Čika Josip bi bio ponosan na mene…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Čika Josip je pristao da bude moj mentor

Probudila sam se ujutru, i shvatila da kasnim na posao. Ili sam zaboravila podesiti alarm ili sam nekako ućutkala telefon. Spremala sam se kao luda, kasniću sigurno i pola sata, gradski prevoz je očaj.

Onda sam se sjetila taksiste. Razmislila sam na trenutak, i poslala mu SMS: „Macane treba mi vožnja, plaćanje neki drug dan, može?” Nije prošla ni minuta, stigao je odgovor: „Samo reci gdje”. Odgovorila sam: „Doma sam, kada stigneš javi.” Ipak ću stići na posao. Mislila sam o plaćanju vožnje, mogla sam zvati bilo koji taksi i platiti kao svi novcem, ali mene je više uzbuđivala pomisao da dugujem seks.

Novac tu nije imao ulogu, igra je bila drugačija. Pomislila sam i na dečka, to se mora okončati, želim biti slobodna. Zatim sam pomislila na Josipa, gorila sam od želje da mu prepričam šta sam sinoć radila, a onda sam shvatila da sam u dva dana prerasla samu sebe, i postala druga žena, rekla bih zrela i slobodna, željna života i užitka.

I dalje sam Josipu željela ispričati sve, i dalje me uzbuđivala pomisao na seks sa njim, ali u svemu je bio najvažniji taj nevjerovatan osjećaj života. Taksista je zvao, a ja sam se stigla spremiti. Izletila sam iz stana, uletila u automobil.

Na dnevnom svjetlu je izgledao i ružnije nego mi se sinoć učinilo. i ružnije i deblje i sirovije. Sjela sam na suvozačevo sjedište, pozdravila ga sa „ćao macane” i uputila najsenzualniji pogled koji sam mogla. Napalila sam samu sebe. Pomislila sam da nešto nije u redu sa mnom, kako me zaboga može uzbuditi on. Sjetila sam se da mu ne znam ni ime. Odzdravio je srdačno:
– Ćao mačak. – Pitala sam slatko:
– Mačak ili pičak?
– Pičić – rekao je. Rekla sam adresu, za svaki slučaj udaljenu ulicu dalje od posla, nije morao znati gdje tačno idem. Rekla sam da žurim, i da ću mu platiti čim prije, rekao je:
– Pičić to uopće nije problem, ti to znaš, niti te vozim zbog toga, a kada god želiš, moj kurac je spreman za tebe.
– Znam – rekla sam – zato mi se i sviđaš. – Počeo je postavljati osobna pitanja, ali prekinula sam ga: – Čuj, ne želim se upoznavati, tvoj broj imam, kada poželim zovem te, ti ako možeš – super, ako ne – drugi put, možemo li to ostaviti tako?
– Mala ti si luda skroz – rekao je – može ako ćeš me zvati često.

Smijali smo se, stavio je ruku na moju butinu ali ponašao se jako pristojno. Rekao je da se zove Zoran, Zoka za sve. Našalila sam se:
– Zoka treba te moja koka. – Smijali smo se.

Stigli smo, namignula sam mu i rekla da se čujemo. Stigla sam dvije minute prije početka radnog vremena, odlično. Srela sam i Josipa, ali nismo imali priliku razmijeniti bilo šta drugo osim dobro jutro. U 12 je povirio za moj stol sa pitanjem:
– Jesi li za ručak?

O konačno! uzela sam tašnu i krenula za njim. Ispred ulaza je čekao njegov prijatelj ivan, sa kojim bi povremeno išao na ručak. Pozdravili smo se svi, čika Jospi je rekao:
– Ivan i ja smo se dogovorili danas za ručak, ali mislio sam da nam se pridružiš. – Ivan je potvrdio.
– Naravno – rekla sam.

