Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dogovor je bio da uzme slobodan dan na svom poslu, jer joj predstoji radni dan kod njega, zadatak da ispuni. Rekao joj je da se lepo odmori, da bi izgledala sveže i da bi imala dobru koncentraciju. Znala je da joj je priredio nešto posebno i jedva je zaspala te noći, nakon mučnog prevrtanja po krevetu i stezanja jastuka od uzbuđenja. Bila je sva mokra kada se probudila.

Spavala je samo u majici, tako da su sokovi iz njene pičke mogli nesputano da cure po posteljini i niz butine. U tom periodu su igrali igru: morala je da pogleda na sat svaki put kad otvori oči nakon sna, nebitno da li je u pitanju noć ili jutro, da pomisli na njega, stavi ruku na pičku, proveri koliko je vlažna i da u blokčić zapiše tačno vreme i svoju prvu asocijaciju od najviše tri reči.

Cilj je bio da mu na kraju, uz pomoć mašte, napiše i posveti priču, na osnovu tih svojih asocijacija. Ni ovog puta, naravno, nije propustila da taj zadatak pedantno obavi, presrećna što joj pruža toliko mnogo prilika da mu služi i da ga učini zadovoljnim. Volela je svaki trenutak svoje poslušnosti, uživajući u njemu kao što lepo vaspitano dete uživa u ispunjavanju školskih zadataka. Osećala se prirodno u toj ulozi polaganja računa i posvećivanja dela svoje svakodnevice njegovoj kontroli.

Pogled na sat je ovog puta malo i prepao. Uplašila se da će zakasniti, a znala je dobro da on to ne toleriše. Trebalo joj je vremena da opere i namesti kosu. To je bila njena slaba tačka. Osećala se loše svaki put kada nije bila zadovoljna izgledom svoje kose.

tumblr_mjj9f3FuAn1rbnkmoo1_500

Dan je bio sunčan i to ju je malo smirilo. Nervoza u celom telu. Došla je do svog radnog stola, na kom se nalazio papir sa spiskom i uputstvima za ovaj susret, ispisan njegovom rukom. Lagano je prelazila prstima preko njega, žmureći, da bi mogla jasnije da oseti njegovo prisustvo, a, osećala ga je u svakom predmetu koji je dotakao. Čvrsto je zagrizla donju usnu, toliko da je zabolelo. Osetila je kako joj se bradavice ukrućuju i kako njena vrela pička sve više vlaži. Poslušnu drolju je uzbuđivao do ludila svaki čin ispunjavanja i najsitnijeg zadatka. Sada je to bilo čitanje spiska i pakovanje i spremanje po uputstvu. Morala je da radi i pakuje stvari tačno određenim redosledom. Bila je dužna da mu kaže ako je nešto propustila. Nije se nikada usudila da slaže.

Prekratka i providna uniforma francuske sobarice, sa otvorima na sisama, iz kojih su prkosno bežale ukrućene bradavice, čipkane rukavice, mašnica u kosi, samodržeće čarape sa crtom pozadi i visoke potpetice. Gaćice nije smela da obuče, to je bilo naređenje. Takva je morala u autobus i na put u njegov grad. Preko je imala samo kaput. Situaciju su dodatno otežavale japanske kuglice, zavučene duboko u njenu pičku. Sve vreme je strepela da joj ne ispadnu, pošto joj je pička bila previše klizava i natopljena. To joj je mišiće držalo zgrčene celim putem. Ljudi su je gledali pomalo čudno. Bila je previše provokativna za dnevnu svetlost, sa prejakom kurvanjskom šminkom. Muškarci su joj se smeškali kada bi prošla pored njih. Osećala je na sebi manijačke poglede raznih majstora i šofera. Delovala je samoj sebi prljavo i jeftino. To je bio tačno onaj efekat koji je on želeo da postigne, a, i, što je najveći apsurd, to je ono što joj je donosilo najveće uzbuđenje.

