Moja keva, glavna jebulja u svatovima

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moj otac je otišao dan ranije a moja keva keva će sa nama, tj. sa mnom i Lanom doći u svatove kod rođaka.

Bila je subota, lep majski dan, kao da je pravo leto počelo. Selo je imao svoje običaje i čari svega toga na šta mi nismo navikli ali smo navikli na dobru klopu i cugu celo vreme.

Ćale je bio zadužen za aranžman mesa pošto je to najbolje znao. Kad smo stigli srdačno su nas dočekali, sve je bilo nekako opušteno na seoski način. Muzika se čula, sve se pripremalo, biće to veliki svatovi.

Lana me samo gledala, rekao sam joj:
– Ovo još nisi videla, ja sam bio tu u selu dva puta u svatovima. Tu se pije celu noć, peva i uživa, videćeš.

Keva se sredila i utegla pravo, ono, izgledala je kao gospoja iz grada, to se videlo a video je to dobro neki malo stariji od mene koji nije skidao pogled sa moje keve. Ispočetka mi je to bilo malo smešno ali malo kasnije, počelo je da mi smeta.

cougar13

Stalno je bio blizu nje, pitanja: „pa šta joj treba?”, i tako to, hehe. Moj otac je malo stariji od keve, ma i nije baš malo, 15 godina, malo me kasnije napravio za svoje godine. Njoj je bilo 22 a njemu 37 u to vreme kad sam se ja rodio. Meni je sada 23.

Lana se osećala predivno, pitala me za sve i skoro svakog, upoznao sam ju sa pola sela. Velika je to familija moga oca. Pitao sam kevu:
– Šta se mota onaj oko tebe? – nasmešila se samo.
– Ma to je komšijin sin preko puta, znam ga još kad je bio dete, stariji je od tebe samo dve godine.
– Pa primetio sam da ti dosađuje.
– Ne, nikako, vrlo je ljubazan i kulturan momak.
– Kako se zove?
– Zove se Milenko a svi ga zovu Mile.

Pred sam polazak na venčanje primetio sam da je keva krenula van, baš sam bio radoznao gde sad ona to ide. Bila je gužva, sve se spremalo jer za sat otprilike kreće se u crkvu na venčanje. Izašao sam na verandu s koje se pružao pogled na dvorište i ulicu. Video sam da keva izlazi van i prelazi cestu, te nestaje u dvorištu komšije. Prvo sam pomislio da nije otišla po nešto, ali mi se odma’ rodila ideja: pa šta će ona tamo? Lana je izašla za mnom van. Nisam znao kako da je se rešim, složio sam priču da me rođak šalje po nešto kod komšije.

Pošao sam, možda nije tebalo. Došao sam do vrata, bila su zaključana. Pošao sam okolo, popeo se na verandu odozada kuće, vrata su bila otvorena. Velika me radoznalost vukla unutra. Ušao sam, polako, nisam nikoga zvao, bila je tišina koju je lomio poneki prigušen uzdah. Prišao sam jednim vratima iza kojih se to čulo, polako ih otvorio i onda je bilo: !!!!!!!!!!!!!!!.

tumblr_m3m7k1XsY81rtafero1_

Neverovatan prizor, u početku odvratan. Sav sam se pogubio. Mile je jebavao moju rođenu kevu i to kako, i to kako je ona to radila, kao da to nije moja keva. Kao da sam gledao neki film.

Mile je guzio moju kevu, koja se sa takvom strašću nabijala na kurac, da sam ostao bez daha…

Brzo sam pritvorio vrata dok se čulo jako uzdisanje moje keve koja je naprosto zapomagala kao da ju neko muči a ne kao da ju neko jebe. Trebalo mi je nekoliko sekundi da dođem sebi. Ne znam zašto ali izvadio sam svoj mobitel i uključio na kameru, malo ponovo otvorio vrata i počeo da snimam.

