Žestok seks sa bi Bokijem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prvo seksualno iskustvo doživeo sam sa Draganom u 22 godini, najboljim drugom koji je bio kao moj brat blizanac. Bili smo markantani, zgodni, duhoviti, potpuno strejt izgleda i ponašanja, interesantani u društvu, u nas su bile zaljubljene sve devojke koje su nas znale (ili bar velika većina). Žestok momak on, žestok ja…

Tako je i bilo, besomučno smo ih karali i menjali naročito brucoškinje koje su dolazile iz provincije ali smo nalazili vremena i za zadovoljenje naših biseksualnih sklonosti. Onda vam ne moram reći kako je teško naći ponovo nekog takvog „Dragana”. Ovo je priča o tome.

Međutim, studije su se završile, i svako od nas je otišao na svoju stranu. Tugu, prazninu, ali ne i ljubav, jer to tada sebi nisam hteo, ali nisam ni smeo da priznam, koju sam osećao, mislio sam da ću da potisnem ženidbom, brakom, decom, porodicom, poslom. Oženio sam se devojkom koju sam mnogo voleo i danas je volim jer je ona jedno čedno stvorenje koje se samo voli. I tako, rodilo se jedno dete, pa zatim i drugo. Roditeljski osećaj – nov i fantastičan, ali sve više mi je nedostajao moj drug Dragan.

original

Nedostajala mi je osoba kao što je on, neko sa kime bih podelio svoju bisekualnu sklonost koju je Dragan otkrio i probudio u meni. Ali to nije išlo, Dragan je bio daleko. Nekoliko narednih godina svoju pohotu sam zadovoljavao filmovima i časopisima.

Prolazile su godine a ja sam pokušavao da nađem nekoga sa kime bih podelio svoje seksualno opredeljenje, ali su se samo ređala razočarenja jedno za drugim, imao sam toliko razočarenja da bi mogao feljton da napišem.

Nije da sam ja neko ko traži nešto posebno, ali tražim nekoga ko je normalan i liči na normalnog muškarca, ima mušku psihologiju i primarne polne karakteristike. Pokušavao sam preko četa, preko oglasa, ali ničim nisam bio zadovoljan. Što se tiče seksa bilo je tu lepih trenutaka sa ponekim tipovima. Ali se stalno dešavalo da bi voleo da oni ne progovore jer su feminizirani u glasu, govoru, pokretima, ili da se nađemo u mraku jer se femkasto oblače, ili su toliko ružni da bih voleo da im stavim papirnu kesu na glavu, ili su obični foliranti, a takvih je najviše.

tumblr_molkyya4od1spkqfeo1_500

Ali dosta o tome, oni koji budu pročitali ovo verovatno će i sami znati šta sam hteo da kažem. Ja i nisam neki pisac, ja sam tehničko lice. Ali postoji Bog, a i matematička verovatnoća u koju sam se najviše uzdao.

Tako se dogodilo da mi je pre nekoliko meseci jedan feminizirani tip sa kojim sam bio samo jednom u trenutku „pomračenja uma”, poslao SMS poruku sa tekstom da on ima jednog poznanika koga bih želeo da upoznam, i dao mi njegov broj telefona. Nisam ništa posebno bio oduševljen, predpostavljao sam da će biti ponovo razočarenje, neka „tetka” koja će da počne da se uvija čim me ugleda.

Prošlo je nekoliko nedelja, razmenjivali smo poruke i sve više mi se dopadao taj momak, imao je zdravo razmišljanje, bio je duhovit, interesantan sagovornik, i dopadali su mi se neki njegovi stavovi.

Napokon je došao i dan D! Ja sam se spremio i otišao u njegov grad da se upoznamo. Dogovor je pao da se nađemo u sumrak u njegovom delu grada na parkingu jedne firme. Ja sam sedeo u kolima i iščekivao da se on pojavi. I napokon, pojavila se senka krupnog i velikog muškarca, išao je pravo prema autu (pošto sam ja jedini sedeo u svom, ostali su bili prazni).

