te nastavio i gurao ga sve dublje u mene. Mama me ljutito skinula i sjela na njega te se okrenula meni i rekla:
– Gledaj kako se to radi.

Svrsio sam bez da sam dirnuo kurac i dosta sperme je pogodilo mamu dok je jahala što Buzdovanu nije promaklo i na što se grohotno počeo smijati i komentarisati:
– I mali bi da te kara, pusti mu malo kurvo. – Nikad neću zaboraviti scenu kad se okrenula prema meni i rekla:
– Ajde šta čekaš, nemam cjeli dan!

Počeo sam da joj cjepam šupak, počela je da vrišti i španski i balkanske jezike i engleski… ma bilo je svega.

Svršio sam joj po leđima preko majice, par minuta nakon što sam telepatski ga izdrkao bez da ga diram.

Mama se obukla i vratila na posao a ja i Buzdovan smo ostali u stanu. Sad noću ekipa kara mene i mamu zajedno, i za mene su kupili haljinu. Obožavam trenutak kad se ljubimo na kraju jebačine a sperma nam curi niz lice.

Koliko sam primjetio, probali su i da nas snimaju par puta, na što je mama oštro reagovala ali nije znala da sam ja već postavio kamere po cjeloj kući.

Već danima karam mamu, a dečki karaju mamu i mene. Ponekad kad Buzdovan popodne dođe osjećam kao da vara moju mamu sa mnom, al’ vjerujem da to mojoj mamici ni najmanje ne smeta.

Jebali su prvo mamu pa mene

Nastavak: Mama, ja, Buzdovan i Bojana

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Molim redakciju da doda i stavku “kurac” anketi “Šta te više pali?” kako bih mogao i ja da glasam. Hvala

Uf kakva prica, svrsavam na ovakve price

Ovako mene i moju sestru kraju već par godina 4 likova..dvojica su stariji a dvojica su neki sestrini jebaći..jebote nisam mogao vjerovati da ću ikad dirnuti nečiju ligu a sad mi trpaju po dva kurca u usta i u guzu..mmmmm kako je dobar osjećaj kad ti neko nabije kurac u usta a još bolji osjećaj kad ga ja i sestra pušimo zajedno..pa nam svrše u usta a mi se onda ljubimo, prebacujemo spermu iz usta u usta…mmmm već sam napaljen i čekam da dodje moj Daddy da me izjebe

3
0
Would love your thoughts, please comment.x