Beše to tek uvod u celodnevno ponižavanje…

Gužva u saobraćaju, autobus stiže kasnije nego što je planirano, ona želi da trči, ali je sprečena izuzetno visokim štiklama. Plaši se da se ne povredi, jer onda neće moći valjano da obavi posao. Preplašena zvoni na njegova vrata. On je ozbiljan i veoma ljut. Kurva se usudila da zakasni, baš sada kad ima ovako stresan dan i kad treba da mu dođe mnogo važnih klijenata i poznanika. To je nešto što se ne prašta nikome, naročito ne jeftinim i bezvrednim droljama. Krenula je da uzme vazduh da bi nešto rekla, ali je odmah prekinuta snažnim šamarom . Odmah zatim drugi obraz. Šamari su pljuštali naizmenično, po jednom, pa po drugom obrazu, dok nije počela da plače iz sve snage, povređena ovim okrutnim činom poniženja.

Nije smatrala ovo kašnjenje svojom krivicom i pokušala je da mu se opravda. Pomislila je čak u jednom momentu kako joj ovo ne treba, kako želi da se pokupi i ode zauvek. Onda su joj ispale kuglice i shvatila je da je sve to suviše uzbuđuje da bi mogla da ga se odrekne.

On je pogledao u mokre kuglice na podu, uhvatio je za kaput, strgao joj dugmad i bacio ga na pod. Naredio joj je da klekne i da pokupi kuglice ustima, a kaput da podigne i okači. Još uvek je jecala, dok je vrhovima bradavica koje su izvirivale iz seksi uniforme dodirivala pod, pokušavajući da strpa sebi u usta kuglice na kojima se jasno osećao ukus njene pičke.

japanske kuglice u pički

Već tada je poželeo da je rasturi od kurca, ali joj, naravno, nije pružio to zadovoljstvo. Znao je da je za kurvetinu poput nje najveća kazna da čeka. Umesto toga, dao joj je samo nagoveštaj i dodatno je napalio.

Kada je ustala i okačila kaput, zakačio joj je povodac, odvukao je do svog radnog stola, raširio joj noge najviše što je moglo, izvukao kuglice iz usta i lagano zavlačio u pičku, tek da bi je namučio i čuo njene uzdahe. Ponadala se nastavku, ali je čula samo:
– Ustani kurvetino, imaš posla preko glave, a meni klijenti dolaze za 45 minuta!

Prvi zadatak je bio da sredi podove ribajući ih klečeći, sa što raširenijim nogama i stegnutom pičkom, da joj ne bi ispadale kuglice. Išao je za njom, proveravao kako radi i udarao je korbačem po guzi svaki put kad bi kuglice ispale, a ispadale su stalno, jer je bilo gotovo nemoguće da ih u toj poziciji stalno drži, da misli na svoja bolna kolena i na to da li će dobro da oriba pod.

Plakala je neprestano. Ovo je bilo poniženje kakvo nije očekivala ni u snu. Pored svega, još i ti udarci, jači nego ikad… Pokazivao je otvoren prezir prema njoj, jako ga je naljutila onim kašnjenjem, a izgledala je droljastije nego ikad. Došla je tako kao kurva, svi su je gledali, šminka joj se već razmazala od plakanja, a čarape se pokidale na kolenima.

Ipak, i njega je ova scena neverovatno uzbuđivala, jedva je odolevao njenoj izbrazdanoj podignutoj guzi i njenim bolnim uzdasima i načinu na koji je cvilela i plakala. Bilo je predviđeno da završi ribanje za pola sata, a ona je to završila nešto ranije. Dozvolio joj je da malo sedne i odmori, nije hteo ničim posebnim da je nagrađuje, a, nije joj ni dao da popravlja šminku ili da sređuje bilo šta na sebi. Hteo je da je svi koji dođu vide baš u takvom izdanju, da svima, a naročito njoj, bude jasno kakva kurva je u pitanju.

Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Začulo se zvono. Krenuo je da otvori vrata, vodeći nju pored sebe na povocu, kao pravu kučku. Jedva je čekao da vidi iznenađena lica dvojice svojih klijenata. Poznavao je tu dvojicu od ranije i naslušao se njihovih priča. Uvek su se hvalili svojim seksualnim poduhvatima, a njemu je to pomalo išlo na živce, jer je znao da pola od toga nije istina. Rešio je da im pokaže šta on ima u svom posedu i kako se time rukuje, da bi mogao da im začepi usta jednom za svagda. Bez obzira na to kakvo je imao mišljenje o njima, njen zadatak je bio da bude ljubazna i da ih posluži. Pre nego što su došli, jasno joj je stavio do znanja da ne sme da flertuje sa njima ni u naznakama, da je ona tu samo da služi, da dozira svoju ljubaznost i da gleda u pod. Znao je da će joj biti teško da to izvede, pošto je prirodno bila sklona zavođenju u društvu bilo kog muškarca. Cilj ove igre je bio da on bude glavni, da bude centar njenog sveta. Ona je služila drugima zato što je on to tako želeo, zato što je to značilo da služi njemu.