Uzbuđivao me je sam pogled na njegov hod i veličinu, bila je zima, bio je odeven u jaknu pa nisam mogao da vidim kakvo mu je telo. Ali kada je došao do auta ja sam izašao i pružio ruku rekavši:
– Nikola.
– Ja sam Bojan. Spustio je kapuljaču i ukazalo se prelepo prijatno lice muškarca uokvireno naočarima čiji je glas odzvanjao u mojim ušima kao bubnjevi.

 

zeus-lores-gui-costa-04

Odmah mi je bilo jasno na osnovu SMS-a, a sad na osnovu izgleda, da je velika verovatnoća da je on taj koga ja tražim. Ali, da li ću se ja njemu dopasti? Ja ovo pitanje nisam sebi postavio više od dva puta u životu, i to samo u odnosu sa ribama, sa tipovima nikada, jer valjda nisam imao priliku, sve do tad je bilo luk i voda.

Seo je u auto i odmah smo krenuli. Otišli smo na piće u lokalni kafić u njegovom kraju gde su ga znali što mi je, moram priznati, imponovalo. Meni je to značilo da sam prošao prvi test, znači dopadam mu se, ne stidi se da sedne sa mnom u kafić u svom kraju gde ga svi znaju, prilaze mu i javljaju mu se. Mene je predstavio kao kolegu iz drugog grada što, u stvari, i jesam, jer su nam profesije vrlo slične. Počeo je razgovor i bio sam oduševljen njegovim glasom, pričom, bio je potpuno normalan, nikada ne bih posumnjao da je u fazonu.

Bio sam napaljen, a i on, što mi je i priznao, i rešili smo da se malo provozamo autom. Otišli smo van grada u neku šumu i tu parkirali auto. Sedeli smo tako i pričali o svemu i svačemu, niko nije imao petlju da išta prvi pokuša, mada smo obojica već imali iskustva, sve do trenutka dok on nije rekao:
– Da li mogu da te poljubim?”

200009236-001

Da li možeš? – kakvo pitanje, pa to je sve što sam želeo tog trenutka. Na to sam se ja nagnuo prema njemu i usne su se spojile u poljubac od koga me je udarila struja. Tog trenutka su pale sve kočnice. Kidali smo odeću jedan drugom u želji da se što pre oslobodimo stega. Nismo imali pojma ni o vremenu ni o prostoru. Ova scena me podsećala na to kao da se znamo 100 godina i da se nismo videli zadnjih 50.

Bilo je neopisivo, nikada posle Dragana nisam doživeo toliku strast i uzbuđenje. Palio me je do bola, kurac mi je bio tvrd kao nikada do tada. Sedeo je na suvozačevom sedištu, sagnuo se i uvukao moj kurac u usta da nije ni trepnuo.

Ponašao se kao zver puštena na slobodu. Divio se tvrdoći mog kurca i stalno govorio kako je fenomenalan, kako voli takav kurac baš kao što je moj. Sve ove reči su me toliko napalile da sam skoro izgubio razum.

Žestok seks sa bi Bokijem

Palila me je pomisao da takav strejt tip meni puši kurac i u tome uživa apsolutno ne skrivajući svoje oduševljenje. Mislio sam da ću svršiti istog trenutka, ali je Bojan bio pravi majstor, znao je kad da prestane po mojim reakcijama.

Ovo je pušenje trajalo, lizao mi je butine, uzimao jedno pa drugo jaje u usta, bilo je fenomenalno gledati takvog tipa kako se oduševljava mojom kitom. Toliko se predao poslu da mi bude lepo da sam jedva provukao ruku da mu opipam kurac.

