Špijunirao sam kako me žena vara sa svojim deverom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dugo sam hteo da opišem par situacija koje mi je priredila moja zgodna žena. Pošto je priča kako me žena vara istinita, koristiću druga imena. Oženio sam se 2004. sa izuzetno zgodnom, seksi crnkom. Prelepo telo, zategnut stomak, izuzetno lepa, kao izvajana guza, koju su mnogi krišom komentarisali, pune napućene usne i uvek seksi garderoba na njoj. Štikle, majice koje otkrivaju pupak i spuštene farmerice ispod kukova, ili suknjice, prelepe duge noge, i sjajna, namirisana i glatka koža. Ne preterano velike sise, ali čvrste i taman za ruku.

Vrlo kratko smo se zabavljali. Svega mesec dana, i odmah napravili svadbu. Seks nam je bio fantastičan, divlji. Uvek je bila vlažna i napaljena. Crna, najčešće čupava pička joj je uvek bila mokra. Ponekad je samo brijala na brazilku. Jake sočne usmine i sočan klitoris uvek su tražili tvrd kurac. Na svadbi je bilo mnogo više njenih prijatelja nego mojih (kod mene uglavnom rodbina). Bilo je i tu nekih sumljivih momaka s njene strane, koji su je pred svima gutali pogledima i svima je upalo u oči što je bila izuzetno prisna sa njima. Čak je i moj ćale to primetio i rekao mi da malo povedem računa s kim se druži. Sve neki mafijaši i sumljivi likovi, tetovirani, nabildani…

Ona je radila kao sekretarica u susednom gradu, 25 km od našeg. U prvo vreme je dolazila kući na vreme, a onda je često kasnila, čak dolazila kasno noću. Brzo je počela i da izbegava seks sa mnom, da bi se sve svelo na lizanje njene pičke uveče kad dođe, onda bi svršila i, pod izgovorom da je umorna, okretala se na stranu.

Špijunirao sam kako me žena vara sa svojim deverom

Moj brat od tetke, koji je bio dever na svadbi, imao je tada 33 godine, a mi po 26. Bio je dobro razvijen i žene su se jako palile na njega. Živeo je u Beogradu. Imali smo uskoro jednu zajedničku svadbu i odlučili da spavamo kod njega u stanu. On je živeo sa devojkom, ali ona nije tada bila tu.

Stan je imao 2 sobe, hodnik, kuhinju i wc. Sobe su bile povezane jednim zajedničkim balkonom. Došli smo oko 12 sa svadbe i nastavili da pijemo u stanu. Moja Sanja je bila izuzetno seksi to veče. Izazovna šminka, crna haljina bez leđa sa velikim dekolteom do samog pupka i skupe cipele sa visokom štiklom. Sedeli smo preko puta mog brata. Primetio sam kako je gleda, ali i ona je počela da se oblizuje. Počeli su da se šale, kao dever, snajka, dobra snajka, i to. Video sam da mu je bio dignut kurac u šortsu. Pitala ga je da je izmasira i klekla ispred njega. Ja sam sedeo preko puta već poprilično pijan. Bio sam umoran, spavalo mi se, ali sam hteo i da pojebem moju seksi ženu. Užasno sam bio napaljen i nervirale su me njihove šale. Hteo sam da odemo u krevet ali ona je htela još da pije.

– Ostavi me malo sa deverom, bre, da se ispričamo i izogovaramo rodbinu! – dok ju je masirao ona mu se mazno obraćala i hvalila ga kako ima jake ruke.
– Ih, snajka, kod mene ti je sve tako tvrdo!
– Uuh, devere, nemoj to da mi radiš, sad treba da proveravam, ovako pijana!

Kad su završili s masažom on je otišao u wc. Ja sam bio već užasno pospan i nervozan. Izgrdio sam sanju najstrašnije i naterao je da idemo u krevet. Ona se opirala onako pijana.
– Šta je, da nećeš da te jebe dever, budalo jedna? – pitao sam je.
– Ne seri, majmune. Pijan si k’o dupe, i ljubomoran!

Još malo smo posedeli kad je ovaj izašao i otišli da spavamo. Pozdravili smo se s njim pošto on ujutru radi, a mi ćemo ostati do popodneva u Bg. kod njega na gajbi.

