Majka i ćerka su delile moju spermu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Kaća je bila moja devojka. Imala je 20 godina, crnu dugu kosu, sise, dobru četvorku, fantastično dupe i neverovatne noge. U krevetu je bila prava vatra. Često sam se pitao na koga je takva jebulja. A, onda sam upoznao njenu mamu i sve mi je bilo jasno. Kaća je bila njen pravi klon! Potpuno iste, s tim što je Vesna (tako joj se zvala mama), imala veće sise i za nijansu veću guzu. A onda su, jednog lepog dana, njih dve delile moju spermu.

Tada, kada sam je upoznao, čuo sam njihovu priču: Doselile su se skoro u naš grad, nakon Vesninog razvoda sa mužem. Udala se mlada i već sa 19 godina rodila Kaću. Nije bila srećna u braku, pa se razvela i došla u naš grad. Dodala je da joj je dosta muškaraca za neko vreme, iako već ima udvarače. Ja sam bio opčinjen njom, i u toku priče sam samo klimao glavom. Tako sam je poželeo! Od tada sam često boravio kod njih, a Vesna je odobravala našu vezu.

Ja sam se trudio u svemu da im pomognem, s obzirom da im je u stanu bila potrebna muška ruka. Ne stidim se da kažem da sam se i malo ulizivao Vesni, a sve da bih došao do nje. Često se dešavalo i da prespavam u Kaćinoj sobi, pa da tek ujutru odem kući.

Tokom tih noći sam uživao u Kaćinim čarima, zamišljajući Vesnu. Kaći ništa nije bilo strano u krevetu i ja sam uživao, ali sam se uvek pitao kako bi bilo da to radim sa Vesnom.

Bilo je zimsko veče. Auto nije hteo da mi upali, pa mi Vesna reče da ostanem da prespavam.

Ostao sam, ali sam malo spavao, s obzirom da je Kaća te noći bila malo zahtevnija. Ipak, svanulo je jutro i ja sam ustao.

Krenuo sam u kupatilo, otvorio vrata i onda je usledilo najdužih deset sekundi u mom životu. Vesna je izašla iz tuš kabine i brisala kosu, dok joj je čitavo telo bilo nago i mokro. Video sam kapi koje se slivaju niz njene predivne grudi, zatim kapi koje se sa stomaka slivaju prema izdepiliranom međunožju…

Jednom rečju, video sam SVE!!! Uspeo sam da izustim:
– Izvini!

Odjurio sam u Kaćinu sobu dok mi se kurac dizao. Brzo sam se obukao i otišao kući. Kasnije, sam Kaći objasnio da sam morao da odem zbog nekih obaveza.

Sledećih dana sam dolazio kod Kaće samo kada Vesna nije bila tu. To je potrajalo neko vreme, sve dok mi Kaća nije rekla:
– Dođi večeras na tortu i piće, kevi je rođendan.

Čekao sam veče kao na trnju. S jedne strane, onaj prizor je izazivao u meni ogromno uzbuđenje, a s druge strane, bilo mi je neprijatno da se sretnem sa Vesnom. Ipak, stiglo je veče. Došao sam kod Kaće. Vesna mi je otvorila vrata. Gledali smo se neko vreme, dok ona ne reče:
– Hajde, uđi! – Čestitao sam joj rođendan, poljubio je u obraz, dok se oko nje širio miris njenog parfema.

Nosila je mini suknjicu do pola butina, a gore usku bluzu koja je jedva obuzdavala njene sisetine. Bilo je tu nekih njenih koleginica sa posla (moram da napomenem, dobrih pičketina), zatim jedna komšinica, Kaća, ja i njene dve drugarice. Atmosfera je bila opuštena, pilo se, pa čak i zapevalo. Nekoliko puta su sa moj i Vesnin pogled susreli. Nekako mi se činilo da me gleda pohotno i željno, ali sam se brzo vraćao u realnost: Šta je meni?! Gde će ona mene da pogleda? To sam mislio u sebi, ali bi mi onda sinulo: pa, dobro, lepo sam građen, lep sam, visok, crn… Možda tu i bude nešto! Kako se više pilo, sve sam je slobodnije gledao. Hmmmmm… kako sam je želeo! Vreme je odmicalo, pa su i gosti počeli da odlaze.

U sobi smo ostali samo ja, Kaća i Vesna. Tada mi ona reče:
– Lezite vi, a ja ću ovo da pospremim.

Kaća i ja smo legli. Nadao sam se da ću barem nju da pojebem, kad već ne mogu Vesnu. Međutim, ona je pod dejstvom alkohola brzo zaspala. Ja sam ležao neko vreme, pa pošto nisam mogao da zaspim, ustao sam.

U stanu je bilo toplo, pa sam izašao u dnevnu sobu u majici i boksericama. Upalio sam lampu i stao pored prozora. Gledao sam kako napolju veje sneg, i ponovo maštao o Vesni. Kurac mi se digao, pa sam već razmišljao da odem do kupatila da ga izdrkam.

Tada me iz tog sanjarenja prenu Vesnin glas:
– Ni ti ne možeš da spavaš?
– Da – odgovorih ja, a mislio sam samo da mi ne vidi nabreklu batinu u boksericama.
– Idem da nam donesem neko piće – reče ona, a ja sam iskoristio priliku da sednem. Ona donese po jedan viski, pa malo stegnuto počesmo razgovor:
– Slušaj, Vesna, što se onog dana tiče…
– U redu je – prekide me ona – Znam da nije bilo namerno! Ja sam žena od skoro četrdeset godina, pa nisi mogao bogzna šta ni da vidiš!
– Pa, nije baš tako! – izlete meni. Tek tada sam video da je ona u spavaćici do kolena. Bradavice su joj se ukrutile, pretile su da pocepaju tkaninu spavaćice! Ćutali smo neko vreme pod utiskom mojih reči. Čekao sam njenu reakciju, koja je ubrzo usledila:
– Stvarno tako misliš? – upitala je. Nisam stigao da odgovorim, a ona je nastavila: – Znači, momak tvojih godina (imao sam tada 24) može da se zagleda u ženu poput mene?


– Može, a može i više od toga! – ponovo mi izlete. Pomislio sam da ću dobiti šamar, da sam sve uprskao, ali… Umesto toga, ona mi priđe i reče:
– To mi mnogo znači, Milane! Imala sam loše iskustvo u braku, pa i sa drugim muškarcima! – Ja sam je gledao začuđeno, a ona produži: -Da, da i ja sam bila neverna u braku, ali su to bile samo neke avanturice sa nekim bezveznim muškarcima. Nikada nisam imala mladog, čvrstog…!

Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen prokleti parfem! Bio sam kao opčinjen, nisam mogao da mrdnem. Ona me nežno pojlubi u obraz, dok se meni kurac ponovo uspravljao u gaćama. Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Kada su nam se usne srele usledio je strastan poljubac, koji me je malo oslobodio.

– A, Kaća? – upitah je ja.
– Sada smo bitni samo nas dvoje! – odgovori mi ona.

Ja sam i dalje sedeo, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu, moj san se ostvarivao. Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica.

– Lepo si građen, Milane! – reče maznim i umilnim glasom. Povukla je moje bokserice nadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosečne je dužine (16-17 cm), ali je znatno deblji od proseka.
– Uh, ala je debeo! – prošaputa Vesna. Olizala ga je od jaja do glavića, a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima. Tako je lepo pušila! Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv.

Čitav joj je bio u ustima, a često je i jaja lizala i sisala. Kurac mi je bio pred eksplozijom, ali Vesna nije stajala ni za sekundu. Pušila je i pušila, a ja sam se bližio vrhuncu.
– Svršiću, svršiću! – opomenuo sam je, ali je ona samo ubrzala. Nije porošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom, vrelom i lepljivom tekućinom. Vesna je posisala svu spermu, do poslednje kapi.

– Sada ću ja tebe obraditi! – rekao sam joj i bacio je na krevet. Zavalio sam joj poljubac, potpuno oslobođen straha. Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine. Čista petica! Najpre sam ih mesio, pa lizao, grickao… Imala je okrugle sise sa nešto većim bradavicama, koje su me tada dovele do ludila. Kurac mi se ponovo počeo dizati, ali još nije bilo vreme za jebačinu!

Spustio sam se preko njenog stomaka do ribice. Čini mi se da sam i na njoj osetio njen parfem! Lizao sam joj ribicu, dok sam rukama i dalje mesio njene sisetine. Polizao sam njen nabubreli klitoris, što joj je prijalo, jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima.