Frajer je razvaljivao moju golu kevu. Držao ju je za kukove i nabijao kurac u nju dok je ona zapomagala, jaukala, uzdisala, ali video sam to da je uživala. Snimak je i dalje trajao, ne znam koliko je bilo sekundi, ruke su mi drhtale dok sam držao mobitel okrenut prema njima.

Moja keva, glavna jebulja u svatovima

Koliki frajer ima kurac, seljak, ma kakav seljak, jebe bolje nego ja. Pritisnuo sam spontano stop na mobitelu. Hteo sam da pritvorim vrata, tada sasvim neočekivano zazvonio mi je telefon; bila je to Lana. I oni su čuli telefon, nastala je tišina.

Polako sam izašao iz kuće i nestao iz dvorišta, bio sam šokiran.

Otišao sam i seo u auto. Nazvao sam Lanu kad sam se malo smirio. Došla je do auta, slagao sam joj da me neka džukela seoska poterala pa sam pobegao iz dvoršta. Smejala mi se a ja sam bio ono maksimalno van kontrole. Gledao sam kroz šajbnu kako moja keva prelazi cestu i vraća se u kuću moga rođaka. I ja sam se sredio, svatovi samo što nisu krenuli. I Mile se vratio.

Keva je malo sjebala frizuru ali je izgledala i dalje ok. Za mene svatovi su izgubili onaj sjaj. Vratili smo se iz crkve, veselje je počelo, sve je bilo super osim meni. Lana je bila vesela, ja se nisam mogao opustiti. Keva se nije odvajala od ćaleta. Bio sam jako ljut i polako pio, dok se nisam skoro skroz napio. Lana je želela da malo zaigramo ali ja nisam mogao. Otišla je sama među svatove koji su plesali i veselili se, atmosfera je bila uzavrela skroz. Prišla mi je keva, pitala me jesam li u redu?
– Ne – odgovorio sam joj.
– Šta je bilo? – pitala me.
– Ništa, pokazaću ti kasnije. – To nisam trebao reći. Pitala me je:
– Što mi sad ne pokažeš o čemu se radi?

Bio sam pijan. Da sam bio trezan bilo bi drukčije, ovako sve je krenulo drukčije nego je trebalo. Lana se vratila za stol, bila je jako vesela, zagrlila je moju kevu, pjesma je bila prava. Onda nam je prišao moj ćale, bio je jako veseo, ženio mu se bratov sin. Pa je došao i mladoženja i mlada, svi oko mene, prišla nam je i muzika.

I onda je bilo… pjesma po mojoj želji. Rekao sam da sviraju šta god žele, zasvirali su naravno. Svi su pjevali. Promatrao sam kevu; bila je vesela kao da se ništa nije dogodilo prije nekoliko časova. Žena 45 godina, jebavala se kao da je devojka od 20 i to sa 20 godina mlađim od sebe. Gola kao sudbina, frajer ju je guzio i razvaljivao totalno, sve te scene mi proleteše kroz glavu. Kako je samo mešala dok je uzdisala i jaukala! I što je najčudnije, tako je to dobro radila.

Moja keva, glavna jebulja u svatovima

Prišla mi je i pitala me šta se to sa mnom dešava.
– Rekao si mi da ćeš mi nešto pokazati.

Izašli smo van. Bio sam naivan i pokazao joj snimak na mobitelu. Rekla mi je da to odmah izbrišem.
– Ne, mislim da bi ovo trebalo da vidi i otac.
– Ne – zamolila me je ljubazno. Bila je drukčija, nežna i osećajna. Zagrlila me je i rekla: – O tome ćemo nasamo a sad da se vratimo u svatove.

Vratili smo se unutra, sve je bilo normalno, veselo i lepo. Trajalo je do sitnih sati jutra. Polako su se razilazili, bio sam umoran i pijan. Lana me je pitala da idemo.
– Ne – rekao sam – ovde ćemo odspavati nekoliko sati pa onda posle doručka.

