Trojka sa najboljim drugaricama je najbolji događaj

Registrovani korisnici ne vide reklame

Prvi put pišem neku priču, prvenstveno zato što želim da podelim sa vama taj događaj. Pa da počnem; ja imam 29 godina, trenutno živim u Nemačkoj kao i moja devojka koja ima 20 godina. U vezi smo nekih 7-8 meseci, ona se zove Sanja, visoka i vitka sa malim sisama i malom guzom, idealnog oblika. Sve u svemu vrlo jebozovna. Živimo odvojeno jer tako posao zahteva, imamo seks kada god je to moguće.

Ona tako voli moj kurac koji je veliki ali ne tako debeo i s obzirom na to da sve devojke koje sam jebao imaju samo reči hvale mislim da sam dobar jebač. Nego da skratim; pre 10 dana sam bio kod Sanje. Došao sam oko 8 uveče. Bio sam malo umoran pa sam otišao da se tuširam. Izašao sam, kao i uobičajeno go i počeo da se penjem na krevet koji je inače izdignut iznad ulaznih vrata jer je to mali apartman, pa sve zbog stambenog prostora.

Kada sam se popeo Sanja je ležala u crvenim tangicama i gledala neki film. Odma’ sam je zaskočio i počeo da je ljubim stežući svoj kurac uz njenu guzu. Već napaljena poče da ga dira rukom i samo prokomentarisa:
– Nećeš moći više tako da se šetas go narednih dana, dolazi mi drugarica Marina iz Niša.

Nisam ništa komentarisao nego sam pomerio tange i privukao kurac do vlažne pice i polako ga ugurao samo malo dok je ona pokušavala da se navuče. Ja sam rekao:
– Pa to je super, biću u krevetu sa dve cure – i gurnuo ga tako jako da sam osetio bol u donjem delu stomaka od njenih mršavih prepona. Seksali smo se dobrih 20 min. i nakon toga uz cigaru pričali o njenoj drugarici koju ne poznajem.

Trojka sa najboljim drugaricama je najbolji događaj

Pitala me da li bih ja stvarno voleo malo u trojku, odgovorio sam da. Tako se sva priča završila za to veče. Ujutru sam ustao, Sanja me poljubila a ja sam rekao:
– Ok vidimo se i zovi me kada ti dođe drugarica. – Samo je rekla:
– Pa ne dolazi u obzir, osim ako hoćeš da izgubiš mene. – Ustala je i otišla u WC a ja sam brzo uzeo njen tel. da vidim kako izgleda ta Marina.

Našao sam poruku na Fb. i zapamtio prezime. Otišao sam i čim sa došao do auta našao sam Marinu na Fb. Bila je to cura od 23 god, crna sa tako dobrim sisama koje su po mojoj proceni bile jaka trojka. Imala je dosta provokativnih slika a moja mašta je radila i već sam je video u tom krevetu kod Sanje. Posle dva dana otišao sam kod Sanje na posao gde je bila i Marina koja je stigla pre jedan dan. Upoznali smo se i odmah zbližili.

Bila je to bomba u trenerci i majici koja je prekrivala pola njenih sisa. Popili smo par pića, naravno alkoholnih, a ja sam rekao da ne smem više jer moram da vozim. Ona je rekla:
– Pa zašto ne ostanes kod Sanje, ja ću otići kod neke rođake?

350515_rFD

U svoj toj diskusiji ja sam rekao:
– Ma ne, idemo svi zajedno kod Sanje, odgledamo neki film i ja idem kući. – Sačekali smo još malo Sanju i otišli u stan. Odmah sa vrata sam ugledao vino koje sam ja uzeo a nisam imao priliku da ga otvorim. Uzeo sam tri čaše, nasuo i seo na jednu stolicu, Marina na drugu a Sanja kod mene u krilo. Kada smo ispili vino Sanja je rekla:
– Ajmo gore na krevet da gledamo neki film. – Svi smo se složili i posle sređivanja u kupatilu popeli, s tim što sam ja zadnji bio.

Nisam znao šta me gore čeka, popeo sam se. Bio sam u farmerkama, vidim njih dve pokrivene, samo se vide majice na bertele. Legao sam na kraj, do mene je bila Sanja, a do nje Marina. Uzeo sam i ja malo pokrivača, pokrio se i skinuo farmerke.

Svi smo pokušavali da pustimo film, ali nam nije išlo jer smo imali loš internet. Ja sam u jednom trenutku preko Sanje i Marine legao i čačkao laptop. Počela je da mi se diže kita; Sanja je to osetila. Vratio sam se i legao. Sanja mi uvali guzu a Marina njoj i svi gledamo film koji je bio baš erotičan.

Sanja se sve više palila i migoljila dok sam joj ja rukom mazio picu vlažnu kao da je već svršila. Polako sam se primakao i gurnuo ga unutra. Laganim pokretima smo se jebali, mislili smo da neće primetiti ali je počela da se komeša.

Sanja u transu uzdiše i žmuri stiskajući usta rukom a ja svojom desnom rukom kao nenamerno prelazeći preko Sanjinog stomaka dodirujem njena leđa i struk. U jednom trenutku sam osetio kako se lagano primiče i okreće na leđa. Smelo sam prebacio celu ruku preko njenog stomaka i lagano počeo da idem ka sisama ispod majice.