Pica joj je već dobrano bila vlažna, i potpuno otvorena. Zario sam svoj jezik u njenu rupicu. Vesna me uhvatila za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje. Jebao sam je jezikom, dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima. Nije joj trebalo još mnogo. Obilato je svršila. Mlaz je izleteo iz njene mačkice, što po mojim ustima, po mom licu i oko nas.

– Daj mi ga! Daj mi tvoju debelu kurčinu! – zavapila je. Ali, ja sam se želeo malo poigrati. Kurac mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Raširio sam njene noge i došao kurcem do ulaza u njenu pičkicu. Dražio sam joj ribicu, mazio joj klitoris, pa spuštao kurac do ulaza u njen čmarić. – Jao, daj mi ga više!!! Pojebi me!!!

Ubrzo sam joj udovoljio. Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog do jaja! Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo:
– Tooooo! – prošaputala je – Jebi me!!!

Nabijao sam joj ga sve jače i brže. Onda sam je podigao i navalio uz zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj kurac parao njenu utrobu.

Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo do jaja. Vesna je ponovo svršavala, ali nije prestajala da ponavlja:
– Jebi me, Jebi me!!!

Bližio sam se i ja svršetku, ali nisam želeo još da je napunim. Okrenuo sam je, postavio četvoronoške i počeo da je guzim. Jebao sam je svom snagom, jaja su mi udarala u njen klitoris, a Vesna je ponovo svršavala. Uskoro sam joj se pridružio. Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju. Punio sam je nemilosrdno dok je Vesna govorila:
– To, to sam htela!

Legli smo na pod jedno pored drugog, umorni, oznojeni i zadihani. Osećao sam takvo zadovoljstvo, da ga ne mogu rečima opisati.

Onda sam se setio Kaće, ustao i otišao u sobu. Spavala je u istom položaju u kome je bila kada sam napustio sobu. Vratio sam se kod Vesne, koja je obukla spavaćicu i krenula u sobu.

– Milane, hvala ti za ovo!
– Ništa, Vesnice, i drugi put!

Otišao sam do kupatila da se malo sredim, pa se vratio kod Kaće u krevet. Nisam i dalje mogao da spavam, kita mi se opet digla, pa sam odlučio da odem kod Vesne u sobu. Pozvao sam je, ali je spavala. Ušao sam u njen krevet, tik iza nje. Svukao sam bokserice i zadigao njenu spavaćicu. Malo sam podigao njenu nogu i stavio svoj kurac između. Dodirivao sam njenu ribicu vrhom svog glavića. Počeo sam da je jebem između nogu.

I dalje sam dodirivao njenu ribicu, pa je počela da širi noge. Probudila se i tiho mi rekla:
– Daj mi ga opet!

Podigao sam joj nogu i ugurao ga u njenu vlažulju. Išlo je vrlo glatko i osećao sam da mi za svršetak neće trebati puno. Nije se čulo ništa, osim Vesninog tihog uzdisanja i blage škripe kreveta. Ubrzavao sam lagano i bližio se kraju. Vesna je ispružila svoju ruku unazad i stisla me za dupe. Osetio sam da joj se ribica grči i da svršava. U tom trenutku sam svršio i ja. Ponovo sam napunio Vesninu pičkicu. Zatim sam je nežno poljubio i otišao kod Kaće u krevet.

Taman je počeo da me hvata san, kada se ona probudila:
– Srce, tako bi mi prijalo da me malo pojebeš!

Legla je preko mene, trljala svoju ribicu o moj umorni kurac, koji se jedva opet digao. Pomerio sam joj tangice, a ja sam dohvatio njene sise.

Ona se nabijala sve žešće i počela da svršava (nije nikada bila ovako brza), a i ja sam uskoro svršio. Nakon mamine pice, napunio sam i ćerkinu. Uh, kako je bilo dobro! Najzad sam mogao onako umoran, ali slatko umoran, da zaspim!

Nakon prvog seksa sa Vesnom usledio je drugi, pa treći, i tako dalje… Balansirao sam vrlo uspešno između ćerke i majke, često bivao umoran, ali je nekako išlo. Vesna i ja smo koristili svaki slobodan trenutak da zadovoljimo svoju požudu i neutaživu želju za seksom, i to zabranjenim. Kaća nije ništa primećivala. Doduše, imala je i obaveze na faksu, tako da je ma druge stvari gledala ravnodušno. Spremala je ispite, dala mi malo slobodnog vremena koje je ispunjavala mama Vesna. Išlo je tako sve do jednog prepodneva, kada…

Njih dve su delile moju kitu!

