Moja pastorka i njena mama otimale su se za moju kitu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Probudio sam se, pored mene leži Sana, moja pastorka. Njena ruka je u mom međunožju, miruje, a njene grudi se lagano pomeraju u ritmu njenog disanja…. Gledam je i razmišljam, razmišljam o svemu što se desilo. Tek sada mi dopire do svesti njen telefonski razgovor od pre par dana sa njenom majkom…

Lagano pokušavam da se izvučem iz kreveta i odem do kupatila, uspeva mi, tiho na prstima se iskradam iz sobe i ulazim u kupatilo, ulazim u tuš-kabinu i puštam vodu, prija mi, pokušavam da vodom oteram sve te misli i razmišljanja, jer jednostavno se desilo, možda je i moja greška možda i nije, ali šta je tu je. Odjednom me u svom tom razmišljanju prekinuše nečije ruke na mom telu, trgoh se i okrenuh, bila je to Sena… Predivna, prelepa…
– Dobro ti jutro, zar si mislio da ćeš se bez mene istuširati… – Ušla je u tuš-kabinu i za tili čas je bila mokra, zagrlila me je i položila poljubac na moje usne, odgovorio sam joj strasno i počeo da milujem njeno telo. Uzvraćala je istom merom.

1480908gtEK

Nakon nekog vremena zastao sam, odmakao je i pogledao, bila je kao nimfa onako mokra, sagoh se do njenog međunožja i počeh da pohotno ljubim njenu prelepu pičkicu, koja je već dobrano bila vlažna. Jezikom sam ponovo ispitivao njenu unutrašnjost, ona se samo naslonila na zid od tuš-kabine i razmakla svoje nogice kako bi mi omogućila što bolji prilaz njenoj pičkici.

Uživao sam, bilo mi je predivno. Dok sam se igrao njenim klitorisom rukama sam gnječio njene prelepe grudi i stiskao njene već dobrano ukrućene bradavice.

Počela je da se trese i da pomera glavu na sve strane, vikala je:
– Dođiiiiiiiiiiii, želim teeeeeeeee u sebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii… – Uzeo sam je u naručje i onako mokru izneo iz tuš-kabine, položio je na pod i uzeooooooooo…

3132_421a

Sedim i ispijam svoju kafu, oko mene prolaze ljudi a ja sam u svojim mislima. Uskoro će 16:00 i moja supruga samo što nije stigla… ŠTA SADA?… Kako će se sve ovo odraziti na naše dalje zajedničko življenje, kako ćemo sve ovo prevazići…

Zvoni moj mobilni…
– Ćao ljubavi, gde si… ’ajde da se nađemo u prodavnici da iskupujemo šta nam treba za vikend…VOLIM TE… – Opet haos u glavi. Šta je ovo, šta mi se ovo dešava??? Da li ja ovo sve sanjam ili maštam??? – ’Ej hoćeš li da isečeš još crnoga luka za salatu i taakosos, trebaće nam bar još jedna glavica… Sena, hoćeš li da postaviš tanjire jer ćemo uskoro da jedemo…
– Eh, baš je bilo super, klopa je bila prvoklasna, Saša tvoja šopska salata je bogovska, stvarno imas šmeka da je napraviš.
– Sena, srećo, donesi još jednu flašu vina, a ja ću da pustim novi disk.

UŽIVAMMMM, ovo je kao u snu, izvalio sam se u poluležećem položaju na sofi a preko puta mene sede dve predivne žene, moje oči šaraju po njihovim telima, obe su obučene u lake letnje haljinice i obe sa blago razmaknutim nogama. Primećujem da ni jedna ni druga nemaju gaćice, što u meni izaziva reakciju, moj mališa je probuđen i pokušava da se ispravi.

Moja pastorka i njena mama otimale su se za moju kitu

Nameštam se tako da one ipak ne primete da sam se uzbudio, ali avaj, Sena je to primetila i naginje se ka svojoj majci i nešto joj šapuće, nisam čuo šta su govorile ali su obe ustale i izašle iz dnevne sobe. Ubrzo su se vratile odevene u svilene kućne mantile i prišle sofi.

– Nas dve smo odlučile da ti imaš samo da uživaš a mi ćemo da ti u tome pomognemo. – Počele su da me svlače, Sena me je uzela za ruku i podigla, za to vreme je moja supruga raspružila sofu i postavila frotirski prekrivač.

