Čarli Šin, borba sa HIV-om i društvom

Čarli Šin je veliki glumac, priča se da je na filmu ubio više negativaca od samog Čak Norisa, ali u stvarnom životu od negativaca ne može da se odbrani. Ili je i on sam u neku ruku negativac?

Dosta smo upoznati sa njegovim, malo je reći, kontroverznim životnim odlukama i sumnjivim životnim stilom. Može se, zapravo, reći da je Čarli Šin sinonim za poročnost.

Međutim, najnoviji povod za pominjanje ovog holivudskog nevaljalka je ovog pota vrlo ozbiljan; nedavno je izjavio da je HIV pozitivan u jednoj televizijskoj emisiji. To je pomalo i očekivano, s obzirom da je jednom prilikom izjavio da je više od pola miliona dolara potrošio na prostitutke, omiljeni mu je bio čillidersički tip žene.

Čarli Šin, borba sa HIV-om i društvom

Ali ono što je ovde interesantno, odnosno šokantno je činjenica da je o tome Čarli morao da ćuti poslednje četiri godine, od kada je zaražen. Bitno je fokusirati se na to zašto je to tako. Razlog je taj što je u nekom smislu bio reketiran – žene koje je iznajmljivao za seks su ga sve vreme ucenjivale fotografijama njegovih lekova i on je morao dosta da plaća njihovo čuvanje tajne. A znale su to jer je on osećao odgovornost da pred seks saopšti da je HIV pozitivan.

Kakav god bio Čarli Šin, nije zaslužio ovakav tretman društva. Toliko za sada o tome koliko smo evoluirali…

Čarli Šin, borba sa HIV-om i društvom

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Preporučeni tekstovi:
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments