Ljubeći se drkali smo jedan drugome

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je jedna priča koje se uvek rado setim, i uvek kada se to desi kroz srce mi prođe strela koju eto, ponekad, nazovem ljubav. Zašto je završila tako kako je završila, i danas ne mogu objasniti ali uvek će to što smo se ljubili i drkali ostati deo mojih sećanja koje ovog puta želim podeliti sa vama.

Otišao sam jedne večeri vraćajući se s posla kod jednog svog prijatelja, očekujući da je on sam i da popričam s njim pošto se dugo nismo bili videli. Tako se i desilo; otišao sam kod njega i ulazeći u njegovu iznajmljenu sobu video sam njega, prelepog, izrazito crnog momka, koji je sedeo na krevetu. Kratko ošišanog, visokog, prelepih plavih očiju koje su šarale.

Ulazeći u sobu prvi put sam pogledao njega, pogledi su nam se sreli, zadržali se jedan trenutak, a onda sam se nasmejao svome prijatelju i oboje pozdravio.

Seo sam pored njih i počeli smo priču, naravno najpre smo se upoznali, ta predivna osoba bila je İgor. Počeli smo pričati o svemu, najviše o mome poslu koji je bio spesifičan pošto sam momak u uniformi. Pretpostavljo sam ali potpuno nisam bio siguran da je Igor moj kalibar. Tako je i bilo.

Tokom razgovora sam shvatio da između mog prijatelja i njegovog gosta postoji jedna skrivena veza koju oni nikako da obelodene meni. Nije mi to bilo previše važno, ali tokom razgovora mogao sam primetiti da ja i Igor postajemo sve bliži jedan drugome. Čak jednog trenutka mi je predložio da razmenimo telefone. Rekao sam da zaista nema smisla zbog mog i njegovog prijatelja ali ako on hoće moj broj može uzeti od njega.

Popričali smo još malo i ja sam se uputio kući. Sledeće nedelje, nekoliko dana posle zvoni moj telefon na poslu. Nisam mogao verovati ušima: pa to je bio Igor! Popričali smo i dogovorili se da se vidimo uveče.

Čekao sam Igora pored hotela Bristol. Primetio sam ga još izdaleka kako dolazi prema meni, lepo sam mogao videti njegovu figuru, uske farmerice, savršeno oblikovano telo i istog trenutka sam sebi rekao – Koji si ti srećnik!

Pozdravili smo se, poljubili se kao da smo stari poznanici, i otišli u jedan kafić kod Stare železničke stanice, popili piće.
– Gde ćeš večeras? – pitao me.
– Pa ako ti nemaš neki bolji predlog ići ću kući – odgovorio sam.
– Ja živim sa mojom bakom u stanu – odgovorio je – ona je slepa, roditelje nemam, ako hoćeš možeš doći kod mene, možeš i spavati.

Jedva sam dočekao da mi to kaže! Onda je usledilo slatko ljubljenje i drkanje!

Ustali smo i uputili se u njegov stan. Ušli smo lagano, na prstima u njegovu sobu. Ne čekajući, počeli smo se ljubiti. Bio je to strastven zagrljaj sa još strastvenijim poljupcima.

Gurao mi je jezik u usta, žvalio me, svukao mi je jaknu, zatim otkopčao i kaiš. Prošaptao je:
– Rekao mi je Zlatko da ti je kurac veliki, je li stvarno?
– Pa ne znam – odgovorio sam – već si ga dig’o, pa vidi!.

Ljubeći se drkali smo jedan drugome

Otkopčao mi je i šlic pantalona i zavukao ruku u moje gaćice. Gurnuvši ruku uhvatio ga je i stisao.
– Predivan je – rekao je.

Mazio ga je svojom rukom, drkao u isto vreme. Zavukao sam ruke u njegove farmerice i obuhvatio mu guzu. Bila je predivna, muška guza bez dlačica. Kad sam mu svukao pantalone video sam njeno belo izdanje, ali i još jedan predivan prizor: njegov kurac je bio isto tako velik, malo nepravilno oblikovan. Kosio se u desnu stranu ali u svakom slučaju lepo parče.

Uhvatio sam ga i ja za kurčinu i ljubeći se drkali smo jedan drugome.
– Daj mi ga u usta, volim ti ga pušiti još od prvog trenutka kad sam te ugledao, vojniče moj – priznao je – a ti si bio toliko nezainteresovan za mene to veče.

Nisam mu ništa odgovorio, ali u svakom slučaju pravio je strahovitu grešku. On se meni na samom početku dopao. Produžili smo našu mušku igru, drkali smo, pri tom on uzevši moj kurac u njegova usta.

Pušio je Igor predivno. Dudlao ga, do kraja ga primao u usta, grickao, pa onda prešao na moja jaja i opet tako ispočetka.

Jednog trenutka sam mu ga toliko nabio u usta, tako da mali nije umalo povratio, ali nije se bunio. Primao je dobro moju muškost i pričao o tome koliko je lepa i velika.

Kurcem sam prešao na njegove sise i njegovim glavićem sam trljao njegove sise čije su bradavice bile porasle. A onda sam se spustio i počeo ih grickati. Grickao sam ih jednu pa drugu, jezikom prešao na njegov stomak, lizao njegovu sredinu i došao do njegovog kurca. Jezikom sam oblizao glavić, ali ga nisam uzeo celog. Opet oblizao njegov glavić, a onog trenutka kada je hteo da uđe u moja usta jednostavno sam se pomerio i njegova kurčina je ostala vani.

– Molim te daj mi tvoja usta – rekao je.
– Ne – rekao sam mu – malo kasnije.