Otvorio je vrata. Kučkica je klečala pored njega, pognute glave. Videla je samo cipele dvojice stranaca. Nije uspela da im vidi lica kada su ugledali njene ogoljene bradavice i njenu podređenu poziciju uz svog Gospodara. Ništa nije videla, samo je slušala. Ušli su svi zajedno u kancelariju, a ona se sad već jedva vukla na bolnim kolenima. Jedva je zadržavala suze.

– Sluškinjo, ustani i pitaj goste šta će piti! – bilo je njegovo naređenje. Dok se pridizala, ispale su joj kuglice i tresnule o pod. Svi su pogledali, ali niko se nije usudio da bilo šta kaže. Ona je pocrvenela od stida i zbunjeno podigla svoj tužni pogled i uputila prema njemu, ne bi li videla neki znak. Shvatila je šta radi: registrovao je njene greške i zapisivao.
– Donesi to ovamo! – strogo je izgovorio i hladnokrvno joj samo vratio kuglice u pičku, ne mareći za reakciju ove dvojice. Krajičkom oka je uspela da spazi njihovo meškoljenje na stolicama.
– Hvala Vam Gospodaru – tiho je izustila i otišla da im naspe piće i skuva kafu.

Vratila se sa tacnom, trudeći se da ostane smirena, iako joj je drhtalo celo telo. U njoj su bila pomešana osećanja poniženosti, straha, uzbuđenja i neizmerne odanosti Vlasniku. Plašila ga se i želela je da mu se preda u isto vreme.

Ni samoj joj nije bilo jasno zašto sebi dozvoljava ovako nešto. Krenula je da spušta tacnu da bi poslužila onu dvojicu, ovog puta potpuno izgubljenih i napaljenih drkadžija. Sise su joj se zanjihale ispred njihovih glava, kada je začula:
– Ne ti, ovamo sa tom tacnom! – Gospodarev glas.

Naredba koja se ispunjava bespogovorno. U deliću sekunde je stajala ispred njega sa tacnom i posluženjem, pokušavajući da predvidi šta mu je sledeći potez i zašto nije dao njoj da ih posluži. Uzeo joj je tacnu iz ruku, povukao je za kosu ka njemu i šapnuo na uvo, veoma tiho i autoritativno, da se popne na sto na sve četiri. O, bože – pomislila je – nije valjda će me pozajmiti ovima da se iživljavaju na meni?! Bila je malo razočarana i dozvolila je sebi da oseti na trenutak kao da gubi poverenje u njega, jer će da joj uradi tako odvratnu stvar bez dogovora, ali, nešto joj govorilo da treba da mu veruje do kraja, kao što je to činila mnogo puta do sada.

unspecified

Klečala je tako raskrečena nasred stola, u onim svojim providnim kurvanjskim krpicama, dok su joj sise slobodno padale, tražeći izlaz kroz čipkane rupe, a povodac pokušavao da se smesti između njih, poput ukrasa.

Osećala se bedno i seksi, u isto vreme. Gorela je od napaljenosti, kao tempirana bomba, to je moglo gotovo jasno da se očita na njenom licu i telu.

Krajičkom oka je uspela da vidi kako se jednom od onih majmuna već digao kurac. Ponadali su se onom čega se ona plašila. Tada je Gospodar stavio tacnu sa posluženjem na njena ispravljena leđa i rekao:
– Uzmite sami svoje piće sa mog stola, ali ne smete da dotičete sto, on je samo moj i ima posebnu vrednost.

Klečala je kao kip, jer je znala da bi svakim pokretom mogla, ne samo da naljuti Gospodara, nego i da povredi sebe, ako joj se vrela kafa prolije po golom telu. Sada joj je ipak bilo lakše jer je znala da je stranci neće jebati, a Gospodar je u njenim očima izgradio jedan novi, poseban stepenik poverenja, koje je raslo sa svakom njegovom novom igrom i zadatkom.

Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Gosti su uzeli svoje piće, a on je stao ispred nje, lagano joj položio ruku ispod brade i podigao glavu, da bi im se susreli pogledi. Gospodar i njegova pokorna sluškinja su se gledali nekoliko sekundi, kao da su jedno drugom hteli da kažu „samo nas dvoje znamo šta ovo znači“… Potom je seo za radni sto i sasvim mirno, kao da se ne dešava ništa neobično, započeo poslovni razgovor sa svojim hvalisavim klijentima, koji su jedva uspevali da sačuvaju zdrav razum i da komuniciraju iole normalno. Ona je sve vreme klečala i izigravala njegov ukrasni sto.

Niz butine su joj se sve više slivali sokovi iz pičke, toliko da je to sada već bilo nemoguće sakriti. Kuglice je jedva zadržavala u sebi, dok konačno nije osetila kako isklizavaju i čula njihov zveket pri udaru o sto. On je opet nešto zapisao i shvatila je da je zgrešila. Kuglice ne smeju da ispadaju! Iznerviralo ga je što je zbog toga morao da prekine razgovor i da ustane. Glupača! Začuo se njen glasan uzdah. Dvojica majmuna su gutali knedle, jer nikad verovatno nisu videli kako se žensko drži pod kontrolom. Jedva joj je vratio kuglice, uporno su klizile. Morala je malo da skupi noge i nadala se da joj to neće uzeti za zlo. Kao što je i mislila, prešao je preko toga, jer ga je činilo zadovoljnim to što je toliko napaljena zbog njegove igre.

Klijenti su otišli praznih šaka, bez prilike da makar i dodirnu ono što su se ponadali da će napuniti svojim kurčevima. Bio je zadovoljan njenom smernošću i time što nije pokazala nikakav signal za flertovanje. Grimase na njenom, šminkom umrljanom licu, pokazivale su da oseća bol. Video je to i dozvolio joj da sedne i odmori.

Igra se nastavljala i znao je da će joj biti potrebno dosta fizičke izdržljivosti za ovaj dugi dan. Otišla je u WC, a pre toga je upozorio da ne sme ništa da popravlja na sebi: šminka mora da ostane razmazana, a kosa raščupana. Najavio mu se poznanik i poslovni saradnik, čovek o kom joj je pričao dobre stvari. Pitala se da li će njemu dozvoliti da dođe u dodir sa njenim telom, ili će ponovo ljubomorno da je čuva i samo izlaže kao eksponat.

marya-timonina-french-maid

Začulo se zvono i ona je otišla, po njegovom naređenju, sama da otvori vrata. Čovek je pogledao i zbunjeno pitao: – Jesam li ja možda došao u nezgodnom trenutku? – Ne, sve je u redu, očekivali smo Vas, uđite u kancelariju – odgovorila mu je i nasmešila se. Gospodar je to čuo i zapisao, nije smela tako mazno da se obrati strancu, bilo je previše zavodljivog u njenom glasu. Znala je to i sama, to je bio deo njene kurvanjske prirode.

Ušla je za gostom, postiđena i pogledom potražila njegovu naredbu. Samo je klimnuo glavom i znala je da treba da ode i donese piće.

Ova poseta je bila znatno lakša po nju. Dozvolio joj je da ih samo posluži i bacio je na pod pored njegove stolice mekani jastuk, da bi mogla tu da kleči, dok je držao povodac u krilu. Privukao je bliže sebi, a povremeno je čak i mazio po kosi, da bi završio sa čupanjem, povlačivši joj glavu unazad i bacajući je ponovo ka dole.

Posle nekog vremena, otišla je da im sipa po još jedno piće. Gospodarev poznanik nije odoleo da je ne odmeri celu, a, iz kuhinje je mogla da čuje i kako se raspituje o njoj. Vratila se i slučajno joj je se prosulo piće po krilu tog čoveka, dok je htela da ga posluži. Delovalo je kao da je namerno to uradila, a zapravo je umirala od straha i sramote. Znala je da je to jedna od neoprostivih grešaka.

Upitno je pogledala ka Gospodaru, čekajući naredbu. – Donesi krpu i obriši čoveka, droljo glupava nesposobna! – odjekivale su njegove reči kroz prostoriju. Otrčala je po krpu i sagnula se da obriše mokru fleku, koja je išla od donjeg dela džempera, preko pantalona, tačno tamo gde je kurac.

anigif_enhanced-23759-1410478923-1

Gospodar je stajao iznad njih i posmatrao šta se dešava. Dok je brisala nepoznatog čoveka, trudeći se da ga ne dodirne bradavicama, osetila je kako mu se diže kurac ispod pantalona, a i Gospodar je to mogao da vidi i nije mu bilo svejedno.