Legli smo. Hteo sam da se potucamo i pipnuo pičku svoje žene. Bila je mokra k’o nikad! Skroz. Ali nije htela ni da čuje da se tucamo, čak ni da je poližem.
– Daaj samo malko da ti je poližem tako mokru, samo malko!
– Beži bre, iznervirao si me! I nemoj slučajno da si me pipnuo, idi u wc pa ga izdrkaj! – Dever je ušao u sobu još jednom da nam poželi laku noć, a posebno mojoj ženi:
– Laku noć snajka, nadam se da ćeš lepo spavati u mom krevetu.

Brzo sam zaspao onako umoran i pijan. Bilo je oko 2, jako toplo napolju. Otvorili smo terasu i malo vrata od sobe da napravimo promaju. On je spavao u drugoj sobi na trosedu. Ne znam koliko dugo sam spavao, ali me probudila glavobolja i čudni zvukovi.

Špijunirao sam kako me žena vara sa svojim deverom

Moja Sanja nije bila u krevetu. Vrata sobe su bila zatvorena, a terasa otvorena. Čuo sam neko mumlanje i uzdahe. I pljeskanje, kao kad udariš po guzi. Pribrao sam se i polako izašao na terasu, Došao do vrata njegove sobe i imao šta da vidim i da čujem! Upaljena lampa, sve se videlo, a vrata odškrinuta.

Virio sam i gledao ih. On je sedeo na fotelji, go, raširenih i podignutih nogu. Moja žena je klečala, gola, lizala mu guzu i jaja i drkala mu ogroman kurac. Možda dva puta veći od mog. Ogroman! Kriv malo i sa velikim glavićem. Moj je možda oko 15, 16 i ima mali glavić, ali njegov je bio čudo.

Držao ju je za glavu i za kosu i gurao je i stezao.

– Tooo, snajkaaa, liži mi jaja, liži mi buljuu! Uuuh. – Ona se gušila.
– Tiše malo budalo, čuće nas!
– Neće, spava, pijan, liži kurac deveru, je l’ dobar kurac, a?
– Jooj, jeste, najbolji, ekstra ti je kurčina! Hoćeš stalno da ti pušim i da me jebeš? Hoćeš li? – molila ga je moja žena, a on joj je gurao glavu na kurac i među velika jaja.

15_8

– Njuši mi jaja snajka, liži bulju deveru, sad će dever da ti pocepa čupavu pičku kurvinsku!
– Oooh, devere, ja sam tvoja kurvica, daj mi ga molim te.
– Puši kurac snajka. Liži ga, taaakooo!
– Daa, lupaj me kurcem po faci, mmmm.

On je ustao i držao je i dalje za kosu i počeo da je lupa po faci, da ga trlja o lice i o vrat moje žene.

Bila je sva mokra i balava od njega. Gledam kako me moja žena vara..

Gledao sam, virio sa terase i slušao kako njegov veliki kurac pljeska po faci moje žene.

– Jebe li te još ko kurvo? – pitao ju je, a ja sam jedva čekao da čujem odgovor.
– Daaa, jebu meee, još dvojica, al’ ti imaš najbolji kurac, mmmm…ooh – rekla je i nastavila da mu dudla i drka, i masira jaja.
– Ko te jebe snajka, pričaj, ko te jebe?
– Jebe me gazda i jedan njegov prijatelj – odgovorila mu je dok je trljala njegov nabrekli kurac sa ogromnim glavićem o facu.
– Zajedno?
– Daa, ponekad zajedno.
– Gde te jebu, u kancelariji?
– Daa, i u motelu, i nekad u šumi, u kolima, na haubi… daaaj mi kurac u pičku molim te, jebii mee!
– Dođi ’vamo, uza zid.

Gledao sam i pizdeo. Meni nije htela da dâ danima, a sad je moj brat od tetke razvaljuje. I plus matori gazda od 52 godine i njegov ortak. Brate! Strašno! Moja Sanja je stavila ruke na zid i okrenula se da gleda šta će dever da joj radi. On joj je raširio pičku i guzu i nabio facu u guzove, pljuvao je i šamarao joj guzove.

