Randevu u divljini, seks u vazduhu…

Registrovani korisnici ne vide reklame

To je brvnara u divljini, blizu reke, žešće mesečine, s pogledom na Kališ preko puta, uz zvuke sablasnih ptica i šumova visokog drveća. Opustiš se u trenutku. Malo smo popili. I imali seks…

On je sebi dao za povod da mi direktno spusti hladnu ruku među prepone – pa sam ja skočila uz:
– Čekaj bre, najslađe treba tek da dođe, ti sad treba da se lomiš oko mene, a ja da se ne dam.

Sklonili smo se s plaže. Seks je uveliko počeo da isparava iz nas, to je takav napon bio… Samo je rekao:
– Ja ću ostati u prizemlju, a ti idi gore i spremi šta treba za jedan dobar striptiz.

Randevu u divljini, seks u vazduhu...

Popela sam se, skinula sve sa sebe, osim tangi sa tankim lancem oko struka i krećem da silazim dole. Video je odmah da više nemam naivne čarape, dela trenerke na nozi koja se polako nazire, pošto silazim odozgo. Provirila sam i rekla:
– Jebeš striptiz, penji se gore.

Nije mu trebalo mnogo. Popeo se gore, gde se nalazi samo francuski krevet, prozor sa pogledom na reku i žensko telo gladno akcije.

Randevu u divljini, seks u vazduhu...

Krenuo je ka meni, sklonila sam ga nogom, odgurnuvši ga po ramenu, zadržavši stopalo na njegov karlični deo. Čuje se zvuk kaiša, šnala od sata…

Udara me pogledom, poluosmeh, ostavljam grehe iza sebe, jer uživam da budem bezobrazna, volim seks, volim da se jebem i ta svest daje takvu kontrolu.

Sklonila sam mu ruke sa bokserica, koje je namerio da skine, bez ikakvog uvoda u nešto divno što se nalazi unutra, vruće i tvrdo.

Stala sam ispred njega, kreće tenzija u pogledima, i krećem lagano dole. Oslanjam se na kolena, gledam ga tako gladno i krećem noktima da grebem i skidam jedini pamučni detalj. Ostaje samo on, isparavan, sa tako lepim mirisom, mešavina praška za odeću sa prirodnim jačim mirisom. Koliko sam gladna bila toga. Neću odmah da ga stavim u usta, čekao je to sve vreme, a i ja, posebno njegov model, dug, blago zakrivljen, pun vena, čista snaga i meso

tumblr_mkgea6bduv1qi857wo1_500

Ljubim ga okolo, po korenu, pa malo niže… slušam ga kako diše, raduje me uzbuđenje, mislim da je zaslužio – stavljam ga u usta, ljubim ga usput, opustila sam jezik da se razlije oko njegovog, kosa mi pada preko usana i očiju, čuje se tiho odvajanje usana sa njegovog vrha.

Postaje tako osetljiv. Želi da ga gutam, a ne samo da mu sisam glavić. Želi da mi nabije glavu, i da mi prodre u grlo što dublje.

Teram ga da to uradi, tako što ga gledam gladno i bezobrazno dok ga ližem, a opet neću da mu pružim sve odmah. Moram da ga mučim malo

Randevu u divljini, seks u vazduhu...

Osećam mu prste kako mi sklanjaju vlasi kose, da me bolje vidi, gledam ga pred sam zanos kad moram da zatvorim oči… Osećam da ispušta usputnu tečnost, ukus karamele, lepi se za usne. Volim da sam vlažna, mokre usne, da ga gledam ponižavajuće, da mu kažem kako mu je kurac tako ukusan, i kako mnogo volim da ga ližem…

Nabija mi glavu, glavić prodire u grlo, on se trza, ja sam bez vazduha… Pokušavam da ga sklonim, ne da mi, nabija me još više… Kreće adrenalin.

Seks nam je bio fantastičan

Volim tu snagu, volim da me nadjača, da ne sluša samo moje želje. Hvatam ga usnama i prstima, stežem, puštam, okrećem, ljubim, i gledam. Uzdasi se rađaju jer uživam u tome. Toliko sam gladna bila toga.

tumblr_me0hxchhhk1rjv2u6o1_

Slušam njega, kao osobu pod kontrolom, sa suzdržanim rečima za druge. Uživam da ga čujem, kako jedva progovara:
– Kako dobro pušiš… jebem ti život, kako si mi falila, kako ću da te jebem sad! – Što mi daje još veću volju da budem još bolja i gladnija svega.

Uhvatio me je za ruke, izbacio iz ravnoteže i bacio na krevet. Krenuo je naglo ka tangama, hteo je da cepa, nisam dala. Smirila sam ga.

– Pa gde si krenuo… pa šta ti je, jesi li dobro? Da ne bi možda da cepaš nešto drugo, je li? Hoćeš da me jebeš jako? Da boli? Hoću da svršim dok me cepaš, tvoja sam večeras, davi me, udaraj ako hoćeš. Hocu da plačem, da vrištim. Rasturi me.

Poludeo je… ali me prati… energični pokreti, nimalo nežni, ali se suzdržava…
– Ili ipak hoćeš da budeš nežan, da me lagano jebeš? Volim i tako…

Gledam ga u oči, raspalim mu nagon uvijajući se svojim telom, dopuštajući da prodre u mene što dublje, tako da me udara iznutra. Volim da klizi pooolako… Kreće da reži glasom, preti rečima, i neće da bude nežan, i neće da me pazi, i hoće da me rastrgne.

tumblr_mdfnvvvrkg1ru6gvyo1_

Koliko volim da provociram, da se suočim sa najmanjom neprijatnošću i nju iznesem kao najlepšu perverziju. Imam kontrolu, umeće, talenat, iskustvo, želju i ideje. Ako sam u nečemu dobra, to je ovo.