Kada sam došao dotle osetio sam tvrdu sisu i bradavicu koja je bila nabrekla, a od dodira je htela da eksplodira. Tada više nisam mogao da se obuzdam; izvadio sam ga i okrenuo Sanju na leđa dok je moja ruka bila na sisama. Krenuo sam dalje ka vratu pa do usana a ona je zgrabila prst zubima. Digao sam prekrivač leđima i povukao Sanju ka dole da bi mogao da ga ubacim ponovo.

Trojka sa najboljim drugaricama je najbolji događaj

Počeo sam da guram jače i na jednom se prebacio na Marinu prednjim delom tela. Ljubio sam joj vrat, lizao ispod ka sisama; pridigao se i počeo da se ljubim sa njom tako strasno da me je Sanja stegla nogama tako jako i povukla na sebe. Ja sam samo rekao kratko:
– Šteta je da se drugarica pati, nemoj da si takva – i počeo da silazim dole rukom do gaćica koje su bile plitke i opuštene, tipa neke bokserice.

Kada sam zavukao ruku osetio sam nežnu izdepiliranu picu koja je bila tako mala da sam morao da joj raširim nogu da bih mogao malo klitoris da rastvorim. Počela je da vlaži a Sanja je bila izbezumnjena: prvo zbog situacije, a drugo zbog moje tako tvrde i velike kurčine koja je sve više prodirala u nju.

tumblr_mo96o83Fel1revz5to1_500

Marina je počela da uzdiše sada na glas i bez ustručavanja ja sam trljao tu malu picu, pa onako navlaženim srednjim prstom ulazio po malo u njen čmar. Primetio sam da je to baš pali. Sanja je vukla moju ruku kao da se protivi, a ja sam onda ustao na kolena i obe ih otkrio.

Prišao sam Marini do stopala i počeo da ližem njene noge koje su takođe bile izdepilirane i nežne. Levom rukom sam jebao Sanju u njenu picu koja je bila već razrađena tako da su ulazila tri prsta. Kada sam prišao blizu Marinine pice bio sam oduševljen; počeo sam da je ližem.

Ona je sve više širila noge i držala me za glavu vukući me ka gore. Prolazeći picu stigao sam do sise. Lizao sam joj bradavicu a moj kurac je bio naslonjen na njeno međunožje, onako malo pao, ali čim sam ga rukom primakao i protrljao po pici bio je opet spreman za akciju.

Trojka sa najboljim drugaricama je najbolji događaj

Počeo sam da ga guram unutra, oseto sam toplinu, gurao sam sve jače i jače. Onda kada sam osetio da hoću da svršim izvadio ga, pa lagano prešao na Sanju da bih malo dobio na vremenu. Zatim sam jebao nju pa opet Marinu. Sada ona odozgo i na kraju okrenuo obe zguza, gurao po dva puta u jednu pa u drugu, sve dok Marina nije svršila po drugi put.

Prešao sam kurcem na njen čmar i onako već vlažan gurao polako ali je ona počela da vrišti i da govori da boli, a ja ga još nisam ni ubacio. 1 cm, mislio sam da neće dalje. Kada je rekla:
– Polako molim te – tada sam dobio zeleno svetlo, pljunuo i gurao ga sve dok nije ušlo pola.

Počeo sam da je jebem sve jače i jače i na kraju svršio u njenu guzu.

tumblr_mw0b0gbLzf1sny350o4_400

Otišao sam na tuširanje, posle su se njih dve vratile u krevet ja već zadremao i kunjam. U jednom trenutku Sanja zaspa i okrenu mi leđa a ja pređem lagano u sredinu. Hteo sam još jednom da osetim to telo, tu sisu i picu. Bila je okrenuta ka Sanji ali se ubrzo okrenu ka zidu i reče:
– Ti si lud – i nasmeja se a ja je zagrlim i počnem i ja da kunjam ali mi nešto ne da mira. U meni se probudila mašta da se još jednom kresnemo.

Ovaj događaj će mi zauvek ostati u sećanju…

Polako se pomeram i pripijam uz njeno telo. Sada moj kurac pravo udara u njenu picu preko bokserica i sve se više diže dok joj trljam bradavice i pokušavam da ga malo zaguram preko bokserica. Ona deluje kao da spava ali me posle par sekundi iznenadi svojom rukom kada me uhvati za jaja i poče polako da ih stiska. Povuče bokserice i podiže nogu a njene samo zavrnu. Nasloni ga i polako se navuče na njega gurajući sve jače svoju guzu ka meni.

Trojka sa najboljim drugaricama je najbolji događaj

Ja sam je uhvatio za kosu i jebao kao lud jako ali usporeno da ne probudim Sanju, jer da budem iskren, drugarica je bila baš ono šta ja volim. Jebao sam je tako dok nisam poželeo da se popenjem na nju i to od pozadi. Legao sam skroz na nju i gurao ga kao lud.

Kada sam bio pri kraju okrenuh je i lagano na kolena. Dođoh do struka a onda pravo po sisama i faci. Ona je sve prstima stavila usta kao i moj kurac koji je olizala i prešla na jaja sva zadovoljna dobrim seksom.

Nadam se da će se ovo ponoviti i da vam se dopala ova priča.

tumblr_ni8n8g3G8I1srbq2xo1_400

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x