– Jebi me, daj mi kurac – preklinjala ga je moja žena. Počeo je da joj nabija kurac. Žestoko ju je jebao, držao za kosu, pljuvao po njenim prelepim leđima, lizao, balavio. Ona je stenjala i dahtala.

tumblr_n1qarsBVvJ1qbh1xjo1_500

– Sad ću u guzu malo, snajka.
– Oooh, nee u guzuu, molim te, rasturićeš me. Ooooh, oooooh, aaah, daaaa, tuuuu me jebi saddd!

Rasturao joj je čmar. Bili su skroz znojavi.

Svršio joj je u pičku ili u guzu, nisam video, ali sam video da se trzao i svršavao.

– Tooo, napuni snajku spermom – molila ga je ona. Onda ju je bacio na pod i jebao kao kerušu.
– Tooo, droljoo jedna, jebaću te stalno, ima da me zadovoljavaš kad god ja hoću, pička ti materina kurvinska.
– Daa, hoćuu, samo da dobijem porciju deverovog debelog kurca, oooh, daaa, svršavaaammm opeet, jebi, jebi, jako!

tumblr_o3qcngDLSj1vn7lwgo1_500

Pljeskala su i mljackala i lupala njegova jaja o mokru crnu čupavu pičku moje prelepe žene. Ona je dahtala, stenjala, uvijala se i mešala na njegovom tvrdom kurcu. Ne znam ni koliko dugo je trajalo, menjali su poze na podu. Širila je noge pred njim i kad bi kurac izasao napolje vraćala ga je unutra.

– Obrij pičku kurvo.
– ’Oću, sve za devera, oooh, kako te osećam, rrrasturraj mi je. Željna je velike kurčine, stalnooo.
– Gazda i prijatelj nemaju velike kurčeve?
– Imajuuu, baš dobre, obojica, oooh, ali tvoj je najboljii.
– A muž? Zna li da se jebeš kao štuka?
– Neee, ma boli me pička, on ne može bez mene. Ooh, jebiii još molim te – molila ga je.
– Kako te jebu gazda i prijatelj? A? Koliko često? Šta ti rade? – pitao ju je dok joj je nabijao kurac, lizao sise i pazuh.
– Često, baš, voli gazda i da mi piški po faci, i ja njemu da se ispiškim, oooh, tucajjj meee taaako – meškoljila se ispod deverovog snažnog i znojavog tela, lizala mu je vrat i pazuh.
– Aah, svršiću opet – mumlao je.
– Napuni mi pičku. Daj snajki spermuuu.
– Evo ti po pički.

tumblr_ni13qjfB0I1s2gmayo1_400

Izvadio ga je i prskao joj po pički, sisama, gnječio joj sisu, prskao joj faci. Onda se stropoštao pored nje, a ona se mazila rukama, skupljala spermu, lizala, stavljala ruku u pičku i izvijala se od orgazma na podu.

Prošlo je već sat i po kako je jebao moju zenu, ja sam popušio 6-7 cigareta dok sam gledao kako me žena vara.

Kad su završili otišao sam polako u sobu i pravio se da spavam. Ona još nije dolazila. Bilo je već pola pet. Otišao sam da vidim ponovo. Lizala mu je kurac opet a on je pušio cigaru.

– Idi kurvo kod muža, videće, čuće nas, ’oće da svane.
– Jooj, samo malo, mmmm, mmmm, samo malo da ga ližemmmm. Još. Hoćeš stalno da me jebeš u pičku i guzu?
– Da, bićeš moja kurva, snajka. Eej, svršiću ti u usta saddd.

1645206AtFA

– Mmmmmm, mmmm, mmnmm, hhhhaaamm – gutala je spermu i bila sva balava.

Završili su. Ja nisam znao šta da radim. Meni nikad nije dala guzu, a tražio sam.

Legla je pored mene. Pravio sam se da spavam ali sam osećao njenu vrelinu, i miris znoja i sperme.

Zaspala je konačno. Prišao sam da joj pomirišem čupavo međunožje. Bilo je mokro i spermavo. Čekao sam jutro da vidim šta ćemo da radimo i drkao ga.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Pa vidiš da se i tebi svidja kad ti dobar kurac tuca ženicu,čim si drkao. Pusti je nek se tuca a ti je oliži kad dodje, jer vidim da si i do sada više puta olizao izjebanu ribicu svoje drage ženice, iako možda nisi ni znao da je tek sišla sa kurca…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x