Leži iznad mene, leđa se lome u senkama, divna masa iznad mene, osećam se bespomoćno… uzimam ga u ruku, ciljam ka rupi, mokra sam. Ljubim ga s njenim vlažnim usnama. Čuje se svaki pokret, seks je predivan.

Nadražujem mu vrh njenom toplinom. Ukliza na trenutak, tako da me oseti iznutra, a onda se izvijem telom i izbacim tu zver koju toliko želim, ali želim i sebe da mučim.

Randevu u divljini, seks u vazduhu...

– Liži me.

Već je bio dole, uštinuo me je za bradavicu usput, napravio joj je oblik prema pritisku, nastavlja dole, osećam usne, njegove ruke kako oslobađaju prilaz centru od mojih nogu i pokušaja da se iole malo borim… Kreće jezikom, hoću da me ljubi dole, glasno, da ga čujem.

– Grizi ga – rekla sam – gurni prste, jače… Pljuni, hajde, hoću da klizi, hoću da mi se sliva sve niz noge… Je l’ voliš da me ližeš… pljuni… Dođi gore – uđi – jebi me.

tumblr_o3sbdh1mvy1t7fhkuo3_500

Krenuo je lagano. Modifikuje širinu unutra prema svojoj veličini. Probija, nastavlja do dna… gubim kontrolu, nemam nikakvu moć više, gleda me zadovoljno i nastavlja dalje.

Dugo je ulazio, osetila sam svaki pokret, kako me širi i na kraju kako neprijatno udara u grlić materice… Pomera mi utrobu, preti tako nežno, naglašava šta sledi jačim nabijanjem… I kreće…

Ruka preko mojih usta… nabijam ga, kreće da se znoji, zahtevna sam; još jače, i još brže i još bolnije.

– Jebi me – vrištala sam – ne staj. – I nije stajao.
– Samo sam tvoj večeras, šta god želiš, imaš. Diži se.

tumblr_nqhbeyacwp1qfhacko1_400

To je moj svet, moja kontrola. Sedam na njega, ubacujem ga unutra, time što ga grabim željno. Ulazi još dublje, ali mu ne dam da bude grub.

Ležem preko njega, i krećem lagano. Milujem ga usnama i molim da bude dobar. Miran. I nežan.

Hoću polako. Hoću da te čujem dok si u meni.

… I zna da sam blizu orgazma prema pogledu koji gubim polako, disanje mi se koči, zarivam mu nokte u vrat i znam da će da ga boli to, ali kao što ja trpim dok me trpa nemilosrdno, tako mi on uzvraća… I slušam ga: „Kako si uska, osećam te unutra, udaram te sve vreme. Volim da te jebem, tako polako i da te gledam kako se gubiš. Hoću da svršiš, i ima da vrištiš.

Randevu u divljini, seks u vazduhu...

…Imala sam nikad jači orgazam, toliko grčenja i pulsiranja, bez vazduha… trzala sam celim telom, pala preko njega i trzala na svaki njegov dodir. Nije stajao, bilo je bolno, ali nije dozvolio pauzu.
– Hoću da svršiš opet…
– Ali ne mogu…
– Moraš…
– Uspori…
– Neću… – I nastavlja da me nabija, sve jače, i brže…

I osećam da sam ponovo blizu, pomešano sa bolom od nabijanja, ali ne stajem niti mogu da se odbranim… prihvatam pritisak i kreće novi nalet, novo gušenje i sve sam mokrija. Vrištim. Uživam.

Digla sam se na njega:
– Sad malo za tebe, još neko da svrši.

Sela sam mu na kurac, u čučećem položaju, da uđe što dublje, aktivirala karlicu i krenula da mešam. I sve brže. Butine gore. Koliko volim tu aktivnost. Cenjeni rad. Isplativ. Slušam ga kako me hvali, gubi kontrolu:
– Kako se dobro jebeš jeb’o te život, kako sam mogao da zaboravim da se ovako dobro jebeš, gde si do sad! – I posvećujem mu se do kraja.

Randevu u divljini, seks u vazduhu...

Zaspala sam odmah. On je pušio još neko vreme, pored mene, u čistoj ekstazi. Pustio me je da ležim i osetim se tako jebano. Gledao me je kao da je ulovio najzahtevniji plen i rastrgao ga do kraja. Bila sam mokra i slaba. Trzala na trenutke.

Sakupljala snagu da iznova zajašem ono snažno i vrelo.

Jutro je dočekao sa svojim kurcem u mojim ustima, i opet sve iznova, i seks, samo nežnije, jer sam bila rasturena sinoć.

719_1000

– Je l’ voliš ti da pušiš kurac, inače? – pitao me je. Rekla sam:
– O da… naravno!
– … Zato to dobro i radiš. Devojke to rade bez posvećenosti, a ti sa toliko pažnje i volje, sve se oseti. Sa tobom svršim drugačije, mnogo radim, ali mi pružiš rajsko svršavanje. Jebaću te celog leta, dolaziću u Bg. u ovo ime, često. Neverovatna si.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x