Uostalom, bolje da vam ispričam sve. Bio je petak pre podne. Kaća je imala ispit, pa mi je Vesna javila da neće na posao, i da možemo iskoristiti to vreme za naše „igrice”. Stigao sam kod Vesne i bukvalno sa vrata navalio na nju.

Ušli smo u njenu sobu i nastavili sa „igrom”. Sve je išlo svojim tokom: Vesna ga je primala u svim pozama, uživali smo oboje i bližili se vrhuncu sladostrašća. Karao sam Vesnu zguza i planirao da joj napunim utrobu, kada se vrata otvoriše. Na vratima je stajala Kaća i sa nevericom gledala u prizor koji je zatekla u spavaćoj sobi svoje majke.

Majka i ćerka su delile moju spermu

Neprijatna tišina je vladala nekoliko trenutaka, a onda se Kaća okrenula, zalupila vrata i otišla u svoju sobu. Vesna i ja se brzo obukosmo i krenusmo za njom. Kaća je zaključala svoju sobu i vikala da ne želi više da nas vidi. Uzaludne su bile naše molbe da nas pusti unutra. Plakala je i vikala da ne može da veruje, da smo je izdali i slično.

Nakon nekog vremena, Vesna i ja sedosmo u dnevnu sobu. Ćutke zapalismo po cigaretu. Sedeli smo tako, ne znam ni ja koliko dugo, kada Kaća izađe iz svoje sobe. Samo je rekla: – Želim da mi kažete kako se to desilo!

Vesna i ja počesmo priču. Zamuckujući i nesigurno nekako smo joj objasnili kako se sve desilo.

– Jednostavno se desilo, kažete?! – upita Kaća. Mi samo klimnusmo glavom. – Sada ćete to da uradite, ovde, ispred mene! – reče Kaća odlučno. Mi smo se pobunili, ali nas ona prekide rečima: – Odmah, sada, ovde! A, ja ću da gledam!

Majka i ćerka su delile moju spermu

Pošto smo uvideli da se Kaća ne šali, Vesna je prišla fotelji u kojoj sam sedeo i nesigurno me poljubila. Uzvratio sam joj poljubac.

– Hajde, malopre ste bili mnogo življi! – upozoravala nas je Kaća. Vesna mi skide majicu i poče da mi ljubi grudi. Bilo mi je užasno neprijatno, dok je Kaća netremice gledala u nas. Nije više plakala, ali nas je gledala s prezirom.

Vesna mi je otkopčala pantalone, skinula ih, a zatim je skinula i moje bokserice. Ruke su joj drhtale, sigurno joj nije bilo svejedno. Uzela je polako moj mlitavi kurac, i trljala svoju ribicu!

– Kaća… – krenuo sam nešto da kažem, ni sam ne znam šta. Vesna se takođe okrenula pogledala Kaću, pa mene. Kaća samo reče:
– Nastavite, možda vam i oprostim!

Vesna je nastavila da mi puši kurac, a ja sam nastavio da gledam u Kaću. Skinula je gornji deo svoje trenerke, tako da joj je gore ostao samo brus. Meni je kurac bivao sve deblji i tvrđi, a i Vesna je počala zadovoljno da mumla.

– Nemoguće! Pa, mi svi uživamo! – pomislio sam u tom trenutku. Kaća je skinula i brus i počela polako da mesi svoje sise. Zatim je saginjala glavu i podizala sise, da bi olizala sopstvene bradavice. Počeo sam da uzdišem i da ispuštam razne zvuke zadovoljstva, i to ne zbog Vesninog pušenja, već zbog Kaće. Zatim je skinula i gaćice. Liznula je svoj srednji prst i lagano njime počela da trlja klitoris, a nedugo zatim ga je i zavukla u svoju izdepiliranu mačkicu.

Levom rukom je mesila svoje sise, a srednjim prstom desne ruke je jebala svoju, kurca željnu, pičkicu.

Tako sam se bio napalio da nisam stigao da upozorim Vesnu na vulkan koji će uskoro proraditi. Uz glasne uzdahe, napunio sam Vesnina usta. Ona se, tako punih usta, okrenula ka Kaći, koja je prokomentarisala:
– Hmmm… Tako je mamice! Progutaj malo, a ostatak možeš podeliti sa mnom!