Sena mi je rekla da legnem na leđa i da se opustim, što sam i učinio. Njih dve su se svukle i postavile svaka sa po jedne strane. Ruke su namazale uljem za sunčanje i počele su da me masiraju.

Moja supruga je preuzela gornju polovinu a moja pastorka Sena donju. Lagano su se kretale ka mom macanu, Sena je masirala moje noge od kolena ka preponama, moj vojnik je poskakivao svakim njihovim dodirom.

tumblr_nvfta6QpP71tc2n2so1_500

Napokon su se sastale kod njega, moja supruga ga je uzela lagano u ruke i počela da navlaci kožicu. Moja pastorka Sena je postavila svoja usta iznad njega i svaki put kada bi se pojavio glavić ona ga je uzimala u usta. Mmmmmm, lepo mi jeeee.

Zamolio sam ih da se obe okrenu kako bi im guze bile okrenute ka meni, ukazao mi se predivan prizor, dve predivne pičkice su bile tu ispred mene, dva predivna izvora zadovoljstva su stajala tu na nekih desetak santimetara od mojih usana. Pridigao sam se i prihvatio se rukama za njihove bokove, položio sam prvo poljubac na supruginu pičkicu a zatim i na Seninu.

Počeo sam naizmenično da ih ljubim i da zavlačim prste u njih, uživale su i one. Ovo je bilo kao u najluđem snu. Mmmmmmmmmm.

tumblr_n831bvR9NZ1sfxd6jo1_400

Sena se pomerila i rekla da želi da mi sedne na lice i da joj ližem pičkicu, što sam ja sa zadovoljstvom prihvatio. Dok se ona okretala i nameštala moja supruga je sela na mene i mog vojnika i uvela u svoj vulkan. Osetio sam kako joj se vaginalni mišići stežu oko mog penisa, nameštala se i nabijala sve dublje, a Sena je namestila svoju pičkicu na moja usta.

Predivno je mirisala, uvukao sam joj jezik što sam dublje mogao, a dok sam je obrađivao jezikom igrao sam se njenim prelepim grudima, stiskao njene bradavice. Sobu su ispunili naši uzdasi, mom zadovoljstvu nije bilo kraja.

Moja pastorka i njena mama otimale su se za moju kitu

Promenile su se sada je moja supruga postavila svoju pičkicu na moje lice a moja pastorka se nasadila na mene. Pošto je bila dosta uzbuđena brzo je počela da diše ubrazano i da govori da će svršiti, supruga je isto bila na vrhuncu. Za mene je to predstavljalo veliko uzbuđenje tako da sam im nakon što su počele da se tresu od svojih orgazama rekao da ću i ja da svršim uskoro.

Obe su poskočile i okrenule se ka mom vojniku, uzimale su ga čas jedna, čas druga u usta i drkale, osetio sam žmarce iz dubine tela, zaurlao sam svoj NAJLEPŠI I NAJSLAĐI orgazam do tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Moja sperma je poletela, njih dve su se borile koja će od njih uzeti više, ja sam prskao i prskao kao da nikada nisam u životu svršiooooooooooooooo.

Njih dve su se ljubile i razmazivale moju spermu po licu a onda su mi se primakle i podarile svaka po jedan duboki poljubac.

Moja pastorka i njena mama otimale su se za moju kitu

Legle su pored mene i naslonile svoje glave na moje grudi. Milovao sam njihova tela i uzivao, uživao u nečemu što sam mogao samo da sanjam.

Moja supruga je ustala i rekla da se odmah vraća, otišla je do kuhinje i vratila se sa čašama vina i dala svakom od nas, baš mi je prijalo. Sena mi je donela zapaljenu cigaretu i pepeljaru i rekla:
– Mama i ja ćemo da se istuširamo a ti uživaj i odmaraj dok se nas dve ne vratimo. – Ustale su i otišle do kupatila a ja sam ostao ležeći, pijući vino i pušeći. Baš SAM JA SRETNIK…

Kada su se vratile bile su još lepše (bar su tako delovale u mojim očima)…

Supruga mi je prišla i rekla da želi da uživa i gleda dok ja vodim ljubav sa Senom, i odmakla se i sela u fotelju. Izvadila je iz džepa svog ogrtača jedan plastični penis i počela da se mazi njime, a Sena je prišla meni i počela da me ljubi.