Išli smo Josipovim autom, sjedila sam nazad i mislila kako me sa Josipom prati peh. Stigli smo pred moj najomraženiji restoran, onaj za koji sam rekla da nikada neću kročiti u njega. Jednom prilikom naše društvo je bilo tu, i nismo se dobro proveli, čak su naz zamolili da napustimo objekat, a sve jer je neka baba imala nešto protiv nešto glasnijeg smijeha. Ali šta sada, morala sam ući.

Restoran je inače bio zaista klasa, ništa pretjerano, ali jako fin, ugodan, dobra hrana, lokacija, lijepa bašta, sve je bilo za 5 osim babe koja je, kao i mi, bila gost. Naručili smo ručak, pričali sitnice o poslu, mom fakultetu, životu, planovima. Sve je proticalo uobičajeno dok Ivan nije rekao:
– Josip mi je pričao o Vama. – Krv mi je jurnula u obraze. Jedino što mi je prilazilo u glavu je kako mu je pričao kako me je pojebao, kako sam mu se ponudila, kako ga želim još. No Ivan je pohvalio moju ideju arhiviranja dokumentacije na poslu, te mi se krv povukla iz obraza. Mislila sam da li je Josip primjetio, sigurno jeste.

Završili smo ručak i krenuli nazad na posao, kada sam u drugom dijelu restorana vidjela dečka. Sjedio je sa niskom plavušom, očito ne u prijateljskom tonu, držali su se ua ruke, on je nešto tiho šaputao. U restoranu gdje je znao da ja neću doći. Izašli smo iz restorana. A mene je grizla savjest, koliko god malo ali grizla je, i željela sma prekinuti odmah poslije seksa sa Josipom, a ja nisam bila jedina koja je varala. Zamolila sam Josipa i Ivana da me sačekaju trenutak, vratila se u restoran i prišla im. Izgledao je kao da je vidio duha.

 

– Dobar dan, oprostite na smetnji… – okrenula sam se prema njoj – ja sam Mila, igorova bivša djevojka, ako me spominjao. – Igor je preblijedio.
– Oprosti Igor mi treba na trenutak, odmah ga vraćam. – Odaljili smo se od nje. Razgovor je bio kratak. – Čuj, znam da je naša veza postala odavno… mlitava, ne želim da me varaš, ako misliš da sa njom imaš neku šansu, ako ti se sviđa – daj si priliku. I ja sam željela raskid, umorilo me ovo nešto naše što smo imali, zaista… ostanimo prijatelji, ali daj da probamo biti sa nekim ko nas istinski čini sretnim, šta misliš? – Iako u šoku, nakon kratkog pravdanja koje sam prekinula, sporazumno smo raskinuli. Odlično, sada sam zaista slobodna da radim ono što želim.

Čika Josip bi bio ponosan na mene...

Vratili smo se na posao, Ivan je otišao svojim putem, a do kraja dana nisam imala prilike razgovarati nasamo sa Josipom. Pred kraj radnog vremena je navratio, i kratko me pitao:
– Sviđa ti se Ivan?
– Molim?
– Da li ti se sviđa Ivan? – Počela sam hvaliti Ivana, bezlično, poslovno. – Ne, da li ti se sviđa… kao ja? – Krv mi je opet jurnula u obraze jer znala sam na šta misli, otvorila sam usta ali odgovor nije izlazio. Nasmiješio se: – Nisi kategorički odbila pomisao, znači sviđa… – Nasmiješila sam se i ja… – Drago mi je – rekao je – Ivan je poj prijatelj od studentskih dana kao što znaš… i ono što ne znaš… mi volimo da dijelimo… hmmm sve što je dobro. – Bilo mi je jasno da misli na mene, i iako nisam znala na šta tačno misli, već me uzbuđivalo.

Hodnikom su prolazili drugi, razgovor je nastavljen u šiframa.
– Kada je danas rekao da sam mu pričao o tebi, i hvalio te… pričao sam, kažem ti, mi dijelimo.