Stric nam je dao sobu. Lana je želela seks, počeli smo da radimo radnju, da, samo radnju, jer tako sam se osećao. Lana se popela na mene, osetio sam toplinu njene vlažne vagine u koju je ušao moj kurac do kraja. Počela je da meša na meni, zatvorio sam oči i onda su slike počele da lete u mojim mislima. Pijan i jeban.

839_1000

Neverovatno, ali u jednom trenutku kad sam otvorio oči video sam svoju kevu kako se jebe na meni. Zatvorio sam oči, nisam to želeo da vidim. Lana je uzdisala na meni, bilo joj je lepo. Ponovo sam malo otvorio oči i opet ista slika; keva mi jaše kurac.

Isto onako gola, jaukla je dok se jebavala na meni a bila je to Lana, moja devojka. Ne znam više ni kako sam svršio, znam da je Lana jako jaukala dok je svršavala. Kad sam otvorio oči ponovo sam video svoju kevu kako jauče i svršava na meni. Mešala je kao luda, a bila je to Lana, moja devojka.

Bože, šta se to sa mnom dešava?? Napokon se sve utišalo. Zaspao sam. Kasnije kad sam se probudio bio sam totalno mamuran. Doručak nisam ni dirnuo, ako je to doručak u 12 sati. Keva mi je prišla i rekla da trebamo razgovarati. Smislila je nešto tako da me izvuče van svega.

608_1000

Izašli smo. Vreme je bilo prelepo, kroz celo dvorište smo prošli u vrt. Pitala me šta će sad biti. Šta želim sa onim snimkom.
– Ništa – rekao sam joj. – Izbrisao sam ga – a nisam to uradio.
– U redu – rekla mi je – hvala ti, više se tako nešto neće ponoviti. – Žao joj je bilo. – Žao mi je što si to video.
– Šta to?
– Pa to, znaš, što si snimao.
– Ne, reci mi ti šta sam video i šta si ti radila, pa onda možemo sve da zaboravimo.
– Pa ja sam radila ono i ti si to video i snimao.
– Šta to „ono”?
– Pa znaš i sam.
– Ne, ne znam, reci mi ti.
– Pa tucala sam se, eto!
– Tucala si se?
– Da tucala sam se sa mnogo mlađim muškarcem od mene.
– Pa frajer te razvaljivao zguza, kevo, jaukala si kao da umireš.
– I ti bi jaukao da imaš seks jednom u tri meseca. Slušaj, meni je 45 i još uvek mi teba seks, ja nisam kriva što tvoj otac to ne može više. – Ćutao sam…
– U redu, ali nije bilo ni mesto ni vreme za to.
– Znam, ali svideo mi se i krenulo je tako.
– Ti voliš mlađe muškarce?
– Volim.
– Koliko si ih imala?
– Nekoliko.
– U redu, zaboraviti ćemo sve, a da, moram i ja tebi nešto reći. Bio sam sa Lanom a video tebe na sebi, i bilo mi je lepo.
– Mene na sebi?
– Da, u mislima si to bila ti a u stvarnosti je bila Lana.
– Čudno… i kako si se osećao?
– Super, ne znam zašto.
– Saznaćeš uskoro.

Uzela me je za ruku:
– Saznaćeš uskoro i to uživo, idemo sada.
– Kako to misliš? – upitao sam ju.
– Onako kako si ti to video u mislima…

Moja keva, glavna jebulja u svatovima

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Kresni je za kaznu, boli te kurac što ti je stara. Sigurno je odlična jebačica.

Mame su opasne tucaljke, čim malo zadju u godine, vidiš i sam. Inače mama ti je divna, prava ženka. Možda bi zaista i ti mogao malo da uživaš s njom, nije to ništa strašno. Uostalom nećeš je puniti semenom….ako ne grešim

2
0
Would love your thoughts, please comment.x