Kad sam ga napokon uhvatio oduševio sam se, bio je tvrd kao kamen sa jajima koja su punila moju šaku. Zamolio sam ga da prestane i rekao:
– Daj da ja malo dobijem tvog mesa. – Verujte mi da ni dan danas ne verujem kako sam izgovorio tu rečenicu. Dao mi ga je, tvrd, veliki, pohotan, sa belim kapljicama na vrhu koje su se presijavale na mesečini.

tumblr_m6bq5gerer1ruk1kro1_500

Zgrabio sam taj kurac kao da mi je to poslednje što ću „pojesti” u životu, i počeo da mu ga oblizujem i punim sebi usta. Ubrzo smo se našli u pozi 69 i tako nastavili da obrađujemo naše alatke. Ne sećam se da mi je nekada bilo lepše i uzbudljivije. Ličili smo na decu koja su dobila svoju igračku, pa sad ne znaju šta će od sreće.

Ovo uzajamno pušenje je potrajalo nekih 20-tak minuta, a onda više nisam mogao da kontrolišem orgazam i rekao sam:
– Svršiću! – ali Boki nije odvajao glavu od mog kurca samo je još više zinuo i celog ga progutao!!!

Tog trenutka sperma je krenula u njegovo grlo, nije mu bilo lako da sve proguta jer sam to video po njegovom licu. Nisam hteo da mu ostanem dužan pa sam mu kurac stavio u usta i tako sočno pušio da se pljuvačka cedila niz njegova jaja sve do anusa koji sam prstom polako doticao i razmekšavao.

gay-cum-on-his-face

Onog trenutka kada sam prstom prodro u tu rupicu obraslu dlačicama iz njega je krenula lavina bele tečnosti. Prvi mlaz me je udario pravo u nepca, a ostatak sam razmazao sebi po licu.

Na njegovom licu sam video grč sladostrašća, a iz očiju mu se videlo da je presrećan. Nekoliko minuta nismo bili u stanju ni da se pomerimo sa mesta na kojima smo se našli.

Po prvi put u životu nisam osećao gađenje zbog toga što sam uradio i zbog toga što sam progutao nečiju spermu već mi je, naprotiv, bilo veoma drago što smo zadovoljili jedan drugog tako strasno i životinjski.

Konačno žestok i životinjski seks kakvom sam se dugo nadao

Ovo što sam vam opisao dogodilo se na prvom sastanku. A šta je bilo dalje? Dogovorili smo se da se sledeće nedelje nađemo u njegovom momačkom stanu u kome je stanovao. Nisam mogao da iščekam da se vidimo ponovo, a po njegovim porukama zaključio sam da i on to čeka sa nestrpljenjem.

Tako je i bilo, stigao sam oko 14 sati i moj domaćin me dočekao u trenerci sa osmehom na licu. Čim smo ušli u hodnik bez reči me je napao, a ja se naravno nisam branio jer sam to želeo.

Ljubili smo se zverski i proždirali jedan drugog hvatajući nabrekle kurčeve preko pantalona, ni sad mi nije jasno kako smo uopšte disali.

9612515

Vaćarili smo se i ljubili tako nekoliko minuta, a onda je on ustao i rekao da ne treba da žurimo jer je celo poslepodne i veče pred nama. Otišao je da skuva kafu, a ja sam otišao da se istuširam. Kada sam se vratio čekao me je na krevetu sa dve šoljice kafe i pivom.

Zapalili smo po cigaretu i počeli smo da pijemo kafu, ali on nije mogao da bude miran, stalno me pipao po mom nabreknuću, nije ga ispuštao ni dok je pio kafu, a onda se naglo savio u moje međunožje i celog ga progutao. Pa sam to isto ja uradio njemu.

Tako smo pili kafu i po nekoliko sekundi naizmenično trpali kurac u usta jedan drugom po nekoliko sekundi. Prizor pijenja kafe i međusobnog pušenja me je toliko napalio, a koga i ne bi?

tumblr_inline_n307d6sjee1rr6ht5

Znajući od prošli put da mu je rupica hiper osetljiva prevrnuo sam ga na stomak, podigao mu kukove, i odmah bez trunke razmišljanja naslonio svoj jezik na tu smeđu rupicu koja je pulsirala… Kad sam ga dotakao jezikom Boki se stresao od uzbuđenja i ispustio glasan krik.