Dakle ispričao mu je. Sjedila sam na ručku sa čovjekom koji je znao da me je čika Josip jebao

Činilo mi se da mi se krv podijelila na pola, pola je bilo u obrazima, pola u klitorisu. Gorila sam.

– Prvom prilikom bi ti objasnili kako se provodi ta ideja dijeljenja… ako si za? – Mogla sam samo klimnuti glavom, željela sam to odmah. Ostali nam nisu dali dalju priliku da razgovori dogovor, pri polasku doma rekao je skupini nas: – Ugodan vikend svima. – Sranje, vikend je. Znači ništa od dijeljenja, ništa od seksa, znala sam da Josip vikend provodi sa obitelji na planini. Sranje!

Stigla sam doma, i vrtila se, Šta raditi, gdje ići, sa kim? Imala sam strahovitu potrebu osjetiti kurac. Cimerka je izlazila van, sa tipom kojeg je upoznala sinoć, istina zvala je i mene. Rekla sam hvala ali ne, rekla sam joj za prekid, željela je ostati i tješiti me, zaista, ali zaista nema potrebe. Odmoriću se, spavati, nešto.

Dosada me ubijala, potražila sam vibrator, jedini koji sam imala, obični bijeli, nezanimljiv… i odustala, nije mi se dalo igrati se sama sa sobom, sama! Sjetila sam se Zoke. Poslala SMS: „Macane, ne treba mi vožnja, ali vrlo rado bi platila jutrošnju.” SMS odgovor: „gdje?” „Kao sinoć, ili gdje ti znaš da možemo?” „Ne, gdje da te pokupim?” „Doma sam.”

Razmišljala sam šta obući, navući samo neku ljetnu haljinu… not sexy… Izvukla sam kardigan iz ormara, ljetni, kada malo zahladi da nešto imaš ogrnuti. Čokoladno-zlatni, nije imao dugmiće, već samo pojas. Obukla sam ga. Mogao se lijepo namjestiti, prekrivao je guzu, pičkicu, dekolte je bio dublji, ali sa neke udaljenosti izgledao je sasvim pristojno. Podrazumijeva se da se neke vruće hlače ili minić nosi ispod. Obukla sam tange. Skinula ih. Bez gaćica ću. Skinula i brus. Bez brusa je izgledalo ružnije. Našla sam tanki crni čipkani potpuno providni i obukla njega. Odlično, sada ispod kardigana imam samo brus.

Izgledala sam jebozovno. Ravne sandale na kaišiće. Zoka je zvao. Sišla sam, ušla u automobil. Kosu sam podigla je u vragolastu punđu, onako kao iz kreveta da sam.
– Mačak, izgledaš jebeno.
– Macane, tek trebam da budem jebana… idemo li?

Sa zadovoljstvom je vozio. Stavio je ruku na moju butinu ali nije išao dalje. Na prvom crvenom semaforu, gurnuo je ruku dublje.
– Mačak, gola si.
– Misliš spremna za tvog kuronju?
– Izludićeš me. – Izvukao je ruku: – Moram voziti, a onda vidjećeš.

Stigli smo pred neku zgradu, pitala sam gdje smo.
– Kod mene.
– Živiš sam?
– Da… bivša i djeca žive u našoj staroj kući.

Dakle razveden, ne da je bitno. To je bilo i plus, prazna gajba kada treba, a da ne uplićem cimerku. Popeli smo se na 2. sprat, pustio me unutra prvu nakon što je upalio rukom svjetlo. Ušla sam ravno u kuhinju i trepezariju, veliki trepezarijski sto.
– Druga soba – rekao je dok je zaključavao. Mene je privukao sto, podigla sam se i sjela na sto. Našao me je.

– Zoka?
– Da?
– Voliš li lizati? – Samo me je gledao, i prije odgovora raširila sam noge i rekla:
– Večera je poslužena.- Priletio je i zario nos u moju već mokru pičkicu. Povukla sam dupe još na stol, da mogu lijepo staviti stopala… a on je nije puštao.