Opet sam lizao samo njegov glavić. Ali ovog puta nisam pobegao. Svojom desnom rukom je uhvatio moju glavu i nabio mi ga je do kraja. Osetio sam ga u mojim ustama svom njegovom veličinom. Kako sam voleo dudlati tu njegovu kurčinu! Skladnim pokretima sisao sam ga od glavića ka korenu svom njegovom dužinom, a Igor je od zadovoljstva jaukao.

Nisam očekivao, jednostavno je eksplodirao u moja usta. Osetio sam ukus njegove sperme, bila je topla. Prvi put mi se desilo da mi neko svrši u usta. Bila je topla, nisam imao osećaj gađenja, jednostavno, bilo je OK.

– Zašto si to uradio? – pitao sam ga kada sam se oslobodio dela njegove sperme, koja se i dalje cedila iz mojih usta.
– Kazni me – rekao mi je, pomislio sam – videćeš ti sada… – Ajde, okreni guzu – rekao sam mu – ali prvo mi navlaži dobro kurac.

Uzeo ga je ponovo u usta i opet fafao. Hteo je prekinuti, misleći da pređem na njegovu guzu ali rekao sam mu da produži. Nekoliko daljih pokreta njegovim ustama i eksplodirao sam u njegova usta. Obema rukama sam prethodno uhvatio njegovu crnu kosicu i, ne dajući mu da pobegne, svu moju spermu prosuo u njegova usta. Trzao se mali, ali sva moja sperma je završila u njegovim ustima. Zadnje kapljice sam obrisao o njegovom licu. Onako napunjen spermom rekao mi je da sam lud.
– I ti si – rekao sam mu – ovo je bila tvoja ideja, sad smo fifti-fifti.

Ljubeći se drkali smo jedan drugome

Opet na prstima da bi smo oprali našu telesnu tekućinu, ušli smo u kupatilo, i našu ljubavnu igru produžili tamo. Posle samo nekoliko minuta moj kurac je ponovo bio tvrd kao pendrek. Ušao je mali u kadu i nastranio guzu. Ugurao sam mu jezik u njegov anus i lizao ga. Uvlačio sam ga što je moguće dublje. Lizao u dužinu rupice, pa uvaljivao mu jezik.

Posle toga sam mu ugurao prst u guzu i prstom ga jebao. Razradio mu anus i ispravio ga.

– Ajde mali, sad se dobro naguzi – rekao sam mu. Izbacio je svoje dupe izvršavajući moje naređenje i najpre polako glavićem moga kurca sam mu mazio anus. Nežnim kruženjem dražio sam mu guzu ali nisam ulazio u nju. Drkali smo jedan drugom mozak. Nije izdržao, i rekao mi je:
– Daj već jednom uđi, nemoj me mučiti.

Moje torpedo ušlo je u njegovu guzu, mali se polako trz’o, ali nastavio sam ga jebati istim ritmom. Ševio sam njegovu vlaznu guzu, osećao njenu toplotu i sondirao njenu dubinu. Ulazio sam do kraja kurca moga, mali je to savršeno dobro podnosio i primao.

Jebući ga znao sam mojim rukama uhvatiti njegove bele butine i u malim intervalima šireći njegovu guzu zabijao mu ga još dublje.

Jeb’o sam ga grubo lupajući njegovu zadnjicu onako naguženog, a mali je sve to vojnički primao.
– Imaš li neku drugu želju mali moj? – rekao sam mu. – Hoćeš da ti gledam tvoje lepo lice dok te guzim?
– Dobra ideja – odgovorio je.

Legao je unutar kade i podigao njegove nogice i zaplovio sam u njegove butine. Koje je to zadovoljstvo bilo! Ljubio sam ga i u isto vreme jeb’o. On je mazio moja leđa, grudi, guzu, gurao mi je prste u anus, opet smo se ljubili strastveno, a ja ga jeb’o ludački. Ne znam kako je mogao izdržati udare mog debelog kurca?

Jednog trenutka video sam kako drka svoj kurac a nekoliko trenutaka kasnije kako svršava i kaže:
– Udri još jače, LEPI MOJ. – Udar’o sam njegove loptice grubo, bezmilosno, kurčina mi je bila kao gvožđe tvrda i luda za njegovom guzom.

Još nekoliko ludih ritmova i eksplodirao sam u njegovu facu vešto prinoseći glavić moga kurca u njegovu facu. Postalo je belo njegovo lice od obilnosti moje sperme, ali mali je jezikom lizao svoja usta kako bi mogao okusiti moju tekućinu.

Legao sam na njega umoran od prevelikog zadovoljstva. On je upalio cigaretu, najpre nekoliko minuta smo ćutali, a onda je on pokvario tišinu i rekao:
– Znaš li da si mi se od prvog trenutka kad sam te video u uniformi, dopao?
– Znam – rekao sam – i ti meni, bojim se da posle ovog neću biti onaj stari Ja.

Tako je i bilo. Ja i Igor smo proveli dve nezaboravne sedmice, takve su bar za mene bile. Shvatio sam da se polako zaljubljujem u njega. Nikad neću zaboraviti kako je uzimao odeću za mene od njegovog najboljeg druga kako bih ja mogao presvući uniformu, da bi smo mogli izaći.

Strah od ljubavi je mene uplašio, i danas se pitam zašto?? Posle dve sedmice ja sam prekinuo idilu koja je jednostavno nezaboravna i koje ću se uvek sećati. Igora sam svakako ponovo sreo, ali nisam mu mogao objasniti zašto sam prekinuo ono što smo zajednički započeli.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x