Ovo je bila greška koja će skupo da se plati. Nije smela na takav način da naloži nepoznatog čoveka i da dovede sebe u situaciju da mu se toliko približi. On se, naravno, nije usudio da je dodirne, iako nije mogao da iskontroliše erekciju. Kada ga je obrisala, ustao je kao oparen i rekao da mora odmah da ide. Gotovo da je izleteo iz kancelarije, jedva se pozdravivši.

Sad više nije imala snage ni da ustane, samo se srušila na pod, prekrila lice rukama i toliko snažno jecala, da je počela da se guši. Poniženje je bilo preveliko. Ispala je budala, osramotila je i sebe i nepoznatog čoveka.

Neko vreme je posmatrao tako skupljenu i uplakanu na podu, jer mu je taj prizor izgledao predivno, a onda je podigao i preneo u svoje krilo, da je uteši. Znali su oboje da će za ovo morati da bude kažnjena, ali sada nije bilo vreme da se to spominje. Bila je previše potresena i trebalo je napraviti pauzu. Držao je čvrsto u svom u zagrljaju, mazio po kosi i ljubio u čelo. Sa obe ruke je uhvatio za obraze i podigao joj glavu, a zatim je krenuo da joj briše suze i da je ljubi po celom licu i usnama. Uzbuđivao ga je bespomoćni izraz njenog lica.

Gledala ga je i drhtala kao ranjena životinja, sa neodoljivim sjajem u očima. Krenuo je da je mazi po celom telu: vrat, sise, ruke stomak, butine… Još uvek joj nije prelazio preko pičke. Stavila je ruku na njegovu i pratila kuda ide. Zažmurila je.

Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Sve što se izdešavalo je bilo vredno ovoga. U to više nije bilo sumnje. Ipak, prevarila se kad je pomislila da će joj pokloniti orgazam. Osetila je kurac kako raste pod njom, a onda ju je samo spustio na kolena pred njega i uvalio joj ga u usta. – Puši ga, kučkice, sisaj ga, zadovolji me! – uzbuđeno je naređivao.

Krenula je na obrađivanje, zahvalna što je konačno dobila svoju pravu priliku da se pokaže. Lagano ga je celog oblizala, krenuvši od jaja, a onda se posvetila sisanju glavića. Rukom ga je mazila po jajima i preponama, povremeno je podižući da bi ga malo drkala.

Krenula je da guta sve dublje i, pri svakom narednom centimetru, sisala ga je kao najsočniju bombonu. Dahtala je i cvilela, a, kada je povremeno kružila jezikom po glaviću, izgovarala je jedva razumljivo, koliko voli tu kurčinu. Osetila je njegovu ruku kako je povlači za kosu i nabija joj glavu na njega, toliko snažno da je skoro povratila i jedva uspela da to u poslednjim sekundama zaustavi.

Zavukao ga joj je duboko i svršio u usta, napunio je njeno grlo spermom, a ona ga nije ispuštala sve dok se trzaji njegovog tela nisu potpuno umirili. Nije podizala glavu, čekala je da on to učini…

– Doći će mi neki prijatelji i ti ćeš nas služiti i pomoći nam da se zabavimo, videćeš već i kako – rekao je nakon što su odmorili i neobavezno porazgovarali. Nije smela ništa da ga pita, samo se nadala da će uspeti i to nekako da pregura. Stigli su njih petorica – prava žurka!

Gospodar je vodio svoju kučku kad im je otvarao vrata. Nije joj rekao da ustane, samo je povukao gore i ona je shvatila. Morala je svakog pojedinačno da pita šta pije i da ode da im donese. Bilo je znatno opuštenije nego tokom prethodna dva današnja sastanka. Ovi su znali da ona postoji, samo su bili veoma iznenađeni izdanjem u kom su je zatekli. Videlo se da im je malo nelagodno.

tumblr_nnnybbfwNP1rjgipqo1_500

Kada je donela i poslužila piće, morala je da ostane na nogama, pošto je Gospodar imao novi plan. Pustio je muziku jačeg ritma, zavalio se u svoju fotelju, prišao joj, izvukao kuglice iz pičke, na očigled svih prisutnih, čvrsto je stisnuo za nju i rekao:
– Igraj i skidaj se za mene i moje drugare, kurvo! Kako je to rekao, krenula je da se njiše celim telom, kao u transu. Podigla je obe ruke i stavila ih u svoju kosu, usta su joj bila poluotvorena, a oči zatvorene. Kukovima je išla prvo u jednu, pa u drugu stranu, sa kolenima blago povijenim i široko razmaknutim nogama. Sise su pratile ritam ostatka tela.