Vesna joj je prišla, nakon čega je usledio neverovatan poljubac koji je inicirala Kaća. Neverovatno, majka i ćerka su delile moju spermu!

Majka i ćerka su delile moju spermu

– A sada ćeš mamice zadovoljiti i moju ribicu! – reče Kaća, pogleda u mene i reče mi: – A, ti gledaj i drkaj!

Vesna se poslušno spustila i, najpre nesigurno, a zatim sve snažnije i brže počela da obrađuje Kaćinu picu. Moja batina je polako počela opet da se uspravlja. Nisam mogao da verujem da će ova neobična situacija da se pretvori u neverovatan užitak. Kaća se napalila, počela je da mesi svoje sisetine, neprestano ponavljajući: – To, mamice! Karaj me jezikom!

Vesna je ispunjavala njenu želju. Čuli su se zvuci ravnomernog ulaženja i izlaženja Vesninog jezika. Počeo sam da drkam svoj debeli kurac. Tada me Kaća pozva prstom da joj priđem.

Ustao sam i prišao joj.

– Želim da ga popušim! Daj mi ga!

Halapljivo je strpala moj kurac u svoja usta. Počela je da ga puši skoro kao Vesna. Prosto nisam znao koja je od njih dve bolja u tom poslu. Kako je Kaća ubrzavala sa pušenjem, znao sam da je blizu svršetka. Vesna je očito znala još nešto osim pušenja! Kaća je ubrzo uz glasne uzdahe svršila, snažno se grčeći na trosedu. Ispustila je moj kurac, a ja sam to iskoristio, uzeo ga i počeo da ga drkam, jer mi je malo nedostajalo do svršetka. Povukao sam kožicu samo nekoliko puta i sperma je počela da prska svuda po Kaći. Po njeni sisama, stomaku, a malo je zakačilo i Vesnu.

– Vidite kako je lepo u troje! Nije trebalo da se krijete! – reče Kaća, kao da nas prekoreva.

Ustala je i rekla mi: – Idem do kupatila da se sredim, a ti digni kurac, treba i da me pojebeš!

Teško mi je išlo, kurac me je već boleo, ali sam osećao strašnu želju da razbijem Kaćinu pičkicu. Dok je ona izašla iz kupatila, nekako sam ga digao. Kaća mi reče: – Hajde, lizni mi je malo! Osušila se!

Nisam čekao mnogo, krenuo sam da je ližem, dok sam desnom rukom drkao svoj kurac. Kaćina pica se već ovlažila, bacili smo se na pod, a ja sam ga grubo uterao u Kaćino međunožje.

– Kako si znao da hoću grubo, a? – upita me ona.

To me je napalilo, pa sam nastavio još žešće. Vesna je sedela u trosedu i zadovoljavala se. Nabijala je dva-tri prsta u svoju ružičastu macu. Kaća me je svojim nogama obgrlila, i izazivala:
– Zar je to sve što možeš?! – Ja sam joj ga nabio još jače, što je ona dočekala sa zadovoljstvom:
– To, toooo! Daj mi ga još jače!!

Onda smo se okrenuli. Ja sam legao dole, a ona je jahala moju kitu. Svršavala je u najveće, pica joj se grčila, ali nije prestajala. Želela je još. Nabijala se na moj nabrekli i otekli kurac svom silinom.

I ja sam se bližio kraju. bacio sam pogled na Vesnu. I ona je u veliko svršavala. Izvadila je prste iz svoje pice i lizala ih.

Kaća je ponovo svršavala, i taman kada je završavala, počela je iz moje kite da kulja sperma po njenoj unutrašnjosti. Trajalo je nekoliko sekundi, a onda je Kaća, onako umorna, pala preko mene! I ja sam bio umoran, smožden i nisam se mogao pomeriti.

Tada ustade Vesna sa troseda i reče:
– Možemo u moj francuski ležaj da malo odmorimo!
– Ako mi obećate, da ćemo ovo ponoviti još koji put, sve vam je oprošteno! I možemo na mali odmor! – reče Kaća.
– Naravno, da ćemo ponoviti! – reče Vesna i svi se nasmejasmo i odosmo u krevet na zasluženi odmor.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x