Oborio sam je na leđa i počeo da ljubim njen vrat i njene grudi, njene bradavice su postale još čvršće, grickao sam ih dok sam jednom rukom milovao njen venerin breg.

Moja pastorka i njena mama otimale su se za moju kitu

Spustio sam se nadole i poceo da je ljubim oko prepona i da se igram jezikom oko njenog ulaza. Bacio sam pogled ka svojoj suprugi, ona je već dobrano uvukla plastičnjaka u sebe i uzdisala, jednom rukom je stiskala svoje dojke…

– Dosta si me lizao hoću te u sebeeeee uđiiiiiiiiiii, uđi molim teeeeeeeeee!

Podigao sam se i postavio svog macana na ulaz u Seninu pičkicu. Bila je skliska, ušao sam bez problema. Kada sam prodro ceo zastao sam, osetio sam da i ona počinje svojim mišićima da me stiska. Okrenuo sam se ka supruzi i rekao joj da dođe do nas na krevet, brzo nam se pridružila.

tumblr_mp06pqHbsO1sp36hvo9_500

Ubadao sam se u Senu a jednom rukom gurao plastičnjaka svojoj supruzi, uzdisale su obe. Okrenule su glave jedna ka drugoj i počele da se strasno ljube. Ja sam ih tucao, sada sam promenio; plastičnjak je bio u Seni a ja sam se zabadao u svoju suprugu…

– Daaaaaaaaaa toooooooo uđi dubljeeeeee daaaauhhhhhhhhhhh kako je to dobrooooo mmmmmmmmmmmm… još malo pa ću svršitiiiii…
– Čekaj i nas, svo troje da svršimo zajednooooooooooooo.
– Ali ćeš svršiti u Senu, ne vadi ga dok se ne iscedi iiiiiiiiiiiiii.

Prebacio sam se ponovo u Senu a plastičnjak u suprugu, uzela ga je sama u ruke i rekla da će ona sama da završi. Ja sam poduhvatio Senu za guzu i počeo brze da ulazim, radio sam kao parna lokomotiva…
– AHHHHHHHHHHHHHHHHH – čuo se je suprugin uzdah.

Ja i Sena smo bili takođe na vrhuncu:
– PUNI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, OHHHHHHHHHHHHH, KAKO JE DOBROOOOOOOOOO. – SVRŠAVAMMMMM u njenu predivnu pičkicuuuuuuuuuuu.

Ap8715406 (108)

Polegao sam po njoj, bilo mi je divnooo, kada sam se izvukao iz Sene legao sam između njih a moja supruga se samo okrenula i uzela mog mališu u usta i polizala ostatke moje i Senine sperme. Ležali smo tako neko vreme ne govoreći, u sobi su se čuli pored prigušene muzike samo još otkucaji naših srca i naše još uvek duboko disanje.

Ustao sam i otšao da se istuširam, ubrzo su mi se pridružile i njih dve. Obe su usle u tuš kabinu i zagrlile me. Podario sam im po jedan duboki poljubac, istuširao se i rekao da ih čekam u sobi. Te noći smo popili nekih 4 flaša vina i uživali u troje kao nikada.

Moja pastorka i njena mama otimale su se za moju kitu

Kada su se vratile, Sena je pomenula da je razgovarala sa Nelom i da joj je rekla da je spavala sa mnom i da joj je bilo predivno. Moja supruga me je pogledala u oči i rekla da ćemo jednog dana i Nelu da uključimo (ako ona to želi). Upitao sam je da li je ovo ona smislila ili se sve ovo desilo spontano? …

– Ljubavi, ti si podario meni i mojim devojčicama nešto najlepše i nešto što ih je usrećilo za ceo život; mir i spokojstvo, a sada je na redu da i mi tebi nešto podarimo. Obe su se privile uz mene i zagrlile. Poljubio sam ih i tako som zaspali svo troje zajedno.
– ’Ej ćao, Nela ovde, imaš li vremena da mi pomogneš ovog vikenda oko kompjutera, i Sana će doći pa da svo troje rešimo taj problem, možda i mama dođe… VOLIMO TE…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x