Kao i seks, navalio je divlje, mislila sam progutaće mi je. Lizao je strastveno, divlje ali ipak nježno, uzeo klit zubima i polako ga razvlačio, gurao jezik u pičkicu…
– Ne, Zoka, vrati se gore… – i vratio se, ustima mi je raspametio pičku…
– I prstima – molila sam. Dirao me, igrao se kao dijete, lizao kao nikad u životu. – Gurni mi prst,

Nabio mi je prst u pičkicu.
– Ne Zoka, polako mi ga – poslušao je, polako me prstima jebao u pičku, dok je halapljivo večerao klitić… Pomislila sam kako me dečko nikada nije ovako lizao, ovako ludo divlje strastveno, ovako kao da je moja pička centar svemira.

Čika Josip bi bio ponosan na mene...

Zoka je pogodio tempo, pogodio tačke… govorila sam:
– Samo nastavi, nastavi još još… – kada mi je ubacio i drugi prst u pičkicu i zubima ponovio potez razvlačenja klitorisa, svršila sam.

Nisam shvatila kada me povukao prema ivici stola, kada je skinuo hlače i nabio mi kurac… samo sam osjetila probadanje, nabijanje… njegov silovit kurac… noć prije mu ga nisam ni vidjela, noćas me ponovo razbijao… željela sam govoriti prljavo, i sada me nije bilo stid.

– Zoka kako imaš dobar kurac… jebi me… tvoj kurac me izluđuje… Kada sam rekla kako ti je tvrd, postao je još tvrđi, ili mi se učinilo… – Zoka me nije jebao, zoka me karao, ja sam vrištala: – Jebi me!!! – Silovito mi ga je nabio, pomislila sam da će me probiti, pa još jednom još jače… i treći put kao da mi je nabio cijelo tijelo…

Osjetila sam kako me puni spermom… Izvadio ga je, sperma je još kapala… kurac mu je bio deblji, oko 17cm, solidan… Poželjela sam da ga poližem onako mokrog od mene i da posišem ostatke sperme…

Spustila sam se sa stola i uzela ga ustima prije nego je shvatio šta ću uraditi… Kurac u ustima, polumlitav ali tako jebeno dobar osjećaj… Posisala sam ostatke, a Zoka me gledao kao da vidi ostvarenje svih svojih snova.

Prešli smo u dnevnu, izvalili se na sofu, zapalili po cigaretu. Priša mi je i ustima uzeo bradavicu, sisao je kratko, rukom objumio sisu i malo promijesio.

– Mačak, jebeno si dobra.
– Hvala macane, i ti si, ližež kao niko. – Gledao me pomalo iznenađeno.
– Mačak, polizao sam jednom jednu curu, u mladosti. Žena nikad nije dala to, ni pušenje. – Bila sam šokirana.
– Kažeš da ti je ovo nešto kao prvo lizanje?
– Nešto tako.
– Strašno, bačeni talenat… Kako znaš sve one poteze?
– Možda od gledanja pornića! – Smijali smo se…

Nakon odmora poželjela sam još. Mislim da se nije nadao, ali kada sam zakoračila i sjela na njega, nije se bunio.

Više u šali, rekao je:
– Mačak je li ti to treba vožnja?
– Bolje da napravim koju platu unaprijed, šta misliš?

Čika Josip bi bio ponosan na mene...

Kurac mu je bio tvrd, pomislila sam, za godine, odlično. Voljela sam jahanje, a ovo je bila dimenzija više. Bila sam oslobođena svih stega, srama, stida, radila sam što mi je volja i kako mi je volja.

Nabijala sam se na Zokin kurac prvo lagano, plešući na njemu, dok mi je mijesio guzu, pa sise, pa u krug… Kada me uzeo za bokove nabijala sam se jače… i jače… sise su mi skakale dok sam razdirala sama sebe na njegovom kurcu… pička mi je poludila, sviđalo joj se plesanje, sviđao joj se kurac… I dobiće ga još.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x