Palila me je slika tako dobrog tipa koji kleči ispred mene, a ja mu ližem rupicu. Pogled na njegova jaja i kurac koji su visili ispod njegovog visoko podignutog dupeta budili su u meni žestok zverski nagon da mu nabijem kurac u tu rupicu i da ga nikada ne vadim.

Kada sam počeo jezikom da ga obrađujem rupica je bila tesna, ali se pod mojim jezikom lako opuštala i postajala sve dostupnija.

Žestok seks sa bi Bokijem

Navlažio sam jedan prst i ugurao mu ga u vrelu guzu, bio je oduševljen i raspamećen, a mene je palilo što on toliko neizmerno uživa u mom radu da sam se još više trudio da ga usrećim.

Gurao sam prst u tu smeđu rupicu, grizao sam ga po polutkama, a drugom rukom sam mu drkao kurac. Kita mu je toliko balavila da je sva bila mokra. U tom trenutku čuo sam rečenicu:
– Daj mi ga, izjebi me kao kurvu, nemoj nikad da prestaneš!!!

Kleknuo sam iza njega i svoj kurac naslonio na njegov otvor, polako sam legao preko njega i ujedno gurao svoj kurac u njegovu guzu.

tumblr_obzwunwmi01vb6wugo1_500

Bolelo ga je, ali sam bio pažljiv, posle nekoliko pokušaja bio je unutra. Počela je vožnja koju ću pamtiti celog života. Nikada, i nikada nisam toliko uživao sa nekim tipom kao sa njim. Pogled na veliko telo ispred mene nataknuto na moj kurac me izluđivalo. Voleo sam da ovo potraje večno.

Karali smo se tako nekoliko minuta, a onda sam ga pustio da mi pokaže šta sve zna. Njegovoj masti nije bilo kraja, jebao sam ga u svim pozama, čak i u nekim za koje sam bio siguran da je sa tipovima nemoguće zbog građe muškog tela, ali sam se prevario, sa Bokijem je sve bilo moguće.

Okrenuo sam ga na bok, a ja sam bio iza njega, jebao sam ga ne žaleći ga ni jednog trenutka, bio sam žestok, a to se njemu dopalo.

Žestok seks sa bi Bokijem

Uhvatio je svoj kurac i za nekoliko sekundi na čaršafu je bilo mnogo njegove sperme. Kada sam video da je svršio na mom kurcu ja sam počeo da ga punim u dugačkim mlazevima. To mi je bio najduži orgazam u životu, mislio sam da mi je mozak izašao kroz kurac, nisam imao pojma gde se nalazim…

Tog zimskog subotnjeg popodneva jebao sam ga jos dva puta, i jednom smo popušili jedan drugom.

Od tada pa nadalje viđamo se jednom nedeljno. Ni ja ni on nemamo problema sa ribama, startuju i njega i mene što me kod njega još više pali, ali bismo voleli kad bismo našli neku ribu koja bi pristala na seks sa nama dvojicom, onakvima kakvi smo stvarno.

Žestok seks sa bi Bokijem

Siguran sam da se ne bi prevarila, imala bi dobra dva pastuva pored sebe i u sebi.

Zavoleli smo jedan drugog i jako se vezali jedan za drugog. Bojim se svake vrste veze, ali ako hoćeš nešto lepo nešto moraš i da trpiš.

Ovu priču sam napisao da bih podelio sa nekim radost koju je Bojan doneo u moj život. Jer nemam ni jednog prijatelja sa kim bih to podelio, i da ujedno ohrabrim one koji tragaju za nekim ko im odgovara, da ne treba gubiti nadu.

tumblr_ndngrmorhs1skoem1o1_500

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x