Osećala se oslobođenom, kao da je dobila krila da ispolji svu seksualnu energiju koja je bila pažljivo kontrolisana i sputavana cele prethodne nedelje i ovog napornog dana. Gledale su je muške oči i svi su verovatno želeli da je zgrabe i pokidaju, ali ona je bila dobro svesna kome pripada i za koga sve ovo radi. To je bilo ono što je i uzbuđivalo: otkrivanje pred drugima samo za njega i njegovo zadovoljstvo. Poniženje do kraja. Nije želela još da krene da se skida, sama je sebi određivala vreme, jer, ipak je ovo bio njen mali performans, u kom joj je on prepustio igru.

Okrenula se prema zidu, rukama naslonila na njega i mešala uz muziku. Iz kratke haljinice se nazirala njena ogoljena guza i vlažna pička. Njemu je to bila sjajna prilika da uzme korbač i raspali nekoliko puta po toj nestašnoj guzi. Svima prisutnima je bilo jasno da smeju samo da gledaju, ma koliko da ih je to uzbuđivalo. Udarci su joj neverovatno prijali, bila je potpuno divlja, kao lavica koju treba ukrotiti. Bretele od haljinice su već bile skliznule na ramena, tako da je samo polako izvukla prvo jednu, pa drugu ruku, sve vreme ne prestajući da mrda guzom i celim donjim delom tela.

Kako je to uradila, haljinica je samo završila na podu, a ona je iskoračila iz nje, ostavši samo u čarapama i cipelama. Došla je do ivice i stola i tu nastavila svoj prljavi ples, nabijajući se. Nije gledala ni u koga, bila je potpuno fokusirana na svoj zadatak, a onda je osetila njega kako joj prilazi s leđa, skida povodac i stavlja joj u ruke: – Sad možeš i ovim da se poslužiš! Znala je šta treba da radi. Proturila je lanac između nogu i levom rukom je držala kraj iza, a desnom onaj ispred. Ples se nastavljao, a lanac je prvo samo ovlaš dodirnuo pičku, da bi ga postepeno sve jače nabijala.

Publika je posmatrala droljinu igru. Gospodar je zaustavio muziku i rekao joj da donese meze iz frižidera i da samo ostavi na stolu. Čvrsto je uzeo rukama za ramena, pun prezira prema njoj zato što je kurva i, u isto vreme, prezadovoljan baš tom činjenicom. Završila je na stolu, ležeći na leđima. Drugari su sedeli i čekali, a on je ređao hranu po njenom telu.

Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Ovog puta je služila kao velika tacna, iz koje su svi nabadali jelo na čačkalice. Niko nije smeo da je dodirne rukom, niti da bilo šta pokuša. Komade hrane, koji su se nalazili na pički, prišao je i pokupio on lično, ustima. To joj je bila istinska kazna, pošto ga je osetila tako blizu, a, opet, ništa joj konkretno nije radio, njeno zadovoljstvo se i dalje odlagalo. A, tako ga je snažno želela nakon ove serije poniženja koju joj je priredio…

Kada su završili sa jelom, morala je da se sagne, pokupi svoju uniformu sa poda, obuče je i da nastavi da im sipa piće po želji. To je radila cele večeri, a u pauzama je mirno i pokunjeno klečala pored njegovih nogu. Nije smela da mrdne kada su konačno rešili da se raziđu. Čekala je na sledeće naređenje…

Pokupila je sve prljave čaše i oprala ih. Najstrašnija joj je bila pomisao na to da možda uopšte neće biti jebana, da je ovog puta doveo samo da je ponizi i ostavi da se pati tako napaljena. Šta ako joj to uradi? Bila je spremna da klekne i moli ga za kurac.

Ako zadatak nije ispunjen, nema orgazma

Vratila se u kancelariju, da pospremi ostatak, a on joj je oteo krpu iz ruke, priljubio glavu za sto i rekao da jezikom očisti sve ostatke, svaku mrlju i mrvicu. Puzala je po svim stolovima, pažljivo ližući svaki ćošak, ponovo na ivici plača.

Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Odjednom je samo osetila kako joj se zabija svom silinom i govori: – Nastavi da čistiš sluškinjo, zato si tu! Jedva je uspevala da drži koncentraciju na zadatku od snage udara kurca, koji joj je bio zavučen najdublje što može. Jebana je nemilosrdno i bolno, dok joj je glavu držao prilepljenu za sto i vukao je na sve strane, ne bi li što bolje očistila.

Svršavanje joj nije bilo dozvoljeno. Bio je nepokolebljiv – danas nema orgazma bez svih obavljenih zadataka. Izvukao je kurac i krenuo u proveru. Ovo je dobro obavila, potrudila se nakon svih onih poniženja. Namestio joj je stolicu da sedne i pružio papir.

– Čitaj! – glasilo je naređenje. Bile su to sve njene današnje greške i propusti, uredno zabeleženi. Čitala je naglas i izvinjavala se nakon svake navedene greške. Nagnula se preko stola da primi udarce za kaznu što je napravila toliko glupih propusta. Upozorio je na to da će udarci biti izuzetno jaki i da neće danas dobiti orgazam ako ih sve ne izdrži.

Udarao je snažno i pravio taman tolike pauze između svakog udarca, da je mogla da se sabere i izgovori koliko joj je žao. Za neke greške je tražio i objašnjenje, a onda je dodavao još po jedan udarac, kada istim nije bio zadovoljan. Nikada se od bola nije toliko rasplakala.

Ponovo je bila na ivici da se potpuno slomi i odustane. Osetio je tačno šta joj treba i, kada je pao poslednji udarac, nežno je pomilovao po usijanoj guzi i polako je krenuo da joj trpa kurčinu, tako da oseti svaki centimentar dok joj ulazi i da ga stegne i usisa.

344_1000

Jednom rukom joj je dodirivao klitoris, dok je drugom vukao za ogrlicu. Blago se gušila od jecaja i od stezanja, preklinjući ga da ne prestaje. Grcala je i nabijala se u isto vreme, bilo joj je nezamislivo lepo, sve prepreke su nestajale, sve sumnje su se za čas istopile.

Trpljenje, odlaganje, poniženja i kazne – sve je to vodilo ka vrhunskom zadovoljstvu koje joj je pružao dok ga je primala. Celo njeno telo se uvijalo, bila je samo njegova. Glasno je zavapila moleći za orgazam. Dozvolio joj je. Njen um kao da više nije postojao, nije bilo nikakve slike, sve zacrnjeno i samo jaki osećaji u telu koje se nekontrolisano grči.

Prozvodila je glasne i neartikulisane zvuke, kojima preterana strast i zadovoljstvo nisu dali da se ublaže. On nije želeo da izađe ni da je pusti. Samo je sa osmehom posmatrao njenu ekspoloziju i ekstazu, kao dokaz koliko je sjajan Gospodar.

Zadatak koji je želela da ispuni, uprkos kuglicama koje su ispale iz nje

Nije mu se spuštao i dao joj je tek par sekundi da se povrati u život, a onda je nastavio da je jebe. Ona više nije bila tu. Odlutala je u neku drugu dimenziju još kad je krenuo da je jebe i nije više mogla ni da najavljuje orgazme. Oprostio joj je, pošto je video u kakvom je stanju i do koje mere je oduzeta. Sad je i on želeo samo da je što više i žešće izjebe.

Po njenoj guzi je zapljuštalo još udaraca rukom. Nije joj smetalo, bila je još jače naložena. Stiskao je za sise i uvrtao ih. Stenjala je od mešavine bola i zadovoljstva. Njegova kurva u punom sjaju i u pravom smislu te reči. Rođena za potčinjavanje i kurac.

Izvadio ga je, taman na vreme da joj razlije spermu po dupetu, držeći je za kosu dok je to činio. Kučka je glasno uzdisala i uživala u tom osećaju. Savršen finiš. Ovo joj je bio najisplativiji posao koji je ikada obavljala i najupečatljiviji radni dan.

tumblr_n929kiNxI81shrpk8o3_500

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x